__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Mokonje | |
|
+13ostrovna cactus yzzy Cristina Layla Franz Schneider Anahoret zaraza26 abbilbal abba aurora Emil Condor zuum 17 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Mar 19 Mai 2009, 02:55 | |
| Pedeapsa Bietul Cyrus a fost pedepsit pe weekend. N-a avut voie la televizor, i s-au conifscat toate hainele, a fost inchis in casa si tara ma tem ca si ciocanit un pic ! Acum raspunde la telefon vesel si fara mofturi. Mokonje a mers la repetitii in carje, e nemaipomenit de ambitioasa...cand are ea chef | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Mokonje Mar 19 Mai 2009, 05:51 | |
| - zuum a scris:
- Bietul Cyrus a fost pedepsit pe weekend. N-a avut voie la televizor, i s-au conifscat toate hainele, a fost inchis in casa si tara ma tem ca si ciocanit un pic !
Acum raspunde la telefon vesel si fara mofturi. Dovadă că pe copil nu trebuie să-l baţi. Dar o urecheală la vremea ei... _____________________ Free your mind!
| |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Mar 19 Mai 2009, 15:36 | |
| - Anahoret a scris:
- zuum a scris:
- Bietul Cyrus a fost pedepsit pe weekend. N-a avut voie la televizor, i s-au conifscat toate hainele, a fost inchis in casa si tara ma tem ca si ciocanit un pic !
Acum raspunde la telefon vesel si fara mofturi. Dovadă că pe copil nu trebuie să-l baţi. Dar o urecheală la vremea ei... Cateodata simti pur si simpplu ca o paruiala e necesara! Constat ca intr-un fel sau altul fara FRICA, omul nu face nimic bun! | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| | | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Mar 19 Mai 2009, 15:44 | |
| - zaraza26 a scris:
- Eu am explicat totdeauna de ce i-am tras cate o palma. Chiar si daca a fost la nervi si nu merita, i-am explicat si asta. Frica nu e chiar o solutie...
Nu e solutia , e mijlocul ! | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Mokonje Mar 19 Mai 2009, 15:48 | |
| - zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
- Eu am explicat totdeauna de ce i-am tras cate o palma. Chiar si daca a fost la nervi si nu merita, i-am explicat si asta. Frica nu e chiar o solutie...
Nu e solutia , e mijlocul ! O fi pe undeva... numa' ce-i prea mult strica. Prea multa frica dauneaza, dar nu cred ca e cazul la Cyrus. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Dum 24 Mai 2009, 07:25 | |
| Azi l-am lasat pe Cyrus la dans! Party organizat de scoala. Asaaaa....l-am dus la 7 si m-am dus dupa el la 10:30. Fiindca muzica era prea tare am intrat dupa el. Inauntru intuneric bezna doar luminile de la DJ....un grup dansa in fata in rest....de-a lungul peretilor cate doi copii care se pompau, ca nu stiu cum sa va explic ce faceau. Baiatul rezemat de perete , in picioare tinea fata in fata si ...se pompau in ritmul muzicii. Cealalta figura era fata cu fata la perete , baoatul pe la spate...si dai! Oh M Y G O D ! Cyrus era cu prietenul lui Isaiah, au venit fara pareri de rau, ii durea capul pe amndoi. In masina le-am vorbit pe sleau despre fete, sex si ce parere am despre ce am vazut. Amandoi parca regretau ca nu exista dragoste nicaieri......eu regretam bunele obiceiuri cu casele de randez vous ! Acum , asemenea locuri sunt ...fara rost! E o prostitutie generala! | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Mokonje Dum 24 Mai 2009, 09:14 | |
| - zuum a scris:
- ...de-a lungul peretilor cate doi copii care se pompau, ca nu stiu cum sa va explic ce faceau...
O, of! De câte mai sunt în stare copii aceştia. Sar peste etapele cele mai frumoase ale vieţii, copilăria şi adolescenţa, grăbiţi să fie oameni mari! Şi cu cdâte probleme vine această perioadă, a oamenilor maturi. :really: _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Dum 24 Mai 2009, 22:53 | |
| - yzzy a scris:
- zuum a scris:
- ...de-a lungul peretilor cate doi copii care se pompau, ca nu stiu cum sa va explic ce faceau...
O, of! De câte mai sunt în stare copii aceştia. Sar peste etapele cele mai frumoase ale vieţii, copilăria şi adolescenţa, grăbiţi să fie oameni mari! Şi cu cdâte probleme vine această perioadă, a oamenilor maturi. :really: toate vin cu un pret....este civilizatia noastra cu care ne mandrim asa de mult.....cea mai cea | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Dum 24 Mai 2009, 23:22 | |
| zumulache... m-a pufnit rasul... dar e mai degraba de plans!
ai zis ca party era organizat de scoala... pai unde erau profii?
cand era fiica-mea la scoala, la astfel de party erau cativa profi si cativa parinti (oficial, profii pentru "ordine" si parintii pt servit, suc, prajiturele) In realitate, earu cu totii pe "copii" ca pe butelie, desi ei nu se simteau supravegheati, totul era cu mare discretie. (atentie si la" sa nu fumeze, sa nu bea alcool).
mai povesteau profii care supravegheau clasele mari (XII) la petrecere de Revelion, ca umblau dupa ei prin clase, pana au ajuns la ideea sa limiteze accesul al clase, la etaj.
Nu zic de supraveghere sa nu aia sa nu aia, dar macar sa existe decenta. La noi nu s-a permis asa ceva, nu in prezenta parintilor, nu in prezenta profesorilor. (adica nu sub acelasi acoperis).
Decenta asta vine din familie, sau de la scoala? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Lun 25 Mai 2009, 04:45 | |
| Asta am intrebat si eu. Cyrus a zis ca parintii au plecat pe la 8 iar profii probabil ca nici nu au ajuns la destinatie. De asta se duce tara asta de rapa. CATCH 22 daca ati citit cartea! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Mokonje Lun 25 Mai 2009, 04:51 | |
| Da, Zuum, lucrurile astea chiar dacă sunt îngrijorătoare, nu mă surprind, nu mă mai surprind deloc. De fapt, nimic rău nu mă mai surprinde pe lumea asta ci doar, eventual lucrurile minunate care încă mai sunt între pământeni, căci mai sunt si din acelea! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Lun 25 Mai 2009, 07:17 | |
| - Emil Condor a scris:
- Da, Zuum, lucrurile astea chiar dacă sunt îngrijorătoare, nu mă surprind, nu mă mai surprind deloc. De fapt, nimic rău nu mă mai surprinde pe lumea asta ci doar, eventual lucrurile minunate care încă mai sunt între pământeni, căci mai sunt si din acelea!
Da, dar eu nu accept! Ce vrei, nu pot ! Voi face o scrisoare la scoala cu /cc la minister ... .....asta seara la masa Cyrus ( era in verva ) ne-a spus cine si cum fumeaza weed si ca i s-a oferit si lui de multe ori. Asta e o scoala "magnet school" Academia de Arte.....iti dai seama daca ajungea la liceul de cartier? Cyrus ne-a spus ca...the white kids fumeaza mai mult decat aia negri, dar aia negri sunt prosti si sunt prinsi mai repede..... Azi le-am stricat ziua.....au facut matematica, geometrie si cu Cyrus am analizat Corbul lui Edgar Poe si prima parte din Coliba Unchiului Tom......daca ai fi auzit cate ifose si impotriveli! S-a lasat cu doua filme si...la culcare ca nu mai eram in stare sa conducem la 11 noaptea! Maine iar urmeaza o zi de instructie...asa ca de Memorial Day! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Mokonje Lun 25 Mai 2009, 08:53 | |
| - yzzy a scris:
- zuum a scris:
O, of! De câte mai sunt în stare copii aceştia. Sar peste etapele cele mai frumoase ale vieţii, copilăria şi adolescenţa, grăbiţi să fie oameni mari! Şi cu cdâte probleme vine această perioadă, a oamenilor maturi. :really: Nu e vina lor. Peste tot sunt aluzii sexuale, in reclame, in filme etc. Ca si cum viata se reduce la asta. Macar familia trebuie sa le arate din ce e facuta viata... ca din scoala nu se lipeste nimic de ei. Fara atentia din partea familiei, trec prin scoala ca gasca prin apa. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Mokonje Lun 25 Mai 2009, 08:59 | |
| - zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
- Da, Zuum, lucrurile astea chiar dacă sunt îngrijorătoare, nu mă surprind, nu mă mai surprind deloc. De fapt, nimic rău nu mă mai surprinde pe lumea asta ci doar, eventual lucrurile minunate care încă mai sunt între pământeni, căci mai sunt si din acelea!
Da, dar eu nu accept! Ce vrei, nu pot ! Voi face o scrisoare la scoala cu /cc la minister ... .....asta seara la masa Cyrus ( era in verva ) ne-a spus cine si cum fumeaza weed si ca i s-a oferit si lui de multe ori. Asta e o scoala "magnet school" Academia de Arte.....iti dai seama daca ajungea la liceul de cartier? Cyrus ne-a spus ca...the white kids fumeaza mai mult decat aia negri, dar aia negri sunt prosti si sunt prinsi mai repede..... Azi le-am stricat ziua.....au facut matematica, geometrie si cu Cyrus am analizat Corbul lui Edgar Poe si prima parte din Coliba Unchiului Tom......daca ai fi auzit cate ifose si impotriveli! S-a lasat cu doua filme si...la culcare ca nu mai eram in stare sa conducem la 11 noaptea! Maine iar urmeaza o zi de instructie...asa ca de Memorial Day! Foarte bine ca nu accepti, tinerii au multe calitati, latura sexuala nu va covarsi niciodata celelalte laturi daca vrei, oamenii au multe inzestrari, trebuie numai descoperite. Putem depasi totusi instinctele de procreare si perpetuare a speciei. Omul le innobileaza si transcede acestea! | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Joi 11 Iun 2009, 21:43 | |
| Mokonje a fost promovata din clasa aVa in clasa a VIIa.....a obtinut rezulatate peste nivelul clasei a VIa ! | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Mokonje Joi 11 Iun 2009, 22:14 | |
| Hai, Zuum! Se vede că n-ai lucrat degeaba cu ea! Felicitări amândorura! _____________________ Free your mind!
| |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Dum 14 Iun 2009, 06:56 | |
| Maine dimineata Cyrus are auditie. Poate il reprimeste in orchestra mare de copii a statului CT. Mokonje are serbare mare....am vazut-o deja la repetitii , poate reusesc sa filmez. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Dum 14 Iun 2009, 13:05 | |
| Felicitări zuum pentru tot ce ai realizat, dar aceleaşi felicitări le merită şi zuuma, căci fără ea nu ai fi reuşit. Cyrus şi Mokonje sunt doar talentaţi şi receptivi. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Dum 14 Iun 2009, 19:09 | |
| Multumim abbi....ma intreb ce vom invatat din asta ? | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Mokonje Dum 14 Iun 2009, 21:54 | |
| - zuum a scris:
- Multumim abbi....ma intreb ce vom invatat din asta ?
Greau de spus Zuum, pentru că fiecare-şi are propria-i viaţă ce nu se potriveşte cu a vecinului (străin sau frate de sânge) şi de aici derivă multiple experienţe personale, dar fiecare are mulţumirea sufletească de a ajuta pe cineva măcar o dată-n viaţă. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Mokonje Lun 15 Iun 2009, 14:29 | |
| | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Mokonje Lun 15 Iun 2009, 17:39 | |
| Surpizaaaaa ! La sfarsitul spectacolului Mokonje a fost premiata pentru efortul depus si progresul ei rapid! Nici ea n-a stiut!!! Am reusit sa-i aduc in sala pe bunica, pe unchiu si pe Cyrus. A venit si profesoara ei de la scoala, a fost foarte emotionant.
Dar......cred ca-l abandonam pe Cyrus. Este un munte de indolenta si lene! Ieri, duminica deci, ne spune seara la 7 ca are examen de sfarsit de an la istorie. Pai, Cyrus dupa ce invatam? Unde sunt notitele, unde sunt hartiile de la profesoara...? Nimic. Cyrus nu stie. Avea 100 de intrebari despre primul si al doile razboi mondial, razboiul cu Coreea.....imens! Hai sa cautam pe Internet raspunsurile. Pe la 10 ma uit eu mai bine la hartia lui cu intrebari si scria.....citeste la capitolul cutare, pagina cutare.....Unde e cartea Cyrus? Acasa! Pai si noi ce facem aici?
M-au apucat pandaliile. Isi bate joc de noi. La culcare Cyrus si ...treaba ta de acum incolo! Auditia nu a luat-o...cum sa o ia cand nu s-a pregatit! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Mokonje Lun 15 Iun 2009, 17:54 | |
| - zuum a scris:
- Surpizaaaaa ! La sfarsitul spectacolului Mokonje a fost premiata pentru efortul depus si progresul ei rapid! Nici ea n-a stiut!!!
Am reusit sa-i aduc in sala pe bunica, pe unchiu si pe Cyrus. A venit si profesoara ei de la scoala, a fost foarte emotionant.
Dar......cred ca-l abandonam pe Cyrus. Este un munte de indolenta si lene! Ieri, duminica deci, ne spune seara la 7 ca are examen de sfarsit de an la istorie. Pai, Cyrus dupa ce invatam? Unde sunt notitele, unde sunt hartiile de la profesoara...? Nimic. Cyrus nu stie. Avea 100 de intrebari despre primul si al doile razboi mondial, razboiul cu Coreea.....imens! Hai sa cautam pe Internet raspunsurile. Pe la 10 ma uit eu mai bine la hartia lui cu intrebari si scria.....citeste la capitolul cutare, pagina cutare.....Unde e cartea Cyrus? Acasa! Pai si noi ce facem aici?
M-au apucat pandaliile. Isi bate joc de noi. La culcare Cyrus si ...treaba ta de acum incolo! Auditia nu a luat-o...cum sa o ia cand nu s-a pregatit! Of, of... asa se alege graul de neghina... Daca are cap, sa invete din asta!! | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Mokonje Lun 15 Iun 2009, 19:02 | |
| Mda... ca deobicei fetele sunt mai conştiincioase ca noi! Sigur Cyrus n-a descoperit o cale "mai uşoară" de a face bani? Cred că înţelegi ce vreau să spun. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mokonje | |
| |
| | | | Mokonje | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |