LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
reclame internet curiozitati 23 1 efremovivanantonovici drumetie problema padure 1918 google politica Fantasy sibiu comment-143 mediu Limba nicuvar humanitas CPSF Popasul istorie muzica_traditionala taieri brasov romana
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 I_vote_lcapZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 I_voting_barZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 I_vote_rcap 
Emil Condor
ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 I_vote_lcapZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 I_voting_barZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

ZBOR DE CONDOR (II)

In jos 
+11
zuum
yzzy
Karima
ostrovna
rolia
cactus
aurora
zaraza26
abbilbal
dolion
Emil Condor
15 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 Empty
MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyVin 21 Mai 2010, 05:59

delta a scris:
hehe, la noi nu stau căprioarele la distanţă aşa de mică încât să apuci să faci fotografii despre ele.
Mai ales în partea centrală a platoului dobrogean, unde păduri nu prea sunt, decât plantaţii silvice... dar astea-s mai degrabă nişte deşerturi forestiere... Laughing
În sensul că nu prea mişcă multe vietăţi printre rândurile ordonate de salcâm, oţetar, eventual pin negru.
Aici, oriunde e un pic de pădure, întâlnesti multe feluri de animale si păsări.
La fel cum, oriunde e apă, găsesti pesti de diferite specii.
Sincer spun: e un pământ binecuvântat - mă consider un norocos.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyVin 21 Mai 2010, 06:08

ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 Dsc02619
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyVin 21 Mai 2010, 06:09

ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 Dsc02620
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptyVin 21 Mai 2010, 11:42

Emil Condor a scris:

La noi pana si animalele de prin padure sunt stresate saracele Sad
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 10:57

Mihaela a scris:
Emil Condor a scris:

Serios?
Este o emisiune pe National Geographic, "Cesar si cainii". Cainii simt energia stapanului, a oamenilor in general. Nici nu ma mai mir atunci de cainii de pe strada care au comportament violent, imprevizibil... Sunt ca si noi, stresati! Ne copiaza.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
delta

Numarul mesajelor : 1385
Data de inscriere : 23/03/2010

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 11:17

zaraza26 a scris:
Este o emisiune pe National Geographic, "Cesar si cainii". Cainii simt energia stapanului, a oamenilor in general. Nici nu ma mai mir atunci de cainii de pe strada care au comportament violent, imprevizibil... Sunt ca si noi, stresati! Ne copiaza.
Nu-i vorba de copiere, ci de reflex.
Când un câine vede pe stradă o proastă de bubuie, cum să reziste să nu o muşte? Ar fi inuman! Laughing
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 11:29

delta a scris:
zaraza26 a scris:
Când un câine vede pe stradă o proastă de bubuie, cum să reziste să nu o muşte? Ar fi inuman! Laughing
sa inteleg ca de asta nu m-o muscat nici un caine de pe strada ci doar unii oameni, care cred ca au instincte mai bune decat cainii? Laughing Laughing
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 11:37

zaraza26 a scris:
Mihaela a scris:

Serios?
Eu spuneam ca animalele din padure sunt stresate apropos de caprioarele fotografiata de Emil.
dar daca pt voi cainii sunt animale din padure atunci o fi logic Laughing
Oricum, ma duc la treburile mele pt ca chiar nu fac fata la atata logica.
P.S. Si pe mine tot oamenii ma musca. Si o fac chiar acum pe forumul asta.
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 11:59

Mai Mihaela sa nu te superi pe mine, dar unii oameni vorbesc de chestiile pe care le vad in jur. Unii traiesc in padure sau o viziteaza constant, altii merg des si muuult pe strazile unor orase. Ambele categorii de oameni sunt de admirat pentru mine si chiar au logica. Pacat ca uneori suntem preocupati doar sa aratam cat de logici suntem doar noi. hug2

Sper ca n-am deranjat si nici nu simti ca te-am muscat. Pt. ca n-am facut-o. acord

p.s. btw n-am spus ca doar oamenii ma musca, ci ca unii din ei uneori isi uita conditia, sau pur si simplu le este dor. oh da!
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 12:26

lutra vulgaris a scris:
delta a scris:
zaraza26 a scris:
sa inteleg ca de asta nu m-o muscat nici un caine de pe strada ci doar unii oameni, care cred ca au instincte mai bune decat cainii? Laughing Laughing
Păi, cine te-a muşcat?

