LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
brasov CPSF istorie politica taieri comment-143 reclame Popasul 23 muzica_traditionala Fantasy efremovivanantonovici nicuvar 1 Limba google drumetie curiozitati sibiu problema humanitas mediu internet romana padure 1918
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 I_vote_rcap 
Emil Condor
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CAMERA DE WHISKY (II)

In jos 
+14
rolia
Cristina
dolion
zuum
yzzy
cactus
Doina
zaraza26
nicuvar
Emil Condor
abbilbal
Anahoret
aurora
ostrovna
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptySam 23 Ian 2010, 17:10

yzzy a scris:

Cristina a scris:
Eu sa fiu in locul clientului i-as da in judecata si le-as cere despagubiri sa ma tina minte.
La 92 de ani, când abia te mai mişti, nu poţi umbla să dai în judecată pe nimeni.
Ei, banuiesc ca daca s-a putut misca pin'la banca, se (mai) poate...In plus, exista Protectia Consumatorului, exista avocati (ce lucreaza inclusiv pro-bono, pentru nevoiasi), exista inclusiv un sef al celui ce abuzeaza de tine. Totul e sa nu te lasi calcat in picioare - eu personal, cred ca si la 100 de ani o sa "mor de git" cu astfel de specimene.
yzzy a scris:
Cristina a scris:

Bancile functioneaza pe baza legilor date de parlament dar -mai ales- pe baza regulamentelor emise de banca centrala a tarii respective. Inainte de a ma pronunta daca sunt sau nu fara logica, ar fi interesant de vazut legea/regulamentul in sine.
Corect, dar legile în ţara asta nu prea sunt cum trebuie. În general zic. Şi lasă loc de interpretări, care în multe cazuri sunt în defavoarea cui nu trebuie.
Twisted Evil
Asa este, Yzzy, insa sunt convinsa ca si in cazul in care ar exista legi bune, sunt multi incompetenti care le aplica prost. Si nici nu vor sa-nvete...in schimb tipa-n gura mare ca ei vor salarii mari Wink doh !
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptySam 23 Ian 2010, 21:42

CTP-ul aşa cum îl ştiam eu din "Anticipaţia". "Phalanx" – o povestire SF pe care a scris-o în 1986.
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 Red_heart

PHALANX
de Cristian Tudor POPESCU

Pe aleile multicolore şi liniştite, printre copacii pufoşi, aurii în lumina filtrată a răsăritului lui Virtrud, Mauldronn se întorcea acasă şi era aproape fericit. Nu exista nici un motiv bine definit care să justifice această fericire; aşa se întâmplaseră lucrurile întotdeauna: în loc să apară atunci când ar fi trebuit să nu-şi mai încapă în piele, fericirea venea aiurea, în clipe şi locuri neaşteptate, ca loviturile unui adversar năuc sau sărutările unei iubite frenetice. Puţinii Phalanx întâlniţi îi răspundeau la salut fie circumspect, fie glacial, fie deloc. Inga te, inga te barva, Mauldronn. Să nu cobori, să nu cobori niciodată, Mauldronn. Sau poate că de fiecare dată era doar o impresie a lui, vopselele şi fardul feţelor glasate puteau uşor să înşele; oricum, era fericit, dacă fericire se poate numi starea de plin şi încredere în sine care aproape că îi aducea lacrimi în ochi. Sunt tare, vuiau gândurile scăpate de sub control, sunt periculos, sunt un tip tenace şi implacabil. Casele roşii şi verzi, nu prea mari, răspândite la întâmplare în peisaj, îi aminteau mereu megaliţii rectangulari, cu sute de etaje, ai Monn-ului. Nopţile fără stele de după zilele fără soare. Coloana de butoane negre a subnivelelor, întreruptă la intervale echidistante de butoanele aurii, ceva mai mari. Sunt un om de oţel, sunt periculos, nu e bine să te pui cu mine. Inga te, inga te barva, Mauldronn.

Toată povestirea la adresa de mai jos:
http://www.gandul.info/opinii/phalanx-5408731

Numarul mesajelor : 147
Varsta : 50
Localizare : Păi...aici:D
Data de inscriere : 14/01/2010

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptySam 23 Ian 2010, 22:05

Anahoret a scris:
Astăzi mi s-a întâmplat ceva interesant.

Mă urcasem de la Universitate în troleul 85 ca să ajung la gară. În zona uşilor de la mijloc, şedea pe scaun o bătrânică gârbovită, încovoiată ca o seceră. Capul nu-i depăşea cu mai mult de-o palmă spătarul scaunului.

N-aş fi remarcat-o dacă două tinere nu i-ar fi dat punga de pufuleţi din care mâncau. Era ceva atipic: fetele insistau să-i ofere punga pe jumătate plină iar bătrânica era rezistentă în faţa gestului. Eram prea departe ca să aud ce discutau, dar cred că una dintre fete i-o fi spus că este de pomană pentru bunica (sau cine ştie pentru ce strămoş) şi să primească cu "bogdaproste".

Atunci am văzut ceva ce nu mi-a mai fost dat să văd nici în filme. Bătrâna a acceptat punga cu pufuleţi, şi-a făcut trei cruci mari, a luat câteva bucăţi – câte-au încăput între degete – şi le-a dus la gură. Le-a mâncat, apoi şi-a mai făcut o cruce mare şi a mai luat încă o dată din pungă. De trei ori a făcut gestul ăsta. Să fie pentru morţi.

Relatarea de mai sus cred c-ar fi mers postată şi la topicul cu întrebarea privind existenţa României. Se pare că bătrânii ne vor purta mai departe prin veacuri. Încep să cred că atât timp cât vom face pomeni pentru cei dispăruţi (pomană>a pomeni>a-ţi aminti de) cred că vom mai umbri o bună bucată de vreme pământul ăsta.

love
Iar fetele acelea se poate să fi crescut în suflet, măcar puţin. Doamne ajută de cât mai multe astfel de modele!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Anahoret>Live   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptySam 23 Ian 2010, 22:23

Am reţinut scena pentru că este atipică... sunt ţiganii care te agasează cu cerşetoria în toate mijloacele de transport în comun: de la tren la troleu. Ţiganii -- sau creşetorii de profesie -- când primesc ceva de pomană mormăiesc un "Doamne-ajută" sau ceva asemănător şi ascund imediat "prada".

Bătrâna despre care am povestit îşi făcea crucile cu evlavie. Cred că ea era convinsă că dumicatul pe care-l mestecă se duce şi la cel de pe lumea cealaltă...

Simt că o să mă urmărească mult timp imaginea femeii aceleia.

Şi îmi mai aduc aminte de o scenă petrecută acum câţiva ani în Gara de Nord.
Stăteam la rând ca să-mi iau bilet pentru delegaţie şi de noi s-a apropiat un aurolac dintr-ăla micu, până-n 12 ani. Nu cred că avea mai mult. Cerşea. I-am spus că nu-i dau bani -- fiindcă ori o să-şi cumpere prostii pe ei ori or să i-i ia altcineva -- în schimb i-am dat sandvişurile pe care le aveam în geantă. Mi-a mulţumit şi în secunda următoare a început să înfulece... mânca cu atâta poftă că mi-a crescut inima! Very Happy

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptySam 23 Ian 2010, 22:33

Anahoret a scris:
Am reţinut scena pentru că este atipică... sunt ţiganii care te agasează cu cerşetoria în toate mijloacele de transport în comun: de la tren la troleu. Ţiganii -- sau creşetorii de profesie -- când primesc ceva de pomană mormăiesc un "Doamne-ajută" sau ceva asemănător şi ascund imediat "prada".

Bătrâna despre care am povestit îşi făcea crucile cu evlavie. Cred că ea era convinsă că dumicatul pe care-l mestecă se duce şi la cel de pe lumea cealaltă...

Cred că o să mă urmărească mult timp imaginea femeii aceleia.

