LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
drumetie Popasul Fantasy sibiu problema google humanitas padure CPSF Limba internet efremovivanantonovici politica taieri 1918 curiozitati 23 romana muzica_traditionala 1 comment-143 brasov reclame istorie mediu nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 I_vote_rcap 
Emil Condor
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CAMERA DE WHISKY (II)

In jos 
+14
rolia
Cristina
dolion
zuum
yzzy
cactus
Doina
zaraza26
nicuvar
Emil Condor
abbilbal
Anahoret
aurora
ostrovna
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
silverstar

silverstar

Numarul mesajelor : 2250
Data de inscriere : 23/12/2008

CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMier 14 Oct 2009, 21:54

Bună, Ana!
N-am reuşit să te conving cu MP. Revino te rog, printre colegii tăi care te iubesc şi cu care văd că te împaci bine. Cu siguranţă, tu tânjeşti după ei. Uite, plec eu de aici, numai tu întoarce-te!
Sad

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyJoi 15 Oct 2009, 05:37

silverstar a scris:
Bună, Ana!
Îl cunosti de pe alt forum?

Citat :
Revino te rog, printre colegii tăi care te iubesc şi cu care văd că te împaci bine.
thumb_yello

Citat :
Uite, plec eu de aici, numai tu întoarce-te!
Ce să înteleg din ultimul citat? scratch Ceva probleme în trecut? scratch

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyJoi 15 Oct 2009, 11:49

silverstar a scris:
Bună, Ana!
N-am reuşit să te conving cu MP. Revino te rog, printre colegii tăi care te iubesc şi cu care văd că te împaci bine. Cu siguranţă, tu tânjeşti după ei. Uite, plec eu de aici, numai tu întoarce-te!
Sad

Daca vrei, Anahoret, plec si eu Very Happy ! mwah!
ps: mai ales ca -ultima oara- mi-ai reprosat destul de clar faptul ca postez prea mult la politica Wink ...Sau gresesc?! idee

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyJoi 15 Oct 2009, 16:29

Dedicatia mea (creatie personala) catre (i)realitatea vinturilor si antenele securistilor Very Happy :

Vintu' pute,
Cloaca pashte,
Antenutza da la broashte,
Pe Base sa mi-l improashte!

Bref, ne-am intors in anii 1990 Sad ... Pai, e corect, Anahoret, ca singurul proiect oferit tie si romanilor, de catre aceasta "opozitie re-unita" sa fie doar proiectul anti-Base ?! Evil or Very Mad Ce viitor vezi tu pentru copiii nostri si pentru Romania cu astfel de "proiecte" propuse?! Sad

In fine, ma opresc aici: stiu ca nu-ti place subiectul, dar nu pot sa cred ca te lasa rece ce se-ntimpla cu tara asta.

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyLun 19 Oct 2009, 21:13

Hai, gata! Îti ajunge cât ai muncit, mai ia o pauză!
Sau te înscrii si tu la prezidentiale?

Serios acum: ne lipsesti, Anahoret! Unde umbli omule?

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyLun 19 Oct 2009, 21:37

Emil Condor a scris:
Hai, gata! Îti ajunge cât ai muncit, mai ia o pauză!
Sau te înscrii si tu la prezidentiale?

Serios acum: ne lipsesti, Anahoret! Unde umbli omule?
Reluând anumite răspunsuri, Anahoret a spus, la un moment dat, că se retrage, cel puţin până după alegeri. Neutral Aşa o fi, nu? scratch

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyLun 19 Oct 2009, 21:41

Foarte rău face.
Rău pentru noi bineînteles, dar probabil bine pentru el!

Sincer îl astept înapoi la Popas.

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyLun 19 Oct 2009, 22:19

Nu cred ca are vreo legatura cu "retragerea", nu apare deloc nici pe mess, nici pe mail.

Incepe zau sa ma ingrijoreze.

Arrow

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyLun 19 Oct 2009, 22:23

E bine Anahoretul nostru, e bine.

