Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 20:33
Emil Condor a scris:
Mâine e Ziua lui Cactus... Pregătiti "mult zgomot" pentru el! Si după exact 7 zile, pentru Mihai.
Unde e petrecerea pentru Cactus??? Abbilule, esti maestru de ceremonii?
Care Mihai? Nu este in agenda!!!
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 20:46
Stai să mă dezmeticesc.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 20:49
Mihai Leonte are la Profil Ziua lui si a făcut o poezie pentru Ziua sa, pe 19 Ianuarie. Apoi a dat datele dânsului la Popasul ce-i apartine.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 20:49
Aurora, dau o fugă până la Muzică. Aici erau urările de Anul Nou.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 20:54
Uite o demonstratie perfectă a faptului că totul trebuie să aibă o ordine altfel căutăm ca bezmeticii ceva ce nu ar trebuie să ne ia atâta timp. Sper ca fiecare sustinător al anarhiei forumistice să învete din asta. mwah1
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 20:58
Emil Condor a scris:
Uite o demonstratie perfectă a faptului că totul trebuie să aibă o ordine altfel căutăm ca bezmeticii ceva ce nu ar trebuie să ne ia atâta timp. Sper ca fiecare sustinător al anarhiei forumistice să învete din asta. mwah1
Exagerezi Emile ! Asta-i chestie de orânduială administrativă bade ! Adminul trebuia să infiinteze un topic special pentru aşa ceva la Administrativ... sub numele, de exemplu : Sarbatoritul zilei !
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 21:02
Aurora, până găsesc alt loc mai bun hai aici.
Deocamdata cer ajutorul pretinilor mei Stan şi Bran
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 21:04
Franz Schneider a scris:
Asta-i chestie de orânduială administrativă bade !
Exact!
Vezi că oricine poate deschide topicul acela (si tu!). Dar aveam deja topic deschis pentru asa ceva, sau mă însel?
abbilbal
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 21:05
Franz Schneider a scris:
Emil Condor a scris:
Exagerezi Emile ! Asta-i chestie de orânduială administrativă bade ! Adminul trebuia să infiinteze un topic special pentru aşa ceva la Administrativ... sub numele, de exemplu : Sarbatoritul zilei !
Franz, te-am rugat ceva şi aş vrea să ţii seama de ceea ce te-am rugat. Te consider prieten şi nu duşman şi tu m-ai avertizat să mă feresc de pretini. Asa o stiam. Am fost muşcat de ei şi fi sigur că nu am uitat.
abbilbal
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 21:06
Emil Condor a scris:
Franz Schneider a scris:
Asta-i chestie de orânduială administrativă bade !
Exact!
Vezi că oricine poate deschide topicul acela (si tu!). Dar aveam deja topic deschis pentru asa ceva, sau mă însel?
Ştiu, dar întotdeauna am avut probleme cu găsirea lui. Mai ales acum că m-au bulversat veştile de la tine. Voi face ordine chiar înainte ca tu să pleci
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 21:09
La Agenda LUM LUM e topicul căutat.
Nu Abby, ăla nu a fost un repros pentru tine ci o atentionare spre cei ce sustin offtopicul general, adică anarhia!!!
abbilbal
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 21:12
Staaan! Braaan ! Olyyyy! Pe unde umblaţi mă pretinilor.
Ia te uită, io caut după ei şi ei la pescuit în România.
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 21:13
Abby, vezi că la Agendă este "Astăzi e Ziua ta...".
abbilbal
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 21:16
Emil Condor a scris:
Abby, vezi că la Agendă este "Astăzi e Ziua ta...".
Ştiu, na-m găsit-o şi m-am apucat de lucru aici
Haideţi băieţi să amenajăm în grabă o sală de bal şi pe urmă o să aranjăm un club al bunei dispozitii
abbilbal
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 21:22
Noa, da care-i baiu ? V-aţi hibălit muncind ?
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 21:24
Las' că e timp, Abby! Venim si noi cu câtiva zurgălăi! Uite, Aurora a iesit de pe forum, special în căutarea de material pentru Cactus.
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 21:29
Emil Condor a scris:
Las' că e timp, Abby! Venim si noi cu câtiva zurgălăi! Uite, Aurora a iesit de pe forum, special în căutarea de material pentru Cactus.
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 21:29
Emil Condor a scris:
Intră te rog pe mess
abbilbal
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 21:30
Franz Schneider a scris:
Emil Condor a scris:
Ţepi ???
Da, în 12 e ziua lui.
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 22:38
io n-am iiesit de pe forum... mama eide trebusoara... am o poza special facuta pentru ziua lui cactus, si nu merge ImageShacke, nu merje si nu merjee... de nus cata vreme ma chinui sa pun o poza
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 11 Ian 2009, 22:40
Pentru cactus, din toata inima cu cele mai frumoase ganduri, La Multi Ani !!!
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 12 Ian 2009, 14:17
LA MULTI ANI, CACTUS ! :Happy birthday :Happy birthday :Happy birthday
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 12 Ian 2009, 15:33
Multumesc muuuult
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
gringo
Numarul mesajelor : 316 Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 13 Ian 2009, 12:03
La multi ani, cactus! Sa inteleg ca pe alt forum te numesti "andys"?
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 13 Ian 2009, 14:38
gringo a scris:
La multi ani, cactus! Sa inteleg ca pe alt forum te numesti "andys"?
Thanks, old pal... NU sunt "andys" pe alte forumuri... never...pe bune Cin e ma plastografiaza ?
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)