__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Statutul femeii in Islam | |
|
+18VOTAN maha dolion Iisus yzzy Ciprian Ion Cristina Maria Emil Condor abba cactus aurora bulache zuum Getus Restauratorul Karima 22 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: Statutul femeii in Islam Lun 06 Dec 2010, 12:54 | |
| - zuum a scris:
- ...forumul acesta nu are ca scop A FACE CEVA pentru religia personala...
Religia personală e din categoria celor promovate de grupul taximetriștilor creștini care deschid discuții pe teme spirituale și se ocupă de mântuirea clienților... | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Statutul femeii in Islam Mar 07 Dec 2010, 02:31 | |
| - zuum a scris:
- De cand simti nevoia sa dai replica in locul meu ? Unde scrie in regulament ca ai si acest drept ?
Am mai citit uneori pretentiile astea absurde: odată ce este postat ceva pe forum, absolut oricine are dreptul să analizeze si să comenteze mesajul respectiv. Dacă cineva doreste ca mesajul propriu să nu fie dezbătut de altii, să-l scrie în Jurnalul personal, nu pe un forum public. Zuum, comentariile tale (tot mai frecvent) sunt lipsite de bun simt. Să nu crezi că o să ti se accepte asta la nesfârsit. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Statutul femeii in Islam Mar 07 Dec 2010, 03:15 | |
| - Emil Condor a scris:
- zuum a scris:
- De cand simti nevoia sa dai replica in locul meu ? Unde scrie in regulament ca ai si acest drept ?
Am mai citit uneori pretentiile astea absurde: odată ce este postat ceva pe forum, absolut oricine are dreptul să analizeze si să comenteze mesajul respectiv. Dacă cineva doreste ca mesajul propriu să nu fie dezbătut de altii, să-l scrie în Jurnalul personal, nu pe un forum public. Zuum, comentariile tale (tot mai frecvent) sunt lipsite de bun simt. Să nu crezi că o să ti se accepte asta la nesfârsit. Domnule Emil, daca ai fi comentat ar fi fost cu totul altceva, dar nu ai comentat , ai lansat o replica caustica si deplasata la adresa userului Zuum. O să te obisnuiesti cu el, pe Zuum îl deranjează orice nu apartine credintei lui Asta numesti tu cometariu de bun simt ? Faptul ca esti admin nu-ti da dreptul sa vorbesti in numele altuia si inca derogatoriu fara nici o legatura cu subiectul. Ti-am mai spus de nshpe ori sa-mi anulezi inscrierea pe acest forum, n-am sa plang ! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Statutul femeii in Islam Mar 07 Dec 2010, 03:28 | |
| Zuum,
Am spus un adevăr: orice nu este ortodox te revoltă. Stiu asta de peste 4 ani.
Scrii: „Ti-am mai spus de nshpe ori sa-mi anulezi inscrierea pe acest forum, n-am sa plang !”, iar asta demonstrează că nu-ti pasă de atmosfera de la Popas, ceea ce mă face să cred că ai dreptate, adică cel mai bun lucru de făcut este ceea ce văd că soliciti cu insistentă. Si Franz obisnuia să o facă...
Nu am nevoie de cuvântul ”domn” din partea nimănui, în mod special de la tine care o faci în batjocură.
Nu mai am nimic de adăugat la subiectul acesta.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Statutul femeii in Islam Mar 07 Dec 2010, 03:41 | |
| ...........
Emil Condor: A fost un mesaj jignitor ce a trebuit să-l sterg. Oricum îl am salvat pe invizibil în dreptul numelui Zuum pentru ziua excluderii contului său, zi care se pare că a venit. Îi voi împlini dorinta... | |
| | | Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Statutul femeii in Islam Mar 07 Dec 2010, 13:45 | |
| Deoarece am fost atentionata ca userul zuum este banat ,desi i adresasem o explicatie,sugerandu-mi-se ca e de ,,bun simt'' sa nu ma adresez unui user care nu poate da replica(sunt de acord cu cine a scris-da asa este-din pacate eu nu am vazut ca zuum este banat) sugerez sa revenim la topic Multumesc _____________________ | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Statutul femeii in Islam Vin 28 Dec 2012, 14:29 | |
| Fotografia care a INFLAMAT lumea musulmană. GOALĂ, împotriva "islamizării ţării" Celebra activistă egipteană Aliaa Magda Elmahdy, care militează pentru drepturile femeilor din Egipt, a organizat zilele trecute un nou protest care a înfuriat lumea musulmană. Ea a manifestat, goală, împreună cu alte două activiste, împotriva islamizării Egiptului, scrie Courrier International. Protestul a avut loc în faţa ambasadei Egiptului din Stockholm. Aliaa Magda Elmahdy şi alte două activiste Femen s-au dezbrăcat şi şi-au pictat pe trup mesaje împotriva islamizării Egiptului. Cele trei femei au manifestat împotriva Constituţiei promovate de preşedintele Egiptului Mohhamed Morsi, reprezentat al Frăţiei Musulmane, Constituţie care stabileşte că "principiile legii islamice" vor sta la baza legilor naţionale. "Sharia nu este Constituţia noastră", şi "Religia este sclavie", erau mesajele de pe corpurile femeilor care au protestat în Suedia. http://www.realitatea.net/imaginea-care-a-inflamat-lumea-musulmana-goala-impotriva-islamizarii-tarii_1081065.html _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | apocalyptica
Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
| Subiect: Re: Statutul femeii in Islam Vin 28 Dec 2012, 14:38 | |
| - dolion a scris:
- Ea a manifestat, goală
goală din creștetul capului până pe la umeri? _____________________ | |
| | | apocalyptica
Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
| Subiect: Re: Statutul femeii in Islam Vin 28 Dec 2012, 14:43 | |
| aha, deci era goală și sub nivelul umerilor... nu de alta, dar la musulmani ești considerată în pielea goală dacă nu porți porcăria aia de cearșaf care te acoperă din cap până-n tălpi, cu oarece găuri în dreptul ochilor ca să nu dai chiar prin toate gropile chiar că musulmanii sunt cel puțin la fel de cretini ca creștinii _____________________ | |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Statutul femeii in Islam Sam 29 Dec 2012, 18:29 | |
| - apocalyptica a scris:
- aha, deci era goală și sub nivelul umerilor...
nu de alta, dar la musulmani ești considerată în pielea goală dacă nu porți porcăria aia de cearșaf care te acoperă din cap până-n tălpi, cu oarece găuri în dreptul ochilor ca să nu dai chiar prin toate gropile chiar că musulmanii sunt cel puțin la fel de cretini ca creștinii
Ce bucurie pe capul lui Delta? Asa o poza la sfarsit de an, l-a facut fericit. Dar de unde sa stie sarmanul de Delta, ca nici musulmani, dar nici opozitia nu au dreptate. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Statutul femeii in Islam | |
| |
| | | | Statutul femeii in Islam | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |