LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
CPSF taieri istorie comment-143 1 drumetie mediu efremovivanantonovici romana brasov sibiu reclame Limba muzica_traditionala problema politica google 1918 internet 23 curiozitati humanitas Fantasy Popasul nicuvar padure
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 I_vote_rcap 
Emil Condor
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CAMERA DE WHISKY (II)

In jos 
+14
rolia
Cristina
dolion
zuum
yzzy
cactus
Doina
zaraza26
nicuvar
Emil Condor
abbilbal
Anahoret
aurora
ostrovna
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyJoi 31 Dec 2009, 17:33

Anul ăsta am să fac din nou fotografii la artificii. Abia aştept să vină miezul nopţii! bounce

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyVin 01 Ian 2010, 10:37

Ceva interesant găsit în "Observatorul cultural": poezia experimentalistă.

Exponenţilor promoţiei '70, printre care un rol de frunte îi revine lui George Almosnino, le rămîne meritul incontestabil de a se fi situat intuitiv în răspăr faţă de modelul antropocentric prezent încă în lirica lui Nichita Stănescu sau Cezar Baltag, practicînd o literatură experimentalistă a "circumferinţei", a "marginii", care se îndepărtează simţitor de poetica modernismului. După ce dobîndeşte conştiinţa rostogolirii sale implacabile pe circumferinţă, pe care o profetizaseră Nietzsche şi Heidegger, actantul liric îşi pierde astfel (în poezia neoavangardistă de la sfîrşitul anilor ’60) orice veleităţi prometeice sau faustice, producîndu-se ceea ce teoreticienii experimentalismului italian numeau "reducerea eului ca producător de semnificaţii". Această reducţie – sublinia Cornel Mihai Ionescu – constituie principala premisă pentru o „poetică a obiectelor“ al cărei precursor a fost, în cadrul liricii europene, Francis Ponge. Din perspectiva poetului francez, prezenţa obiectelor, "evidenţa lor concretă, densitatea lor, cele trei dimensiuni ale lor, partea lor palpabilă, existenţa lor de care sînt mai sigur decît de a mea proprie, toate acestea sînt singura mea raţiune de a fi, pretextul meu la drept vorbind"...

Tot articolul la adresa:
http://www.observatorcultural.ro/0-comentarii.html*articleID_22944-articles_details

URL-ul are un asterisc în compunere, aşa că trebuie copiat ca atare şi pus în bara de adrese.

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyVin 01 Ian 2010, 10:45

Autoportret
de George Almosnino

doamne cine sunt eu
un mancator de carnati
o mare tacere intr-o mare prostie
impletesc funia de care ma spanzur
si-mi scot limba
dintr-o servieta de mandarine

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyVin 01 Ian 2010, 11:03

La multi ani Anahoret, esti primul intalnit in 2010 si stii ca primul trebuie sa fie barbat pentru a avea un an bun!
Referitor la poezie, aceea e starea ta de azi? Greu, dupa ospat!

dolion

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyVin 01 Ian 2010, 11:08

Dupa cum vezi, de azi m-am calugarit si eu!

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyVin 01 Ian 2010, 11:12

Salut Dolion şi un 2010 aşa cum ţi-l doreşti să fie!
Aşa se zice, că dacă prima persoană întâlnită este un bărbat înseamnă că ai un an bun? Păi, ţinând seama că la 12 noaptea mă întreţineam cu Emil şi cu Preacinstitul... înseamnă că o să am un an de pomină! ulala

Te-ai călugărit? OK, suntem doi. Punem d-un schit. Preacinstitul construise unul la el. Mergem acolo şi tragem o rugăciune! Laughing Laughing Laughing

Nu, versurile nu are legătură cu starea, voaim doar să exemplific poezia experimentalistă.

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyVin 01 Ian 2010, 11:20

O coiorbă de perişoare de dimineaţă? Să nu ne bârfească lumea că bem apă pe stomacul gol? CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 876722
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 Image_10

Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyVin 01 Ian 2010, 13:32

si ardei iute n-ai ; la ciorba de perisoare voi nu bagati si smantana `?

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyVin 01 Ian 2010, 13:47

Nu, smântână se pune la voi. La noi parcă este ceva mai acră. Dar amândouă merg de minune cu ardei iute! thumb_yello

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyVin 01 Ian 2010, 14:07

Anahoret ce dragut ca ai fost foarte activ la cumpana dintre ani, ca sa spun asa hug . Si ne oferi si ciorba, o asa gazda mai zic si eu, merci. Cactus, vino tu cu smantana pentru ciorba, pls caci dau incolo grija pt silueta astazi hug dans dance
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyVin 01 Ian 2010, 15:05

Perfect! Atunci pot să-ţi servesc şi un desert. Îţi place profiterolul? aplauze

CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 60ff09b5bc808bb4eb5045804d569b1b_view

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyVin 01 Ian 2010, 15:09

Ei, mie o să-mi meargă şi mai bine pentru că aici pe forum primele întâlnite au fost femei. Bărbaţii au fost mai la coadă.

Dar dacă stau bine şi mă gândesc, şi pe drum, pe unde am umblat, tot femeie am întâlnit prima.

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyVin 01 Ian 2010, 15:26

Anahoret a scris:
Perfect! Atunci pot să-ţi servesc şi un desert. Îţi place profiterolul? aplauze
Merci foarte mult, bine-nteles ca imi place. Nici nu m-as fi gandit ca o sa dai gres thumb_yello , si ce bine arata, vai de silueta noastra CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 154834 so funny!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyVin 01 Ian 2010, 16:07

Anahoret a scris:
O coiorbă de perişoare de dimineaţă? Să nu ne bârfească lumea că bem apă pe stomacul gol? CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 876722
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 Image_10

Am eu niste ardei iuti suuuuuper:)

Eu anul asta m-am axat pe rata,am facut supa ,friptura si sarmale da m-a ajutat Nicu ca pieptul e prea sec,au iesit suuuuper.

Galuste de gris cu ficat:)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyVin 01 Ian 2010, 16:16

Mmmmmm.... raţă! Cred că-s vreo 15 ani sau mai mult de când n-am mai mâncat!
eat

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptyVin 01 Ian 2010, 16:37

Anahoret a scris:
Mmmmmm.... raţă! Cred că-s vreo 15 ani sau mai mult de când n-am mai mâncat!
eat

Foarte buna:)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptySam 02 Ian 2010, 14:51

Măi Momoţelule,

Pe cât de mititică eşti tu, pe atât de perfidă. Îmi imputezi ba că n-am treabă, ba că nu-ţi trimit “Timpul” regulat, fiindcă uit să ţi-l trimit, ba - grozăvia grozăviilor - îmi dai sfatul să mă amusez.
Oare n-ai pătruns tu încă natura mea de călugăr pentru a şti că nu există amuzament pentru mine fără tine şi că tot ce vorbeşti tu e moftologhie? Critica asupra cărţii lui Slavici e scrisă de mult - însă n-am publicat-o încă pentru că voi s-o remaniez. Poezia nu ţi-am trimis-o pentru că asemenea voi s-o remaniez. Am mai scris o critică asupra “Columnei lui Traian” care iar voi s-o remaniez. Tu ştii că la mine remanierile sunt lucrul de căpetenie, căci se cere să fiu într-o dispoziţie identică cu aceea în care am scris.
“Timpul”, suflete, în zilele când nu am treabă acolo, nu aştept pân-o ieşi de sub tipar şi ţi-l trimit a doua zi. Astfel eşti dispensată de a citi articolele de fond ale Dlui Christescu a doua zi după ce-au apărut. Le citeşti a treia zi, numai pe ale mele a doua zi - abstracţie făcând de admirabilele producţiuni ale penei onorabilului Păucescu, cari cată să te fi interesând foarte mult.
Momoţelule, crede că gândesc zilnic la tine şi mi-e dor şi că - în momentul în care, fără jenă, ţi-oi putea face aripi, ca să stăm fără jenă în acest oraş, ţi le fac ca să-mi vii pe sus ca o rândunică de odată cu primăvara. Căci s-a făcut primăvară, a sosit - fără flori şi fără verdeaţă încă - şi primăvara e vremea iubirii, de predilecţie. Pe muză nu fii geloasă, căci ea în adevăr nu mai produce nimic, Cred chiar că talentul de versificare a fost numai un incident al tinereţei şi că proză e ceea ce voi scrie de acum înainte. Poate da, poate nu; încă nu ştiu.
Când vei veni, vei afla de la madame Slavici dacă am ieşit vreodată seara sau m-am dus pe undeva. La comediile lui Vondracec n-am fost decât una singură dată et c’est tout, asemenea la Sarasate la amândouă concertele, ceea ce ţi-am şi scris. Autrement nulle part.

Buchisind prin cărţile vechi am găsit şi corespondenţa eminesciană. Mi-am permis voluptatea voyeuristică de a intra în intimitatea corespondenţei dintre doi amorezi... Eh! Nimeni nu-i sfânt şi nimeni drac! Dar gândul m-a dus în altă parte.

Ce se întâmplă cu corespondenţa noastră? Pentru că, vizibil astăzi, am renunţat la colile de hârtie – colorate, imprimate, parfumate – scrise cu cerneală movă. Scriem tot mai mult electronic. V-aţi închipui cum ar arăta scrisoarea de mai sus trimisă pe Yahoo! cu emoticoanele de rigoare?!?!? Vai mamă!!!! Mă strâmb de râs!!!

Şi totuşi, genul epistolar face parte din literatură şi din istorie. Ar fi interesant de aflat cum s-ar păstra peste o sută de ani corespondenţa (electronică) dintre două personalităţi ale momentului. Să zicem Traian Băsescu şi Elena Udrea.

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptySam 02 Ian 2010, 16:40

Eh! Peste 100 de ani nici nu se vor mai cunoaste numele celor doi! Laughing

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptySam 02 Ian 2010, 19:11

Emil Condor a scris:
Nu fii atât de categoric! Poate că Nuţica va rămâne undeva în indexul miniştrilor. În fond câţi miniştri din perioada interbelică mai cunoaştem acum? Dar Băse va rămâne în Istorie pentru că este al patrulea preşedinte al României: Ceauşescu>Iliescu>Constantinescu>Băsescu.

Problema -- strict din punct de vedere istoric şi literar -- este cea a corespondenţei private. Atât timp cât respectiva corespondenţă a avut un suport material ea a putut fi restituită publicului -- adică Istoriei -- după un număr de ani. Ceea ce mă "doare" pe mine este că SMS-urile, discuţiile pe mail şi pe Mess (cele private, se înţelege) nu pot fi îndosariate. Iar Istoria va rămâne văduvită de o felie foarte importantă din realitate.

Să merg ceva mai departe cu imaginaţia. Presupun că subsemantul şi-ar salva pe CD toate postările din forum. Iar respectivul CD ar fi găsit de arheologii viitorului în stare intactă peste 2000 de ani. CD-ul ar avea soarta scrierii mayaşe sau a vestigiilor arheologice descoperite în mormintele faraonilor: fie nu va putea fi descifrat, fie ar fi considerat a fi un obiect de cult.
so funny!

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptySam 02 Ian 2010, 19:42

Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:
Nu fii atât de categoric! Poate că Nuţica va rămâne undeva în indexul miniştrilor. În fond câţi miniştri din perioada interbelică mai cunoaştem acum? Dar Băse va rămâne în Istorie pentru că este al patrulea preşedinte al României: Ceauşescu>Iliescu>Constantinescu>Băsescu.

Problema -- strict din punct de vedere istoric şi literar -- este cea a corespondenţei private. Atât timp cât respectiva corespondenţă a avut un suport material ea a putut fi restituită publicului -- adică Istoriei -- după un număr de ani. Ceea ce mă "doare" pe mine este că SMS-urile, discuţiile pe mail şi pe Mess (cele private, se înţelege) nu pot fi îndosariate. Iar Istoria va rămâne văduvită de o felie foarte importantă din realitate.

Să merg ceva mai departe cu imaginaţia. Presupun că subsemantul şi-ar salva pe CD toate postările din forum. Iar respectivul CD ar fi găsit de arheologii viitorului în stare intactă peste 2000 de ani. CD-ul ar avea soarta scrierii mayaşe sau a vestigiilor arheologice descoperite în mormintele faraonilor: fie nu va putea fi descifrat, fie ar fi considerat a fi un obiect de cult.
so funny!

Te salut om bun smile

Nu mai vreau sa aud de tanti aia infatuata si tupeista:(

O seara buna smile mwah! mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptySam 02 Ian 2010, 19:47

Uite cine a venit.... Getuţa!

CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 Smiley_74

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptySam 02 Ian 2010, 20:00

Anahoret a scris:
Uite cine a venit.... Getuţa!

CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 Smiley_74

Da vreau si eu un vin alb dulce,se poate?
mwah! mwah! mwah! mwah! hug2
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptySam 02 Ian 2010, 20:22

Vin alb nu am... dar am căpşunică aromată, roşie şi dulce...

dolion

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptySam 02 Ian 2010, 20:52

De capsunica asta vorbesti?

CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 21en7mc

Descriere
Papusa Capsunica face parte din seria Prietenii din padure.
Inspirate din natura, papusile Rubens din aceasta serie sunt cel mai placut cadou pentru un prieten drag. Un mic prieten Rubens este garantia unei zile frumoase si promisiunea unui zambet in fiecare dimineata.
Fiecare papusica vine intr-un cosulet dragut.
Papusa se poate spala la masina, la o temperatura de 30 de grade.
Imbracamintea se spala manual.

Caracteristici
Greutate: 250 grame
Inaltime: 24 cm

dolion

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 EmptySam 02 Ian 2010, 20:56

Sau de asta?

"Capsunica cu pistrui
Si cu fes micut verzui,
Se plangea ca de la soare,
Toti pistruii-i cresc mai tare".

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 26 Empty

Sus In jos

CAMERA DE WHISKY (II)
Sus 
Pagina 26 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CAMERA DE WHISKY (I)
» CAMERA DE WHISKY
» Camera 131

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ANAHORET-
Mergi direct la: