LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.


Pace!
 
AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
internet mediu efremovivanantonovici CPSF muzica_traditionala Limba nicuvar Popasul brasov 1 romana drumetie Fantasy humanitas reclame istorie politica padure comment-143 sibiu curiozitati 1918 taieri google 23 problema
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_rcap 
Emil Condor
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_rcap 
abbilbal
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_rcap 
ostrovna
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_rcap 
zaraza26
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_rcap 
Anahoret
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_rcap 
aurora
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_rcap 
Cristina
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_rcap 
Ion
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_rcap 
zuum
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 I_vote_rcap 
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 

 


Rechercher Cautare avansata

 

 CAMERA DE WHISKY (I)

In jos 
+14
murfatlar
cactus
Franz Schneider
Layla
yzzy
Karima
zaraza26
nicuvar
zuum
aurora
abba
Anahoret
abbilbal
Emil Condor
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor


Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyMier 21 Ian 2009, 06:02

Atâta timp cât ai certitudinea că este ceva curat, natural, nicio problemă să consumi. Normal, si atunci e bine să fii tu în control, nicidecum controlat! smile

_____________________
_____________________
Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret


Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 22 Ian 2009, 21:05

Din nou despre distanţe

Rândurile de mai jos le-am primit prin poşta electronică. Merită un moment de gândire.

Pentru a cunoaşte valoarea:
- unui semestru - întreabă un student care a prierdut examenul final;
- unei luni - întreabă o mamă care a născut prematur;
- unei săptămâni - întreabă editorul unei reviste săptămânale;
- unei ore - întreabă îndrăgostiţii care aşteaptă să se vadă;
- unui minut - întreabă persoana care a pierdut trenul;
- unei secunde - întreabă pe cineva care a supravieţuit unui accident;
- unei miimi de secundă - întreabă atletul care a câştigat medalia de argint la Olimpiadă.

_____________________
Free your mind!
Sus In jos
aurora

aurora


Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 22 Ian 2009, 21:35

Anahoret a scris:
aurora a scris:
pai whisky cream nu e tot un fel de whisky cu lapte? e bunbun, mie-mi place!
votca n-am incercat cu lapte, dar as proba
S-ar putea să ai dreptate şi să fie bună. Eu nu am băut aşa ceva, dar m-am gândit că nu e bun. Ştiu că e o prostie, dar aşa m-am gândit! La fel ca şi cei ce n-au mâncat niciodată "Pui de baltă" şi, totuşi (îţi spune un cunoscător Wink ), este un fel de mâncare delicios! oh da!

P.S.
Ceai cu lapte, după metoda englezească, am încercat să beau şi nu mi-a plăcut. Acolo am vorbit în cunoştinţă de cauză! Razz
Ceai cu lapte nici mie nu mi-a placut! Nu stiu cum il prepara englezii, poate o fi vreun chichirez, ce ceai, ce lapte...

Pui de balta... cand se gaseau, pe vremea lui nea'nicu, am tot ezitat sa cumpar, desi mi se spunea ca sunt foarte buni. ACUM AS CUMPARA, DAR AICI NU AM GASIT. Cand o sa merg la bucuresti imposibil sa nu gasesc.
Pe vremea lui nea'nicu mai erau raci, adica numai carnita, mia-duc aminte ca erau niste bucatele mici roz, ac niste bombonele... tot asa n-am cumparat, acum as cumpara, dar nu am gasit, sau nu stiu sa-i identific in multimea de "fructe de mare"
Pui de balta imi doresc foarte mult! Tu cum ii prepari? Nici nu stiu cum arata!

_____________________
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Forum37
Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
Sus In jos
aurora

aurora


Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 22 Ian 2009, 21:43

Emil Condor a scris:
Si ai dreptate!
Vinul făcut de tine acasă este de calitate, restul, chimicale cu gust de struguri!
Te contrazic... vinul de casa este bun daca este bine facut, de om care se pricepe!
Ca nu orice vin "de casa" este de calitate, nu e totul sa fie strugurii culesi din via proprie.
Foarte multi pun zahar... aici sunt controverse, unii zic ac trebuie pus-dar rebuie sa stii cand si cat. Altii zic ac nu trebuie.
Noi avem un prieten, este evreu, sunt nsite oameni extraordinari!!! care face un vin extraordinar de bun, alb, teribil de aromat. Domnul acesta este un foarte bun chimist! si are reteta lui, si-l face cu mare grija, si pune in el... stie el ce pune! (chimicale, da! dar acre trebuie puse!) Si te asigur ca este un vin nu numai foarte bun, dar si foarte sanatos!

