"Brian's song Sorry Love Daddy with pics of him and his girls, Molly and Lily Sue. The song is from after he left Westlife."
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 09 Mai 2009, 18:09
Am găsit versurile dar, cu engleza pe care (nu) o ştiu, nu mă bag la traduceri!
SORRY LOVE DADDY
It seems like only yesterday I held you in my arms and said You will never need to fear the dark But unforeseen misery has come Between your Mommy and me And we can love you more, now we are apart
Daddy, he's got to go away Coz there's just no other way To live this through Someday, you'll learn to understand This wasn't what I planned, for me and you Sorry, love Daddy
Everyday is filled with pain But never feel that you're to blame Sometimes life breaks, in mysterious ways I can't make it up to you Believe me I am trying to No matter what you'll always be my babies
_____________________ Free your mind!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 09 Mai 2009, 18:11
După câte am înţelse, tatăl îşi cere iertare de la fiică pentru că nu s-a mai înţeles cu mama şi s-au despărţit iar cea mică a trebuit să crească fără el.
Dar nu mă încumet să fac o traducere...
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 09 Mai 2009, 18:23
Ai spus esenta, ajunge.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 09 Mai 2009, 18:26
Aurora voia şi traducerea... te încumeţi?
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 09 Mai 2009, 18:56
AVEM TIMP de Octavian Paler
Avem timp avem timp pentru toate. Să dormim să alergam în dreapta şi în stânga să regretam ce-am greşit şi să greşim din nou să-i judecam pe alţii şi să ne absolvim pe noi înşine avem timp să citim şi să scriem să corectam ce-am scris, să regretam ce-am scris avem timp să facem proiecte şi să nu le respectăm avem timp să ne facem iluzii şi să răscolim prin cenuşa lor mai târziu avem timp pentru ambiţii şi boli să învinovăţim destinul şi amănuntele avem timp să privim norii, reclamele sau un accident oarecare avem timp să ne-alungam întrebările să amânăm răspunsurile avem timp să sfărâmăm un vis şi să-l reinventăm avem timp să ne facem prieteni şi să-i pierdem avem timp să primim lecţii şi să le uitam după aceea avem timp să primim daruri şi să nu le înţelegem avem timp pentru toate nu e timp pentru puţină tandreţe când să facem şi asta, murim.
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 09 Mai 2009, 19:59
O fotografie de la concurs mi-a adus aminte de asta:
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 10 Mai 2009, 06:26
fain
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 12 Mai 2009, 02:39
Anahoret a scris:
Aurora voia şi traducerea... te încumeţi?
Când mi-ai cerut translarea, mă ocupam de fotografiile de la Concurs (mult de lucru la ele, stii cum e) si nu am putut răspunde. Acum am un pic de timp si voi face traducerea solicitată:
Parcă doar ieri te-am tinut în brate si am spus: tu nicicând nu va trebui să te temi de întuneric, dar probleme (mizerii) neprevăzute au venit între mama ta si mine. Totusi acum de când suntem despărtiti te putem iubi mai mult (cu sensul că "ne putem ocupa de tine mai mult").
Tati trebuie să plece pentru că nu există altă cale de rezolvare. Într-o zi tu vei reusi să întelegi că asta nu a fost ce am planificat pentru mine si tine. Îmi pare rău! Cu dragoste, tati.
Fiecare zi e plină de durere dar niciodată să nu crezi (simti) că e vina ta, uneori viata se desfăsoară (rupe) pe căi misterioase. Nu pot să-ti împlinesc dorinta crede-mă că încerc s-o fac. Nu contează ce se va-ntâmpla, tu vei fi mereu copilul meu.
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 12 Mai 2009, 12:44
Multumesc mult, Emil... trist si atat de adevarat in multe familii.
Parintii spun asa, dar ceea ce se petrece cu adevarat in sufletul copilului, ce sechele lasa despartirea parintilor, pentru toata viata copilului, nu stie decat copilul, adultul de mai tarziu.
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 13 Mai 2009, 01:40
Cu plăcere!
Adultii îsi văd de-ale lor iar copiii sunt cei cu adevărat răniti în despărtiri. Ai dreptate, Aurora.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 13 Mai 2009, 05:46
Citat :
uneori viata se desfăsoară (rupe) pe căi misterioase. Nu pot să-ti împlinesc dorinta crede-mă că încerc s-o fac. Nu contează ce se va-ntâmpla, tu vei fi mereu copilul meu.
Da, mult mai complicat decât pare la prima vedere şi imposibil de explicat. Dramele se nasc în clipe de singurătate, când fără voia actorului se desfăşoară filmul vieţii trecute şi petrecute aşa cum a fost să fie. Oare de ce viaţa trebuie să fie aşa cum este ? Doar pentru a simţi că trăim, sau pentru că ajungând la apogeul unor trăiri uităm să mai şi mulţumim pentru ce primim? Dar, la fel e bine putem fi nemulţumiţi cu ce şi cât primim şi atunci ni se ia darul. Dar, mai vine şi celălalt dar. Copiii ce vină au? Nici una în afară de faptul că sunt copii şi nu pot decide pentru că nu-i bagă nimeni în seamă. Ei sunt doar marionetele celor mari şi tari. Numai că sunt marionete cu viaţă, care au propriile lor sentimente manifestate în fel şi chip, dar neînţalese de cei mari şi tari penru că nu le ştiu citi. Cei mari şi tari nu au timpul necesar să bage în seamă pe cei mici, nişte mogâldeţe, marionete cu care se joacă cei mari şi tari când au timp.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 13 Mai 2009, 05:51
Călugăre sudist, ţi-ai refăcut rezervele sau ai umblat brambura şi ai uitat că mâine este 14 din luna mai luat şi ai nevoie de forţe proaspete.
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 13 Mai 2009, 08:00
Anahoret a scris:
După câte am înţelse, tatăl îşi cere iertare de la fiică pentru că nu s-a mai înţeles cu mama şi s-au despărţit iar cea mică a trebuit să crească fără el.
Macar si-a cerut iertare...Altii nu sunt in stare nici sa-si recunoasca propriile greseli, ba din contra, mai sunt si fuduli. Sunt greu de judecat astfel de cazuri nefericite, pentru simplul motiv ca despartirile pot fi necesare in unele cazuri: ce viata de familie este aceea in care cei doi nu se despart, dar se cearta/se bat ca chiorii sau se trateaza cu raceala/dispret/dezgust?! Cred ca si in acest caz, impactul asupra copilului este unul dramatic si marcant pentru toata viata. Ba poate ca e mai bine sa se desparta mai devreme si sa curme astfel agonia prelungita a copilului.
abbilbal
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 13 Mai 2009, 19:19
Cristina a scris:
Anahoret a scris:
Macar si-a cerut iertare...Altii nu sunt in stare nici sa-si recunoasca propriile greseli, ba din contra, mai sunt si fuduli. Sunt greu de judecat astfel de cazuri nefericite, pentru simplul motiv ca despartirile pot fi necesare in unele cazuri: ce viata de familie este aceea in care cei doi nu se despart, dar se cearta/se bat ca chiorii sau se trateaza cu raceala/dispret/dezgust?! Cred ca si in acest caz, impactul asupra copilului este unul dramatic si marcant pentru toata viata. Ba poate ca e mai bine sa se desparta mai devreme si sa curme astfel agonia prelungita a copilului.
Cristina, în momentul când într-o căsnicie apar neînţelegeri antagoniste, de vină sunt amândoi partenerii, mai ales când este vorba de "domni cu scaune multe la cap". De regulă orgoliile sunt mari şi cu cât sunt mai titraţi partenerii, cu atât renunţă mai greu la opiniile lor individuale. Când este vorba de impactul cel au neînţelegerile pentru copii, părerea mea este că şi cele mai mici neînţelegeri şi reproşuri au urmări. Ba chiar şi glumele neînţelese de copii, pe care aceştia le iau ca fiind discuţii serioase.
abbilbal
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 13 Mai 2009, 19:33
abbilbal
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 13 Mai 2009, 19:38
Emil Condor
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Joi 14 Mai 2009, 03:53