| ASTAZI E ZIUA TA (II) | |
|
+37lutra vulgaris Blake delta Haifa Ciprian Darius Ion mikydutza Diaporevomenos dolion murfatlar Mara cfc rolia Doina ostrovna Cristina Mihai LEONTE yzzy Layla zaraza26 gringo Domino Anahoret Roxy MIRCEA TUDOR Franz Schneider bulache zuum abba Karima Emil Condor abbilbal nicuvar aurora cactus 41 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 20 Sept 2009, 15:22 | |
| - Citat :
- yzzy a scris:
- Acum, la 41, nu mai are importanţă câţi sunt, pragul a fost mai greu de trecut!
- dolion a scris:
- Mi-aduce aminte de ziua cand am implinit eu, 50 de ani. Toti spuneau ca e un prag; pentru mine pragul a fost la 35 de ani.
Iar eu încă nu am întâlnit (trecut) niciun "prag"! Probabil, primul prag de vârstă pe care îl voi trece, o să fie la 65 ori 70 de ani. La Multi Ani! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 20 Sept 2009, 15:24 | |
| - Emil Condor a scris:
- La Multi Ani sotului tău, Geta!
Emile,aseara cind il asteptam m-am gindit sa scriu,el e trist dar eu zic ca alaturi de mine poate depasi momentele grele,eu am aripi de otel. Multumesc mult si numai bine!!!!! | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 20 Sept 2009, 16:21 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 20 Sept 2009, 16:40 | |
| Praguri, praguri şi praguri. Când aveam vreo 30 de ani şi-i vedeam pe ce-i ce se pensionau, zicem: eu n-o a prind anii de pensionare... Da, nu i-am prins decât de vre-o 15 ani. Norocul meu că mi-a dat Băsescu a III-a cizmă... Şi pentru că tot se plâng guvernanţii că nu sunt bani pentru pensii, am de gând să le mai golesc buzunarele !
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Dum 20 Sept 2009, 21:54, editata de 1 ori | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 20 Sept 2009, 19:40 | |
| Că veni vorba de praguri... Când am împlinit 18 ani, n-am putut să-mi fac majoratul acasă fiindcă trebuia să plec în practică la Mihail Kogălniceanu, Constanţa. Drept care m-am dus în gara Ploieşti-Sud, mi-am luat bilet, apoi m-am întors în centru. Am urcat la Omnia în bar (Omnia fiind un "supermarket" construit de pe vremea lui Ceauşescu), m-am cocoţat pe un scaun de la tejghea şi am cerut 100 de Metaxa. Ospătăriţa m-a întrebat scurt: — Dar aveţi 18 ani? La care eu am pus buletinul pe masă şi am răspuns: — De azi, da! Tipa s-a abţinut cu greu să râdă şi mi-a adus comanda... dublu. Mi-a zis că 100 este "din partea casei". Cred că i-a plăcut răspunsul meu. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 20 Sept 2009, 21:01 | |
| Si-ai mai ajuns la Constanta, dupa 200 de coniac? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 20 Sept 2009, 21:13 | |
| Mai mult! Am ajuns la Kogălniceanu! Unde ai citit că am şi băut cele 200 de coniac? Îmi amintesc că era un pahar din acela în formă de cupă de lalea, plin aproape trei sferturi cu coniac şi cu gheaţă. Am băut până când s-a topit gheaţa. Cam ceva mai mult de o sută de mililitri. În plus, aveam şi o sondă de Quik Cola, dacă-ţi mai aduci aminte de băutura aia. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 20 Sept 2009, 22:00 | |
| - Anahoret a scris:
- ...Quik Cola, dacă-ţi mai aduci aminte de băutura aia.
Aşa cum era, era mai bună decât ce se bea azi, chiar dacă li se spune sucuri naturale ! | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 20 Sept 2009, 22:58 | |
| Să ştii că aşa e! Am avut ocazia – prin '87 sau '88 – să scriu proiectul unui tip care lucra la Vinalcool Ploieşti şi aşa am aflat cum se preparau unele spirtoase. La vremea aceea se folosea doar alcool de fermentaţie. Tipul, în proiectul său, voia să înlocuiască alcoolul de cereale care se folosea la unele tipuri de coniacuri cu alcool provenit din distilarea fructelor. Adică un fel de tescovină. Era vorba de coniacul Unirea. Se pare că proiectul tipului a prins, fiindcă după aceea majoritatea coniacurilor aveau gust de tescovină. Dar, cel puţin, se folosea alcool de fermentaţie, nu alcool de sinteză cum se foloseşte acum. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 21 Sept 2009, 13:27 | |
| - Citat :
- Multa sanatate sotului meu care azi implineste 50 de ani si a intrat in panica,sa ne bucuram de fete:)
Bogatii nu-s aceia ce-s doldora de bani Iti dorim fericire,iubire si multa sanatate Sa poti sa treci prin ani!!!!! La multi ani si din partea mea, cu urari de noroc si sanatate!! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 21 Sept 2009, 15:54 | |
| | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 21 Sept 2009, 18:51 | |
| La multi ani domnului sot. Multa sanatate, noroc si fericire. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 21 Sept 2009, 18:57 | |
| Nicu, iar am gresit si am intrat pe site-ul in care inghit in sec! Spune-mi si mie, tu esti un gurmand? Nu de alta, dar ma gandesc la Doina daca are succes in familie cu bucatele ei vrajite! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 21 Sept 2009, 19:34 | |
| - nicuvar a scris:
- La multi ani domnului sot. Multa sanatate, noroc si fericire.
Nicule multumesc,miine vin Luminita Gabi si Alin:) | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 22 Sept 2009, 11:35 | |
| - dolion a scris:
- Nicu, iar am gresit si am intrat pe site-ul in care inghit in sec! Spune-mi si mie, tu esti un gurmand? Nu de alta, dar ma gandesc la Doina daca are succes in familie cu bucatele ei vrajite!
Eu nu sunt gurmand, dar copiii sunt. Doina are succes in familie. In general face portii de 2 persoane, cand se anunta copiii in vizita face mai mult. In ultimul timp a facut mai mult pentru oaspetii care au venit la nunta de la Cluj si de la Buzau. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 22 Sept 2009, 20:52 | |
| Mokonje a implinit 14 ani ! | |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 22 Sept 2009, 20:58 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 22 Sept 2009, 21:21 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 23 Sept 2009, 00:17 | |
| - zuum a scris:
- Mokonje a implinit 14 ani !
La Multi Ani, Mokonje! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 23 Sept 2009, 01:16 | |
| Şi din partea mea un călduros LA MULŢI ANI ! pentru Mokonje. Dumnezeu s-o ajute Să-şi găsească drumul potrivit pentru rostul vieţii. Dar şi un trandafir din Bălgrad | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 25 Sept 2009, 19:31 | |
| - zuum a scris:
- Mokonje a implinit 14 ani !
Cu sfiala intreb si eu cine este Mokonje. Oricum La multi ani si din partea mea |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 25 Sept 2009, 21:30 | |
| O negresă frumoasă de instruirea căreia se ocupă Zuum. Mai multe amănunte găseşti la popasul lui Zuum. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 26 Sept 2009, 00:09 | |
| Vrem poze de la ziua lui Mokonje !!!! Si amanunte cum a petrecut. Asa cum e la noi primirea Cartii de identitate, la voi se intampla ceva care sa marcheze aceasta varsta? La multi ani! cu noroc si minte buna! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 27 Sept 2009, 01:48 | |
| - aurora a scris:
- Vrem poze de la ziua lui Mokonje !!!! Si amanunte cum a petrecut.
Asa cum e la noi primirea Cartii de identitate, la voi se intampla ceva care sa marcheze aceasta varsta?
La multi ani! cu noroc si minte buna! Aurora subscriu:) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) | |
| |
|
| |
| ASTAZI E ZIUA TA (II) | |
|