Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 12:10
Layla a scris:
ha ha ha...ce figuri sunteti...eu am probleme de genul asta dimineata,cand nu stiu cum..dar ajung in fata oglinzii din baie...si privesc un chip adormit si ma intreb "oare chiar m-am trezit? sau inca dorm?" daramite visele aiurea cu care ma trezesc...pai! azi noapte mi-am mancat inelul de logodna,bucatica cu bucatica,pietricica cu pietricica...na! ce-o mai fi si asta !!!
Iti doresti tare mult sa fii invitata la un summit? Vezi cel al procurorilor care tocmai a fost la Bucuresti.
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 12:13
zaraza26 a scris:
Layla a scris:
ha ha ha...ce figuri sunteti...eu am probleme de genul asta dimineata,cand nu stiu cum..dar ajung in fata oglinzii din baie...si privesc un chip adormit si ma intreb "oare chiar m-am trezit? sau inca dorm?" daramite visele aiurea cu care ma trezesc...pai! azi noapte mi-am mancat inelul de logodna,bucatica cu bucatica,pietricica cu pietricica...na! ce-o mai fi si asta !!!
Iti doresti tare mult sa fii invitata la un summit? Vezi cel al procurorilor care tocmai a fost la Bucuresti.
ai de grija, daca vei fi invitata la unul unde va fi si boc, sa-ti tai tocurile
ce nedreptate... pentru a fi mai inalt, exista tocuri, dar ca sa fii mai scund ?!?!? am cunoscut un cuplu, ea cu un cap mai inalta decat el. Cand s-a maritat ea era mai scunda decat el, dar si foarte tanara, si a continuat sa se inalte dupa casatorie ... si ce era sa faca? sa divortez de nepotrivire de inaltime? oamenii se intelegeau foarte bine
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 12:22
Citat :
ce nedreptate... pentru a fi mai inalt, exista tocuri, dar ca sa fii mai scund ?!?!? am cunoscut un cuplu, ea cu un cap mai inalta decat el. Cand s-a maritat ea era mai scunda decat el, dar si foarte tanara, si a continuat sa se inalte dupa casatorie ... si ce era sa faca? sa divortez de nepotrivire de inaltime? oamenii se intelegeau foarte bine
Fiica mea ma intreaba daca o sa mai creasca...din pacate inca nu a ajuns nici cat mine de inaltime (1,64 m). Vestea buna e ca prietenul ei e foarte inalt, deci n-are "sanse" sa ajunga mai inalta decat el.
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 12:25
aurora a scris:
zaraza26 a scris:
Ba! Yo nu-mi tai tocurile ca abia m-am cocotat pe ele adidasii si bocancii sa stea cuminti,deoparte ca eu sfidez vremea,ma imbrac de primavara,dardai de frig...da am papuci cu toc? ammmmmmmm
Ce ! nu m-ai vazut Zaraza? ca stateam in spatele lui Boc si-l sustineam sa nu pice pe scari..eheee..echilibristica..
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 12:29
Layla a scris:
aurora a scris:
zaraza26 a scris:
Ba! Yo nu-mi tai tocurile ca abia m-am cocotat pe ele adidasii si bocancii sa stea cuminti,deoparte ca eu sfidez vremea,ma imbrac de primavara,dardai de frig...da am papuci cu toc? ammmmmmmm
Ce ! nu m-ai vazut Zaraza? ca stateam in spatele lui Boc si-l sustineam sa nu pice pe scari..eheee..echilibristica..
Ba te-am vazut... Pe mine m-au confundat cu un urs... eu asa sfidez vremea!
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 20:31
Gata, fetele, jos de pe tocuri că a venit seara! Ce ziceţi de niscai Roger Waters?
Roger Waters - The Pros and Cons of Hitch-Hiking (1984) - 4.33 AM (Running Shoes) •[4:08]
_____________________ Free your mind!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 20:38
Şi încă ceva care-mi place din Pink Floyd (drept este că-mi plac mai multe...)
Pink Floyd > The Final Cut (1982) > The Gunner's Dream
The Gunner's Dream (Waters)
Floating down through the clouds Memories come rushing up to meet me now. In the space between the heavens and in the corner of some foreign field I had a dream. I had a dream. Good-bye Max. Good-bye Ma. After the service when you're walking slowly to the car And the silver in her hair shines in the cold November air You hear the tolling bell And touch the silk in your lapel And as the tear drops rise to meet the comfort of the band You take her frail hand And hold on to the dream. A place to stay "Oi! A real one ..." Enough to eat Somewhere old heroes shuffle safely down the street Where you can speak out loud About your doubts and fears And what's more no-one ever disappears You never hear their standard issue kicking in your door. You can relax on both sides of the tracks And maniacs don't blow holes in bandsmen by remote control And everyone has recourse to the law And no-one kills the children anymore. And no one kills the children anymore.
Night after night Going round and round my brain His dream is driving me insane. In the corner of some foreign field The gunner sleeps tonight. What's done is done. We cannot just write off his final scene. Take heed of his dream. Take heed.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 21:09
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Mier 25 Mar 2009, 22:38
Melodia postată de tine, Preacinstite, mi-a amintit de o alta marca Kraftwerk. De fapt nu melodia cât anumite secvenţe din clip.
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Joi 26 Mar 2009, 06:56
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Joi 26 Mar 2009, 12:19
Anahoret a scris:
Gata, fetele, jos de pe tocuri că a venit seara!
Si eu sunt cu tocurile, nefiind foarte inalta, si m-am obisnuit asa incat atunci cand ma incalt cu ceva fara tocuri fac febra musculara
zaraza26
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Joi 26 Mar 2009, 14:21
Mihaela a scris:
Anahoret a scris:
Gata, fetele, jos de pe tocuri că a venit seara!
Si eu sunt cu tocurile, nefiind foarte inalta, si m-am obisnuit asa incat atunci cand ma incalt cu ceva fara tocuri fac febra musculara
Eu nu mai sunt cu tocurile... Am avut dureri lombare si tocurile fac sa imi reapara. Nici n-am purtat tocuri inalte...dar acuma peste 4 cm, cat e recomandat, nu mai pot. Recomandarea e valabila pentru toti, chiar daca nu au probleme ca mine.
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Sam 28 Mar 2009, 10:00
Am găsit un articol interesant în "Idei în dialog" de luma aceasta. Se referă la curajul nostru de a geşi, la rolul greşelii în progesul omenirii şi chiar la o educaţie bazată pe înlăturarea temei de a greşi. Mai jos am postat un extras din prima parte a articolului. Sper să vă placă.
Trăim într-o lume în care greşeala este asimilată cu o infracţiune, cu un păcat, în cel mai bun caz cu o inadvertenţa. De multe ori, greşeala este ruşinoasă, iar teama de a nu greşi îi inhibă pe mulţi oameni în încercarea de a se implica într-o acţiune inedită. Faptul este foarte vizibil la şcolari, mai ales la cei mici, care-şi reprimă tentaţia de a pune întrebări de teama de a nu comite cine ştie ce greşeală. Întregul sistem de evaluare la diferite tipuri de examene şi concursuri este bazat pe baremuri elaborate în raport cu greşelile şi insuficienţele posibile. [...]
Dar nu cumva există şi o faţă pozitiva a greşelii şi eşecului? Vom arata că răspunsul la această întrebare este afirmativ. Mai mult, eludarea acestui fapt produce pagube imense sistemului educaţional. Greşeala şi eşecul sunt preţul inevitabil pe care trebuie să-l plătim pentru îndrăzneala de a gândi cu capul nostru, de a nu ne mulţumi sa repetăm cele spuse de alţii. Fără dreptul de a greşi şi de a eşua, gândirea noastră nu se poate mişca de la rutină la iniţiativa personală şi de aici la descoperire şi la invenţie. Mai mult, numărul eşecurilor este, de obicei, mult mai mare decât cel al reuşitelor. Plasându-ne în cazul limită în care nici o încercare nu are succes, vom observa că eşecul în încercarea de a răspunde la o anumită întrebare ascunde de multe ori elemente interesante în raport cu o întrebare diferită de aceea care ne-a preocupat iniţial. Vorba "unde dai şi unde crăpa" este tocmai expresia acestei situaţii. Gândirea personala începe cu libertatea de a (ne) pune întrebări. Întrebarea este forma cea mai simplă a spiritului critic şi a creativităţii. Pare un truism, dar eşecurile în educaţie se datorează în buna măsură evitării modalităţii interogative, sacrificate în favoarea modalităţii imperative. "Să se arate că" este preferat lui "Este oare adevărat că?". Verificarea unui enunţ stabilit de alţii este preferată descoperirii pe cont propriu a enunţului respectiv.
Spiritul de invenţie este mai greu de evaluat pe bază de baremuri prestabilite, de aceea i se prefera cel de conformitate cu ceea ce au inventat sau descoperit alţii.
Solomon Marcus – Despre greşeli şi despre eşecuri , apărut în "Idei în dialog", nr. 3(54) din martie 2009.
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 29 Mar 2009, 11:05
Câte-o dată îmi pare rău că nu pot fi în mai multe locuri în acelaşi timp. Astăzi am avut de ales între "Parte de carte" a lui Cristi Tabără şi între Formula 1, marele premiu al Australiei. Până la urmă a învins Cristi Tabără şi am pierdut startul la F1. Dar, ştiind cum arăta grila, nu cred că s-au întâmplat mari evenimente.
Acum să revin la emisiunea lui Cristi Tabără, partea a doua, unde a discutat un subiect interesant: criza cărţii în România. Pe de o parte, şi el şi invitaţii săi au dreptate. În România (oare şi în lume?) nu se mai citesc cărţile tipărite. Preţurile sunt prohibitive (cei de vârsta mea poate-şi mai amintesc că o carte din colecţia "Biblioteca pentru toţi" costa 5 lei, în timp ce acum o carte rar o iei sub 30 de lei) şi, aş mai adăuga eu, s-a inventat cea mai mare otravă pentru mintea omenească şi cărţile tipărite: acele "cărţi audio" citite de actori. Cărţile pentru puturoşi, cum le zic eu.
Se spunea acolo că tinerii nu mai citesc nimic în afară de manuale (şi mă uit la fi-miu şi constat că aşa este), că lectura nu mai este încurajată în şcoală (şi, după câte mai discut cu cunoştinţele mele, înclin să cred că nici în familie) iar statul nu sprijină cu nimic publicarea cărţilor (iarăşi înclin să-i cred pentru că, fără bani de la stat, nici editura Minerva nu putea scoate cărţile din BPT la 5 lei). Tabără şi invitaţii săi încercau să tragă un semnal de alarmă şi să ne prevină că avem toate şansele ca, în 10-15 ani, să devenim o naţiune de grobieni.
Toate cele spuse acolo m-au dus (a câta oară?) cu gândul la "451 Fahrenheit" de Ray Bradbury, când pompierii viitorului aveau misiunea de a arde cărţile pe care "proscrişii" le ascundeau prin case. Iar cartea a fost scrisă în 1953. Fantastică capacitate de predicţie a avut omul ăsta!
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 29 Mar 2009, 11:30
Anahoret a scris:
Acum să revin la emisiunea lui Cristi Tabără, partea a doua, unde a discutat un subiect interesant: criza cărţii în România. Pe de o parte, şi el şi invitaţii săi au dreptate. În România (oare şi în lume?) nu se mai citesc cărţile tipărite. Preţurile sunt prohibitive (cei de vârsta mea poate-şi mai amintesc că o carte din colecţia "Biblioteca pentru toţi" costa 5 lei, în timp ce acum o carte rar o iei sub 30 de lei) şi, aş mai adăuga eu, s-a inventat cea mai mare otravă pentru mintea omenească şi cărţile tipărite: acele "cărţi audio" citite de actori. Cărţile pentru puturoşi, cum le zic eu.
Mie îmi place f mult să citesc. Dar, nu am mai cumpărat vreo carte de aproape 10 ani. Şi asta, doar din cauze strict financiare. Am mai fost interesată de cărţile date de ziare ca Adevărul, Cotidianul sau Jurnalul Naţional. Dar, le am pe majoritatea, iar restul când le căutam, mi se spunea că s-au epuizat. Dimineaţa la 7.30! E şi aici o mafie! Acum, mai caut pe net şi apoi le scot la imprimantă. Dar sunt f puţine! Nu-mi plac cărţile "ascultate"! Parcă nu au savoarea celor citite. Şi nici nu pot "vizualiza" povestea dacă nu citesc eu!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
abbilbal
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 29 Mar 2009, 12:52
Anahoret a scris:
......Toate cele spuse acolo m-au dus (a câta oară?) cu gândul la "451 Fahrenheit" de Ray Bradbury, când pompierii viitorului aveau misiunea de a arde cărţile pe care "proscrişii" le ascundeau prin case. Iar cartea a fost scrisă în 1953. Fantastică capacitate de predicţie a avut omul ăsta!
De ce? Uiţi de incendiul din Roma lui Nero când s-au pierdut valori culturale imense? Cine ştie ce a conţinut marea bibliotecă a lumii existentă la Roma antică de a trbuit să ardă.
abbilbal
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 29 Mar 2009, 12:54
Yzzy, pe vremuri nu prea îndepărtate lucram împreună cu Hara. Tu mai şti ceva de ea?
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 29 Mar 2009, 12:59
abbilbal a scris:
Yzzy, pe vremuri nu prea îndepărtate lucram împreună cu Hara. Tu mai şti ceva de ea?
Nu, şi ea şi eu ne-am retras de pe forumul unde ne-am cunoscut, apoi după o vreme nu am mai ţinut legătura nici pe mess. Iar, în situaţia asta sunt mai multe persoane, din păcate! Viteza cotidianului ne face să uităm lucruri importante în viaţa asta!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
abbilbal
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 29 Mar 2009, 13:06
Călugăre, ce mai ştii de Cristina, "fata din buricul tîrgului"
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 29 Mar 2009, 13:49
Cristyna63? Nimic! De când am plecat de pe un anumit forum, nu mai stiu nimic de ea. Şi, uneori, îmi lipsesc replicile ei savuros-acide!
Băăăăăiii! Parc-am fi la întâlnirea de 10 ani! Am început să ne căutăm unii pe alţii!
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 29 Mar 2009, 14:09
Mi-a plăcut o ştire privind gluma aia cu "Ora Pământului". Spre exemplu, s-au stins luminile de la Casa Poporului, de la Opera Română, de la Cercul Militar Naţional etc... în schimb în Piaţa George Enescu au avut loc concerte de muzică rock pentru marcarea momentului.
Concerte care au folosit curent electric pentru instrumente, pentru sonorizare, pentru mixere, pentru sintetizatoare, pentru lumini....
abbilbal
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I) Dum 29 Mar 2009, 15:39
Anahoret a scris:
.....Băăăăăiii! Parc-am fi la întâlnirea de 10 ani! Am început să ne căutăm unii pe alţii!