Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 22 Ian 2010, 13:37
Cum ati sarbatorit-o?
Poze, POZE, pozeeeeeeeeeeee
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 22 Ian 2010, 19:20
aurora a scris:
_____________________ Free your mind!
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 22 Ian 2010, 22:29
Cristina a scris:
Ion a scris:
PRIVITI!
Priviti un copil razand, Priviti un tanar cantand, Sau, cu mana pe frunte,un batran tacand...
Priviti un copil se jucand, Priviti un tanar dansand, Sau,in baston, un batran mergand...
Priviti un copil plangand, Priviti un tanar lacrimand, Sau, privind spre cer,un batran oftand..... Sau, cu fata spre cer,un batran se rugand
Un copil e Soarele rasare, Tinerii sunt valuri pe mare, Iar un batran e un Apus in zare...
Nu te mai saturi privind!... La randu-ti, dar pe rand, unul din cei trei TU fiind..
Cu dradoste pentru Puiu Mic si Bunicul ei
Ion
Multumesc pentru aplauze, Cristina! Ion
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 23 Ian 2010, 00:12
aurora a scris:
Cum ati sarbatorit-o?
De unde poze ? Doar din zăpadă.
În 21, când a fost ziua ei, a dus cadouri la copilaşi. Pentru fiecare copil, inclusiv pentru ea, a pregătit ea cu mami şi cu tati o pungă cu dulciuri: napolitane, prăjituri măgura, drajeuri de ciocolată şi o sticlă de Fanta. De mai punea în pungă o portocală, o banană şi o jucărioară, era cadoul lui Moş Crăciun, că la grădiniţa lor n-a venit moşu de frica porcinei.
Acasă urmează să-i vină naşii, nişte copii şi pretini de-a lu mami şi tati mâine, sâmbătă, dar Puiu Mic nu este prea încântată. Au reuşit s-o sperie cu fel şi fel de bazaconii pe la alte onomastici.
Aşa că moşu nu a făcut şi nu face fotografii la chirvais. Nici lui nu-i place tămbălăul zgomotos, cum îi place lu mami şi tati. Mai ales că ziua ei a trecut.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 23 Ian 2010, 00:20
abbilbal a scris:
Acasă urmează să-i vină naşii, nişte copii şi pretini de-a lu mami şi tati mâine, sâmbătă, dar Puiu Mic nu este prea încântată.
Nici eu nu sar în sus prea tare când (mâine) vin 12 - 14 persoane la Ziua sotiei. Dar ce pot face?
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 23 Ian 2010, 01:45
Păi dacă mâine este este ziua lu Seniora Condoriţa, LA MULŢI ANI !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 23 Ian 2010, 02:00
Chiar acum, lângă mine, sotia îti multumeste pentru urare. Să trăiesti, tineretea mea!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 23 Ian 2010, 07:42
Oooo, La Multi Ani Duiosi si Buni, din partea mea, Emil ! Alaturi de tine si toti cei dragi voua !
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 23 Ian 2010, 09:25
Iubita, mica, la multi ani! O viata vesela-ti doresc, Ai langa tine-un mos cu bani Numai sa spui si te servesc! Asa va fi, ca, te iubesc!
(pentru Puiu Mic, din partea "mosului" ei)
LA MULTI ANI, FERICITI, IOANA!
Citeste primele litere pe verticala!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 23 Ian 2010, 09:30
Transmite, Emil, sotiei tale, multa sanatate si ani multi fericiti! Sa dea bunul Dumnezeu, sa ne intalnim pe forum inca o suta de ani si sa ne putem felicita ca nu avem "reparatii capitale"!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 23 Ian 2010, 09:42
Emil Condor a scris:
... Ziua sotiei.
Să aveţi parte de sănătate, iubire şi înţelepciune!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 23 Ian 2010, 11:15
La mulţi ani fericiţi împreună!
_____________________ Free your mind!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 23 Ian 2010, 11:37
Emil Condor a scris:
.......(mâine) vin 12 - 14 persoane la Ziua sotiei.
La multi ani fericiti! Banuiesc ca si ea este membra al forumului la fel cum e si scumpica lui Abby
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 23 Ian 2010, 11:40
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 23 Ian 2010, 14:55
Te vaietai Emil ca o sa vina lume multa azi, la masa desigur.
Pe vremuri, la noi, se spunea ca trebuie sa ai mare curaj sa inviti pe cineva la masa la tine. Iar invitatul trebuia sa fie tare obraznic sa accepte invitatia.
Sper ca o sa ai ce le da sa manance.
Petrecere frumoasa si La multi Ani Doamnei! Sa auzim numai de bine! Ion
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 24 Ian 2010, 04:52
În ordinea afisărilor făcute de voi:
Abby Cristina Dolion Yzzy Anahoret Mihaela Geta Ion
Am citit sotiei, toate mesajele voastre: vă multumeste mult si mi-a cerut să vă pup în numele ei.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 24 Ian 2010, 12:10
Emil Condor a scris:
abbilbal a scris:
Acasă urmează să-i vină naşii, nişte copii şi pretini de-a lu mami şi tati mâine, sâmbătă, dar Puiu Mic nu este prea încântată.
Nici eu nu sar în sus prea tare când (mâine) vin 12 - 14 persoane la Ziua sotiei. Dar ce pot face?