Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 05 Mai 2009, 07:14
Şi dacă n-o putem s-o facem lungă, atunci haideţi s-o facem lată!
_____________________ Free your mind!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 05 Mai 2009, 20:13
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 05 Mai 2009, 20:17
melodia-i interesanta...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 05 Mai 2009, 20:20
PS. Cactuse, să-mi spui dacă am reuşit au ba.
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 06 Mai 2009, 06:22
ai reusit....
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
abbilbal
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 06 Mai 2009, 10:59
Noa acuma dă o fugă la Anahoret şi spunei Zarazei dacă a reuşit. Dar vezi, acolo nu sta prea mult că-i pericol de la beuturile misterioase ce le are călugăru ascunse prin cotloane.
PS. La VIDEO se ajunge direct prin POST REPLY
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 06 Mai 2009, 11:12
abbilbal a scris:
Noa acuma dă o fugă la Anahoret şi spunei Zarazei dacă a reuşit. Dar vezi, acolo nu sta prea mult că-i pericol de la beuturile misterioase ce le are călugăru ascunse prin cotloane.
No bine no! Atunci il astept pe cactus aici, la un pahar de vorba. Bineinteles dupa ce raspunde dincolo. Ca de-acolo il alungaşi!
Din post-reply l-am luat si eu, ca de-acolo raspund intotdeauna.
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 06 Mai 2009, 11:53
zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:
No bine no! Atunci il astept pe cactus aici, la un pahar de vorba. Bineinteles dupa ce raspunde dincolo. Ca de-acolo il alungaşi!
Din post-reply l-am luat si eu, ca de-acolo raspund intotdeauna.
Adica cum ? La pahar de VORBA ?????? Mai umple si tu paharu ala cu ceva mai substantzial... si nu zi de doua ori ca ma duc... ai demijonu plin ?
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 06 Mai 2009, 13:13
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 14 Mai 2009, 12:10
buuun; io amu am vinit de la vraci; va fac salutatzie maxima - pana cand o sa revin, ca vraciu o zis ca-s probleme. Stateam io ashea si gandeam (?) - am invatzat noi destul de la trecut si prezent ca sa fim in stare sa ne aparam viitorul ? Kestie de gandeala... Revin io la tema asta cand o sa revin (????). Pusici infinitzi....
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 14 Mai 2009, 12:45
cactus a scris:
buuun; io amu am vinit de la vraci; va fac salutatzie maxima - pana cand o sa revin, ca vraciu o zis ca-s probleme. Stateam io ashea si gandeam (?) - am invatzat noi destul de la trecut si prezent ca sa fim in stare sa ne aparam viitorul ? Kestie de gandeala... Revin io la tema asta cand o sa revin (????). Pusici infinitzi....
"am invatzat noi destul de la trecut si prezent, ca sa fim in stare sa ne aparam viitorul ?" ... in mod sigur nu! Si daca am invatat ceva, ca de invatat tot invatam, de unde sa stim ce anume din ce am invatat ne poate apara?
Pusici la maxim
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 14 Mai 2009, 15:51
aurora a scris:
cactus a scris:
"am invatzat noi destul de la trecut si prezent, ca sa fim in stare sa ne aparam viitorul ?" ... in mod sigur nu! Si daca am invatat ceva, ca de invatat tot invatam, de unde sa stim ce anume din ce am invatat ne poate apara?
Pusici la maxim
Cred ca la prea putini le pasa daca repeta trecutul... Noroc ca s-a dezvoltat stiinta si tehnica si nu ne dam seama ca se repeta!
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 15 Mai 2009, 00:11
zaraza26 a scris:
Cred ca la prea putini le pasa daca repeta trecutul... Noroc ca s-a dezvoltat stiinta si tehnica si nu ne dam seama ca se repeta!
Asa este... toate noi sunt vechi, toate.
Asa cum ridică problema domnul acela perfect si modest, pentru un viitor mai bun este absolut vital să învătăm din trecut. Dar suntem toti oamenii capabili a învăta din trecut? Mă îndoiesc.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 15 Mai 2009, 17:51
Emil Condor a scris:
Asa cum ridică problema domnul acela perfect si modest, pentru un viitor mai bun este absolut vital să învătăm din trecut. Dar suntem toti oamenii capabili a învăta din trecut? Mă îndoiesc.
Dovadă că istoria se tot repetă...
Anahoret
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 15 Mai 2009, 17:54
Engelbert Humperdinck nu a cântat şi la Cerbul de Aur, prin primele ediţii? Am mai "clickuit" prin jur şi am dat de piesa asta. Dedicaţie tuturor fetelor noastre de pe forum!
