Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 29 Apr 2016, 21:54
Multumesc, dolion!
Eu va urez, totusi, tuturor, un
Paste fericit!
Asa am primit un e-mail de la un om de cultura din tara. Si nu cred ca e gresit. Principalul este sa intelegem corect ceea ce ne dorim unii altora, cu aceasta ocazie, o data in an.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 30 Apr 2016, 22:43
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 03 Mai 2016, 21:54
Azi e "Ziua Mondiala a Presei", zice Mihai Gadea. Cand zice doua vorbe frumoase despre "Reporteri Fara Frontiere"-RFF. Cum ca, fara ei, nu s-ar spune adevarul, etc...
Eu i-as denumi, mai degraba, FFF- Fanfaroni Fara Frontiere- pe multi dintre ei. Pentru ca ei se ocupa numai de adevarul despre altii... Dar, de adevarul despre ei, cine se ocupa?
L-am vazut pe Gadea spunand "adevarul" despre averea lui Turcescu. Asta pentru ca se urasc intre ei. Nu pentru ca ar vrea sa ne spuna noua adevarul.
L-am vazut si pe Turcescu vorbindu-l de rau pe Mihai Gadea, facandu-l, la randul lui, tot "acoperit" si ca ar castiga 20.000 de euro pe luna...
Asta tot din invidie. Si nu pentru ca ar vrea sa ne spuna noua un adevar.
De fapt, tot ce se afla si tot ce se spune in presa e un fel de ''razbunare".
Asta nu e presa, asta nu e drept la exprimare. Asta e scandal, asta e balci.
De aia nu se indreapta nimic....
''De aia n-are ursu coada''...
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 04 Mai 2016, 06:28
Râde ciob de oală spartă: Gâdea cu Turcescu! Lipseşte Mircea Badea din ecuaţie şi ar fi fost triunghiul (ne)amoros!
_____________________ Free your mind!
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 30 Noi 2016, 12:50
La mulți ani Andreea, Andrei, Android...
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 21 Dec 2016, 18:03
Vă doresc tuturor, sărbători binecuvântate! Să auzim numai de bine!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 21 Dec 2016, 23:55
Doamne-ajută! La fel şi ţie, Emile!
_____________________ Free your mind!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 28 Dec 2016, 14:15
dolion a scris:
La mulți ani Andreea, Andrei, Android...
Multumesc din partea androidului meu... cel cu taste si display!
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 15 Apr 2017, 13:52
Vă doresc tuturor un Paște fericit, cu liniște și bucurie!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 16 Apr 2017, 05:43
CHRISTOS A ÎNVIAT!
Evrei 13:8 a scris:
Isus Hristos este acelaşi ieri şi azi şi în veci!
_____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord? Who Am I
Ciprian
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 16 Apr 2017, 08:33
_____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord? Who Am I
Ion
Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 17 Apr 2017, 03:21
Ciprian a scris:
Pentru a crde in cineva, trebuie sa crezi, mai intai, in tine.
Frumoase postarile muzicale, Ciprian.
Paste luminos! Cristos a inviat!
Ciprian
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 18 Apr 2017, 06:17
Mulțumesc pentru urări și aprecieri. Dovedesc o atitudine deschisă.
Ion a scris:
Interesant... Adică?
Ion
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 18 Apr 2017, 14:56
Ciprian a scris:
Mulțumesc pentru urări și aprecieri. Dovedesc o atitudine deschisă.
Ion a scris:
Interesant... Adică?
Aceasta a fost reflectia mea dupa ce am vazut ce zice Ioan, 11:25-26 Ca sa raspund la intrebare, am apelat la internet. Marturisesc ca nu cunosteam aceste citate, atunci cand am postat raspunsul meu.
Aceste citate, cred eu, ar putea sustine mai bine raspunsul meu:
,,CUNOASTE-TE PE TINE INSUTI"-SOCRATE
Shakespeare avea o vorba foarte inteleapta,care suna astfel: ,,Ca sa cunosti bine un om ,inseamna sa te cunosti pe tine insuti".
