Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 10:17
Da ce, tu ai tren personal şi te temi că-l pierzi ?
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 10:23
abbilbal a scris:
Da ce, tu ai tren personal şi te temi că-l pierzi ?
P-ăla mi-l fură!
_____________________ Free your mind!
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 12:44
Anahoret a scris:
S-a stricat vremea! Acu... forumiştii au văzut-o! Ceilalţi nu contează.
Bă, dar fără firhangu' ăla, kiar că erai ficior mishto de tot; cu mustatză, sportiv - ai tot ce trebe ca să ieshi în lume...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 13:44
Noa hai călugăre, scoate "apa sfinţită" din podgoria "Plop" că avem şi pe Cactus cu noi.
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 15:00
Unde este Ţepoşenia Sa? Dacă ne ajută Dumnezeu, am pus-o de-o escapadă la anu... să facem body building la gâtlej. I-am spus că aseară am băut nişte bere şi că m-am cam ameţit... că şi o mâţă rezistă mai bine la băutură ca mine... şi a zis că-şi ia în sarcină să mă antreneze!
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 15:04
cactus a scris:
Bă, dar fără firhangu' ăla, kiar că erai ficior mishto de tot; cu mustatză, sportiv - ai tot ce trebe ca să ieshi în lume...
Ăla este al cârciumii... n-am cum să-l dau jos de-acolo decât cu Photoshop-ul. Da' pentru încă două zile, cât o să-mi mai stea faţa pe sticlă, parcă nu merită efortul!
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 15:11
Anahoret a scris:
cactus a scris:
Ăla este al cârciumii... n-am cum să-l dau jos de-acolo decât cu Photoshop-ul. Da' pentru încă două zile, cât o să-mi mai stea faţa pe sticlă, parcă nu merită efortul!
Te contrazici - adicatelea zici ca nu rezishti la pileala; DAR - care-i relatrzia dintre aspectul tau comercial si nerezistentza la zemurile sfinte ? Kiar ca nu pricep.
Bai da uei, chiar daca pe aici n-ai sa ma mai vezi sau, poate, totusi, stii unde sa ma cautzi... Limbrikul lives
Ne-o videa. Aici, pe lumea ailalta , nu stiu, dar ne-om videa. Io zik ca musai sa ne vedem daca-l prostim si pe Tim sa iasa din gauoaza lui si sa ne videm; daca nu, atunci ne luam de manutza si merem pana la Nürnberg. Asta e... Pusici, tu draga...
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 15:21
cactus a scris:
Te contrazici - adicatelea zici ca nu rezishti la pileala; DAR - care-i relatrzia dintre aspectul tau comercial si nerezistentza la zemurile sfinte ? Kiar ca nu pricep.
Nu înţeleg despre ce aspect comercial este vorba? Că am fost în cârciumă? Păi acolo s-au strâns vreo 16 forumişti de pe Realitatea! Dar n-ai fi vrut ca eu să mă duc într-o cofetărie şi să discut de-acolo pe mess cu ei!?!
Şi... a propos... acolo eram după 330 ml de bere Guinness... şi juma' de pahar de vin de Fetească neagră de Valea Prahovei! Deci ceva-ceva antrenament aş avea, nu trebuie să plec chiar de la zero...
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 15:26
nu vad io ce-ai postat acolo DAR cand zisei de aspectul comercial, ma refeream la mustacioara - caesti ficor fain cu dansa (mustacioara) nu cu perdeua aia pusa peste ... ce ???? Hai, bă, nu fi nasol fiindcă toti stim că esti ficior misti de tot...
si sa mai stii că cu mutra aia de dascăl cu mustatză, nu mă impresionezi; si io-s dascăl, DAR asta nu mă împiedică să cu fiu o glumă a naturii. Cool - Cactus Rulz ... Pusici, tu draga - trebe sa recunosti că singura deosebire dintre noi doi este că nu este niciuna...
abbilbal
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 15:49
Cactuse, nici să nu-l crezi. Când o fost la mine ficioru ăsta fain, cu msteaţa lui dată pe copt, m-a dat gata cu o halbă de tărie. "Borsec" plată.
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 19:07
Toate bune, dar nu sunt dascăl! Iar băutura îmi place, ca oricui... numai că nu prea-i fac faţă! Oricum, paharul nu-l duc la ureche!
Stai să pun din nou, am uitat că pe forumul ăsta nu vezi embed-urile.
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 19:07
Anahoret a scris:
Păi a trebuit să mergem la piaţă să cumpărărm d-ale ciorbei. Dacă am fi mers mai târziu... n-am mai fi avut de unde alege. După 10 este înghesuială maximă.
Apoi Luminiţa vrea să ne facă prăjituri şi lasagna şi avem nevoie de lapte proaspăt. Nici d-ăla nu mai găseşti după 10.
Aşa că...
poti sa ne dai si noua reteta de lasagna?
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 21:30
Anahoret a scris:
Proaspăt n-am cum să fiu pentru că, la 48 de ani, am depăşit demult termenul de garanţie! Sunt expirat rău, crede-mă!
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 21:34
aurora a scris:
poti sa ne dai si noua reteta de lasagna?
Reţeta de lasagna este cea pe care a luat-o cândva de pe cuita pentru sos bechamel iar foile le cumpărăm de la supermarket. Nu ştiu exact ce ierburi tocate mai pune prin carne pentru arome dar am s-o întreb. Şi noi o facem cu carne de pasăre. Nu ştiu dacă asta are vreo importanţă.
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Dum 13 Dec 2009, 19:00
zaraza26 a scris:
Anahoret a scris:
Proaspăt n-am cum să fiu pentru că, la 48 de ani, am depăşit demult termenul de garanţie! Sunt expirat rău, crede-mă!
Asta e cel mai bun banc!
Zaraza, subscriu vorba cuiva, stim noi a cui.
pffffffff... Anahoret, auzi la el, expirat?!? Ar trebui sa o intrebi pe Luminita, sotia ta, vezi ce zice?
abbilbal
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Dum 13 Dec 2009, 23:49
Tu Lia, de ce te gândeşti la ce nu trebuie ? La ce se referea Anahoret nu trebuie întrebată Luminiţa.
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Lun 14 Dec 2009, 00:28
Ce să mai zică săraca? S-a obişnuit!
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Lun 14 Dec 2009, 21:09
abbilbal a scris:
Tu Lia, de ce te gândeşti la ce nu trebuie ? La ce se referea Anahoret nu trebuie întrebată Luminiţa.
Liviu, api de unde stii tu la ce m-am gandit io?!? huh, ma faci sa rosesc si, sa-ti fie rusine daca te-ai gandit la acelasi lucru...
rolia
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Lun 14 Dec 2009, 21:13
Anahoret a scris:
Ce să mai zică săraca? S-a obişnuit!
cred si io ca s-a obisnuit, ce-a face dara? mai, mai...
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mar 15 Dec 2009, 12:25
Motanul Tau:
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mar 15 Dec 2009, 12:26
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mar 15 Dec 2009, 13:32
Anahoret a scris:
Motanul Tau:
Am citit Motanul Tău! E Tau, de la litera greceasca tau? E si un soricel pe acolo, dar nu de-ala care l-ar interesa! Ce l-as scarmana un pic! Pe motan, fireste; pe soricel l-as purta un pic pe internet...
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mar 15 Dec 2009, 15:31
Da, e litera grecească. Atunci când era micuţ de-o lună nu zicea "Miau", zicea "Miu". Şi atunci i-am pus numele Tau, ca să rămână în domeniu. N-am fost sigur că-i motan, că i-aş fi zis Omicron!
Atât de mult am fost împotriva aducerii mâţei în casă, încât Luminiţa m-a lăsat pe mine să-i pun numele... şi uite ce-a ieşit!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mar 15 Dec 2009, 17:48
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mar 15 Dec 2009, 19:31
Anahoret a scris:
Da, e litera grecească. Atunci când era micuţ de-o lună nu zicea "Miau", zicea "Miu". Şi atunci i-am pus numele Tau, ca să rămână în domeniu. N-am fost sigur că-i motan, că i-aş fi zis Omicron!
Atât de mult am fost împotriva aducerii mâţei în casă, încât Luminiţa m-a lăsat pe mine să-i pun numele... şi uite ce-a ieşit!
Pisica noastra, mica si neagra, zice Che! Che! asa ca deobicei ii spunem mâţa Che-che. Am pierdut multi pisoi si pisici, asa ca fiica noastra a zis sa nu le mai punem nume.