Şi îmi mai aduc aminte de o scenă petrecută acum câţiva ani în Gara de Nord.
Stăteam la rând ca să-mi iau bilet pentru delegaţie şi de noi s-a apropiat un aurolac dintr-ăla micu, până-n 12 ani. Nu cred că avea mai mult. Cerşea. I-am spus că nu-i dau bani -- fiindcă ori o să-şi cumpere prostii pe ei ori or să i-i ia altcineva -- în schimb i-am dat sandvişurile pe care le aveam în geantă. Mi-a mulţumit şi în secunda următoare a început să înfulece... mânca cu atâta poftă că mi-a crescut inima! Very Happy
Şi eu am dat mâncare. Unor bătrâni(cu unul eram "prietenă"-îşi avea locul la metrou la Eroilor; stătea acolo pe trepte, alături fiindu-i căţelul-un pechinezuc negru-cu care împărţea totul, inclusiv zilele), unor copii. Aici am vreo doi protejaţi, cu care am relaţii de aproape amiciţie. Acum nişte zile, i-am dus unuia o pereche de mânuşi. Era în faţa hipermarchetului şi curăţa zăpada cu o lopată. Am intrat în vorbă cu el, i-am dat 1 leu. Din vorbă-n vorbă, îmi spune că i-au îngheţat mâinile. Erau goale şi roşii. Am dat o fugă acasă şi i-am adus nişte mânuşi care puteau merge şi pe mâinile lui de copil. Mi-a zis săru' mâna şi bodaproste şi şi le-a pus îndată.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyDum 24 Ian 2010, 11:55

Live a scris:
Aici am vreo doi protejaţi, cu care am relaţii de aproape amiciţie.

Si eu am avut, nu stiu daca mai am, protejata, sa zicem, o tiganca tanara, acum are doi copii. Cand venea pe la mine spunea ca sotul e plecat in Spania. N-a mai fost din toamna pe la mine. Ei ii mai dau una, alta. Mai demult venea si o batrana, de-a noastra (nu tiganca), sa ii dau haine. De cativa ani nu mai vine, o vad pe strada... hainele sunt prea ieftine acum!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Live

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyDum 24 Ian 2010, 17:35

zaraza26 a scris:

Si eu am avut, nu stiu daca mai am, protejata, sa zicem, o tiganca tanara, acum are doi copii. Cand venea pe la mine spunea ca sotul e plecat in Spania. N-a mai fost din toamna pe la mine. Ei ii mai dau una, alta. Mai demult venea si o batrana, de-a noastra (nu tiganca), sa ii dau haine. De cativa ani nu mai vine, o vad pe strada... hainele sunt prea ieftine acum!
Soacra mea a suferit cumplit, la un moment dat. Fuseseră nişte inundaţii în ţară. În aceste condiţii, au prins ţiganii ideea că ar putea să se dea drept sinistraţi. Au năvălit în oraş, cerând pe stradă, la porţi, la uşi de apartamente. Soacra mea, miloasă din fire, a dat uneia mâncare: brânză, pâine şi...ce-o mai fi avut. Când a coborât soţul meu, a găsit pe scară, aruncate, alimentele.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyDum 24 Ian 2010, 17:37

Să mă ierte Dumnezeu, dar la ţigani nu dau de pomană niciodată. Evil or Very Mad

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyDum 24 Ian 2010, 19:29

Anahoret a scris:
Să mă ierte Dumnezeu, dar la ţigani nu dau de pomană niciodată. Evil or Very Mad
La fel simt si eu, Anahoret iar asta datorită unor lucruri de genul celor descrise de Live: cersesc si retin doar banii, orice altceva aruncă.

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyDum 24 Ian 2010, 19:43

o melodie de suflet, care-mi este foarte draga.
Asa e, pe pamant avem de toate, si mai bune si mai rele.
As vrea sa nu-mi fie frica de nimic, dar mi-e teama de mult prea multe, si mici, si mai mari.

Mircea Vintila - pe pamant avem de toate

https://www.youtube.com/watch?v=Efmk5MQMEdw

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyDum 24 Ian 2010, 19:48

Vintilă cântă pe versurile lui Păunescu, nu? Admit: nu am deschis linkul de mai sus.

Stiu doar că sunt printre cele mai reusite versuri ale marelui poet Păunescu Adrian:
pe pământ avem de toate
si mai bune si mai rele,
bune rele
si-nchisori, si libertate,
si noroi si stele

timpul vietii ni-i scurt
hai să-l facem curat
... ... ... ... ... ... ...

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyLun 25 Ian 2010, 09:09

Live a scris:
zaraza26 a scris:

Soacra mea a suferit cumplit, la un moment dat. Fuseseră nişte inundaţii în ţară. În aceste condiţii, au prins ţiganii ideea că ar putea să se dea drept sinistraţi. Au năvălit în oraş, cerând pe stradă, la porţi, la uşi de apartamente. Soacra mea, miloasă din fire, a dat uneia mâncare: brânză, pâine şi...ce-o mai fi avut. Când a coborât soţul meu, a găsit pe scară, aruncate, alimentele.

Stiu, am vazut si eu in poarta oameni care pomeneau de incendii, inundatii... Dar de vreo doi ani nu au mai fost. Sunt foarte circumspecta, in sensul ca nu ma grabesc sa le dau. Daca pot, le dau ce vor. Daca nu, nu. Ei intind o hartie, uneori o citesc, alteori nu. Depinde daca am chef. Daca vreau sa le dau, le dau oricum. Ma astept la orice de la ei.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyLun 25 Ian 2010, 09:19

Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
La fel simt si eu, Anahoret iar asta datorită unor lucruri de genul celor descrise de Live: cersesc si retin doar banii, orice altceva aruncă.

La tigancusa mea i-am dat un covor vechi, dar relativ bun, ca il tinusem undeva intr-o camera pana am schimbat in alta camera covorul si pe ala l-am dus dincolo. Ea imi ceruse si intamplator aveam. Si i-am mai dat o patura de lana, tot veche, dar in stare foarte buna. Ceruse din nou covor, dar i-am propus patura asta... cred. Ca avea copil mic si umbla pe jos in patru labe. In rest, alimente.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyLun 25 Ian 2010, 09:34

Emil Condor a scris:
Vintilă cântă pe versurile lui Păunescu, nu? Admit: nu am deschis linkul de mai sus.

Stiu doar că sunt printre cele mai reusite versuri ale marelui poet Păunescu Adrian:
pe pământ avem de toate
si mai bune si mai rele,
bune rele
si noroi si stele

timpul vietii ni-i scurt
hai să-l facem curat

O, da, desigur, sunt versuri de Paunescu. In caietul cu cantece de la cenaclu, am si o sectiune mica unde am transcris poezii de Paunescu! smile
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyLun 25 Ian 2010, 10:49

prea-sfinte , asta o sa-ti placa; enjoy it

http://www.lascaux.culture.fr/#/en/00.xml

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyLun 25 Ian 2010, 14:12

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyLun 25 Ian 2010, 18:15

cactus a scris:

http://www.lascaux.culture.fr/#/en/00.xml

ceva deosebit, intr-adevar bravo !
Sus In jos
Blue

Blue

Numarul mesajelor : 186
Localizare : Ardeal, România
Data de inscriere : 02/01/2010

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyMar 26 Ian 2010, 18:29

Anahoret a scris:
Măi, din câte povestea, sunt foarte stricte normele acolo fiindcă este un domeniu sensibil şi oricine poate fi dat în judecată oricând. Respectivul spunea că, înainte de şedinţa foto, protagonistei i se dădea să studieze un contract destul de stufos. Apoi, după şedinţă, fiecare fotografie era evaluată de împricinată împreună cu reprezentanţii revistei iar cele alese pentru publicare erau semnate de respectiva în cauză. Nu am înţeles ce făceau cu restul fotografiilor. Bănuiesc că erau distruse împreună cu negativele. Sau, cel puţin, aşa ar fi normal să se întâmple.
A dat ProCinema un serial de la Playboy... Despre cum se fac pictorialele.
Mi s-au părut extrem de profesionişti. Interesant mi s-a părut că nu era nimic vulgar şi conta fiecare detaliu, de la lumină până la cafeaua sau sucul care i se servea temporarei vedete.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyMar 26 Ian 2010, 18:42

Emil Condor a scris:

pe pământ avem de toate
si mai bune si mai rele,
bune rele
si noroi si stele

timpul vietii ni-i scurt
hai să-l facem curat

"Eu n-am sa ma fac bine niciodata
Mereu voi suferi de-o boala grea
Simtindu-mi constiinta vinovata
Ca nu e totul gata-n tara mea.
[...]
Puteam sa fac in alte parti avere
Puteam sa fiu un bun european
Puteam sa ma inscriu la mamifere
Ins metabolic de la an la an."
[...]
(Pacient)

[...]
"Si daca va convingeti ca-i real,
Ca omul haituit de soarta este
Ca zeul lumii cade de pe cal
Strapuns ca de leucemii celeste.

Daca nevasta unuia sta sub
Puterea bolii mari ca intr-o cusca
Daca e cancer in al lumii trup
Si-n nervii ei miros de praf de pusca.

De ce luptati cu armele de foc
Si ati dus moartea la perfectiune
De ce nu puneti banii la un loc
Pentru aflarea lucrurilor bune?"
[...]
(Manifest pentru sanatatea pamantului)

[...]
"Mai stai, ii spune A lui E
Nu ai de ce, nu ai de ce
Mai stai, ii spune E lui A
Ma duc, ca se va-ntuneca.

Si jos, intr-un absurd spital
Consoanele au astazi bal.
Iubita mea cu E major
Acum, nici nu te mai implor.

Iubitul meu cu A de mână
Nimic din noi n-o sa ramana
Si ne vom stinge-ncet, incet
In insectar si alfabet.

Adio E, frumoasa mea
Ii plange departarea A
Si de la A pana la E
Un pod cetos de turturi e."
[...]
(A catre E)

"Sa mergem amandoi la strans de fan
Si soarele sa ne luceasca-n coasa
Din cand in cand in urma sa-ti raman
Ca sa te vad aprinsa si frumoasa.

Pe fondul verde sa te decupezi
In felul nimfei cu picioare brune
Si-n patima magneticei amiezi
Eu sa imbratisez ce nu pot spune."
[...]
(Dragoste in fan)

"V-am spus ca sunt un om periculos
Si nu mi-ati luat avertismentu-n seama
V-am spus s-aveti, pentru persoana mea
Un plus de-ngrijorare si de teama.

V-am spus ca fac teribil de urat
De sunt calcat putin pe libertate
V-am spus ca sunt osteanul credincios
Dar care, numai, cu inamici se bate.
[...]
(Agramatii)
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyMier 27 Ian 2010, 23:39

cE ziceti?

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyJoi 28 Ian 2010, 14:09

aurora a scris:
cE ziceti?

Intariti-va sufletul prin credinta in Dumnezeu. Ei nu pot decat sa fie Dumnezei, dar nu si Dumnezeu. Vointa unui om care si-a cultivat-o este mai mare decat mesajele electrice ale lor. Nu lupta, impotrivirea, este solutia. Ci credinta in Dumnezeu si in Bine. Violenta aduce violenta. Si omul are impulsurile lui electrice proprii, emise de el. Unirea face puterea.
Sus In jos
Live

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyJoi 28 Ian 2010, 16:57

aurora a scris:
cE ziceti?

Io zic că-i bag undeva pe dobitocii care vor să ne controleze total, aia zic!
PS: ulala Bine că-s în relaţii bune cu Anahoret! D-aia îmi permit să vorbesc şi mai puţin academic. Dar extrem, extrem de sincer! Twisted Evil
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyJoi 28 Ian 2010, 20:02

Live a scris:
aurora a scris:
cE ziceti?

PS: ulala Bine că-s în relaţii bune cu Anahoret! D-aia îmi permit să vorbesc şi mai puţin academic. Dar extrem, extrem de sincer! Twisted Evil

Laughing aplauze
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyVin 29 Ian 2010, 17:53

Live a scris:
Nu cred că trebuie să fii în relaţii bune cu cineva. Cred că majoritatea forumiştilor zicem la fel. Twisted Evil

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 EmptyVin 29 Ian 2010, 18:16

Omul cu porumbei

CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 Omulcuporumbei

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 31 Empty

Sus In jos

CAMERA DE WHISKY (II)
Sus 
Pagina 31 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CAMERA DE WHISKY (I)
» CAMERA DE WHISKY
» Camera 131

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ANAHORET-
Mergi direct la: