| CAMERA DE WHISKY (II) | |
|
+14rolia Cristina dolion zuum yzzy cactus Doina zaraza26 nicuvar Emil Condor abbilbal Anahoret aurora ostrovna 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 11 Dec 2009, 21:32 | |
| Proaspăt n-am cum să fiu pentru că, la 48 de ani, am depăşit demult termenul de garanţie! Sunt expirat rău, crede-mă! Dispariţia (temporară) a fost explicată: nu accept propaganda electorală pe forumuri. Este destul că mă invadează în viaţa reală. Dacă ceea ce scriu aici nu este OK, adminul are un buton pe care scrie Bann şi cu asta se rezolvă problema. Mie nu trebuie să mi se spună un lucru de două ori! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 11 Dec 2009, 23:33 | |
| Cu bucurie sinceră te salut, fratele meu! Bine ai revenit, Anahoret! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 11 Dec 2009, 23:36 | |
| - Emil Condor a scris:
- Cu bucurie sinceră te salut, fratele meu!
Bine ai revenit, Anahoret! Pe bune? Chiar nu te-ai supărat pe mine? _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 11 Dec 2009, 23:37 | |
| Stiam de ce nu mai intri. Apreciam hotărârea ta, dar totusi voiam altă rezolvare. În fine! Esti înapoi si, cel putin un user este fericit pentru aceea, Emil Condor, dar crede-mă că sunt mai multi. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 11 Dec 2009, 23:45 | |
| Emile, crede-mă, ar fi fost un dialog al surzilor. Am văzut ce s-a întâmplat prin alte locuri.
Suntem prea multe pietre tari... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 11 Dec 2009, 23:46 | |
| Ce stii, se pare că stii bine. La Politică si Religie nu o să fie nicicând întelegere si asta din cauza fanatismului. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 11 Dec 2009, 23:48 | |
| - Anahoret a scris:
- Emile, crede-mă, ar fi fost un dialog al surzilor.
Am văzut ce s-a întâmplat prin alte locuri.
Suntem prea multe pietre tari... Se pare că şi în seara asta nu e linişte pe forum. Sper că nu pleaci iară. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 11 Dec 2009, 23:48 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ce stii, se pare că stii bine.
La Politică si Religie nu o să fie nicicând întelegere si asta din cauza fanatismului. Ei... la Religie ne mai putem înţelege! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 11 Dec 2009, 23:50 | |
| Printre rânduri... Mai sunt si m omente din alea... ... de întelegere. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 11 Dec 2009, 23:51 | |
| - Anahoret a scris:
- Emil Condor a scris:
- Ce stii, se pare că stii bine.
La Politică si Religie nu o să fie nicicând întelegere si asta din cauza fanatismului. Ei... la Religie ne mai putem înţelege! Dacă vrei şi la politică ne putem înţelege. Atâta doar să respectăm şi părerea celuilalt. E cam greu, dar ... sincer, viaţa este în altă parte...aşa că... de ce nu? _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 11 Dec 2009, 23:54 | |
| - yzzy a scris:
- Sper că nu pleaci iară.
Yzzy, atât timp cât ceea ce scriem aici sunt ideile (convingerile) noastre... discutăm până când vom ajunge la o concluzie (noi între noi). În momentul în care se recurge la "prefabricate"... ce ar mai putea fi de discutat? _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 11 Dec 2009, 23:55 | |
| - yzzy a scris:
- Dacă vrei şi la politică ne putem înţelege. Atâta doar să respectăm şi părerea celuilalt. E cam greu, dar ... sincer, viaţa este în altă parte...aşa că... de ce nu?
Chestia asta am scris-o în acelaşi timp! Deci... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 11 Dec 2009, 23:59 | |
| Măăăi! Voi scrieti de pe acelasi calculator? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 00:02 | |
| Încă nu, dar se poate rezolva! Cu cei de pe Realitatea am reuşit să mă văd... mai era puţin şi butonam toţi cei prezenţi de pe acelaşi computer! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
yzzy
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 00:02 | |
| - Emil Condor a scris:
- Măăăi! Voi scrieti de pe acelasi calculator?
Ţi-e ciudă? Emoticon cu ochi galeşi şi fâlfâiri de gene... Şi pentru tine Emil... _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 00:05 | |
| - yzzy a scris:
- Ţi-e ciudă? Emoticon cu ochi galeşi şi fâlfâiri de gene...
Ăsta-i semn de gripă nouă? _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 00:08 | |
| Cu adevărat îmi găsesc mare plăcere în discutiile cu voi. Sunteti minunati! Si nu sunteti singurii de la Popas - mai avem încă destui. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
yzzy
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 00:20 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 00:23 | |
| Mi-ai dat-o şi în franceză! Să n-am nicio scuză! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 01:33 | |
| Păi bine mă călugăre, ziceai că ne arăţi musteaţa vreo 3 zile, şi când colo deja ai şi tras gluga. | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 07:31 | |
| S-a stricat vremea! Acu... forumiştii au văzut-o! Ceilalţi nu contează. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 08:30 | |
| Bă, că matinal mai eşti. Dacă nu mă trezea Puiu Mic, eu şi acum dormeam. | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 09:37 | |
| Păi a trebuit să mergem la piaţă să cumpărărm d-ale ciorbei. Dacă am fi mers mai târziu... n-am mai fi avut de unde alege. După 10 este înghesuială maximă.
Apoi Luminiţa vrea să ne facă prăjituri şi lasagna şi avem nevoie de lapte proaspăt. Nici d-ăla nu mai găseşti după 10.
Aşa că... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
yzzy
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 09:47 | |
| - Anahoret a scris:
- S-a stricat vremea!
Acu... forumiştii au văzut-o! Ceilalţi nu contează. Tu-ţi dai seama ce noroc am avut aceştia care aseară am fost prin zonă? Altfel nu-ţi vedeam chipul? PS. Bună dimineaţa! Mai târziu, dar am fost pe la ştiri întâi. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 12 Dec 2009, 10:01 | |
| Sărut mâna Yzzy! Las' că-mi lipesc faţa acolo trei zile cum am promis. Fotografia a fost făcută de d_d de pe forumul Realitatea prin noiembrie, la o întâlnire cu forumiştii. În momentul ăla mă întreţineam cu Blake şi-mi verificam ceasul de pe telefon ca să nu pierd trenul. ______________________________ P.S. Ai avut dreptate: am mult de citit! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) | |
| |
|
| |
| CAMERA DE WHISKY (II) | |
|