LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
comment-143 mediu padure efremovivanantonovici 1 internet Fantasy problema muzica_traditionala humanitas CPSF taieri Limba brasov Popasul romana reclame 1918 istorie google 23 nicuvar sibiu curiozitati politica drumetie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 I_vote_rcap 
Emil Condor
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CAMERA DE WHISKY (I)

In jos 
+14
murfatlar
cactus
Franz Schneider
Layla
yzzy
Karima
zaraza26
nicuvar
zuum
aurora
abba
Anahoret
abbilbal
Emil Condor
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyVin 01 Mai 2009, 12:27

Mulţumesc pentru urare! Very Happy
Să fiţi sănătoşi şi să vă bucuraţi de fiul şi fiica Wink voastră!

Am băuti o singură dată cafea irlandeză, la o cafenea din Sibiu, acum doi ani. Mi-a plăcut, dar nu pot să spun dacă gustul ei se apropie de cel original pentru că n-am fost niciodată "la locul faptei", în Irlanda. Laughing

Dar povestirea ta mi-a amintit o alta, spusă de tatăl meu: cafeaua Marghiloman.
Se pare că era o şedinţă prelungită la Guvern iar participanţilor le cam picau capetele pe masă. Atunci, Alexandru Marghiloman a cerut la bucătărie să li se aducă participanţilor cafea. Bucătarul-şef (sau cine o fi fost) ar fi apărut spăşit, după câtva timp, şi i-ar fi cerut scuze primului-ministru că nu poate onora comanda, deoarece în acel moment nu curgea apa. Atunci Marghiloman i-ar fi spus ca, în loc de apă, să folosească rom.

Uite o reţetă culeasă de pe internet:
Se prepara la fel ca si cafeaua turceasca, dar mai concentrata. Se pune caimacul in cesti, se mai da intr-un clocot, dupa care se ia de pe foc si se lasa sa stea 2-3 min ca sa se aseze zatul, apoi se toarna in cesti si se adauga 1-2 lingurite de rom Jamaica.
Aceasta cafea se serveste in cesti groase, care au proprietatea de a pastra cafeaua mai mult timp fierbinte. Aroma cafelei si a romului ii confera preparatului o savoare deosebit de apreciata.
Sursa: http://articole.famouswhy.ro/cafea_marghiloman/

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyVin 01 Mai 2009, 17:20

Anahoret, nu ştiu dacă voi reuşi să fiu on-line de ziua ta, aşa că îţi urez acum, La mulţi ani!, să fii fericit şi sănătos, să ai parte de bucurii de la întreaga familie! La Multi Ani!

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyVin 01 Mai 2009, 19:30

Şi tu la fel! Să fii sănătoasă şi fericită! Pentru că, dacă eşti fericită, înseamnă că tuturor celor dragi ţie le merge bine. Very Happy
Cred că de ziua mea nici eu nu prea o să fiu online. Dacă o să fie frumos o să mergem ori la Plopeni ori la Slănic. sunny
A propos, a tras o frumuşică de ploaie în după-amiaza asta... parcă şi cu ceva grindină.

Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyVin 01 Mai 2009, 19:42

yzzy a scris:
Anahoret, nu ştiu dacă voi reuşi să fiu on-line de ziua ta, aşa că îţi urez acum, La mulţi ani!, să fii fericit şi sănătos, să ai parte de bucurii de la întreaga familie! La Multi Ani!

Si din partea mea, coane - La Multzi Ani si multa sanatate si numai bucurii...

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 Xmagic_lCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 HappyBirthdaySmileyJumpsOutCake

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyVin 01 Mai 2009, 19:50

Să-ţi dea Dumnezeu sănătate! Very Happy
Sticla am s-o pun la rece. Cine ştie? Într-o zi poate o să o bem împreună! Laughing

Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Vin 01 Mai 2009, 19:52, editata de 1 ori
Sus In jos
abba

abba

Numarul mesajelor : 677
Varsta : 65
Localizare : Neaparat pe langa Dunare...
Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyVin 01 Mai 2009, 19:51

La multi ani, Anahoret, cu bucurii si sanatate!

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyVin 01 Mai 2009, 19:51

Mulţumesc pentru urare!
Şi vouă la fel!

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyVin 01 Mai 2009, 20:45

Noa bre Anahoretule, acum fiind aproape trecut Armindenul, este cazul să trecem la locul destinat urărilor de ziua ta. Hai, noroc şi la mai mare. Adecă... stareţ la chilie.

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyVin 01 Mai 2009, 20:49

Nu-i bine stareţ, Preacinstite că-s răspunderi multe. Mai bine călugăr, că mă simt mai în largul meu! Da' un vin mănăstiresc tot şutesc eu de la stareţ, ca să-l bem împreună pe furiş, la mine-n chilie! Laughing Laughing Laughing

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyVin 01 Mai 2009, 20:52

murfatlar a scris:
Ostrovano! am dansat cu lacrimi in ochi,singura.
valsul este dansul meu preferat dar ft putini stiu sa-l danseze adevarat;cind am fost soacra,fiul meu nu a putut dansa deoarece nora-mea-i bita la dans.
asa ca .....dansul l-a deschis soacra-mare cu un prieten deoarece sotul meu danseaza la fel de bine ca tatal calugarului;cind dansez vals ma simt un fulg plutind.
sa va spun un secret: sotului meu nu-i place muzica,dansul iar eu abia astept sa plece de-acasa; cind gatesc,cind fac ordine imi pun muzica si dansez si dansez printre picaturi pina ma satur,eu stau la et 3 iar la 2 sta amiralul Rudencu(ala cu fregatele) si-i spune nevesti-sii ;nebunica-i singura si-si face terapia pina vine Zaharia.
cum vine acasa LINISTE!! mai sunt situatii cind nu aud si intra in casa iar eu mai trag si un chiuit si numai ca-l vezi precum Arsinel cind este ciufulit ca-si baga capul pe usa si-mi reproseaza:
-ce-ai fa? iar s-a maritat ma-ta?
iar eu ii raspund afirmativ:
-da!,ca-i femeie dulce si curtata nu ca ma-ta muratura si-l umfla risul(mama-i moarta de mult)

deci in final:HAI,SA TRAGEM HORA MARE!
sa treaca peste hotare,
undeva in Canada cu al nostru condor,ce se topeste de dor!
pupici cu lipici pt toti.
care veniti la mare si aveti nevoie de cazare la particulari dat-mi un semnal la 0726215929
si voi avea grija de voi.

Nici la nunta mea n-am deschis nunta cu... mirele. De data asta mirele nu stia sa danseze! Si eu dansez cu altii si foarte putin cu sotul meu. Dar n-am avut ocazii sa dansez pe cat mi-as dori. Pe acasa, foarte putin... Wink
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyVin 01 Mai 2009, 20:54

Eu o mai iau pe Luminiţa la învârtit prin casă. Mai ales după ce am ingurgitat şi a doua bere... king noroc!
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 154834

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 33 EmptyVin 01 Mai 2009, 20:57

zaraza26 a scris:
murfatlar a scris:
Ostrovano! am dansat cu lacrimi in ochi,singura.
valsul este dansul meu preferat dar ft putini stiu sa-l danseze adevarat;cind am fost soacra,fiul meu nu a putut dansa deoarece nora-mea-i bita la dans.
asa ca .....dansul l-a deschis soacra-mare cu un prieten deoarece sotul meu danseaza la fel de bine ca tatal calugarului;cind dansez vals ma simt un fulg plutind.
sa va spun un secret: sotului meu nu-i place muzica,dansul iar eu abia astept sa plece de-acasa; cind gatesc,cind fac ordine imi pun muzica si dansez si dansez printre picaturi pina ma satur,eu stau la et 3 iar la 2 sta amiralul Rudencu(ala cu fregatele) si-i spune nevesti-sii ;nebunica-i singura si-si face terapia pina vine Zaharia.
cum vine acasa LINISTE!! mai sunt situatii cind nu aud si intra in casa iar eu mai trag si un chiuit si numai ca-l vezi precum Arsinel cind este ciufulit ca-si baga capul pe usa si-mi reproseaza:
-ce-ai fa? iar s-a maritat ma-ta?
iar eu ii raspund afirmativ:
-da!,ca-i femeie dulce si curtata nu ca ma-ta muratura si-l umfla risul(mama-i moarta de mult)

deci in final:HAI,SA TRAGEM HORA MARE!
sa treaca peste hotare,
undeva in Canada cu al nostru condor,ce se topeste de dor!
pupici cu lipici pt toti.
care veniti la mare si aveti nevoie de cazare la particulari dat-mi un semnal la 0726215929
si voi avea grija de voi.

Nici la nunta mea n-am deschis nunta cu... mirele. De data asta mirele nu stia sa danseze! Si eu dansez cu altii si foarte putin cu sotul meu. Dar n-am avut ocazii sa dansez pe cat mi-as dori. Pe acasa, foarte putin... Wink