LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
internet 1 sibiu istorie romana comment-143 CPSF curiozitati drumetie Fantasy padure taieri nicuvar reclame google muzica_traditionala problema politica Limba 1918 efremovivanantonovici humanitas mediu 23 brasov Popasul
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 I_vote_rcap 
Emil Condor
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CAMERA DE WHISKY (I)

In jos 
+14
murfatlar
cactus
Franz Schneider
Layla
yzzy
Karima
zaraza26
nicuvar
zuum
aurora
abba
Anahoret
abbilbal
Emil Condor
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
murfatlar

murfatlar

Numarul mesajelor : 188
Varsta : 71
Localizare : pe val de mare si-un strop de soare!
Data de inscriere : 31/03/2009

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptySam 11 Apr 2009, 21:39

Anahoret a scris:
Locuiesc în Ploieşti iar la Plopeni (Prahova, nu ăla din Constanţa Laughing) este casa părinţilor, acolo unde am crescut. De ce nu pot să spun că m-am născut acolo? Pentru că Plopeniul nu avea maternitate (şi nu are nici acum) şi mama a trebuit să meargă la Ploieşti! Very Happy

Când stăteam la un pahar de vin cu tata, îmi spunea cum m-a adus acasă cu o Volga. În 1961 era ceva, nu? Wink

Mama mi-a spus că gardul din faţa casei este de-o seamă cu mine (l-a făcut tata cât a fost ea internată la maternitate) şi, la fel, un măr din faţă este leat cu mine...

Aici este Plopeniul pe harta Prahovei, ca să nu mai chinuiască Oly serviciili! Very Happy

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 Plopeni.th

si....stai aproape de "Baitovarese mai!')Baicoi)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptySam 11 Apr 2009, 22:28

BăiTovarăşe este la vreo 4 sau 6 km de mine.
La BăiTovarăşe, de fapt la Ţintea, este o staţiune gen Techirghiol (Valea Stelii) unde se fac băi cu nămol sapropelic pentru tratarea afecţiunilor reumatice. Sunt două lacuri cu apă sărată şi acolo am învăţat să înot, pentru că era locul unde-mi făceam veacul în fiecare vacanţă de vară când eram în şcoala generală. Din păcate n-am mai trecut p-acolo de peste 20 de ani... ce să fac, dacă mi-am luat nevasta din Slănic?!
Laughing Laughing Laughing

murfatlar

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 12 Apr 2009, 12:25

daca nu au mai investit hai sa-l luam in concesiune;ca este in trand!
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 12 Apr 2009, 13:46

Anahoret a scris:
Câteva fotografii de la Plopeni. Când am să mă mut acolo sper să pot da o altă faţă grădinii.
Sa mai faci fotografii de la Plopeni. Imi plac foarte mult. Parca as fi acasa. smile

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 12 Apr 2009, 18:41

Nu mai este grădina care era cândva. Din 2002, de când a murit mama, s-a degradat tot mai tare. Noi facem eforturi s-o ţinem pe linia de plutire, dar este greu pentru că nu putem ajunge acolo nici măcar la fiecare sfârşit de săptămână. D-asta facem eforturi să renovăm şi să ne mutăm acolo: ca să nu se ducă totul de râpă...

Şi uitasem ceea ce era mai important: mi-a îmbobocit şi mie o lalea!
ulala
Când vor înflori toate, am să fac o fotografie.

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 12 Apr 2009, 19:01

murfatlar a scris:
Anahoret a scris:
Câteva fotografii de la Plopeni. Când am să mă mut acolo sper să pot da o altă faţă grădinii.

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 40076979.th
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 53977896.th CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 28503773.thCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 23596394.th
Au înflorit gherghinii
în pădure
Au înflorit gherghinii
în pădure
Mi-a înverzit pădurea
Am scos o probă de
căpşunică pentru Paşti Wink
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 34419216.th
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 29320674.th
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 86656248.th
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 53551321.th
Mi-au înflorit primulele
Mi-a înflorit magnolia
Primul fluture din anul ăsta
A înflorit şi piersicul...
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 43157803.th
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 67618411.th
Pomişorii mei galbeni
...şi narcisele galbene

unde esti?ca sa vin la tine!
nu spui ? pun serviciile si tot aflu!!!!!!!!!!!! Cool

mama , flower aplauze bravo ce fain vreau si eu,Geta.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 12 Apr 2009, 19:03

murfatlar a scris:

va gazduiesc la mine in padure linga manastirea Sag Timiseni hug mwah!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 12 Apr 2009, 19:12

Anahoret a scris:
La BăiTovarăşe, de fapt la Ţintea, este o staţiune gen Techirghiol (Valea Stelii) unde se fac băi cu nămol sapropelic pentru tratarea afecţiunilor reumatice. Sunt două lacuri cu apă sărată şi acolo am învăţat să înot, pentru că era locul unde-mi făceam veacul în fiecare vacanţă de vară când eram în şcoala generală. Din păcate n-am mai trecut p-acolo de peste 20 de ani... ce să fac, dacă mi-am luat nevasta din Slănic?!

Pai normal sa inveti sa innoti ca apa te tinea la suprafata nu?

Oricum am fost si eu prin locurile acelea in delegatie la Ploeesti la combinat sau rafinarie sunny

Oameni cu suflet bun si saritori,eu eram tinara si greu m-am adaptat cu vorba,cu felul lor:)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 12 Apr 2009, 19:13

ostrovna a scris:
murfatlar a scris:

Cu o asa gazdă ar fi greu să se refuze invitatia... smile

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: e foarte frumoasa zona aproape e Timisul:)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 12 Apr 2009, 19:22

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 2909071445.th
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 12 Apr 2009, 19:24

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
murfatlar a scris:

Cu o asa gazdă ar fi greu să se refuze invitatia... smile

Emil esti dragut,multumesc sunny
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 12 Apr 2009, 19:24

ostrovna a scris:
Anahoret a scris:

Pai normal sa inveti sa innoti ca apa te tinea la suprafata nu?

Oricum am fost si eu prin locurile acelea in delegatie la Ploesti la combinat sau rafinarie sunny

Oameni cu suflet bun si saritori,eu eram tinara si greu m-am adaptat cu vorba,cu felul lor:)
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 12 Apr 2009, 19:33

Anahoret a scris:
Nu mai este grădina care era cândva. Din 2002, de când a murit mama, s-a degradat tot mai tare. Noi facem eforturi s-o ţinem pe linia de plutire, dar este greu pentru că nu putem ajunge acolo nici măcar la fiecare sfârşit de săptămână. D-asta facem eforturi să renovăm şi să ne mutăm acolo: ca să nu se ducă totul de râpă...

Şi uitasem ceea ce era mai important: mi-a îmbobocit şi mie o lalea!
ulala
Când vor înflori toate, am să fac o fotografie.

Da stiu ce inseamna,soacra mea a paralizat acum doi ani in biserica chiar de Paste,le-am avut impreuna catolicii si ortodocsii,si ne-am dus sa vedem ce e la sat,parca era casa parasita.
Atit de tare am plins parca era la mama,dar eu sunt crescuta aici ,acum facem eforturi sa renovam sa o punem la punct am facut si un grup sanitar cu vana si cele trebuincioase.
Ma bucur ca am recuperat-o 90 la suta si e acolo linga Ineul de Arad.
Azi,a sarbatorit primul Paste fara noi.
Sotul meu vrea sa ne retragem acolo dar mama mea e aici si are 76 de ani.

Eu iti doresc ti se indeplineasca visul.
Geta:)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 12 Apr 2009, 20:04

Anahoret>Ostrovna>Combinat
Ostrovna, ai fost la Combinatul de la Brazi? Soţia mea este chimistă, a terminat petrochimia la IPG Ploieşti.
Acolo, la Brazi, sunt 3 într-unu', ca la detergenţii deştepţi: rafinăria, combinatul şi termocentrala. Laughing

Anahoret>Ostrovna>Părinţi
Ceva asemănător s-a întâmplat şi cu ai mei. Tatăl meu a avut Alzheimer şi s-a stins pe 15 ianuarie 1999 (de ziua lui Eminescu, poetul pe care l-a venerat în timpul vieţii) iar mama ne-a părăsit trei ani mai târziu, pe 20 mai, când ne pregăteam s-o serbăm de Sf. Elena. A făcut atac cerebral şi a murit în somn.

Acum încercăm să renovăm la Plopeni şi să o aducem acolo şi pe soacra mea. Are 78 de ani, şi locuieşte singură la Slănic Prahova. Am fi şi noi, în sfârşit, o famile tradiţională cu trei generaţii sub acelaşi acoperiş! Very Happy

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 12 Apr 2009, 20:15

Anahoret a scris:
Ostrovna, ai fost la Combinatul de la Brazi? Soţia mea este chimistă, a terminat petrochimia la IPG Ploieşti.
Acolo, la Brazi, sunt 3 într-unu', ca la detergenţii deştepţi: rafinăria, combinatul şi termocentrala. Laughing

Ceva asemănător s-a întâmplat şi cu ai mei. Tatăl meu a avut Alzheimer şi s-a stins pe 15 ianuarie 1999 (de ziua lui Eminescu, poetul pe care l-a venerat în timpul vieţii) iar mama ne-a părăsit trei ani mai târziu, pe 20 mai, când ne pregăteam s-o serbăm de Sf. Elena. A făcut atac cerebral şi a murit în somn.

Acum încercăm să renovăm la Plopeni şi să o aducem acolo şi pe soacra mea. Are 78 de ani, şi locuieşte singură la Slănic Prahova. Am fi şi noi, în sfârşit, o famile tradiţională cu trei generaţii sub acelaşi acoperiş! Very Happy

Da?
si eu am lucrat 22 de ani in metrologie la Solventul Timisoara.

Dumnezeu sa-i ierte pe parintii tai.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 12 Apr 2009, 20:20

ostrovna a scris:
Anahoret a scris:

Da?
si eu am lucrat 22 de ani in metrologie la Solventul Timisoara.

Dumnezeu sa-i ierte pe parintii tai.

Tata a murit de cancer larigo faringian acum 13 ani si socrul acum 8 ani de infarct tot in somn.
Soacra mea dupa avc poate sa mearga si sa se foloseasca de miini dar are dureri.
E usor labila dar ... ce sa facem,am facut tot ce-am putut sa o salvez.
Aici a stat pina am recuperat-o dar si noi suntem inghesuiti in trei camere .
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 12 Apr 2009, 22:57

Dumnezeu să-i odihnescă pe toţi!
Principalul este să ne amintim de ei cu drag. Pentru mine asta este adevărata pomană.
Pomană>A pomeni>A aminti>A-ţi aduce aminte de...

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyDum 12 Apr 2009, 23:57

Anahoret a scris:
Principalul este să ne amintim de ei cu drag.
De regulă asa se si întâmplă: cu drag ne amintim de ei.
Si ai mei părinti au plecat la un interval de câteva luni, unul de celălalt (2 sau trei) după ce au fost împreună timp de 51-52 de ani si mereu îmi amintesc de ei cu mult drag.

murfatlar

murfatlar

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyLun 13 Apr 2009, 09:00

si tie Ostrovano,draga!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyLun 13 Apr 2009, 09:58

Mă Anahoretule, călugăr sudist ce eşti, eu te-m întrebat cum ai făcut videoclipurile muzicale şi tu ai fugit. Am arborat şi eu muzică pe unul la Popasul ce-l stăpânesc, dr cu alte tehnici de 4shared şi durează cam mult încărcarea. Care este procedeul corect?

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyLun 13 Apr 2009, 12:13

Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
Principalul este să ne amintim de ei cu drag.
De regulă asa se si întâmplă: cu drag ne amintim de ei.
Si ai mei părinti au plecat la un interval de câteva luni, unul de celălalt (2 sau trei) după ce au fost împreună timp de 51-52 de ani si mereu îmi amintesc de ei cu mult drag.

Da ,inseamna ca s-au iubit mult si nu au putut supravietui dor unul.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyLun 13 Apr 2009, 12:14

murfatlar a scris:
si tie Ostrovano,draga!

Multumesc,Murfatlar:) mwah!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyLun 13 Apr 2009, 15:16

murfatlar a scris:
Anahoret a scris:
Este un arbore care face nişte fructe mici şi roşii. Se coc toamna, prin septembrie-octombrie şi sunt plante medicinale. Când eram în generală, în prima săptămână de şcoală ne scoteau pe toţi în pădure la cules de gherghine.

Am căutat pe Google şi am văzut că gherghina este şi o floare din familia daliei. Ceea ce numim noi Gherghin, în alte părţi se numeşte Păducel. Ai imaginea mai jos.

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 Paducel

sunt comestibile;noi mincam cind eram mici

Se recomanda pentru suferintele inimii. Nu am mancat niciodata, desi in ultima vreme am aflat ca se gasesc pe dealurile satului meu natal.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyLun 13 Apr 2009, 15:17

Emil Condor a scris:
Nu ai spus moldoveneste! Ghiorghioline... Very Happy

Gherghinele sunt plantele ce fac bulbi, nu-i asa? Cresc înalte, adevărat.

N-am auzit de "ghiorghioline" niciodata.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 EmptyLun 13 Apr 2009, 20:04

abbilbal a scris:
Mă Anahoretule, călugăr sudist ce eşti, eu te-m întrebat cum ai făcut videoclipurile muzicale şi tu ai fugit. Am arborat şi eu muzică pe unul la Popasul ce-l stăpânesc, dr cu alte tehnici de 4shared şi durează cam mult încărcarea. Care este procedeul corect?
Prezentările acelea muzicale cu Satu Mare şi cu Sibiul le-am făcut cu Windows Movie Maker. Este un program care este livrat împreună cu Windows de la versiunea 2000 în sus. Îl găseşti în Programs Files.

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 26 Empty

Sus In jos

CAMERA DE WHISKY (I)
Sus 
Pagina 26 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CAMERA DE WHISKY
» CAMERA DE WHISKY (II)
» Camera 131

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ANAHORET-
Mergi direct la: