__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| File de jurnal | |
|
+5zaraza26 Layla zuum Emil Condor rolia 9 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: File de jurnal Dum 29 Mar 2009, 11:47 | |
| Pentru ca imi place sa stiu cu cine vorbesc, va invit sa ne cunoastem.
Am sa incep eu, relatand ceva din viata mea... un eveniment recent.
Week-end la spital... ( martie 2009)
Ultima zi de muncă din săptămână... Încerc să-mi ascund suferinţa - o durere abdominală acută - concentrându-mi atenţia să nu greşesc, cifre, date, extrase, facturi... situaţii ce trebuiesc întocmite şi predate. Sunt încă în termen, totul e să nu intru în panică. Am să termin la timp. Astăzi şeful este plecat, câştig aşadar o oră, poate mai bine chiar, timp rezervat altfel întrevederii zilnice pentru analiză şi hotărâri. - Ce faci Lia? Ce-i cu mutra asta? ...nu te simţi bine? - Am spus doar... aceeaşi durere abdominala... habar n-am ce poate fi! - Ha, ha… Ce ţi-a servit şefu’ aseară indigerabil? …recunoaşte, până la cât ai stat? …iar te-a enervat cu ceva. - … se pare că-ţi arde de glume… dar, zău, eu nu glumesc, nu-mi e’ bine de luni… am tot luat pastile, da’ degeaba. Am azi programare la medicul de familie, chiar... bine că mi-ai amintit... îmi fac bilet de voie ...plec la cinci. - Doar la cinci?! Mai bine mergi la spital. Gândeşte-te, este vineri, dacă ţi se face rău în week-end… ce faci? - Merg la urgenţă!... poate mănânc diseară „zeamă de cuţit”… - Ha, ha… râzi tu râzi… înseamnă că eşti bine! Greţuri, arsuri… dimineaţa? Ti-ai luat pastila de seară la timp, sau ai uitat ?! … asta ar explica paloarea şi de ce stai liniştită! - glumea, ăsta-i era stilul, felul de-a arăta, colegial, că-i pasă. - Stii ceva? Mi-ai dat o idee, mulţam!
Atmosfera la birou destul de relaxată, - în ciuda volumului mare de muncă - m-a ajutat într-o oarecare măsură să suport durerea ce-o atribuisem stresului acumulat în ultima perioadă. Vorbisem cu medicul de familie, relatându-i în linii mari, telefonic, simptomele - Dr. Mariana B. un om deosebit de o înaltă probitate profesională şi un diagnostician foarte bun, mi-a recomandat ce să caut la farmacie şi dacă durerea persistă, urma să ne-auzim. - În cei aproape paisprezece ani, relaţia pacient-medic bazată pe încredere şi o comunicare deschisă, s-a transformat în prietenie pe negândite –
Mă uit la ceasul de pe monitor, arată 12:15, o oră nu tocmai potrivită, poate o fi în trafic, o sun totuşi. Caut numărul în agenda telefonului şi apelez… - Alo! - Servus Mariana, Lia sunt, deranjez? - Servus Lia. Nu. Cum sa mă deranjezi!?… Cum eşti?? - Nu tocmai bine, frisoane, dureri acute în tot abdomenul …la palpare, în partea dreaptă jos, durerea este mai accentuată… o fi apendicele? Ce crezi, aştept până la cinci să mă vezi? …merg la urgentă, cum să fac?... - Mda… se pare că ai apendicită acută, nu-i de aşteptat… - Păi, atunci mă învoiesc şi merg la spital, la urgentă… - Stai aşa, nu te grăbi! Am să sun la cabinet, programul începe la ora unu, asistenta îţi va face o trimitere la urgentă-chirurgie, treci pe acolo în drum spre spital… Eu trebuie să ajung la o şedinţa, când se termina te sun. - Ok. - Să nu te sperii dacă-i cazul de internare… operaţie, să mă ţii la curent cu ce se-ntâmplă… Dacă totul e bine şi-i doar alarmă falsă, ne vedem la cinci şi mai vorbim atunci. - Mulţumesc mult, Mariana, te pup! Pa. - Sănătate… şi ai grija! Vorbim mai târziu. Pa.
