| LA PRISACA LUI ZUUM | |
|
+18dolion Ciprian Karima Layla cactus ostrovna yzzy nicuvar bulache Mihai LEONTE Anahoret abba aurora Emil Condor zaraza26 Administrator zuum abbilbal 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 25 Dec 2008, 02:01 | |
| Acum este vremea să vă las. O noapte bună vă doresc, căci la mine noaptea a trecut. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 25 Dec 2008, 02:03 | |
| La noi doar începe... Asa suntem noi în America: un pic mai "în urmă"! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 25 Dec 2008, 02:44 | |
| Nu va inteleg, de ce sunteti tristi?
suntem sanatosi? Multumim lui Dumnezeu, pe cat se mai poate la varsta noastar, da!
avem copii, aveti nepoti? ne sunt dragi, ne sunt aproape, ne aduic bucurii? pe cat se poate, multumim lui Dumnezeu, da!
atunci? ce ganduri triste va bantuie in noaptea Sfanta? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 25 Dec 2008, 02:54 | |
| Aurora, când au plecat ai tăi la culcare, nu se putea să nu vii pe la noi "rătăcitii" din Popas! Multumim! Ne faci să apreciem prietenia ta si mai mult dacă era loc pentru "si mai"...
Supărati nu suntem chiar asa cum ar părea. Poate Zuum este un pic (după spusele lui) dar totul trece. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 25 Dec 2008, 03:05 | |
| - Emil Condor a scris:
- Aurora, când au plecat ai tăi la culcare, nu se putea să nu vii pe la noi "rătăcitii" din Popas!
Multumim! Ne faci să apreciem prietenia ta si mai mult dacă era loc pentru "si mai"...
Supărati nu suntem chiar asa cum ar părea. Poate Zuum este un pic (după spusele lui) dar totul trece. Mi-i ciuda pe zumulache cand este trist... de ce sa fie trist? lui nu-i place america, dar nici romania... de ce oare? io sunt fericita aici unde sunt, nu mi-as dori sa fiu in alt loc, cu toate ca multe sunt asa cum sunt si cum ziceti si voi ca sunt, si eu nu vreau sa zic ca sunt asa cum stiu ca sunt pentru ca nu-mi place nici mie asa cum sunt dar sper intr-o zi (?!?!?!? nu cred sa apuc eu aia zi!!!) sa fie asa cum sunt poate mai bune in america, dar zum vezi ca nu e multumit nici cum sunt in america... si atunci???? de ce sa fie zumulache trist? nu-i drept! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 25 Dec 2008, 03:23 | |
| Auzi Zumulică! Intră în stup chiar acum si oferă un zâmbet larg celor ce tin la tine. Ha-hai! Lasă ciorba aia de burtă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 25 Dec 2008, 03:27 | |
| - Emil Condor a scris:
- Auzi Zumulică! Intră în stup chiar acum si oferă un zâmbet larg celor ce tin la tine.
Ha-hai! Lasă ciorba aia de burtă! NU-MI ADUCE AMINTE, CA AM FACUT O CIORBA ACRA CU BORS O MI8NUNATIE, abia astept sa o sooooooooooooob... asta se va intampla abia maine, adica azi, cand s-o trezi casa... cred ca in loc de iaurtul de mic dejun, vom serbi borsul de amiaza !!! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 25 Dec 2008, 06:41 | |
| Buna seaaaraaaa! La Multi Ani! Sarbatori Fericite, sa traiti, sa va inmultiti, si sa fiti sanatosi sa le duceti pe toate la bun sfarsit! Cateodata , la bucurie, e bine sa lasi si cate o tristete sa treaca prin suflet, face bucuria mai dulce! Aurico , imi place America, iubesc Romania dar acum ma simt strain in amandoua! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 28 Dec 2008, 02:50 | |
| - zuum a scris:
- imi place America, iubesc Romania dar acum ma simt strain in amandoua!
Asa e! Cunosc perfect ceea ce spui. Ne-am dezrădăcinat din Carpatii nostri si nici nu am prins rădăcini aici: noi suntem adevăratii oameni fără tară! Auricaaaa! Zuum a revenit la matcă si Franz... tot între găini! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 28 Dec 2008, 02:54 | |
| Iar sunt trist...cred ca trec la ateism! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 28 Dec 2008, 02:59 | |
| Crezi că ateul nu cunoaste tristete? Am uitat să mentionez că esti foarte fotogenic! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 28 Dec 2008, 03:14 | |
| - Emil Condor a scris:
- Crezi că ateul nu cunoaste tristete?
Am uitat să mentionez că esti foarte fotogenic! Te rog sa nu-mi mai faci curte ca.. ..nu tine! Sunt baiat cuminte si...pu..r ! Ateii pot explica orice...in mod stiintific si le mai trece! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 28 Dec 2008, 03:17 | |
| Ei au solutii pentru orice... stiintifice. Am înteles. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 28 Dec 2008, 09:38 | |
| _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 28 Dec 2008, 18:09 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 28 Dec 2008, 20:18 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 28 Dec 2008, 20:34 | |
| Imi pare rau ca v-am intristat...imi cer iertare! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 28 Dec 2008, 20:36 | |
| Oh, nu! Este o răscolire ce face bine. Nu trebuie să-ti pară rău! Să o mai faci... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abba
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 28 Dec 2008, 20:44 | |
| - Emil Condor a scris:
- Oh, nu! Este o răscolire ce face bine.
Nu trebuie să-ti pară rău! Să o mai faci... M-am gandit eu ca daca imi face mie bine, apoi voua ar fi trebuit cu-atat mai mult! Dar nu aveam de unde sti cum simtiti voi... _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 28 Dec 2008, 20:59 | |
| Si noi simtim... tot româneste. Ai multumirile noastre, Abba dragă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 29 Dec 2008, 07:43 | |
| Zuum, eu te las căci lucrez mâine dimineată si tot asa următoarele două zile! Să ai o noapte bună! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 29 Dec 2008, 08:10 | |
| - Emil Condor a scris:
- Zuum, eu te las căci lucrez mâine dimineată si tot asa următoarele două zile!
Să ai o noapte bună! Sunt racit, tusesc. Maine merg la office...ce plictiseala o sa trag. Sper sa mai scrie careva la religioase....contra, sa am ce face! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 29 Dec 2008, 15:24 | |
| Buna dimineataaaaaa ! M-am prezentat la datorieeee ! Ajutati-ma sa-mi treaca ziua cu folos! | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 29 Dec 2008, 15:29 | |
| - zuum a scris:
- Buna dimineataaaaaa ! M-am prezentat la datorieeee ! Ajutati-ma sa-mi treaca ziua cu folos!
Cred ca ai nevoie de ceva rimel...asa o juma de tona, niste fard, vreo doua tone...si vei avea de lucru... | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 29 Dec 2008, 16:06 | |
| - zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
- Buna dimineataaaaaa ! M-am prezentat la datorieeee ! Ajutati-ma sa-mi treaca ziua cu folos!
Cred ca ai nevoie de ceva rimel...asa o juma de tona, niste fard, vreo doua tone...si vei avea de lucru... La mine este ora 8:30 dimineata. S-a prezentat la lucru doar Jorge, unul dintre muncitorii de la intretinere. Am gasit pe sub usa cateva cecuri pentru chirie. Oamenii fac eforturi sa plateasca, nu e usor, multi au pierdut munca.....a venit Sadif ( bosniac) si am facut cafea turceasca, am baut-o , am barfit-o, acum s-a dus in control... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM | |
| |
|
| |
| LA PRISACA LUI ZUUM | |
|