P.S. Greu de spus dacă oamenii au instincte mai bune decât alte animale.
Alte... din cauză că şi omul este un animal, până la urmă.
Bine, s-au mai suprapus peste partea biologică unele aspecte sociale, dar totuşi în momentele cheie contează biologicul.
Exemplu:
- în clipa morţii probabil te gândeşti că bine că ai lăsat în urmă minim un copil;
- când întâlneşti o femeie cât-de-cât atletică şi necelulitoasă, te gândeşti să o f... ăăă... faci să se simtă bine... oh da! , nu să stai cu ea să filozofezi despre ideile lui Kant...

Mai vrei exemple? Laughing
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 12:27

lutra vulgaris a scris:
Mai Mihaela sa nu te superi pe mine, dar unii oameni vorbesc de chestiile pe care le vad in jur. Unii traiesc in padure sau o viziteaza constant, altii merg des si muuult pe strazile unor orase. Ambele categorii de oameni sunt de admirat pentru mine si chiar au logica. Pacat ca uneori suntem preocupati doar sa aratam cat de logici suntem doar noi. hug2

Sper ca n-am deranjat si nici nu simti ca te-am muscat. Pt. ca n-am facut-o. acord

p.s. btw n-am spus ca doar oamenii ma musca, ci ca unii din ei uneori isi uita conditia, sau pur si simplu le este dor. oh da!
Dar nu ma supar ca n-am de ce smile. Eu cand am spus ca ma musca ma refeream la delta care ma face in toate felurile pe motiv ca Franz "mi-a dat la mufa" pe forumul lui. (Si constat ca si tu citesti forumul respectiv scratch). Dar nici macar n-am spus ca greseste, ci am spus doar ca plec la treburile mele. Si astea chiar nu mai suporta amanare. smile
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 12:34

Mihaela a scris:
Eu cand am spus ca ma musca ma refeream la delta care ma face in toate felurile pe motiv ca Franz "mi-a dat la mufa" pe forumul lui.
Yo nu prea sunt convins să fie vreun nick "Franz" pe vreun forum pe care sunt site-admin... scratch
Şi parcă nici tu nu aveai nick nici pe vreun sanctuar, nici pe vreun neimportant... alien
Aşa că n-avea cum să-ţi facă nimic/ceva pe un forum unde nu eşti... unul care nu există pe acel forum. Laughing
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 12:49

Mihaela a scris:
lutra vulgaris a scris:

Dar nu ma supar ca n-am de ce smile. Eu cand am spus ca ma musca ma refeream la delta care ma face in toate felurile pe motiv ca Franz "mi-a dat la mufa" pe forumul lui. (Si constat ca si tu citesti forumul respectiv scratch). Dar nici macar n-am spus ca greseste, ci am spus doar ca plec la treburile mele. Si astea chiar nu mai suporta amanare. smile

Mihaela sa ai un sfirsit de saptamina superb:) mwah! mwah! hug
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 13:01

ostrovna a scris:
sa ai un sfirsit de saptamina superb:) mwah! mwah! hug
Pe mine m-au anunţat ieri pe la 8 seara că şi luni avem liber.
Cică-s ceva rusalii declarate sfinte şi ca urmare este zi liberă oficial. scratch
Nu mă deranjează deloc zilele libere primite moca, dar parcă totuşi sunt puţin cam prea multe...
Între noi fie vorba, în afară de Ziua Naţională aş lăsa liber "din oficiu" eventual doar ziua de 1 ianuarie (ca să se odihnească omu' după ce a stat treaz ca prostul degeaba până la ora 1 - 2 noaptea, de Revelion).
În rest, cine vrea să sărbătorească Sfântul Ion, ziua de naştere a lui Eminescu, 8 martie, Ziua Mondială a Apelor, Paştele, Ziua Europei, Rusaliile, Ziua Parcurilor Europene, Sfânta Mărie Mică, Ziua Protecţie Stratului de Ozon etc. etc. etc. păi să-şi ia zile libere!
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 13:06

Mihaela a scris:
ma refeream la delta care ma face in toate felurile pe motiv ca Franz "mi-a dat la mufa" pe forumul lui. (Si constat ca si tu citesti forumul respectiv scratch).
acum imi dau seama ca n-are rost sa-ti raspund, vad ca stii mai bine ca mine ce citesc si asta din cauza c-am indraznit sa explic ca totusi exista logica la unii useri pe car tu ii consideri fara logica. Eu din pacate n-am sa plec la treburile mele pt. a nu mai suporta amanare(chiar daca as fi avut ce face) ci pt. simplu motiv real : am sa mai vorbesc cu tine cand am sa vad ca intai intrebi si apoi acuzi, atunci cand ai o nelamurire sau atunci cand crezi ca vezi asemanari. Cine sunt eu sa-ti daram "convingerile"?
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 13:22

Mihaela a scris:
delta care ma face in toate felurile
Nu pune la suflet, Mihaela smile , ca altceva nu poate, bietul de el Laughing ...
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 13:25

lutra vulgaris a scris:
Mihaela a scris:
ma refeream la delta care ma face in toate felurile pe motiv ca Franz "mi-a dat la mufa" pe forumul lui. (Si constat ca si tu citesti forumul respectiv scratch).
acum imi dau seama ca n-are rost sa-ti raspund, vad ca stii mai bine ca mine ce citesc si asta din cauza c-am indraznit sa explic ca totusi exista logica la unii useri pe care tu ii consideri fara logica.
Yo zic să sari cu dezinvoltură peste acest aspect... Laughing

P.S. Din două motive:
1. îţi poţi vedea de ale tale, cu seninătate
2. enervează persoanele care or să pară sofisticate degeaba... Laughing
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 13:35

sofisticate pe dracu ma delta. Rolling Eyes adica vaz o inadvertenta si vine una si zice ca o urmaresc doar pt. ca mi-am dat cu parerea cand era de-a dreptul evident, mai ales ca o stiam pe zaraza si numai ilogica ori neatenta nu e fata asta. Si-o sa vina Emil si-o sa zica ca is omu rau, bre. De parca eu n-aveam altceva mai bun de facut decat sa citesc si alte aberatii mai mari decat ce-am citit mai sus. Bai fiecare forum are "specialii" lui, da parca in altele se "loveau" de mine dupa o alta perioada. Gizas.
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 13:42

auzi Delta mie imi e lene sa citesc regulamentul, dar tipa asta poate sa-ti justifice comportamentul vis-a-vis de ce a scris mai sus, suspectandu-ma nefondat? poate primi vreun advertisment ori poate alta data sa-si vada de treburile ei ori poate fi ajutata sa nu mai hartzuiasca pe vreun nou venit care incearca sa-si exprime vreo opinie vis-a-vis de ceea ce au scris altii pe aici la unele subiecte, fara sa faca paralele si supozitii? e jenant, sa mor eu. Si e libera pe forum? Eu inteleg ca poti ramane cu traume din cauze de diverse ... da nici chiar asa ma ... sa sari cu afirmatii din astea ca poate da peste una ca mine si in caz de injurie adusa mie, imi fac singura dreptate .. pana la 'mnezau te manca sfintii..... ****-* ** ****-**-**
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 13:49

Auzi, Lutro, vezi ca o iei pe aratura rau di tat si-ncepi sa ma hinervezi si pe mine. Brusc! Laughing
Doar ti-a spus fata ca s-a referit la Delta si nu la tine, ce mai vrei? ...

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 13:57

bai Cristina, tu romaneste stii a citi? uite ce zice mai sus...
Mihaela a scris:
Eu cand am spus ca ma musca ma refeream la delta care ma face in toate felurile pe motiv ca Franz "mi-a dat la mufa" pe forumul lui. (Si constat ca si tu citesti forumul respectiv scratch).
si mi se adreseaza mie.... sau doar eu is aia care vede?
Si tot eu zici ca am luat-o aiurea?! gizas. blink Cristina, ai citit ce-am scris vis-a-vis de ce ia raspuns zarazei? tu ai vazut ce mi-a raspuns? unde e legatura? pfffffff mai bine ma car ca mie frica ca se ia. dans
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 13:59

acu Delta sa nu te superi pe mine dar iti meriti soarta cu prisosinta si pe langa asta dai altora sfaturi pe care nici tu nu le urmezi. Dito! Acu mac intr-adevar sa fac cu avant altele.
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 14:00

lutra vulgaris a scris:
sofisticate pe dracu ma delta. Rolling Eyes
Păi ai impresia că degeaba era acolo şi cuvântul "degeaba"? Laughing

lutra vulgaris a scris:
adica vaz o inadvertenta si vine una si zice ca o urmaresc doar pt. ca mi-am dat cu parerea cand era de-a dreptul evident, mai ales ca o stiam pe zaraza si numai ilogica ori neatenta nu e fata asta. Si-o sa vina Emil si-o sa zica ca is omu rau, bre.
Metoda pe care o descrii este aia clasică, aplicată în cazul noilor sosiţi pe forumurile administrate de persoane influenţabile.
Deocamdată aici nu au reuşit să-l determine pe Emil să aibă atitudinea unui miner şovin care iese constant, frecvent şi cu forţă în decor cu istericale pe motiv că... de fapt fără vreun motiv... so funny!

lutra vulgaris a scris:
De parca eu n-aveam altceva mai bun de facut decat sa citesc si alte aberatii mai mari decat ce-am citit mai sus. Bai fiecare forum are "specialii" lui, da parca in altele se "loveau" de mine dupa o alta perioada. Gizas.
După perioadă?
Yo zic că săracele sunt agitate mai degrabă înainte... Laughing
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 14:03

lutra vulgaris a scris:
bai Cristina, tu romaneste stii a citi? uite ce zice mai sus...
Mihaela a scris:
Eu cand am spus ca ma musca ma refeream la delta care ma face in toate felurile pe motiv ca Franz "mi-a dat la mufa" pe forumul lui. (Si constat ca si tu citesti forumul respectiv scratch).
si mi se adreseaza mie.... sau doar eu is aia care vede?
Si tot eu zici ca am luat-o aiurea?! gizas. blink Cristina, ai citit ce-am scris vis-a-vis de ce ia raspuns zarazei? tu ai vazut ce mi-a raspuns? unde e legatura? pfffffff mai bine ma car ca mie frica ca se ia. dans
bai Lutro, da' de ce-ai sarit de dos in sus cind ti-a spus ca citesti un forum? Razz Acum, pe bune, gizas! Laughing
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 EmptySam 22 Mai 2010, 14:05

lutra vulgaris a scris:
acu Delta sa nu te superi pe mine dar iti meriti soarta cu prisosinta si pe langa asta dai altora sfaturi pe care nici tu nu le urmezi.
Păi sfaturile sunt pentru a fi date, nu pentru a fi urmate... Laughing
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (II)   ZBOR DE CONDOR (II) - Pagina 36 Empty

Sus In jos

ZBOR DE CONDOR (II)
Sus 
Pagina 36 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ZBOR DE CONDOR (I)
» POPASUL PRISMA CONDOR (I)
» CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: EMIL CONDOR-
Mergi direct la: