| CAMERA DE WHISKY (I) | |
|
+14murfatlar cactus Franz Schneider Layla yzzy Karima zaraza26 nicuvar zuum aurora abba Anahoret abbilbal Emil Condor 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
murfatlar
Numarul mesajelor : 188 Varsta : 71 Localizare : pe val de mare si-un strop de soare! Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 11 Apr 2009, 21:39 | |
| | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 11 Apr 2009, 22:28 | |
| BăiTovarăşe este la vreo 4 sau 6 km de mine. La BăiTovarăşe, de fapt la Ţintea, este o staţiune gen Techirghiol (Valea Stelii) unde se fac băi cu nămol sapropelic pentru tratarea afecţiunilor reumatice. Sunt două lacuri cu apă sărată şi acolo am învăţat să înot, pentru că era locul unde-mi făceam veacul în fiecare vacanţă de vară când eram în şcoala generală. Din păcate n-am mai trecut p-acolo de peste 20 de ani... ce să fac, dacă mi-am luat nevasta din Slănic?! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
murfatlar
Numarul mesajelor : 188 Varsta : 71 Localizare : pe val de mare si-un strop de soare! Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 12 Apr 2009, 12:25 | |
| daca nu au mai investit hai sa-l luam in concesiune;ca este in trand! | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 12 Apr 2009, 13:46 | |
| - Anahoret a scris:
- Câteva fotografii de la Plopeni. Când am să mă mut acolo sper să pot da o altă faţă grădinii.
Sa mai faci fotografii de la Plopeni. Imi plac foarte mult. Parca as fi acasa. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 12 Apr 2009, 18:41 | |
| Nu mai este grădina care era cândva. Din 2002, de când a murit mama, s-a degradat tot mai tare. Noi facem eforturi s-o ţinem pe linia de plutire, dar este greu pentru că nu putem ajunge acolo nici măcar la fiecare sfârşit de săptămână. D-asta facem eforturi să renovăm şi să ne mutăm acolo: ca să nu se ducă totul de râpă... Şi uitasem ceea ce era mai important: mi-a îmbobocit şi mie o lalea! Când vor înflori toate, am să fac o fotografie. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 12 Apr 2009, 19:01 | |
| - murfatlar a scris:
- Anahoret a scris:
- Câteva fotografii de la Plopeni. Când am să mă mut acolo sper să pot da o altă faţă grădinii.
| | | | Au înflorit gherghinii în pădure | Au înflorit gherghinii în pădure | Mi-a înverzit pădurea | Am scos o probă de căpşunică pentru Paşti | | | | | Mi-au înflorit primulele | Mi-a înflorit magnolia | Primul fluture din anul ăsta | A înflorit şi piersicul... | | | Pomişorii mei galbeni | ...şi narcisele galbene |
unde esti?ca sa vin la tine! nu spui ? pun serviciile si tot aflu!!!!!!!!!!!! mama , ce fain vreau si eu,Geta. | |
|
| |
ostrovna
| |
| |
ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 12 Apr 2009, 19:12 | |
| - Anahoret a scris:
- BăiTovarăşe este la vreo 4 sau 6 km de mine.
La BăiTovarăşe, de fapt la Ţintea, este o staţiune gen Techirghiol (Valea Stelii) unde se fac băi cu nămol sapropelic pentru tratarea afecţiunilor reumatice. Sunt două lacuri cu apă sărată şi acolo am învăţat să înot, pentru că era locul unde-mi făceam veacul în fiecare vacanţă de vară când eram în şcoala generală. Din păcate n-am mai trecut p-acolo de peste 20 de ani... ce să fac, dacă mi-am luat nevasta din Slănic?! Pai normal sa inveti sa innoti ca apa te tinea la suprafata nu? Oricum am fost si eu prin locurile acelea in delegatie la Ploeesti la combinat sau rafinarie Oameni cu suflet bun si saritori,eu eram tinara si greu m-am adaptat cu vorba,cu felul lor:) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 12 Apr 2009, 19:13 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: e foarte frumoasa zona aproape e Timisul:) Dum 12 Apr 2009, 19:22 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 12 Apr 2009, 19:24 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 12 Apr 2009, 19:24 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 12 Apr 2009, 19:33 | |
| - Anahoret a scris:
- Nu mai este grădina care era cândva. Din 2002, de când a murit mama, s-a degradat tot mai tare. Noi facem eforturi s-o ţinem pe linia de plutire, dar este greu pentru că nu putem ajunge acolo nici măcar la fiecare sfârşit de săptămână. D-asta facem eforturi să renovăm şi să ne mutăm acolo: ca să nu se ducă totul de râpă...
Şi uitasem ceea ce era mai important: mi-a îmbobocit şi mie o lalea! Când vor înflori toate, am să fac o fotografie. Da stiu ce inseamna,soacra mea a paralizat acum doi ani in biserica chiar de Paste,le-am avut impreuna catolicii si ortodocsii,si ne-am dus sa vedem ce e la sat,parca era casa parasita. Atit de tare am plins parca era la mama,dar eu sunt crescuta aici ,acum facem eforturi sa renovam sa o punem la punct am facut si un grup sanitar cu vana si cele trebuincioase. Ma bucur ca am recuperat-o 90 la suta si e acolo linga Ineul de Arad. Azi,a sarbatorit primul Paste fara noi. Sotul meu vrea sa ne retragem acolo dar mama mea e aici si are 76 de ani. Eu iti doresc ti se indeplineasca visul. Geta:) | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 12 Apr 2009, 20:04 | |
| Anahoret>Ostrovna>CombinatOstrovna, ai fost la Combinatul de la Brazi? Soţia mea este chimistă, a terminat petrochimia la IPG Ploieşti. Acolo, la Brazi, sunt 3 într-unu', ca la detergenţii deştepţi: rafinăria, combinatul şi termocentrala. Anahoret>Ostrovna>PărinţiCeva asemănător s-a întâmplat şi cu ai mei. Tatăl meu a avut Alzheimer şi s-a stins pe 15 ianuarie 1999 (de ziua lui Eminescu, poetul pe care l-a venerat în timpul vieţii) iar mama ne-a părăsit trei ani mai târziu, pe 20 mai, când ne pregăteam s-o serbăm de Sf. Elena. A făcut atac cerebral şi a murit în somn. Acum încercăm să renovăm la Plopeni şi să o aducem acolo şi pe soacra mea. Are 78 de ani, şi locuieşte singură la Slănic Prahova. Am fi şi noi, în sfârşit, o famile tradiţională cu trei generaţii sub acelaşi acoperiş! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 12 Apr 2009, 20:15 | |
| - Anahoret a scris:
- Anahoret>Ostrovna>Combinat
Ostrovna, ai fost la Combinatul de la Brazi? Soţia mea este chimistă, a terminat petrochimia la IPG Ploieşti. Acolo, la Brazi, sunt 3 într-unu', ca la detergenţii deştepţi: rafinăria, combinatul şi termocentrala.
Anahoret>Ostrovna>Părinţi Ceva asemănător s-a întâmplat şi cu ai mei. Tatăl meu a avut Alzheimer şi s-a stins pe 15 ianuarie 1999 (de ziua lui Eminescu, poetul pe care l-a venerat în timpul vieţii) iar mama ne-a părăsit trei ani mai târziu, pe 20 mai, când ne pregăteam s-o serbăm de Sf. Elena. A făcut atac cerebral şi a murit în somn.
Acum încercăm să renovăm la Plopeni şi să o aducem acolo şi pe soacra mea. Are 78 de ani, şi locuieşte singură la Slănic Prahova. Am fi şi noi, în sfârşit, o famile tradiţională cu trei generaţii sub acelaşi acoperiş! Da? si eu am lucrat 22 de ani in metrologie la Solventul Timisoara. Dumnezeu sa-i ierte pe parintii tai. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 12 Apr 2009, 20:20 | |
| - ostrovna a scris:
- Anahoret a scris:
- Anahoret>Ostrovna>Combinat
Ostrovna, ai fost la Combinatul de la Brazi? Soţia mea este chimistă, a terminat petrochimia la IPG Ploieşti. Acolo, la Brazi, sunt 3 într-unu', ca la detergenţii deştepţi: rafinăria, combinatul şi termocentrala.
Anahoret>Ostrovna>Părinţi Ceva asemănător s-a întâmplat şi cu ai mei. Tatăl meu a avut Alzheimer şi s-a stins pe 15 ianuarie 1999 (de ziua lui Eminescu, poetul pe care l-a venerat în timpul vieţii) iar mama ne-a părăsit trei ani mai târziu, pe 20 mai, când ne pregăteam s-o serbăm de Sf. Elena. A făcut atac cerebral şi a murit în somn.
Acum încercăm să renovăm la Plopeni şi să o aducem acolo şi pe soacra mea. Are 78 de ani, şi locuieşte singură la Slănic Prahova. Am fi şi noi, în sfârşit, o famile tradiţională cu trei generaţii sub acelaşi acoperiş! Da? si eu am lucrat 22 de ani in metrologie la Solventul Timisoara.
Dumnezeu sa-i ierte pe parintii tai. Tata a murit de cancer larigo faringian acum 13 ani si socrul acum 8 ani de infarct tot in somn. Soacra mea dupa avc poate sa mearga si sa se foloseasca de miini dar are dureri. E usor labila dar ... ce sa facem,am facut tot ce-am putut sa o salvez. Aici a stat pina am recuperat-o dar si noi suntem inghesuiti in trei camere . | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 12 Apr 2009, 22:57 | |
| Dumnezeu să-i odihnescă pe toţi! Principalul este să ne amintim de ei cu drag. Pentru mine asta este adevărata pomană. Pomană>A pomeni>A aminti>A-ţi aduce aminte de... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 12 Apr 2009, 23:57 | |
| - Anahoret a scris:
- Principalul este să ne amintim de ei cu drag.
De regulă asa se si întâmplă: cu drag ne amintim de ei. Si ai mei părinti au plecat la un interval de câteva luni, unul de celălalt (2 sau trei) după ce au fost împreună timp de 51-52 de ani si mereu îmi amintesc de ei cu mult drag. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
murfatlar
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Lun 13 Apr 2009, 09:00 | |
| | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Lun 13 Apr 2009, 09:58 | |
| Mă Anahoretule, călugăr sudist ce eşti, eu te-m întrebat cum ai făcut videoclipurile muzicale şi tu ai fugit. Am arborat şi eu muzică pe unul la Popasul ce-l stăpânesc, dr cu alte tehnici de 4shared şi durează cam mult încărcarea. Care este procedeul corect? | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Lun 13 Apr 2009, 12:13 | |
| - Emil Condor a scris:
- Anahoret a scris:
- Principalul este să ne amintim de ei cu drag.
De regulă asa se si întâmplă: cu drag ne amintim de ei. Si ai mei părinti au plecat la un interval de câteva luni, unul de celălalt (2 sau trei) după ce au fost împreună timp de 51-52 de ani si mereu îmi amintesc de ei cu mult drag. Da ,inseamna ca s-au iubit mult si nu au putut supravietui dor unul. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Lun 13 Apr 2009, 12:14 | |
| - murfatlar a scris:
- si tie Ostrovano,draga!
Multumesc,Murfatlar:) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Lun 13 Apr 2009, 15:16 | |
| - murfatlar a scris:
- Anahoret a scris:
- Este un arbore care face nişte fructe mici şi roşii. Se coc toamna, prin septembrie-octombrie şi sunt plante medicinale. Când eram în generală, în prima săptămână de şcoală ne scoteau pe toţi în pădure la cules de gherghine.
Am căutat pe Google şi am văzut că gherghina este şi o floare din familia daliei. Ceea ce numim noi Gherghin, în alte părţi se numeşte Păducel. Ai imaginea mai jos.
sunt comestibile;noi mincam cind eram mici Se recomanda pentru suferintele inimii. Nu am mancat niciodata, desi in ultima vreme am aflat ca se gasesc pe dealurile satului meu natal. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Lun 13 Apr 2009, 15:17 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu ai spus moldoveneste! Ghiorghioline...
Gherghinele sunt plantele ce fac bulbi, nu-i asa? Cresc înalte, adevărat. N-am auzit de "ghiorghioline" niciodata. | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Lun 13 Apr 2009, 20:04 | |
| - abbilbal a scris:
- Mă Anahoretule, călugăr sudist ce eşti, eu te-m întrebat cum ai făcut videoclipurile muzicale şi tu ai fugit. Am arborat şi eu muzică pe unul la Popasul ce-l stăpânesc, dr cu alte tehnici de 4shared şi durează cam mult încărcarea. Care este procedeul corect?
Prezentările acelea muzicale cu Satu Mare şi cu Sibiul le-am făcut cu Windows Movie Maker. Este un program care este livrat împreună cu Windows de la versiunea 2000 în sus. Îl găseşti în Programs Files. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) | |
| |
|
| |
| CAMERA DE WHISKY (I) | |
|