Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 30 Dec 2009, 14:02
Acasă sunt pe post de salahor: curăţ legumele şi le toc, ciobănesc găinile, peştii şi ce mai este de pus în oală, spăl vasele şi fac tot ceea ce este muncă necalificată. Maestrul bucătar este Luminiţa: ea ştie procedurile.
_____________________ Free your mind!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 30 Dec 2009, 14:10
Am stat ceva în cumpănă gândindu-mă dacă piesa asta s-o pun la muzica preferată sau s-o pun aici. Totuşi, fiind foarte de suflet, am optat pentru Cameră.
"Întâlnirea" mea cu Crimson a fost destul de ciudată. Un user de pe forumul unui tip care-şi spune Delta (Preacinstitul îl cunoaşte) şi care acolo îşi alesese ca nickname Glorybox mi-a pus piesa asta şi m-a întrebat ce părere am. Am fost siderat! Apoi mi-a dat prin 4shared tot albumul. Pasul următor a fost, normal, să mă documentez şi să mai caut. În materie de jazz King Crimson este în pantheonul personal.
Sper să vă placă şi vouă.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 30 Dec 2009, 14:11
ostrovna a scris:
Anahoret a scris:
Aşa se întâmplă când se apucă bărbaţii de gătit!
Mai sa stii ca eu am o parere buna despre barbati
La gatit mai
Da ! La gătit cu ei !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 30 Dec 2009, 15:04
abbilbal a scris:
ostrovna a scris:
Anahoret a scris:
Aşa se întâmplă când se apucă bărbaţii de gătit!
Mai sa stii ca eu am o parere buna despre barbati
La gatit mai
Da ! La gătit cu ei !
Daaa, hai sa-i gatim!!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 30 Dec 2009, 15:05
Anahoret a scris:
Sper să vă placă şi vouă.
Mie imi place
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 30 Dec 2009, 15:31
Mihaela a scris:
Daaa, hai sa-i gatim!!
Adică să ne îmbrăcaţi frumos? Să ne împodobiţi ca pe pomul de Crăciun?
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 30 Dec 2009, 15:34
Mihaela a scris:
Mie imi place
N-am ştiut că ai răspuns aici şi scrisesem la "Preferinţe muzicale". Dacă te interesează, am toată discografia lui King Crimson. Îţi pot da un link să o descarci.
Dar mai întâi ascultă ce mai este pe Youtube, să vezi dacă-ţi place genul. Să nu ocupi memoria calculatorului cu chestii inutile.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 30 Dec 2009, 15:38
Anahoret a scris:
Mihaela a scris:
Daaa, hai sa-i gatim!!
Adică să ne îmbrăcaţi frumos? Să ne împodobiţi ca pe pomul de Crăciun?
Da, ca stim sa impodobim, doar s-a vazut
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 30 Dec 2009, 15:39
Anahoret a scris:
Mihaela a scris:
Mie imi place
N-am ştiut că ai răspuns aici şi scrisesem la "Preferinţe muzicale". Dacă te interesează, am toată discografia lui King Crimson. Îţi pot da un link să o descarci.
Dar mai întâi ascultă ce mai este pe Youtube, să vezi dacă-ţi place genul. Să nu ocupi memoria calculatorului cu chestii inutile.
Da-mi si link-ul, caci stau bine cu memoria
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 30 Dec 2009, 16:13
Dacă nu te descurci, am să pun ce am eu în altă parte. Dar va lua mai mult timp.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 30 Dec 2009, 16:25
Anahoret a scris:
Dacă nu te descurci, am să pun ce am eu în altă parte. Dar va lua mai mult timp.
Ma descurc, vad ca merge binisor. Merci Anahoret
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 30 Dec 2009, 16:26
Audiţie plăcută! Abia aştept să comentăm!
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 30 Dec 2009, 16:43
Am prins o frântură de emisune de pe Realitatea TV. Abramburica a spus ceva memorabil: "Dacă vom da din ce în ce mai puţini bani la educaţie, vom da din ce în ce mai mulţi la puşcării".
Mare adevăr grăit-a! Dar cine s-o asculte?
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Joi 31 Dec 2009, 00:28
Din revelioanele de altă dată. Asta este sceneta mea de suflet. Nu ştiu cine altcineva în afara lui Toma Caragiu l-ar fi putut juca mai expresiv pe Mefisto!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Joi 31 Dec 2009, 00:42
Pe Toma Caragiu îl urmăresti mereu cu interes si plăcere.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Joi 31 Dec 2009, 00:49
Aşa este! Ca să nu mai zic că teatrul din Ploieşti îi poartă numele!
Aici este un articol despre revelioanele de altă dată. O ocheadă aruncată în bucătăria regizării spectacolelor.