Si tot asa iti spun ca vinul din magazin, dar vinul de calitate, vin de vinoteca, stampilat, parafat, este foarte bun!

Emil Condor a scris:
iar iarna un vin natural este perfect. Atât!
ce numesti tu "vin natural" acolo la voi?

Emile, nu stiu daca ai avut ocazia sa citesti pe forumul unde ne-am cunoscut noi, ceea ce a scris Horia despre berea belgiana, considerata cea mai buna bere din lume!

noroc!

_____________________
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Forum37
Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
Sus In jos
aurora

aurora


Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 22 Ian 2009, 21:53

ia cititi aici


http://www.berebelgiana.ro/Categorii.htm


Berea din fructe, cica este foarte buna ... Berea se face din apa cu hamei. Fructele se adauga in procesul fermentarii si zaharul din fructe ajuta la a doua fermentare, chestie exceptionala pt o bere cu alcool sub 5%.

Corect spus ar fi: berea se face din apa, hamei si fructe.

_____________________
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Forum37
Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
Sus In jos
aurora

aurora


Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 22 Ian 2009, 22:03

Citat :
Cum se cumpara Westvleteren?

Iata: se da telefon (exista un numar la manastire). La telefon ti se da rendez-vous, data si ora. Asta bineinteles in functie de berea pe care o vrei (5%, 8% sau 10.2%). Cand iti dau aia data si ora, tu dai numarul masinii care se duce sa ia comanda.

La ora si data cu pricina, te duci acolo. Se verifica corespondenta intre ce ai declarat si realitate. Ti se da berea (max 24 de sticle). Ti se iau banii.
Urmatoarea comanda o poti face in min 30 de zile. Se verifica atat placa masinii cat si numarul de unde suni. Calugarii nu raspund decat daca vad numarul de apel.

La telefon e mai rau decat sa comanzi butelie in 1986 in România. Exista povesti cu oameni care au stat la telefon doua saptamani pana sa prinda.

Nu, nu e foarte scumpa. E cam acelasi pret cu celelalte beri din aceeasi categorie. In jur de 1€ sticla pt cea mai scumpa, cea de 10.2%.


_____________________
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Forum37
Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
Sus In jos
Anahoret

Anahoret


Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 22 Ian 2009, 22:41

aurora a scris:
Foarte multi pun zahar... aici sunt controverse, unii zic ac trebuie pus-dar rebuie sa stii cand si cat. Altii zic ac nu trebuie.
Aşa este, se pune şi zahăr în vin (de fapt în must). Ideea este ca, după fierbere, vinul să aibă cel puţin 11°-12° tărie, altfel se oţeţeşte. Se consideră că 1,4 g de zahăr/litru ridică tăria vinului cu un grad. Cantitatea de zahăr din must se poate determina cu ajutorul unui densimetru care poate fi cumpărat din târg. Dar am spus, depinde de soiul de struguri, de cât de călduroasă a fost vara şi de cât de lungă a fost toamna... Sunt mai multe variabile în problemă, trebuie să ai experienţă. Dacă pui prea mult zahăr în must, bacteriile care formează drojdia nu pot să-l proceseze în întregime şi, din cauza asta, ajunge să te doară capul după ce-l bei.

Un alt "secret" este modul în care se prepară vinul. Toate vasele trebuie să fie curate şi dezinfectate: de la putina în care pui strugurii zdrobiţi şi până la damigenele în care se păstrează licoarea. Există un dicton care rezumă totul: "Dacă pui o linguriţă de vin într-un butoi cu apă de canal, obţii apă de canal. Dacă pui o linguriţă de apă de canal într-un butoi cu vin, obţii tot apă de canal".

Încă un "secret" şi cu asta închei. Depinde de momentul în care sunt culeşi strugurii, iar respectivul moment este strâns legat de soiul acestora. Se spune că vinul cel mai bun este cel provenit din strugurii culeşi toamna târziu. Este greşit, pentru că nu toate soiurile rezistă până la jumătatea lui octombrie. Hibrizii mai ales, dacă nu sunt culeşi până la sfârşitul lui septembrie se strică, mucegăiesc şi alterează gustul vinului. Ca să nu mai zic că-l şi îmbolnăvesc. Şi mai sunt şi altele, dar nu am loc şi nici timp să le scriu. Acestea însă sunt de bază.