Eu presimt că Yzzy a atins adevărul: Anahoret nu vrea să asiste si să participe, eventual la conflicte din cauza discutiilor politice de dinaintea alegerilor prezidentiale. Asta din cauză că tine mult la comunitatea asta.

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMar 20 Oct 2009, 00:05

Staţi liniştiţi cu toţii. Nu este cazul să plece nimeni de pe forum. Anahoret nu se retrage, nici nu se pregăteşte pentru alegeri, iar dacă pauza lui este până spre Crăciun, nu are legătură cu ceva anume pe forum.

Amintiţi-vă că la început ne-a avertizat că nu poate intra prea des pe forum, dar acum i s-a ivit acel ceva, care ţine de cu totul alte probleme ce trebuie să le rezolve.

Nu este bolnav, nu s-a certat cu nevasta sau copilul, nu s-a supărat pe noi, dar asta este. Aşteptăm să rezolve " tleaba mami tleabă".

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMar 20 Oct 2009, 00:10

Stim că totul e bine si îi dorim bine mereu.
Si mai stim că ne iubeste precum noi îl iubim. hug

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMar 20 Oct 2009, 11:26

abbilbal a scris:
Staţi liniştiţi cu toţii. Nu este cazul să plece nimeni de pe forum. Anahoret nu se retrage, nici nu se pregăteşte pentru alegeri, iar dacă pauza lui este până spre Crăciun, nu are legătură cu ceva anume pe forum.

Amintiţi-vă că la început ne-a avertizat că nu poate intra prea des pe forum, dar acum i s-a ivit acel ceva, care ţine de cu totul alte probleme ce trebuie să le rezolve.

Nu este bolnav, nu s-a certat cu nevasta sau copilul, nu s-a supărat pe noi, dar asta este. Aşteptăm să rezolve " tleaba mami tleabă".

Pana spre Craciun??? Nu reziiiist... Nu e bine, mai omule, fara sa mai tragi cu ochiul pe aici!! mwah!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMar 20 Oct 2009, 20:27

zaraza26 a scris:

Pana spre Craciun??? Nu reziiiist... Nu e bine, mai omule, fara sa mai tragi cu ochiul pe aici!! mwah!

Păi tu nu-ţi mai aduci aminte când ne spunea că doar de sărbători este liber ? Ştia el ce ştia, dar nu ştia că vine iarna aşa repede. Şi cu ochiul ar trage el, dar nu are cum că i s-au umflat pleoapele de atîta lucru. study scratch doh fight acord old

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMier 21 Oct 2009, 14:48

abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:

Păi tu nu-ţi mai aduci aminte când ne spunea că doar de sărbători este liber ? Ştia el ce ştia, dar nu ştia că vine iarna aşa repede. Şi cu ochiul ar trage el, dar nu are cum că i s-au umflat pleoapele de atîta lucru. study scratch doh fight acord old

Nu-mi aduc deloc aminte! Pai cum poate un om sa lucreze asa, fara o pauza? Mai apuca el Craciunul? Wink hug hug hug
Sus In jos
silverstar

silverstar

Numarul mesajelor : 2250
Data de inscriere : 23/12/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMier 21 Oct 2009, 15:14

zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:

Nu-mi aduc deloc aminte! Pai cum poate un om sa lucreze asa, fara o pauza? Mai apuca el Craciunul? Wink hug hug hug

zaraza26 - ştiu sigur că Ana e foarte ocupat în această perioadă. Va reveni pe forum mai devreme de Crăciun, e exagerat puţin, dar probabil va vrea să se şi odihnească după această perioadă extrem de încărcată. aplauze

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMier 21 Oct 2009, 15:19

silverstar a scris:

zaraza26 - ştiu sigur că Ana e foarte ocupat în această perioadă. Va reveni pe forum mai devreme de Crăciun, e exagerat puţin, dar probabil va vrea să se şi odihnească după această perioadă extrem de încărcată. aplauze

Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa fiu eu asa de ocupata, incat sa nu mai intru pe aici... pale
Vad niste emoticoane noi, ia sa le incerc!! cheer up love bye happy secret pinocchio bolnav respins amin pace off topic capitulare
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMier 21 Oct 2009, 16:56

Păi tu drajilor, mai are el şi liber din când în gând, da nu are internet. Şi atunci ori doarme, ori ceteşte cărţi. Numa de n-ar face foale să nu-l mai recunosc când l-oi vedea la vară, că de 1 Decembrie mi-a promis ferm că nu vine la Bălgrad.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyJoi 22 Oct 2009, 02:14

zaraza26 a scris:
Pai cum poate un om sa lucreze asa, fara o pauza?
Asa ziceam si eu. smile

zaraza26 a scris:
silverstar a scris:

zaraza26 - ştiu sigur că Ana e foarte ocupat în această perioadă. aplauze

Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa fiu eu asa de ocupata, incat sa nu mai intru pe aici... pale
hug

Citat :
Vad niste emoticoane noi, ia sa le incerc!! cheer up love bye happy secret pinocchio bolnav respins amin pace off topic capitulare
happy Am adăugat câteva care mi s-au părut mai interesante.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyJoi 22 Oct 2009, 13:37

Emil Condor a scris:

Pentru Yzzy cheer up Nu mai pune avataruri triste, ca iau trinul sa te mangai... mwah!

Pentru voi toti love
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyJoi 22 Oct 2009, 21:13

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

Pentru Yzzy cheer up Nu mai pune avataruri triste, ca iau trinul sa te mangai... mwah!

Pentru voi toti love
No, am pus un alt avatar. Rolling Eyes Rolling Eyes
Adicătelea, dupE 6 ani mi-am tăiat pletele, again. affraid affraid
Şi mi-am pus soţul să mă tragă-n chip. wow
hug2 hug2

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyVin 23 Oct 2009, 08:37

yzzy a scris:

No, am pus un alt avatar. Rolling Eyes Rolling Eyes

wow M-ai dat gata, ce mai! Very Happy
Ce chip luminos ai, Yzzy sunny ! Si ce zimbet fermecator love !
mwah!

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyVin 23 Oct 2009, 09:21

yzzy a scris:

No, am pus un alt avatar.

idee Acuma sper sa nu ti-l schimbi prea repede... bravo bravo bravo
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptySam 24 Oct 2009, 01:24

zaraza26 a scris:
yzzy a scris:

No, am pus un alt avatar.
idee Acuma sper sa nu ti-l schimbi prea repede... bravo bravo bravo
Ar fi păcat! O poză tare reusită, asa cum spune si Cristina mai sus. sunny

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMar 27 Oct 2009, 04:38

Ahaaa! Acum mi-am dat seama de ce lipseste Anahoret atâta timp: din cavalerism. smile

Cine ghiceste la ce mă refer? Bineînteles, sub formă de glumă... Very Happy

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 EmptyMar 27 Oct 2009, 08:35

Emil Condor a scris:
Ahaaa! Acum mi-am dat seama de ce lipseste Anahoret atâta timp: din cavalerism. smile

Cine ghiceste la ce mă refer? Bineînteles, sub formă de glumă... Very Happy

Cred ca stiu... Probabil... I-am luat-o inainte cu numarul de mesaje. Dupa mini-concediul meu, dupa alte zile cand n-am intrat, mi-a luat-o inainte. N-am mai reusit sa recuperez (poate tragea el mai tare ca stia ca va lipsi Wink ) si m-am resemnat - vorba aia, trebuie sa stii sa pierzi cu demnitate. Acuma, in loc sa ma bucur ca sunt inainte, e motiv de tristete... Anahoreeeet!! Ai plecat in pelerinaj la Sfantul Munte? scratch
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 17 Empty

Sus In jos

CAMERA DE WHISKY (II)
Sus 
Pagina 17 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CAMERA DE WHISKY (I)
» CAMERA DE WHISKY
» Camera 131

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ANAHORET-
Mergi direct la: