Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: BANCURI (II) Vin 11 Dec 2009, 07:54
Ajung Bush, Blair si Basescu in iad. Fiecare are dreptul la convorbiri cu lumea reala contra-cost. La sfarsitul lunii vin facturile pentru fiecare: Bush: convorbiri 30 min catre SUA, cost factura 100$. Blair: convorbiri 45 min catre UK, cost factura 180$. Basescu: convorbiri 300 min catre Romania, cost factura 1$! Revoltati primii doi cer socoteala la administratorul iadului.. Raspunsul: Hell to hell se taxeaza local...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: BANCURI (II) Vin 11 Dec 2009, 08:37
Ion a scris:
Taranul roman a cantat, sa nu uitam, si cand era necajit. Si mai e si vorba aceea: "faci haz de necaz." Ca sa ne mai treaca supararea. De aia am si postat bancurile respective.
Stiu ca romanii fac haz de necaz. Dar situatia in Romania nu prea mai lasa loc de zambete. Asta ma doare cel mai tare, ca romanii pe strada au niste mutre jalnice. De aceea am intrat intr-o miscare, un inceput de organizatie, care vrea sa unifice pe toti si toate miscarile care vor o schimbare in Romania. Vrem sa reintroducem dreptatea, adevarul, bunul simt si tot ce e stramb acum sa indreptam. Poate atata poate sa faca o persoana care e in stare sa fie cinstita pana la capat. Azi, in Romania, cine vorbeste de cinste si adevar, vorbeste in pustiu. Oamenii simpli nu mai au nicio speranta. Faptul ca si bancurile apar mai intai inafara tarii... spune multe.
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: BANCURI (II) Vin 11 Dec 2009, 22:35
Se spune că atunci cînd a făcut lumea, Dumnezeu a răsturnat sacul cu minuni în locul unde este acum România. Uimit şi puţin şocat de bunăvoinţa excesivă a stăpînului său, un înger Îl întreabă: - Ce faci, Preasfinţite, le dai prea multe! La care Dumnezeu îi răspunde: - Stai să vezi ce conducători le dau!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: BANCURI (II) Vin 11 Dec 2009, 22:37
O blondă îşi sună iubitul şi spune: -Te rog, vino şi ajută-mă! Am un puzzle nenorocit şi nu ştiu de unde să încep Iubitul întreabă: -Şi ce-ar trebui să iasa? Blonda: -După poza de pe cutie, un tigru. Tipul se hotărăşte să dea o fugă. Blonda îi arată masa unde stăteau toate piesele. El se uită la piese, se uită la cutie, şi zice: -În primul rând, orice ai face, nu ai cum să asamblezi piesele astea să arate ca tigrul de pe cutie. Apoi îi ia mâinile şi-i spune: -În al doilea rând, vreau să ne relaxăm. Să bem o cană de ceai, şi apoi ne apucăm să punem înapoi cerealele în cutie...
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: BANCURI (II) Vin 11 Dec 2009, 22:42
Iepuraşul îl bătea mereu pe lup la şah. Într-o zi, lupul întreabă: -Băi iepuraşule. Ce faci de câştigi mereu? -Măi lupule, eu fac mereu dragoste înainte să joc şah. A doua zi, înainte să plece lupul la şah, se duce în bucătărie şi o surpinde pe lupoaică cu spatele la el spălând vasele. Şi fără să mai stea pe gânduri se apropie tiptil şi o mângâie.... Lupoaica exclamă: -Ooh, iepuraşule, iar te duci să joci şah?!
dolion
Subiect: Re: BANCURI (II) Vin 11 Dec 2009, 22:52
Există două cuvinte care iţi deschid multe uşi... "trage" şi "împinge".
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: BANCURI (II) Vin 11 Dec 2009, 23:02
dolion a scris:
... -Ooh, iepuraşule, iar te duci să joci şah?!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: BANCURI (II) Sam 12 Dec 2009, 00:11
dolion a scris:
Uniunea Scriitorilor din Romania (USR) l-a pastrat in continuare pe Nicolae Manolescu in functia de presedinte al institutiei.
...şi ne mai ofuscăm că alţii sunt (din nou) preşedinţi.
Preşedinţi de asociaţii de locatari, la ce vă gândeaţi?
_____________________ Free your mind!
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: BANCURI (II) Sam 12 Dec 2009, 04:00
-Discutie intre eroul unui roman si autor.In carte avea 20 de ani. Acum e batran si suparat. Il cearta pe scriitor ca l-a nascut cu o virgula, care acum nu mai e buna decat de facut pipi.
-Ce organ are 40.000 de muschi fara os? Trompa elefantului.
-Pe vremea lui Louis 14 femeile erau obligate sa faca o spalare zilnica pentru a intretine prospetimea pielii.
-Care a fost primul gest al lui Noe cand a debarcat? -A abordat nava.
-Amanda Lee foarte draguta, cu sani mari. Ce ar discuta ea si cum cu Bala..dur? L-ar intreba daca in tinerete a fost tot asa de…dur( de tare in…) Si daca acum face dragoste la "camaera"(aluzie la camera deputatilor). (Baladur, de vita nobila, fost Prim-Ministru francez, care a trimis in "examen"-in judecata- cinci ministri din guvernul si din partidul lui; trei dintre ei au facut puscarie ferma)
-Meserie intelectuala si manuala :Ce urca pentru a coborî si coboara pentru a urca? -Violoncelul.
-O prostituata merge la doctor si-i spune : -Doctore, mi-e rau inainte de a ma culca. Ia doua comprimate din astea inainte de culcare. -Doctore,dar sunt suficiente 60 de comprimate pe zi?!....
-Un negru intalneste un francez in Africa. Ca sa-l incite pe francez incepe sa vorbeasca la telefonul de la mana pe care avea si ceas, pe care-l folosea si ca fax si ca televizor…. Francezul vrea s i-l cumpere, incantat de faptul ca era mic si foarte folositor.Negrul ii propune o suma mare, pe care francezul o plateste, negrul ia banii si pleaca. Francezul striga dupa el :-Ai uitat valizele astea mari aici. Nu, nu le-am uitat, raspunse negrul. Valizele alea contin bateriile care alimenteaza ceasul….
-Unul in autobus voma si-si punea pe cap. I se facu observatie. Tot degeaba. Voma si-si punea pe cap. Pana ce una ii zise : Domnule, nu esti numai dumneata aici. Atunci el voma din nou si-i puse si ei pe cap.
-Unul se duce la oagentie de voiaj si cere un bilet de avion pentru New York , dand din maini ca din doua aripi, apoi unul de tren pana la Washington,facand ca trenul, apoi un bilete de …, facand ca…. Cel de ghiseu il intreba : Si ce mai vrei? Ei bine , mai vreau o camera la hotel pentru o noapte. Cel de la ghiseu intreba enervat : Pentru doua persoane sau single, facand din mana ca onanistul.
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: BANCURI (II) Sam 12 Dec 2009, 08:03
Din câte persoane se compune o tânără familie din Africa? Din cinci: doi părinţi, doi copii şi un antropolog francez...
_____________________ Free your mind!
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 13 Dec 2009, 16:50
Aflu de pe un forum ca se numara mereu la voturile nule, pentru a putea valida alegerile prezidentiale de la noi.
Acum, vreo 5 ani, si mai bine, a cazut un helicopter intr-un cimitir din Belgia. Autoritatile numara si azi (dezgropand mereu!?) numarul "victimelor", in urma accidentului respectiv.....
dolion
Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 13 Dec 2009, 17:02
Cele mai trăsnite anunţuri de mică publicitate:
Eşti analfabet? Scrie-ne azi şi te ajutăm pe gratis!
Service auto. Ridicăm şi livrăm maşina gratuit. Dacă ne încerci o dată, nu mai pleci în altă parte.
Vând câine: mănâncă orice şi îi plac foarte mult copiii.
Căutăm bărbat pentru lucru la fabrica de dinamită. Trebuie să fie dispus să călătorească.
Castron pe placul oricărei gospodine cu fund rotund pentru batere eficientă.
De vânzare: birou de epocă pentru doamnă cu picioare subţiri şi sertare largi.
Prăjitor de pâine: Un cadou apreciat de întreaga familie. Arde pâinea automat!
Maşini uzate: De ce să te duci în altă parte ca să fii păcălit? Vino aici!
dolion
Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 13 Dec 2009, 17:03
Căutăm un om să aibă grijă de un lot de vaci care nu fumează şi nici nu bea.
Vând pat pentru copil cu picioare de fier.
Tânără doamnă, drăguţă, inteligentă, caracter, familie bună, doreşte căsătorie cu domn bine situat care să aibă şi autoturism. Ofertele se vor adresa subsemnatei, însoţite de fotografia autoturismului.
Asociaţie de locatari, angajează fochist de înaltă presiune.
Căutăm femeie la fetiţă în vârstă şi nefumătoare.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 13 Dec 2009, 17:04
Ai reusit să mă relaxezi!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
dolion
Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 13 Dec 2009, 17:05
Vând maşină de cusut mână şi picior.
Vând butelie de aragaz cu reşeu şi frigider.
Vând pătuţ copil făcut la comandă pentru pretenţioşi.
Închiriez cameră la două fete încadrate cu un singur pat.
Cumpăr îmbrăcăminte de damă deosebită şi puţin întrebuinţată.
dolion
Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 13 Dec 2009, 17:06
Confecţionez şi încaputez cizme pentru bărbaţi cu înlocuitori de calitate.
Ofer loc de veci eliberabil prin schimb.
Ofer recompensă celor care au spus nevestei lui Paul Ionescu că l-au văzut cu o femeie în maşina în ziua de 18 Iunie, pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Vă rog să veniţi să depuneţi mărturie şi la tribunal. Paul Ionescu.
La un concurs de animale, în cadrul unei sărbători agricole, s-a afişat programul: - ora 10.00 - prezentarea invitaţilor. - ora 12.00 - prezentarea animalelor. - ora 14.00 - masă comună.
Într-o croitorie de damă: "Fustele se ridică zilnic între orele 10.00 şi 14.00. Vindem second hand".
dolion
Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 13 Dec 2009, 17:07
Într-un restaurant: "Consumaţi cu încredere supă de pasăre vegetariană"
Servim cu friscă clientela bine bătută.
Avem frişcă bătută toată ziua.
Nu servim minori sub 18 ani.
Nu servim în stare de ebrietate.
dolion
Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 13 Dec 2009, 17:08
Avem ciorapi de femei lungi.
Lenjeria de corp nu se schimbă!
Confecţionăm costume de damă la proba a doua.
Croim rochii pentru dame de lux!
Confecţionăm poşete şi genţi şi cu pielea clientului.
dolion
Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 13 Dec 2009, 17:10
Anunturi matrimoniale trasnite:
Un anunt in presa texana: 'Doresc mariaj cu vaduva unui barbat condamnat la moarte pentru crima. Numai in acest caz sunt sigur ca sotia nu-mi va scoate ochii mereu cu bunele calitati ale primului ei barbat'.
dolion
Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 13 Dec 2009, 17:10
In urma unui pariu, o doamna din Londra a publicat urmatorul anunt intr-un ziar de mare tiraj: 'Sot de vanzare, de categoria a doua, cu aspect fizic placut si fara par alb'. Nimeni nu a raspuns anuntului, iar doamna a castigat pariul.
dolion
Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 13 Dec 2009, 17:11
In revista franceza 'Gastronomie' s-a publicat urmatorul anunt: 'Tanara doamna, salariata, foarte buna calareata, joaca tenis si practica iahtingul, stie sa conduca automobilul si este foarte culta, cauta pentru casatorie un tanar simpatic care stie sa gateasca'.
dolion
Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 13 Dec 2009, 17:13
Cand doi oameni nu mai pot sa se abtina pana intr-un loc sigur si intim unde sa faca dragoste, acestia sunt in stare sa aleaga orice coltisor public, uneori chiar inedit.
Recent, un cuplu, despre care se crede ca ar fi studenti, a fost surprins in momente mai mult decat intime intr-un turn de ceas situat langa un centru comercial din Sydney, Australia.
Dar, de-a lungul timpului, si alte perechi au fost prinse si surprinse facand sex in locuri inedite sau extreme.
Cotidianul The Sun a realizat un TOP 10 al acestora, care ne confirma, inca o data, faptul ca imaginatia omului n-are limite. Dimpotriva!
TOP 10: Locuri trasnite unde fac unii dragoste:
10) Pe liniile unui tren de mare viteza! S-a intamplat in Africa de Sud!
9) In biserica, in cabina de spovedanie! Erau bauti, asa ca aveau si curaj sa faca sex in casa Domnului!
8) Intr-o macara, unul dintre parteneri fiind muncitor in constructii! Au scapat de politie, pentru ca utilajul era proprietate privata!
7) Pe acoperisul unei masini de politie, cu politisti in ea? Wow, foarte tare!
6) Intr-o cabina de telefon, in timp ce se adaposteau de ploaie! Poate nu foarte trasnit, dar 45 de minute, intr-un spatiu atat de vizibil?
5) In sala de tribunal! De 15 ori in 2 ani!
4) Sex pe plaja! Banal, nu? Da, dar in Dubai, acolo unde se stie ca sexul este un subiect tabu, mai ales in locuri publice!
3) Intr-o masina care merge cu mare viteza! De exemplu, in Norvegia la volanul unui autoturism Mazda 323, mergand cu 133 km/h!
2) Pe acoperisul cladirii de birouri in care lucrau, intr-o zona aglomerata din Londra, in fata unei echipe TV care filma o reclama, care a si aplaudat la final!
1) La resedinta familiei regale britanice, Castelul Windsor, in fata a 100 de turisti!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: BANCURI (II) Dum 13 Dec 2009, 19:15
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: BANCURI (II) Mar 15 Dec 2009, 14:15
Geoana l-a depasit pe Bula la bancuri. Bula a cerut insa renumararea bancurilor.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: BANCURI (II) Mar 15 Dec 2009, 16:05
Sotul se intoarce tarziu acasa si incearca sa se bage in pat fara sa-si trezeasca nevasta. Sotia il intreaba: - Ai venit, hai? Cat e ora? - 10. - Cum "zece", daca eu am auzit pendula batand unu? - Pai si, ce? Vrei sa bata si zero ?!