Am sunat-o pe fiica mea. I-am explicat în cuvinte puţine cum stă treaba, încercând să minimalizez situaţia. Nu avea sens să intre în panică. Urma doar un consult de specialitate…
Spitalul Judeţean … Intrare Urgenţă – Chirurgie, citesc pe un panou montat deasupra uşilor batante. Intrăm… sala de aşteptare în renovare, ne întâmpină ochiurile fără geam a ramelor din tâmplărie pvc de care atârnă fâşii de bandă inscripţionata cu numele producătorului ce fac să pară şi mai sumbră atmosfera. Cinci scaune incomode, asemenea celor din autobuzele vechi, cu şezutul şi spătarul din panel montate pe cadru de oţel inoxidabil, neocupate, prinse-ntre ele ca o bancă. Trei persoane în faţa uşii urgenţă-triaj, pe a cărei sticlă mată tronează un afiş. Parcurg în grabă cu privirea enunţul, întreb pe cei prezenţi dacă stau de mult, fără să aştept un răspuns anume, îl bănuiesc, aveam de aşteptat, mă mai lovisem în urmă cu şase ani de indolenţa celor de la Urgenţă. Nutresc însă speranţa unei schimbări de atitudine… deşartă aşteptare. Sosisem la o oră nepotrivită, în jur de două fără douăzeci şi cinci de minute, oră la care se schimbă turele. Mă-ndrept spre scaunele goale, mă aşez fără tragere de inimă pe unul dintre ele ştiind că aşteptarea-mi va fi de durată. Nu m-am înşelat. Intr-un târziu uşa ce părea înţepenită s-a deschis, din spatele ei făcându-şi apariţia o faţă lungă cu privirea goală care ne cere biletele de trimitere, uitându-se peste ele formal. - Va trebui să aşteptaţi, veţi fi chemaţi.
Neavând alternativă m-am înarmat cu răbdare, alungând gândurile, furia dată de neputinţă, pentru altă dată. Acum am nevoie de energie să lupt cu durerea. Si totuşi durerea mea este insignifiantă dacă mă gândesc la cancerul moral ce se extinde.
Intr-un târziu am fost chemată. Intru însoţită de fiica mea. Sala de consultaţii curată, luminoasă, modernă, părea să nu aibă nimic în comun cu sala de aşteptare. Ca două lumi diferite, două epoci – cumva parcă, odată trecută uşa ce-o ţintisem cu privirea mai bine de un ceas, am făcut un salt în timp şi spaţiu – Din spatele unei mese de birou o voce caldă ce trăda totuşi plictiseală şi apatie mă interogă fără a răspunde la salutul ce-l adresasem. - Să vedem ce vă supără? … în timp ce vă dezbrăcaţi spuneţi-mi cum vă numiţi şi apoi întindeţi-vă pe pat să vă consult . În timp ce vorbea îmi indică locul din spatele unui paravan.
M-am strecurat în spatele paravanului, urmând întocmai indicaţiile doctoriţei. Urmează alte minute de aşteptare apoi un brancardier îmi întinde o foaie tipărită, spunându-mi să semnez în josul paginii. Întreb mirată ce-i aceea şi-i spun că nu semnez hârtii, documente al căror conţinut nu-l cunosc. - Semnaţi doamnă! Este acordul dat pentru investigaţii şi analize… o formalitate fără de care nu puteţi fi consultată. Îmi arunc fugar privirea peste cuvintele scrise, căutând unde trebuie să-mi pun semnătura în calitate de pacient şi semnez. Odată terminată şi această formalitate sunt în sfârşit consultată, îmi sunt luate probe de sânge, ies din spatele paravanului şi o caut cu privirea pe fiica mea. Mi se spune: - Domnişoara, fiica dumneavoastră, aşteaptă afară, este în sala de aşteptare. I-am spus că va fi chemată când avem rezultatul analizelor …veţi fi însoţită, avem nevoie de o probă de urină, o sa vă arate domnul – indicând spre brancardierul ce aştepta lângă uşa opusă celei pe care am intrat. Urmez brancardierul pe un hol semiobscur, primesc de la acesta un borcan, îmi este arătată o uşă. M-am executat fără cuvinte… Sunt abandonată pe acel hol printre scaune cu rotile în capătul căruia şase zdrahoni, brancardieri, râd, vociferează ca la bar… un du-te vino continuu de halate albe şi colorate cu ceşti de cafea în mână. Mă plimb de-a lungul coridorului, este deja ora patru, aştept… aud gemete, bănuiesc că vin din salonul observator. Îmi îndrept paşii înspre acel loc. O încăpere mizeră cu pereţii coşcoviţi în care sunt abandonaţi câţiva bolnavi… unii au perfuzii… nu zăresc nici un halat alb, doar suferinţă şi neputinţă. Simt cum urca-n mine valul de revoltă, greaţa …mă îndepărtez cu lacrimile jucându-mi în ochi aproape mă lovesc de bărbatul în halat alb ce străbate coridorul grăbit, preocupat şi pe-al cărui ecuson citesc: Dr. Radu … Sunt chemată… Nu m-am înşelat, doctorul Radu este chirurgul de gardă. Mă examinează, palpându-mi abdomenul, în spatele aceluiaşi paravan. Îi întâlnesc privirea umană, caldă, plină de compasiune şi simt cum urcă-n mine un val de încredere. Încredere în omul din fata mea. Îmi spun: sunt totuşi norocoasă! M-a chestionat asupra bolilor suferite apoi cu tact mi-a spus că se confirmă diagnosticul pus de medicul de familie, mi se vor întocmi actele pentru internare şi urmează să fiu operată la ora şase.
… fiicei şi soţului li se permite să mă însoţească în salon, mai mult chiar, să rămână cu mine şi după operaţie. Însoţiţi de acelaşi brancardier urcăm etaje, străbatem coridoare până la salonul numărul 13 şi este vineri 13 , noroc că nu sunt superstiţioasă. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: File de jurnal Dum 29 Mar 2009, 16:35 | |
| - rolia a scris:
Ultima zi de muncă din săptămână... Încerc să-mi ascund suferinţa - o durere abdominală acută... Vineri seară, apoi toată Sâmbăta si chiar azi simt o durere de genul celei descrise de tine. Sâmbătă nu am fost capabil de nimic! Absolut nimic nu am făcut! Nici măcar nu am mâncat. Sper că nu e cazul să "scormonesc" cu un cutit în trupul meu! Deocamdată stau asa cum sunt, las corpul să lupte singur (el e cel mai bun doctor). _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Dum 29 Mar 2009, 18:40, editata de 1 ori | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: File de jurnal Dum 29 Mar 2009, 18:32 | |
| Rolia, nu te speria totul o sa fie bine | |
| | | rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: File de jurnal Dum 29 Mar 2009, 19:53 | |
| - Emil Condor a scris:
- rolia a scris:
Ultima zi de muncă din săptămână... Încerc să-mi ascund suferinţa - o durere abdominală acută... Vineri seară, apoi toată Sâmbăta si chiar azi simt o durere de genul celei descrise de tine. Sâmbătă nu am fost capabil de nimic! Absolut nimic nu am făcut! Nici măcar nu am mâncat. Sper că nu e cazul să "scormonesc" cu un cutit în trupul meu! Deocamdată stau asa cum sunt, las corpul să lupte singur (el e cel mai bun doctor). Emil, ai grija pote fi colecistul daca ai mancat ceva ce l-a deranjat, insa poate fi si apenicele si nu-i de glumit se poate perfora. Iti doresc sanatate multa si intradevar ar fi minunat sa nu ajungi la cutit. In general si eu las corpul sa lupte si de cele mai multe ori functioneaza, nu intotdeauna insa. Astept sa-mi spui ca esti bine. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: File de jurnal Dum 29 Mar 2009, 19:56 | |
| Am mâncat ceva cu poftă nebună! Primul grătar pe anul ăsta... Nu a fost digerat nici a doua zi!
Acum mă simt un pic mai bine dar... tot rău! Nu cred că voi fi capabil să lucrez mâine... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | rolia
| Subiect: Re: File de jurnal Dum 29 Mar 2009, 20:08 | |
| - zuum a scris:
- Rolia, nu te speria totul o sa fie bine
zuum, multumesc de gand Din fericire a trecut... de fapt s-a intamplat in 13 februarie (abia acum am vazut ca am trect martie, sunt cam distrata in ultima vreme ) am reluat munca, desi se pare ca va tebui sa mai fac o operatie de colecist, incerc sa evit, este o chestie veche. | |
| | | rolia
| Subiect: Re: File de jurnal Dum 29 Mar 2009, 20:19 | |
| - Emil Condor a scris:
- Am mâncat ceva cu poftă nebună!
Primul grătar pe anul ăsta... Nu a fost digerat nici a doua zi!
Acum mă simt un pic mai bine dar... tot rău! Nu cred că voi fi capabil să lucrez mâine... Pai da, asa fac si eu, uneori mi-e pofta si mananc si ce stiu ca nu-mi este indicat. Incearca sa iei ceva tablete digestive, (mezim forte, este foate bun) si bea mult ceai fara zahar. Poate fi o indigestie banala care sa speram ca trece, daca nu este indicat un consult medical... munca poate astepta, sanatatea pe primul loc. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: File de jurnal Dum 29 Mar 2009, 20:22 | |
| Am băut mult ceai de mentă cu lămâie si miere de albine. Cred că trebuie s-o dau pe pălincă! Doar pentru digestie... Am o afinată pusă de câtiva ani, oare aceea să lucreze spre binele meu? Stiu că afinele sunt bune la stomac. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | rolia
| Subiect: Re: File de jurnal Dum 29 Mar 2009, 20:48 | |
| - Emil Condor a scris:
- Am băut mult ceai de mentă cu lămâie si miere de albine.
Cred că trebuie s-o dau pe pălincă! Doar pentru digestie...
Am o afinată pusă de câtiva ani, oare aceea să lucreze spre binele meu? Stiu că afinele sunt bune la stomac. Emil, ceaiul de menta ca si afinele constipa, sunt contraindicate in aceste situatii . Incearca altceva ceai de chimen, galbenele ori cimbrisor fara miere si fara lamaie, amar. Multe lichide si doar paine prajita. Fa-te bine si-ti trimit eu o palinca de maramu'. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: File de jurnal Dum 29 Mar 2009, 20:52 | |
| Da, stomacul îmi este praf si tocmai de aceea îi dădeam mentă, gândind si la afine în situatia asta. Chiar acum i-am cerut sotiei dacă vrea să-mi facă un ceai din cele amintite de tine. Multumesc! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | rolia
| Subiect: Re: File de jurnal Dum 29 Mar 2009, 20:58 | |
| - Emil Condor a scris:
- Da, stomacul îmi este praf si tocmai de aceea îi dădeam mentă, gândind si la afine în situatia asta.
Chiar acum i-am cerut sotiei dacă vrea să-mi facă un ceai din cele amintite de tine. Multumesc! Emil, sanatate multa si salutari sotiei, astept sa aud ca esti bine. Acum ma retrag, ma cheama datoria si pe mine o seara faina! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: File de jurnal Dum 29 Mar 2009, 21:00 | |
| Multumiri! La fel si tie, Rolia! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Re: File de jurnal Lun 30 Mar 2009, 13:47 | |
| Draga Lia,eu tin sa sper si sa cred ca tu vei scrie numai de bine in jurnalul tau,chiar daca ai inceput cu un episod nu tocmai placut Si ,daca tot va imbiati la un ceai,pai vin eu si va aduc.... si mai pun cateva cescute,poate,poate..mai doreste cineva... \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: File de jurnal Lun 30 Mar 2009, 14:06 | |
| | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: File de jurnal Lun 30 Mar 2009, 21:08 | |
| - Emil Condor a scris:
- Am băut mult ceai de mentă cu lămâie si miere de albine.
Cred că trebuie s-o dau pe pălincă! Doar pentru digestie...
Am o afinată pusă de câtiva ani, oare aceea să lucreze spre binele meu? Stiu că afinele sunt bune la stomac. Noa dapăi mă pretine dă-i şi o duşcă de oţet de mere in amestec cu miere de albine. O linguriţă de miere la trei de oţet pentru început, ca test, | |
| | | rolia
| Subiect: Re: File de jurnal Lun 30 Mar 2009, 21:26 | |
| - Layla a scris:
- Draga Lia,eu tin sa sper si sa cred ca tu vei scrie numai de bine in jurnalul tau,chiar daca ai inceput cu un episod nu tocmai placut
Si ,daca tot va imbiati la un ceai,pai vin eu si va aduc....
si mai pun cateva cescute,poate,poate..mai doreste cineva... \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ Layla, multumesc pentru ceai, eu am lasat langa fantana pe masa, pahare si dulceata de nuci verzi pentru cine doreste, si undeva e si o sticla cu tarie, horinca de maramu', pentru cunoscatori... Ma bucur sa fim din nou impreuna (inca 2006 ani de acum inainte ) | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: File de jurnal Lun 30 Mar 2009, 21:31 | |
| - rolia a scris:
- ...am lasat langa fantana pe masa, pahare si dulceata de nuci verzi pentru cine doreste...
Una dintre favoritele mele, alături de dulceata de gutui si cea de trandafiri. Imediat sunt lângă fântâna ta! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | rolia
| Subiect: Re: File de jurnal Lun 30 Mar 2009, 21:39 | |
| - zaraza26 a scris:
-
- Citat :
- Pentru ca imi place sa stiu cu cine vorbesc, va invit sa ne cunoastem.
Imi pare bine de cunostinta, te invit pe la popasul meu unde am scris si eu cate ceva despre mine. la pagina 8, adica aici http://luminalumii.forumz.ro/zaraza-f63/casuta-din-padure-t285-77.htm
Zaraza, am trecut pe la casuta ta din padure , neinvitata, am zis ca ne stim de acum, si cum tot suntem vecine si am baut niste horinca virtuala impreuna, am trecut pe acolo. Am stat la umbra si-am citit in tihna, m-am infruptat din bunatati si am plecat asa cum am sosit, ma iarta de impolitete, uneori sunt eu ciudata, mi-e greu sa comunic. | |
| | | rolia
| Subiect: Re: File de jurnal Lun 30 Mar 2009, 21:46 | |
| - Emil Condor a scris:
- rolia a scris:
- ...am lasat langa fantana pe masa, pahare si dulceata de nuci verzi pentru cine doreste...
Una dintre favoritele mele, alături de dulceata de gutui si cea de trandafiri. Imediat sunt lângă fântâna ta! Emil, dulceata de nuci verzi si de trandafiri sunt si preferatele mele. In ce priveste gutuile, imi place parfumul lor si culoarea. In Baia Mare unde am locuit pana nu de mult, am avut doi gutui mari si faceam dulceata pana mi s-a acrit de ea, daca caut prin beci cred ca mai gasesc vre-un borcan. La asa oaspeti de seama punem si de aia. Dar spune-mi cum te simti? Sper ca bine. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: File de jurnal Lun 30 Mar 2009, 21:53 | |
| Multumesc pentru întrebarea legată de sănătatea mea. Multumesc mult! Am scris la Popasul Prisma Condor ceva despre asta... Nu sunt tocmai bine.
Mda! Dulceata de gutui amestecată cu miez de nucă si coji de lămâie, nu?
Am fost la un magazin european si am cumpărat toate sortimentele de dulceată, cele trei mentionate mai sus, printre ele. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | rolia
| Subiect: Re: File de jurnal Lun 30 Mar 2009, 22:15 | |
| - Emil Condor a scris:
- Multumesc pentru întrebarea legată de sănătatea mea. Multumesc mult!
Am scris la Popasul Prisma Condor ceva despre asta... Nu sunt tocmai bine.
Mda! Dulceata de gutui amestecată cu miez de nucă si coji de lămâie, nu?
Am fost la un magazin european si am cumpărat toate sortimentele de dulceată, cele trei mentionate mai sus, printre ele. Dulceata de gutui simpla doar cu coaja de lamaie. Din pacate nucile imi sunt interzise si nu mananc decat cel mult doua trei si alea cat sunt inca verzi si se deojeste pielita aceea de pe miez, asa ca nu pun nici in dulceata.Si din pacate nici cozonac cu nuca nu fac Pana-n urma cu doi ani inca faceam dulceata acasa din fructe culese din gradina proprie. Chiar si cea de trandafiri, crede-ma ca nu se compara cu cea din comert, oricat de buna ai zice ca este.. Am avut peste 100 se butasi de trandafir printre care si vreo doi din aceia bulgaresti cu petalele catifelate si carnoase pentru dulceata. Si acum scuze, vreau sa mai postez un text si sa arunc o privire prin vecini. Cine-mi trece pragul sa se serveasca cu ce doreste si sa se simta ca acasa, fara formalisme, mie nu-mi prea plac. Formalismele vreau sa spun sa nu se inteleaga altceva | |
| | | Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Re: File de jurnal Mar 31 Mar 2009, 08:31 | |
| | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: File de jurnal Mar 31 Mar 2009, 11:48 | |
| Multumesc pentru dulceaţă! Şi mama făcea dulceaţă de trandafiri şi sirop. Doamne, ce-mi mai plăcea! _____________________ Free your mind!
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: File de jurnal Mar 31 Mar 2009, 12:10 | |
| Eu voi gusta un picut de horinca. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: File de jurnal Mar 31 Mar 2009, 13:21 | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: File de jurnal | |
| |
| | | | File de jurnal | |
|
Subiecte similare | |
|