''Dacă nu crezi în tine însuţi, sunt şanse ca nimeni să n-o facă.''(anonim)
''Nu poţi să crezi în Dumnezeu, până nu crezi în tine însuţi.''
citat din Swami Vivekananda
zaraza26
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 18 Apr 2017, 20:08
Ion a scris:
[...]
Pentru a crede in cineva, trebuie sa crezi, mai intai, in tine.
Frumoase postarile muzicale, Ciprian.
Paste luminos! Cristos a inviat!
Sarbatori fericite tuturor!
Din ce am citit si mai ales din ce am inteles "pe pielea mea", important e sa ai incredere in tine, nu in ceilalti. Cand te cunosti pe tine sau cel putin ai avansat binisor in directia asta, nu mai esti asa de critic cu ceilalti... Cand ai incredere in tine, nu mai esti asa disperat ca nu stii in cine sa ai incredere, nu mai esti speriat ca cineva, intr-o zi, te lasa cu ochii in soare. Daca ai incredere in tine stii atunci ca vei scapa cu bine din orice incercare. Daca ai incredere in tine stii deja ca iei hotararile cele mai bune posibil la un moment dat. Eu spuneam mereu pana acum un an, doi, ca nu ma deranjeaza asa mult cand cineva imi inseala asteptarile. Pe atunci filosofia mea era simpla. Cand cineva e sub asteptarile mele, nu mai apelez a doua oara. Sau daca n-am incotro, construiesc inainte un plan B. De un an, doi, tot citesc despre asta si aflu ca atunci cand iti sunt inselate asteptarile, de fapt trebuie sa constati ca te-ai adresat cui nu trebuie. Simplu, nu?
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mar 25 Apr 2017, 05:11
Ion a scris:
Aceasta a fost reflectia mea dupa ce am vazut ce zice Ioan, 11:25-26 Ca sa raspund la intrebare, am apelat la internet. Marturisesc ca nu cunosteam aceste citate, atunci cand am postat raspunsul meu.
Aceste citate, cred eu, ar putea sustine mai bine raspunsul meu:
Shakespeare avea o vorba foarte inteleapta,care suna astfel: ,,Ca sa cunosti bine un om ,inseamna sa te cunosti pe tine insuti".
No bine. Și ce să înțeleg? Christos e doar una dintre multele voci care vorbesc depre același lucru? Titanicul se scufundă. Ești în apa înghețată. De ce ai nevoie acum e salvare. Dacă vrei, poți să meditezi la realitate, condiția umană, ce este viața, dar cred eu că e mai bine să le faci toate alea din barcă.
Citat :
Și când ajungi să te cunoști, cum zice Socrate, care e concluzia?
Citat :
Traducerea e aproximativă. Dar și așa, cum ajută să cunoști pe altul în cunoașterea de sine?
Și care e menirea omului, și bazat pe ce poți să ai încredere în sine?
Citat :
Adică, credința în sine ia precedent, iar mai apoi vine credința în Dumnezeu? Io zic că e taman pe dos: Până nu crezi în Dumnezeu, nu poți să crezi în tine în mod real!
dolion
Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 21 Dec 2017, 18:16
Dragii mei, băieți și fete! De sărbători, eu vă doresc multă sănătate, fericire și belșug! Crăciun fericit! De Anul Nou mai vorbim...
zaraza26
Subiect: Re: Urari de sarbatori Vin 22 Dec 2017, 12:40
dolion a scris:
Dragii mei, băieți și fete! De sărbători, eu vă doresc multă sănătate, fericire și belșug! Crăciun fericit! De Anul Nou mai vorbim...
Multumesc, asemenea si tie, si tuturor va doresc sarbatori in pace si liniste, cu sanatate si bucurii!