Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 01 Mai 2009, 12:27
Mulţumesc pentru urare! Să fiţi sănătoşi şi să vă bucuraţi de fiul şi fiica voastră!
Am băuti o singură dată cafea irlandeză, la o cafenea din Sibiu, acum doi ani. Mi-a plăcut, dar nu pot să spun dacă gustul ei se apropie de cel original pentru că n-am fost niciodată "la locul faptei", în Irlanda.
Dar povestirea ta mi-a amintit o alta, spusă de tatăl meu: cafeaua Marghiloman. Se pare că era o şedinţă prelungită la Guvern iar participanţilor le cam picau capetele pe masă. Atunci, Alexandru Marghiloman a cerut la bucătărie să li se aducă participanţilor cafea. Bucătarul-şef (sau cine o fi fost) ar fi apărut spăşit, după câtva timp, şi i-ar fi cerut scuze primului-ministru că nu poate onora comanda, deoarece în acel moment nu curgea apa. Atunci Marghiloman i-ar fi spus ca, în loc de apă, să folosească rom.
Uite o reţetă culeasă de pe internet: Se prepara la fel ca si cafeaua turceasca, dar mai concentrata. Se pune caimacul in cesti, se mai da intr-un clocot, dupa care se ia de pe foc si se lasa sa stea 2-3 min ca sa se aseze zatul, apoi se toarna in cesti si se adauga 1-2 lingurite de rom Jamaica. Aceasta cafea se serveste in cesti groase, care au proprietatea de a pastra cafeaua mai mult timp fierbinte. Aroma cafelei si a romului ii confera preparatului o savoare deosebit de apreciata. Sursa: http://articole.famouswhy.ro/cafea_marghiloman/
_____________________ Free your mind!
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 01 Mai 2009, 17:20
Anahoret, nu ştiu dacă voi reuşi să fiu on-line de ziua ta, aşa că îţi urez acum, La mulţi ani!, să fii fericit şi sănătos, să ai parte de bucurii de la întreaga familie!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 01 Mai 2009, 19:30
Şi tu la fel! Să fii sănătoasă şi fericită! Pentru că, dacă eşti fericită, înseamnă că tuturor celor dragi ţie le merge bine. Cred că de ziua mea nici eu nu prea o să fiu online. Dacă o să fie frumos o să mergem ori la Plopeni ori la Slănic. A propos, a tras o frumuşică de ploaie în după-amiaza asta... parcă şi cu ceva grindină.
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 01 Mai 2009, 19:42
yzzy a scris:
Anahoret, nu ştiu dacă voi reuşi să fiu on-line de ziua ta, aşa că îţi urez acum, La mulţi ani!, să fii fericit şi sănătos, să ai parte de bucurii de la întreaga familie!
Si din partea mea, coane - La Multzi Ani si multa sanatate si numai bucurii...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 01 Mai 2009, 19:50
Să-ţi dea Dumnezeu sănătate! Sticla am s-o pun la rece. Cine ştie? Într-o zi poate o să o bem împreună!
Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Vin 01 Mai 2009, 19:52, editata de 1 ori
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 01 Mai 2009, 19:51
La multi ani, Anahoret, cu bucurii si sanatate!
_____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 01 Mai 2009, 19:51
Mulţumesc pentru urare! Şi vouă la fel!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 01 Mai 2009, 20:45
Noa bre Anahoretule, acum fiind aproape trecut Armindenul, este cazul să trecem la locul destinat urărilor de ziua ta. Hai, noroc şi la mai mare. Adecă... stareţ la chilie.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 01 Mai 2009, 20:49
Nu-i bine stareţ, Preacinstite că-s răspunderi multe. Mai bine călugăr, că mă simt mai în largul meu! Da' un vin mănăstiresc tot şutesc eu de la stareţ, ca să-l bem împreună pe furiş, la mine-n chilie!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 01 Mai 2009, 20:52
murfatlar a scris:
Ostrovano! am dansat cu lacrimi in ochi,singura. valsul este dansul meu preferat dar ft putini stiu sa-l danseze adevarat;cind am fost soacra,fiul meu nu a putut dansa deoarece nora-mea-i bita la dans. asa ca .....dansul l-a deschis soacra-mare cu un prieten deoarece sotul meu danseaza la fel de bine ca tatal calugarului;cind dansez vals ma simt un fulg plutind. sa va spun un secret: sotului meu nu-i place muzica,dansul iar eu abia astept sa plece de-acasa; cind gatesc,cind fac ordine imi pun muzica si dansez si dansez printre picaturi pina ma satur,eu stau la et 3 iar la 2 sta amiralul Rudencu(ala cu fregatele) si-i spune nevesti-sii ;nebunica-i singura si-si face terapia pina vine Zaharia. cum vine acasa LINISTE!! mai sunt situatii cind nu aud si intra in casa iar eu mai trag si un chiuit si numai ca-l vezi precum Arsinel cind este ciufulit ca-si baga capul pe usa si-mi reproseaza: -ce-ai fa? iar s-a maritat ma-ta? iar eu ii raspund afirmativ: -da!,ca-i femeie dulce si curtata nu ca ma-ta muratura si-l umfla risul(mama-i moarta de mult)
deci in final:HAI,SA TRAGEM HORA MARE! sa treaca peste hotare, undeva in Canada cu al nostru condor,ce se topeste de dor! pupici cu lipici pt toti. care veniti la mare si aveti nevoie de cazare la particulari dat-mi un semnal la 0726215929 si voi avea grija de voi.
Nici la nunta mea n-am deschis nunta cu... mirele. De data asta mirele nu stia sa danseze! Si eu dansez cu altii si foarte putin cu sotul meu. Dar n-am avut ocazii sa dansez pe cat mi-as dori. Pe acasa, foarte putin...
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 01 Mai 2009, 20:54
Eu o mai iau pe Luminiţa la învârtit prin casă. Mai ales după ce am ingurgitat şi a doua bere...
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 01 Mai 2009, 20:57
zaraza26 a scris:
murfatlar a scris:
Ostrovano! am dansat cu lacrimi in ochi,singura. valsul este dansul meu preferat dar ft putini stiu sa-l danseze adevarat;cind am fost soacra,fiul meu nu a putut dansa deoarece nora-mea-i bita la dans. asa ca .....dansul l-a deschis soacra-mare cu un prieten deoarece sotul meu danseaza la fel de bine ca tatal calugarului;cind dansez vals ma simt un fulg plutind. sa va spun un secret: sotului meu nu-i place muzica,dansul iar eu abia astept sa plece de-acasa; cind gatesc,cind fac ordine imi pun muzica si dansez si dansez printre picaturi pina ma satur,eu stau la et 3 iar la 2 sta amiralul Rudencu(ala cu fregatele) si-i spune nevesti-sii ;nebunica-i singura si-si face terapia pina vine Zaharia. cum vine acasa LINISTE!! mai sunt situatii cind nu aud si intra in casa iar eu mai trag si un chiuit si numai ca-l vezi precum Arsinel cind este ciufulit ca-si baga capul pe usa si-mi reproseaza: -ce-ai fa? iar s-a maritat ma-ta? iar eu ii raspund afirmativ: -da!,ca-i femeie dulce si curtata nu ca ma-ta muratura si-l umfla risul(mama-i moarta de mult)
deci in final:HAI,SA TRAGEM HORA MARE! sa treaca peste hotare, undeva in Canada cu al nostru condor,ce se topeste de dor! pupici cu lipici pt toti. care veniti la mare si aveti nevoie de cazare la particulari dat-mi un semnal la 0726215929 si voi avea grija de voi.
Nici la nunta mea n-am deschis nunta cu... mirele. De data asta mirele nu stia sa danseze! Si eu dansez cu altii si foarte putin cu sotul meu. Dar n-am avut ocazii sa dansez pe cat mi-as dori. Pe acasa, foarte putin...
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 01 Mai 2009, 20:58
Anahoret a scris:
Eu o mai iau pe Luminiţa la învârtit prin casă. Mai ales după ce am ingurgitat şi a doua bere...
deci pe sotia ta o cheama Luminita??
Ca pe sora mea
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Vin 01 Mai 2009, 21:13
Draga Anahoret, Din partea mea si a sotului, La multi ani! cu multe bucurii si realizari!Si pentru ca aveti, tu si sotul meu, preferinte comune muzicale, l-am rugat sa aleaga o melodie pentru tine!
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 02 Mai 2009, 01:41
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 02 Mai 2009, 03:33
Anahoretule! Si tu esti taure????? Ohohoooo sa traiesti colega! La multi, multi ani !
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 02 Mai 2009, 12:41
Sănătate şi fericire tuturor!
Zuum, nu ştiai că-s taur ca tine?!!?
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 02 Mai 2009, 15:11
Gelozie de George Topârceanu
Dacă nu ne-am fi-ntâlnit (Absolut din întâmplare), Tu pe altul oarecare Tot aşa l-ai fi iubit.
Dacă nu-ţi ieşeam în drum Ai fi dat cu bucurie Altuia străin, nu mie, Mângâierile de-acum.
Ai avea şi vreun copil Care, poate (idiotul!), Ar fi semănat în totul Cu-acel tată imbecil.
Şi aşa... ce lucru mare Că-ntr-o zi ne-am întâlnit Şi că-s foarte fericit, – Absolut din întâmplare!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 02 Mai 2009, 16:51
Faine versurile lui Topârceanu! Chiar fără să vrei, tot scot un zâmbet din tine...
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 02 Mai 2009, 16:55
Este? Şi mie mi-au plăcut, d-asta le-am pus aici! În fond, el are dreptate! Totul este rodul întâmplării. Chestia aia filosofică cu necesitatea şi hazardul...
Emil Condor
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 02 Mai 2009, 17:02
Mda! "Sunt foarte fericit Absolut din întâmplare!".
murfatlar
Numarul mesajelor : 188 Varsta : 71 Localizare : pe val de mare si-un strop de soare! Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 02 Mai 2009, 20:09
Anahoret a scris:
Sănătate şi fericire tuturor!
Zuum, nu ştiai că-s taur ca tine?!!?
calugare!! ai luna plina! .....de chindii
LA MULTI ANI! si bucurii :cool_9:
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 02 Mai 2009, 21:08
Cu luna plină un călugăr Se plimbă braţ la braţ Dar în chindii Să nu-l vadă niciun stareţ Când se prinde în chindie De-i sar ciobotele-n chilie Până sus, de-i dau de umăr Şi din umăr saltă-n grindă Să nu spună lumea bună Că nu poate un călugăr Să fie-n rând cu lumea bună.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 02 Mai 2009, 21:49
murfatlar a scris:
calugare!! ai luna plina! .....de chindii
LA MULTI ANI! si bucurii :cool_9:
Uite-aci o geampara s-o jucăm pân' s-o stinge luna! C-am învăţat-o s-o joc în '83, la o nuntă în Scărişoreanu, de la o fată frumoasă... şi focoasă!