Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 29 Apr 2010, 21:02
abbilbal a scris:
Un mic dar pentru Mihaela.
Abby, iti multumesc mult pentru videoclipuri si urari si daruri. Esti un dragut si evident un domn generos. Nu mai spun ca esti cel mai tanar (sufleteste si in spirit) dintre noi toti cei de aici . Probabil te molipsesti zilnic de la puiul mic . Te imbratisez cu mult drag .
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 29 Apr 2010, 21:04
zaraza26 a scris:
La multi ani cu sanatate, Mihaela!
Frumoasa Zaraza, iti multumesc pentru urarile pline de speranta si pentru frumoasele floricele
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 29 Apr 2010, 21:07
ostrovna a scris:
LA MULTI ANI!!!!MIHAELA:)
Getuta scumpa si buna iti multumesc mult pentru urari, flori si pentru melodii (super piese, super artisti) de altfel ti-am mai spus ca imi plac mult melodiile tale preferate. Sunt frumoase si romantice la fel ca si sufletul tau sensibil de artist
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 30 Apr 2010, 00:11
Acum când am intart deja în Ziua ta (e trecut de miezul nopții la voi, nu-i așa?): Din toată inima îți doresc Multă sănătate și fericire, Mihaela!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 30 Apr 2010, 12:34
Emil Condor a scris:
Acum când am intart deja în Ziua ta (e trecut de miezul nopții la voi, nu-i așa?): Din toată inima îți doresc Multă sănătate și fericire, Mihaela!
Adevarat este Emil . (si stiu ce mult iti place adevarul ) So, I saw you dancing?? No?? Atunci aveti aici o piesa taman buna pt asa ceva.
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 30 Apr 2010, 15:45
Mihaela a scris:
ostrovna a scris:
LA MULTI ANI!!!!MIHAELA:)
Getuta scumpa si buna iti multumesc mult pentru urari, flori si pentru melodii (super piese, super artisti) de altfel ti-am mai spus ca imi plac mult melodiile tale preferate. Sunt frumoase si romantice la fel ca si sufletul tau sensibil de artist
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 30 Apr 2010, 17:34
MIHAELA, LA MULŢI ANI FERICIŢI ALĂTURI DE CEI DRAGI!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 30 Apr 2010, 21:53
yzzy a scris:
MIHAELA, LA MULŢI ANI FERICIŢI ALĂTURI DE CEI DRAGI!
Multumesc mult Yzzysor Ma bucura tot timpul gandurile unor oameni speciali . La fel si tie iti doresc
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 30 Apr 2010, 22:38
La multi ani, Mihaela, cu multa sanatate si fericire! De unde stiti voi ca e ziua Mihaelei, in profilul ei nu e trecuta data nasterii! Dar va cred pe cuvant!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 30 Apr 2010, 22:53
La DIVERTISMENT - Agenda Lum Lum se găsesc toate datele.
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 30 Apr 2010, 23:09
M-ati dat gata cu chestia asta, nu stiam; inseamna ca nu prea am cotrobait prin popas! O fi de bine, o fi de rau?
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 01 Mai 2010, 09:55
dolion a scris:
La multi ani, Mihaela, cu multa sanatate si fericire!
Multumesc mult draga Dolion . La fel iti doresc si eu tie
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 01 Mai 2010, 20:25
Anahoretuleeeee!!!!!!! Ajunsa-i acasă măăăăăă? Vezi că am fost prin crijma ta şi am luat de beut. În 3 mai e ziua ta măăăă!
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 01 Mai 2010, 20:27
Se apropie si el de schimbarea prefixului... Chiar vorbeam dimineată cu sora mea din Chicago despre asta - ea este o zi mai tânără decât călugărul nostru.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 01 Mai 2010, 20:32
Am notat-o şi pe asta. Sper că nu-s aşa uituc să-i ofer cu câmtec surorii tale.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 02 Mai 2010, 13:21
Prea Sfinte - tu sezi si bei vin asa retras intr-o casa parinteasca si nu te gandesti si la suspinatii care nu mai stiu ce sa faca sa-tzi ureze La Multi Ani si nu numai.....Da´ noi nu te-am uitat....
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)