Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 25 Ian 2010, 19:13
Emil draghe, La multi ani doamnei. Sper ca a pregatit clatitele speciale pe care doar ea stie sa le gateasca. Multumim pentru reteta.
La Multi Ani, doamna Condor! Multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 25 Ian 2010, 19:41
nicuvar a scris:
... clatitele speciale ...
Unde e reţeta?
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 25 Ian 2010, 20:14
yzzy a scris:
nicuvar a scris:
... clatitele speciale ...
Unde e reţeta?
Ouupps. Ne-a dat-o Emil pe blog. Este minunata. Dupa ce o incercam, vom pune o poza.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 26 Ian 2010, 00:50
Multumesc tuturor pentru gândurile frumoase îndreptate spre familia mea cu ocazia Zilei de nastere a sotiei mele. Vă pup!
Nicu, clătitele să fie închise la capete precum sarmalele, asa încât cascavalul să nu se piardă la prăjire, care prăjire, practic este doar pentru a topi brânza din interior. Dacă feliile folosite sunt dintr-un jambon afumat, e perfect atunci.
Cumva ai dreptate Nicu: chiar dacă sotia nu a făcut acel gen de clătite, a preparat altul cu pui, ciuperci si alte "neamuri" (la vegetale mă refer). Le-a pus în tavă si le-a acoperit cu brânză multă (eu sunt mare "brânzar"!). Oricum alea cu Ham (jambon) sunt un deliciu.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 12 Feb 2010, 16:51
Astazi este ziua de nastere a lui DAN PURIC. Este un om drag sufletului meu. Desi probabil ca nu citeste forumul nostru, eu am amintit aici acest lucru pentru ca il citesc si urmaresc cu mare bucurie si cuvintele si ideile lui sunt ca un balsam dulce pentru mine.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 15 Feb 2010, 14:32
abbilbal a scris:
LA MULŢI ANI !, Dan Puric.
Citat din interviul dat de Dan Puric:
"Era un jurnalist interbelic extraordinar, care spunea: „Mă simt aici ca vulturul Mitică". Adică nu poţi să fii şi Mitică, şi vultur. Un jurnalist adevărat face un act de conştientizare, nu un act de manipulare, nu un act de confuzie. Cum zicea Mircea Vulcănescu: „Sunt aici nu ca să am dreptate, ci ca să ne lămurim".
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 03 Mar 2010, 19:11
ostrovna a scris:
Cristina a scris:
Si eu ii doresc La Multi Ani si (sa poata) sa doarma linistit !
Fara Diazepam,Cristina nu fi rea ca vad ca o sa doarma Base mai repede daca o ia pe ulei
Getutzo, eu m-asteptam (doar) sa... SUBSCRII ! [Imi pare rau ca te grabesti cu etichetarile si atacul gratuit la persoana mea. ] Ca atare, iti voi face un desen: acest "domn" iliescu -pe care-l adori- se face vinovat de complicitate la uciderea unor nevinovati in dec.89. In acest sens - si doar in acest sens- i-am urat sincer (sa poata) sa doarma linistit noaptea (=cu constiinta impacata). Punct.
nicuvar
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 03 Mar 2010, 19:37
La Multi Ani, Oana! Multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi.
Pentru cei ce nu stiu, Oana este fiica prietenei noastre dragi, Aurora.
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 03 Mar 2010, 19:54
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 03 Mar 2010, 21:05
Cristina, atâta timp cât istorici şi comentatori poilitici îl ridică în slăvi pe generalul Averescu pentru că a tras cu tunul în ţăranii răsculaţi în 1907, la ce să ne mai aşteptăm? Cu ce evenimentele din decembrie 1989 au fost mai presus decât răscoala din 1907? Cei din 1989 erau mai flămânzi decât cei din 1907? De ce ţăranilor din 1907 li s-au dat gloanţe şi ghiulele în loc de drepturi sociale? De ce generalul Averescu a fost mai bun decât generalul Vlad? Generalul Vlad nu avea acelaşi jurământ depus ca şi generalul Averescu? Generalul Vlad nu avea obligaţia să apere regimul politic la fel ca şi generalul Averescu? Atunci pentru ce generalul Averescu este erou şi generalul Vlad criminal? Eşti aşa de sigură că Ion Iliescu a condus evenimentele din decembrie 1989 sau şi el a fost victimă a unui joc politic internaţional?
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 03 Mar 2010, 22:37
Este aiurea cu "La mulţi ani" lui Iliescu... parcă i-am trimite telegrame de felicitare Mult Stimatului şi Iubitului.
A împlinit o vârstă venerabilă, să fie sănătos!
_____________________ Free your mind!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 03 Mar 2010, 22:38
Dar mă alătur şi eu lui Nicu şi lui Cactus să-i urez "La mulţi ani!" fetei lui Aurora. Să fie fericită şi tot ce-şi doreşte să se împlinescă!