| ASTAZI E ZIUA TA (II) | |
|
+37lutra vulgaris Blake delta Haifa Ciprian Darius Ion mikydutza Diaporevomenos dolion murfatlar Mara cfc rolia Doina ostrovna Cristina Mihai LEONTE yzzy Layla zaraza26 gringo Domino Anahoret Roxy MIRCEA TUDOR Franz Schneider bulache zuum abba Karima Emil Condor abbilbal nicuvar aurora cactus 41 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 12:40 | |
| | |
|
| |
Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 12:59 | |
| - aurora a scris:
- Astăzi noi împlinim 38 de ani de căsnicie!
Per total, cu bune şi rele, au fost ani BUNI şi FERICIŢI, cu totală împlinire într-un copil care astăzi este un OM. Să-mi trăiască în sănătate soţul, un om cu totul deosebit. La Multi Ani pentru nunta de 38 de ani - nunta de mercur.Sunteti o familie minunata. Multa sanatate, noroc si fericire, sa va iubiti, sa va bucurati de Oana si de viitorii nepotei. Sa sarbatoriti si nunta de stejar (de 80 de ani). Sper sa va imbatati ... de la mirosul trandafirilor cu iasomie. By Doina si Nicu | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 16:09 | |
| Multumesc dragilor mai ales ca fata mea nu e aici sa o putem pupa ca lumea! I-am trimis prin comanda online un cosulet cu flori si un cosulet cu afumaturi! | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 16:25 | |
| Multumesc tuturor inca o data pentru frumosesle urari! zumulache, Oanei tale ii doresc ce ii doresc si Oanei mele! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 17:53 | |
| 15 mai este Ziua internaţională a familiei!
Doresc tuturor familiştilor sănătate şi noroc! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 18:46 | |
| La mulţi ani cu bucurii Oanei lui Zuum şi ani fericiţi înainte căsniciei Aurorei! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 19:04 | |
| Trebuie să o iau în ordine cronologică. Deci, în primul rând, Luminiţa vă mulţumeşte pentru urări. Ei, şi într-adevăr, Luminiţa este o fată extraordinară! În primul rând, pentru că mă suportă pe mine! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 19:06 | |
| Zuum, să-ţi trăiască fiica, să fie fericită şi să vă bucuraţi alături ea! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 19:11 | |
| - Anahoret a scris:
- Zuum, să-ţi trăiască fiica, să fie fericită şi să vă bucuraţi alături ea!
Mi se ridica parul de emotii oameni buni si dragi:) La multi ani !!!! | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 19:30 | |
| Aurora, să trăiţi fericiţi! Îmi doresc să facem şi noi anii voştri de căsnicie! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 21:15 | |
| Mai Oameni Buni, fac si eu ca Geta, numai ca mie imi dau lacrimile de emotie!
Va am alaturi pe voi, oameni speciali, ca vreau sa va zic ca la ora asta inca (21.30) sunt singura acasa! Am mancat singura, am facut o prajitura, am pus berea la rece... si astept sa vina sotul!
Ei, nu va faceti griji, omul meu e la munca. Aproape termina monumentul funerar pentru cumnatul meu, la Deva, pentru ca se apropie comemorarea de un an. Toata saptamana asta a muncit acolo, de dimineata pana seara. Maine va face aranjamentul floral deasupra. Absolut totul, conceptia, achizitionarea materialelor si executia, este munca lui. E un om de nadejde, cum v-am spus.
Vedeti cum le oranduieste Dumnezeu pe lumea asta? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 22:33 | |
| - aurora a scris:
- Va am alaturi pe voi, oameni speciali,
Întotdeauna la locul potrivit sunt oameni potriviţi. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 23:06 | |
| | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 23:14 | |
| Multumesc si tie, Emil. Iti intorc toate urarile, tie si familiei tale.
Mi-as dori ca peste 5 ani, peste 10 ani, sa fim toti aici, asa cum facem intalnirile de 5 ani, de 10 ani de la terminarea liceului sau facultatii, si sa ne aducem aminte cum eram "ACUM". _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 23:21 | |
| Păi, vom fi... Avem de ales? Multumesc pentru gândurile tale bune! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 16 Mai 2009, 07:31 | |
| Mamaaaaa ce ne mai pupam si ne felicitam de parca...ne-am cunoaste de undeva! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 16 Mai 2009, 07:36 | |
| Hai ca-mi place ! Stati sa va spun! De foarte, oarte multi ani uitam amandoi aniversarea cununiei....ne tinem tare anul asta sa nu mai sarim. Aoleo...! Pe cat e? Nu se mai vede bine in verigheta, ce ma fac? | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 16 Mai 2009, 08:39 | |
| - zuum a scris:
- De foarte, oarte multi ani uitam amandoi aniversarea cununiei....
Spune-ne nouă şi îţi aducem noi aminte... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 16 Mai 2009, 10:44 | |
| Aseara sotul a venit asa de obosit... n-a zis nimic de aniversare! Nici mancare nu i-a trebuit, in schimb a mancat multa prajitura si a baut 2 beri!
Nu i-am zis nimic de aniversare... acum a plecat iar la treaba, mai are un pic la finisaj.
Sa-i mai zic? O sa se necajeasca ca a uitat! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 16 Mai 2009, 11:37 | |
| - aurora a scris:
- Sa-i mai zic? O sa se necajeasca ca a uitat!
Eu zic să-i spui! Cu puţin umor şi câteva pupături se rezolvă. Chestie sigură! Nu mă întreba de unde ştiu... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 16 Mai 2009, 12:20 | |
| - aurora a scris:
- Aseara sotul a venit asa de obosit... n-a zis nimic de aniversare!
Nici mancare nu i-a trebuit, in schimb a mancat multa prajitura si a baut 2 beri!
Nu i-am zis nimic de aniversare... acum a plecat iar la treaba, mai are un pic la finisaj.
Sa-i mai zic? O sa se necajeasca ca a uitat! Tipic masculin! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 16 Mai 2009, 12:25 | |
| - yzzy a scris:
- aurora a scris:
Nici mancare nu i-a trebuit, in schimb a mancat multa prajitura si a baut 2 beri!
Sa-i mai zic? O sa se necajeasca ca a uitat! Tipic masculin! hai ca e scuzabil, la cat de multe a avut pe cap in ultima saptamana, si cat de mult a muncit _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 16 Mai 2009, 12:56 | |
| - aurora a scris:
Ei, nu va faceti griji, omul meu e la munca. Aproape termina monumentul funerar pentru cumnatul meu, la Deva, pentru ca se apropie comemorarea de un an. Toata saptamana asta a muncit acolo, de dimineata pana seara. Maine va face aranjamentul floral deasupra. Absolut totul, conceptia, achizitionarea materialelor si executia, este munca lui. E un om de nadejde, cum v-am spus.
Vedeti cum le oranduieste Dumnezeu pe lumea asta? Apropo de "omul meu e la munca", e un banc: Vorbesc doua prietene: - Vai draga, dintr-o luna, omul meu doar 3 zile sta acasa, restul e la munca... - Oh, si nu te plictisesti? - NU DRAGA! Trei zile trec repede. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Sam 16 Mai 2009, 16:30 | |
| - zuum a scris:
- Mamaaaaa ce ne mai pupam si ne felicitam de parca...ne-am cunoaste de undeva!
Păi ne cunoastem ...de undeva: de la Popas. Probabil, mai bine spus ar fi: parcă ne cunoastem de o viată. E minunat că simtim astfel fără să ne cunoastem în persoană. E minunat! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 18 Mai 2009, 16:27 | |
| - aurora a scris:
Sa-i mai zic? O sa se necajeasca ca a uitat! Pune-l să cetească pe forum. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) | |
| |
|
| |
| ASTAZI E ZIUA TA (II) | |
|