_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 24 Mar 2009, 05:13
zaraza26 a scris:
Citat :
Si sa ninga nins enorm, Pan’ la streasina si peste.
Uite ca Emil face o exceptie si pomeneste de ninsoare...
Nu pentru că îmi place asa mult! Gazda zicea ceva despre lemnele care ard si eu am continuat cu versurile lui Păunescu. Iertare că am adus aminte despre un anotimp pe care chiar că nu-l îndrăgesc.
abbilbal a scris:
Păi tu frumoasă ţigancă, la Milu nost
Ninge, ninge
Nu, nu mai ninge de multisor.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 24 Mar 2009, 05:42
Şi mie-mi place iarna, dar aşa cum îi plăcea lui Alecsandri: de la fereastră! Cât este zăpadă e fain. Însă mă enervează fleoşcăiala citadină; zloata aia de-ţi intră prin pantofi.
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 24 Mar 2009, 05:45
Anahoret a scris:
Şi mie-mi place iarna, dar aşa cum îi plăcea lui Alecsandri: de la fereastră!
Mie, doar la televizor!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mar 24 Mar 2009, 05:46
De suflet: Dacă la "Preferinţe muzicale" am pus "High hopes" aici ceva mai apropiat de stilul PF:
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 03:41
I-am pus şi a ieşit budincă!
Emil Condor
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 03:48
zaraza26 a scris:
Anahoret a scris:
Nu prea... săptămâna asta o să fie de cacao, dar o duc eu cumva la capăt.
Pune-i lapte...
Sa trosneasca lemne-n foc Sub un biet ibric cu lapte, Sa miroasa-a busuioc, Sa miroasa a mere coapte.
Eu am rămas blocat tot acolo...
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 03:50
Salut Emile! Bag seama că suntem tot ca ieri: tu înainte de culcare, eu înainte de serviciu!
Emil Condor
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 03:54
Salut!
În seara asta am promis că merg mai devreme la culcare. Sunt promisiuni pe care le fac de circa 27 de ani!
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 03:58
Aseară cred c-am adormit în cădere, până să ajung cu capul pe pernă. Când m-am trezit de dimineaţă parcă doar aţipisem, aşa de repede a trecut noaptea! Abia aştept să vină ziua de sâmbătă să dorm şi eu ca omul. Adică să dorm mult... mă rog, mai mult de patru ore!
Emil Condor
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 04:02
Aseară (dormeam) si sotia mi-a spus să mă întorc pe partea cealaltă... Stii ce am răspuns (dormind)? "Stai să termin de scris"...
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 04:12
Eşti mai tare ca mine! Eu mă duc să mai prind puţin somn până la 5:30. Mai aveam ceva de terminat şi mi l-am trimis pe mail ca să-l am la serviciu. Poate în week-end o să am mai mult timp de butonat. Du-te şi tu la culcare. Noapte bună!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 09:59
Emil Condor a scris:
Aseară (dormeam) si sotia mi-a spus să mă întorc pe partea cealaltă... Stii ce am răspuns (dormind)? "Stai să termin de scris"...
Azi-noapte am zis catre sot sa imi faca loc, la care el a zis ca deja e la margine. Dar eram prea adormita sa verific pe unde eram eu exact...dar asa mi s-a parut, ca si in alte dati, ca am ajuns la margine. (Pana aranjam camera folosim o saltea. La inceput am zis amandoi ca e incapatoare, dar cu timpul, a naibii saltea, parca intra la apa... )
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 11:37
ha ha ha...ce figuri sunteti...eu am probleme de genul asta dimineata,cand nu stiu cum..dar ajung in fata oglinzii din baie...si privesc un chip adormit si ma intreb "oare chiar m-am trezit? sau inca dorm?" daramite visele aiurea cu care ma trezesc...pai! azi noapte mi-am mancat inelul de logodna,bucatica cu bucatica,pietricica cu pietricica...na! ce-o mai fi si asta !!!