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 16 Mai 2009, 11:37
sorry - in scrut popas acasa... nu ma pot abtzine - ACUMA la ceasa asta - pe Antena 3 un imbecil spune ca toate relele sunt cauzate de un partid de dreapra, care trebuie sa nu mai fie in cartzi; ok - DAR pana acuma, au fost partide de stanga ... Rechinii de stanga sunt mai putzin dureroshi decat rechinii de dreapta ? Tot dambouvitzeni, tot hotzi, tot talhari - si atunci mai are cineva - indiferent cine - sa puna intrebarea retorica "tu cu cine votezi " .. Raspuns ar fi - votez cu Muntrele Gaina unde sa adun toata sleahta de hotzi, talhari, banditi politici - indiferent de culoarea kilotzilor pe care-i poarta . incercuitzi cu gard de sarma ghimpata (NU romaneasca ci de aia care taie) prin care trece curent electric si dupa aia, dat cu tunul in ei pana cand din muntele Gaina nu ramane decat un mushuroi - dar macar stim ca am scapat de jigodii - orice atzi zice, in principiu, am dreptate pentru ca scursorile astea isi primesc beneficiili INCLUSIV din banii mei. Bagami-as io ceva in toate scursorile astea...
Sa kochetam cu o monarhie ? Din pacate spatziul asta geografic nu este copt pentru asa ceva si - mai avem rege ? La varsta LUI ? Nu stiu; chiar ca nu stiu... nu cred...
abbilbal
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 19 Mai 2009, 01:20
Şi un rege cu ce ar fi mai bun ca ăştia pe care-i înjurăm ? Că doar nu regele conduce, ci tot ei. Regele ca şi preşedintele. Peste tot şi niciunde, doar că la preşedinte îi mai dăm cu chicioru-n cizmă, iar regelui ba.
Anahoret
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 19 Mai 2009, 05:34
cactus a scris:
incercuitzi cu gard de sarma ghimpata (NU romaneasca ci de aia care taie) prin care trece curent electric si dupa aia, dat cu tunul in ei pana cand din muntele Gaina nu ramane decat un mushuroi - dar macar stim ca am scapat de jigodii -
Ete-te! Posta Vadim la Popas şi eu habar n-aveam!
cactus a scris:
Sa kochetam cu o monarhie ? Din pacate spatziul asta geografic nu este copt pentru asa ceva si - mai avem rege ? La varsta LUI ? Nu stiu; chiar ca nu stiu... nu cred...
Nu-mi aduc aminte ca în perioada de după 1927 monarhia să fi salvat România!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 19 Mai 2009, 15:00
Citat :
Candidatura lui Duda n-are nicio legatura cu monarhia. E doar un vis de-al lui Duda. Probabil ca se amageste ca va castiga si astfel va explica romanilor de pe o pozitie avantajoasa ce buna e monarhia. Dar nu va reusi decat un esec rasunator, nu va trece de prima runda. Chiar daca ar ajunge presedinte, politicienii vor avea grija ca el sa strige in pustiu.
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 19 Mai 2009, 15:07
zaraza26 a scris:
Citat :
Candidatura lui Duda n-are nicio legatura cu monarhia. E doar un vis de-al lui Duda. Probabil ca se amageste ca va castiga si astfel va explica romanilor de pe o pozitie avantajoasa ce buna e monarhia. Dar nu va reusi decat un esec rasunator, nu va trece de prima runda. Chiar daca ar ajunge presedinte, politicienii vor avea grija ca el sa strige in pustiu.
normal.... sau, daca-i prea insistent o sa haleasca si o sa se intoxice cu plumb de la tacamuri...
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 19 Mai 2009, 15:09
Anahoret a scris:
cactus a scris:
incercuitzi cu gard de sarma ghimpata (NU romaneasca ci de aia care taie) prin care trece curent electric si dupa aia, dat cu tunul in ei pana cand din muntele Gaina nu ramane decat un mushuroi - dar macar stim ca am scapat de jigodii -
Ete-te! Posta Vadim la Popas şi eu habar n-aveam!
:
L-am inclus inclusiv pe Vadim in gashka aia...
zaraza26
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 19 Mai 2009, 15:20
cactus a scris:
zaraza26 a scris:
Citat :
normal.... sau, daca-i prea insistent o sa haleasca si o sa se intoxice cu plumb de la tacamuri...
Nu e asa periculos. Boborul nu tine cu monarhia. E indoctrinata bine dupa anii de comunism.