La Plopeni am hibrid, Isobel (i se spune şi căpşunică sau ananas). Este uşor de întreţinut: se taie viţa în primăvară şi în vară, se leagă de două ori pe an, se culege în toamnă şi se sapă în noiembrie. N-ai treabă cu stropitul şi cu îngropatul iar producţia este destul de bună. Strugurii sunt foarte parfumaţi, însă vinul este destul de slab, în sensul că nu poate fi pus la învechit (cu timpul îşi schimbă şi culoarea şi gustul). Dar, dacă este preparat cu simţ de răspundere, vinul este bun şi poate fi băut fără probleme. În fotografie sunt strugurii pe care-i am la Plopeni.

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Capsunica1yv8
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 W350

***

Puii de baltă nu i-am mâncat decât pane. Nu i-am preparat eu, dar am întrebat cum se fac. După ce au fost curăţaţi de piele, se ţin cam juma' de zi la macerat în oţet, apoi se pun la prăjit în tigaie aşa cum faci şi şniţelele. La sfârşit, dacă nu ştii ce sunt, zici că-s copane de porumbel. Chiar şi gustul este asemănător. Merg cu vin alb ceva mai sec.

Semipreparate, aşa cum sunt crochetele de peşte spre exemplu, nu am văzut.

_____________________
Free your mind!
Sus In jos
aurora

aurora


Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 22 Ian 2009, 22:47

Stiu soiul asta de struguri... mie imi plac si sa-i mananc, chiar daca sunt de vin, nu de masa!

Pui de balta eu am vazut (pe vremuri) la caserole, congelati - picioruse, asemanatoare cu copanasele de pui. O sa caut neaparat la bucuresti. Daca nu gasesc, o pun pe fiica-mea sa ma duca la vreun restaurant... acuma am deja un fix sqa mananc pui de balta
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 154834

_____________________
CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Forum37
Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
Sus In jos
Anahoret

Anahoret


Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 22 Ian 2009, 22:54

Eu i-am mâncat pe baltă la Vadu (Constanţa), la foc de tabără, făcuţi la castroane de inox. Au fost delicioşi. Şi am avut vin de Oltina. De fapt au fost cam juma-juma: un copan, un kil de vin!
Laughing Laughing Laughing

_____________________
Free your mind!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor


Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 22 Ian 2009, 23:21

aurora a scris:
Emil Condor a scris:
Si ai dreptate!
Vinul făcut de tine acasă este de calitate, restul, chimicale cu gust de struguri!
Te contrazic... vinul de casa este bun daca este bine facut, de om care se pricepe!
Si unde-i contrazicerea când eu sustin acelasi lucru??!!

Citat :
ce numesti tu "vin natural" acolo la voi?
Păi, tu crezi că doar în România se fac naturale??!!
Un bun prieten (rudă prin aliantă, cumva) face în fiecare an circa 700 litri de vin din struguri pe care noi îi culegem.

Citat :
Emile, nu stiu daca ai avut ocazia sa citesti pe forumul unde ne-am cunoscut noi, ceea ce a scris Horia despre berea belgiana, considerata cea mai buna bere din lume!
Nu, nu am citit.
Berea belgiană nu este mai bună ca urSus! Nicicând!

_____________________
_____________________
Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret


Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 22 Ian 2009, 23:23

Am găsit ceva interesant pe Trilulilu:

Dumitru Staniloaie – Esenta creştină a poporului român

_____________________
Free your mind!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret


Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 22 Ian 2009, 23:27

Emil Condor a scris:
Berea belgiană nu este mai bună ca urSus! Nicicând!
Iar urSus nu se compară cu Silva Neagră! thumb_yello Laughing Laughing Laughing

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Silvamc8.th

_____________________
Free your mind!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor


Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 22 Ian 2009, 23:31

Când vorbim de bere neagră, deja suntem la capitolul... lichioruri! Laughing

Aia e bere neagră, nu? Dacă este, nu sunt amator...

_____________________
_____________________
Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret


Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 22 Ian 2009, 23:46

Iarna beau Silva neagră, dar vara o schimb pe Carlsberg sau pe Tuborg.
Berea neagră este cam tare şi vara mă trimite la culcare!
drunken

Ptiu, Satană! Iar am făcut versuri! Laughing Laughing Laughing

_____________________
Free your mind!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor


Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyJoi 22 Ian 2009, 23:51

Tuborg a fost favorita mea pentru circa 10-12 ani, apoi Carlsberg iar acum urSus si Heineken.

_____________________
_____________________
Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Sus In jos
zaraza26

zaraza26


Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyVin 23 Ian 2009, 08:48

Citat :
Ceai cu lapte nici mie nu mi-a placut! Nu stiu cum il prepara englezii, poate o fi vreun chichirez, ce ceai, ce lapte...

Fiica mea bea ceai verde cu lapte, si ceai Lipton cu aroma de bergamota cu lapte. Ii place si imi pare rau ca nu mai bea ceaiul cu lamaie... Sad Am gustat si eu, e bun, dar tin la lamaie! Laptele pot sa-l beau si altfel...

Lapte obisnuit, nu de-ala pentru cafele.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26


Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyVin 23 Ian 2009, 09:12

Citat :
La Plopeni am hibrid, Isobel (i se spune şi căpşunică sau ananas).

O fi ceea ce in Moldova ii spuneam fraga neagra. Exista si fraga alba, dar cred ca nimeni n-o foloseste pentru vin, o tufa-doua la cate cineva... Ca si mie imi place sa o mananc direct de pe tufa, am si aici acasa in Nasaud. In Moldova nici nu mai trebuie sa precizez! Very Happy
Dar nu stiam ca nu sta mai mult. Mai mult am vazut vinul din capsunica (denumirea din Nasaud) decat sa-l beau sau sa am in casa.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zuum

zuum


Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyVin 23 Ian 2009, 15:41

zaraza26 a scris:
Fiica mea bea ceai verde cu lapte, .


Suspect No
Sus In jos
yzzy

yzzy


Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyVin 23 Ian 2009, 18:34

Anahoret a scris:

La Plopeni am hibrid, Isobel (i se spune şi căpşunică sau ananas)... Dar, dacă este preparat cu simţ de răspundere, vinul este bun şi poate fi băut fără probleme. În fotografie sunt strugurii pe care-i am la Plopeni.
Anul acesta , sau 2008 de fapt, a fost un an bun pt. vin. Şi noi avem, printre alte soiuri nenobile acest soi, şi vinul a ieşit excelent!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret


Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptyVin 23 Ian 2009, 22:40

Da, strugurii au fost foarte dulci. Nici n-am avut nevoie să le pun zahăr! sunny

_____________________
Free your mind!
Sus In jos
zuum

zuum


Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptySam 24 Ian 2009, 00:21

Am venit de la serviciu si mi-am pus un rom...e voie?
Sus In jos
Anahoret

Anahoret


Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptySam 24 Ian 2009, 00:27

Spor la treabă! Very Happy
Eu am dat astăzi o tură pe unde "s-a răsturnat căruţa", adică la Caracal, şi am ajuns târziu acasă. Acum pritocesc o bere şi tocmai "vorbeam" cu Preacinstitul pe Mess.

_____________________
Free your mind!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor


Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptySam 24 Ian 2009, 00:32

zuum a scris:
Am venit de la serviciu si mi-am pus un rom...e voie?
De Jamaica sau de Guyana? Astea sunt cele mai faimoase, parcă...

Să-ti cadă bine!

_____________________
_____________________
Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Sus In jos
zuum

zuum


Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptySam 24 Ian 2009, 06:40

Emil Condor a scris:
zuum a scris:
Am venit de la serviciu si mi-am pus un rom...e voie?
De Jamaica sau de Guyana? Astea sunt cele mai faimoase, parcă...

Să-ti cadă bine!

A fost...jamaican, acum e ceai! :bedtime:
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor


Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 EmptySam 24 Ian 2009, 21:36

zuum a scris:
Emil Condor a scris:
zuum a scris:
Am venit de la serviciu si mi-am pus un rom...e voie?
De Jamaica sau de Guyana? Astea sunt cele mai faimoase, parcă...

Să-ti cadă bine!

A fost...jamaican, acum e ceai! :bedtime:
Sau... pipi! Laughing

_____________________
_____________________
Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Sus In jos
Continut sponsorizat





CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (I)   CAMERA DE WHISKY (I) - Pagina 13 Empty

Sus In jos
 
CAMERA DE WHISKY (I)
Sus 
Pagina 13 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CAMERA DE WHISKY
» CAMERA DE WHISKY (II)
» Camera 131

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ANAHORET-
Mergi direct la: