Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 03 Aug 2009, 19:40
LA MULŢI ANI BULACHE!
_____________________ Free your mind!
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 03 Aug 2009, 19:56
Dacă tot ai ajuns în punctul cel mai de sus al cercului, îţi urez: LA MULŢI ANI, FERICIŢI ŞI SĂNĂTOŞI!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 04 Aug 2009, 04:36
Mister Lache, La Multi Ani Fericiti!
Scuze că, din cauza plecării mele în concediu nu am putut posta urarea obisnuită la Popas pe prima pagină a forumului.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 04 Aug 2009, 04:38
ostrovna a scris:
bulache a scris:
Va multumesc pt urari .Sa dea norocul peste voi si peste mine.Am ajuns in punctul cel mai de sus al cercului.
adica 50?
După vorbă, după port... 60. Multi înainte!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 04 Aug 2009, 08:07
yzzy a scris:
Suuuper! Mai ales ca ai postat-o dupa "maica" lu' Anahoret, ca sa aibe Bulache de unde-alege!
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 04 Aug 2009, 19:49
[quote="Cristina"]
yzzy a scris:
Suuuper! Mai ales ca ai postat-o dupa "maica" lu' Anahoret, ca sa aibe Bulache de unde-alege!
De la "dânsa" au plecat şi căutările mele. Şi zic eu, am găsit bine!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 04 Aug 2009, 20:01
yzzy a scris:
Cristina a scris:
De la "dânsa" au plecat şi căutările mele. Şi zic eu, am găsit bine!
Asa zic si eu, Yzzy ... Da' sa vedem ce zice Bulache .
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 04 Aug 2009, 23:25
Cristina a scris:
Mai ales ca ai postat-o dupa "maica" lu' Anahoret...
Uneori stau şi mă întreb dacă mama nu m-a înţărcat cam devreme...
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 05 Aug 2009, 22:05
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 15 Aug 2009, 08:36
La multi ani tuturor celor al caror nume e legat de sarbatoarea de azi: SFANTA MARIA!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 15 Aug 2009, 19:25
Asa repede e răcirea apelor?! Vara doar ce a început!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 19 Aug 2009, 10:28
Începând de mâine, trei zile şi gataaaa!!!!! Strigăm la mulţi ani 23 August!!!!!! (cfc)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 19 Aug 2009, 13:34
Citat :
Începând de mâine, trei zile şi gataaaa!!!!! Strigăm la mulţi ani 23 August!
23-24 august... imi evoca niste zile lungi si fierbinti de vara, in care televizorul era deschis aproape tot timpul. Pe ecran treceau tot felul de minunatii din acea vreme.
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 19 Aug 2009, 18:34
23 august a fost sărbătorit sub semnul adeziunii depline [Aplauze] la politica internă şi externă a partidului [Aplauze], reflectând unitatea de neclintit a întregului popor în jurul partidului [Aplauze], a secretarului său tovarăşul Nicolae Ceauşescu! [Aplauze] [Aplauze] [Aplauze]
Ceausescu si popo(r)ul ! APLAUZE, tovarasi!
Cristina
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 19 Aug 2009, 18:48
Bleah! Ce de "minunatii" erau in acea vreme... ps: nici n-ar trebui sa ma mai mire ce se-ntimpla azi, avind in vedere ce s-a-ntimplat ieri ...aceeasi Marie, cu alta palarie. Degeaba speri ca-si va recapata romanul demnitatea: uneori pare pierdut pentru totdeauna ...
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 20 Aug 2009, 11:32
Cristina a scris:
ps: nici n-ar trebui sa ma mai mire ce se-ntimpla azi, avind in vedere ce s-a-ntimplat ieri ...
Scuze de off-topic, dar ce s-a intamplat?
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 20 Aug 2009, 12:49
nicuvar a scris:
Cristina a scris:
ps: nici n-ar trebui sa ma mai mire ce se-ntimpla azi, avind in vedere ce s-a-ntimplat ieri ...
Scuze de off-topic, dar ce s-a intamplat?
Se refera la perioada comunista... Nu stiu exact cu ce face analogia la spectacolele de 23 august... La manelisti? Adica defilarile de la 23 august au ceva corespunzator in vremea noastra.
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 21 Aug 2009, 01:27
Urmăresc discutiile de aici si realizez că mesajul lui Abby a fost înteles gresit. El se referă la Ziua userului cfc (fratele meu din Brasov) care urmează la 23 August.
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 01 Sept 2009, 03:45
Abby, omul ăla nu mai iese de sub dus să-i spunem La Multi Ani?
Cristina
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 01 Sept 2009, 08:47
Emil Condor a scris:
Urmăresc discutiile de aici si realizez că mesajul lui Abby a fost înteles gresit. El se referă la Ziua userului cfc (fratele meu din Brasov) care urmează la 23 August.
Sa-ti traiasca fratiorul, Emil ! ps: da' pe unde umbla, ca nu l-am prea vazut pe-aici?
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 01 Sept 2009, 13:52
Si eu ii doresc sanatate si numai bine.
LA MULTI ANI!!!
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 02 Sept 2009, 00:37
Vă multumesc, Cristina si Geta, în locul lui!
Cumva îl înteleg: aleargă intens între două afaceri de care se ocupă, aproape fără oprire! A promis că vrea să viziteze America si Canada pe banii lui, asa că trebuie să... alerge.
Într-o zi o să vină el si pe la Popas!
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 02 Sept 2009, 05:28
În data de 18 August am uitat să urez La Multi Ani, Popasului Prisma Condor! Un an de când avem Popasul acesta. Multi înainte!
Anahoret
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 02 Sept 2009, 06:14
Să dea Dumnezeu!
abbilbal
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 02 Sept 2009, 10:44
Emil Condor a scris:
În data de 18 August am uitat să urez La Multi Ani, Popasului Prisma Condor! Un an de când avem Popasul acesta. Multi înainte!
Uitucule ! Cine a trecut pragul 5o.000 ? Sau poate ai fost tu acela şi nu vrei să spui ! Lasă modestia la coioţi !