__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Vechiul si Noul Testament | |
|
+5Karima sam22 cactus Restauratorul Emil Condor 9 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Sam 13 Sept 2008, 04:04 | |
| Si......mai am dovezi | |
| | | enohabel
Numarul mesajelor : 412 Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Sam 13 Sept 2008, 06:45 | |
| - Karima a scris:
- Si......mai am dovezi
Multumesc dar nu e nevoie, profetul la care se refera Moise in deuteronom este cu siguranta Isus, la fel si Iacov la binecuvantarea fiilor vb despre Silo adica Mesia... De unde stim? ,acest proroc si mare preot se va ridica din semintia lui Iuda fiul lui Iacov, ori Mohamed nu are nimic de a face cu Iuda deoarece Ismael era deja nascut demult Referitor la Ismael si urmasii lui Domnul zice ca ii va binecuvanta din [pricina lui Avraam si se vor naste 12 voivozi...dar Mohamed nu a fost nici macar profet, a fost un smecher mare si un speculant care a plagiat scripturile evreilor... _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Sam 13 Sept 2008, 07:10 | |
| - enohabel a scris:
- Karima a scris:
- Si......mai am dovezi
Multumesc dar nu e nevoie, profetul la care se refera Moise in deuteronom este cu siguranta Isus, la fel si Iacov la binecuvantarea fiilor vb despre Silo adica Mesia...
De unde stim? ,acest proroc si mare preot se va ridica din semintia lui Iuda fiul lui Iacov, ori Mohamed nu are nimic de a face cu Iuda deoarece Ismael era deja nascut demult Referitor la Ismael si urmasii lui Domnul zice ca ii va binecuvanta din [pricina lui Avraam si se vor naste 12 voivozi...dar Mohamed nu a fost nici macar profet, a fost un smecher mare si un speculant care a plagiat scripturile evreilor... Cu placere ,dar eu am si argumentat tot ce am expus iar pe tine vrei sa te cred pe cuvant? Cat despre Profetul Mohammed(pacea si binecuvantarea lui Allah asupra lui)be relax ca nu a facut nici un plagiat.In Coran sunt anticipate multe fenomene care au fost transmise Profetului(saws)nostru de catre Allah subhana wa ta,ala si care nu sunt pomenite in nici o scriptura anterioara Coranului. Ai citit ceva despre Profetul Mohammed(saws)? | |
| | | sam22
Numarul mesajelor : 284 Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Sam 13 Sept 2008, 13:56 | |
| - Karima a scris:
- enohabel a scris:
- Karima a scris:
- Si......mai am dovezi
Multumesc dar nu e nevoie, profetul la care se refera Moise in deuteronom este cu siguranta Isus, la fel si Iacov la binecuvantarea fiilor vb despre Silo adica Mesia...
De unde stim? ,acest proroc si mare preot se va ridica din semintia lui Iuda fiul lui Iacov, ori Mohamed nu are nimic de a face cu Iuda deoarece Ismael era deja nascut demult Referitor la Ismael si urmasii lui Domnul zice ca ii va binecuvanta din [pricina lui Avraam si se vor naste 12 voivozi...dar Mohamed nu a fost nici macar profet, a fost un smecher mare si un speculant care a plagiat scripturile evreilor...
Cu placere ,dar eu am si argumentat tot ce am expus iar pe tine vrei sa te cred pe cuvant? Cat despre Profetul Mohammed(pacea si binecuvantarea lui Allah asupra lui)be relax ca nu a facut nici un plagiat.In Coran sunt anticipate multe fenomene care au fost transmise Profetului(saws)nostru de catre Allah subhana wa ta,ala si care nu sunt pomenite in nici o scriptura anterioara Coranului. Ai citit ceva despre Profetul Mohammed(saws)? ioi karima ce le imbarligi si interpretezi textele biblice dupa doctrina ta .... tot ce ai dat citat ... este vb despre Iisus. nu te supara esti departe de adevar. | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Sam 13 Sept 2008, 17:42 | |
| Frate daca cineva imbarliga aici nu eu sunt aia ci cartile voastre care spun adevarul | |
| | | sam22
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Dum 14 Sept 2008, 01:22 | |
| - Karima a scris:
- Frate daca cineva imbarliga aici nu eu sunt aia ci cartile voastre care spun adevarul
in primul rand nu cred ca ne putem numi frati ... iar in al doilea ... nu am intzeles ce ai vrut sa spui :"nu eu sunt aia ci cartile voastre care spun adevarul" | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Dum 14 Sept 2008, 05:49 | |
| Daca apelativul ,,frate ,,te-a facut sa te simti inconfortabil,desi eu l-am folosit in sens pacifist,atunci imi cer scuze. Exemplele pe care ti le-am expus si care vorbesc despre venirea Profetului Mohammed(saws)sunt din texte biblice,cartile crestinilor,eu sunt musulmana dar desi cartea mea este Sfantul Coran,noi musulmanii credem in toate Cartile care au fost revelate Profetilor si anume Tora,Biblie,Coran de aceea am adaugat ca acele carti spun adevarul,pentru ca noi credem in adevarul din ele. Daca tu te simti,,imbarligat,,este din cauza textelor biblice adevarate,(nu?)expuse de mine nu din cauza mea personal ca eu nu am elaborat inca nici un verset,nu sunt Profet sunt un simplu om. | |
| | | sam22
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Dum 14 Sept 2008, 14:02 | |
| - Karima a scris:
- Daca apelativul ,,frate ,,te-a facut sa te simti inconfortabil,desi eu l-am folosit in sens pacifist,atunci imi cer scuze.
Exemplele pe care ti le-am expus si care vorbesc despre venirea Profetului Mohammed(saws)sunt din texte biblice,cartile crestinilor,eu sunt musulmana dar desi cartea mea este Sfantul Coran,noi musulmanii credem in toate Cartile care au fost revelate Profetilor si anume Tora,Biblie,Coran de aceea am adaugat ca acele carti spun adevarul,pentru ca noi credem in adevarul din ele. Daca tu te simti,,imbarligat,,este din cauza textelor biblice adevarate,(nu?)expuse de mine nu din cauza mea personal ca eu nu am elaborat inca nici un verset,nu sunt Profet sunt un simplu om. de ce sa credem in coran ...cand acesta nu este de la Dumnezeu ..... de ce nu credem numai in cuvantul domnului? care este biblia si atunci vom fi frati cu adevarat in Domnul Iisus Hristos !! de ce sa nu ne intoarcem cu totul la El?si sa lasam tot i urma ! tinta noastra sa fie Domnul Iisus prin care noi primim mantuire ... pt ca doar in acest nume karima .... nu uita nu exita altul ..... doar acesta ... si dor in acest nume exista mantuire .. in NUMELE DOMNULUI IISUS. undei mahomed si restul ... cand sa dat un sg nume pt mantuire .... si noii dupa asta umblam si povestim aici ... tinta noastra a tuturor este mantuirea .... si cum so primim daca noi nu credem in acest NUME. | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Mar 16 Sept 2008, 03:35 | |
| In numele lui Allah Cel Milostiv,Indurator
Eu ti-am demonstrat pana acum cum am putut ca,Coranul este o Carte Sfanta revelata Profetului nostru(saws)de catre Allah=Dumnezeu(subhana wa ta,ala)daca tu nu crezi asta e altceva. Mantuirea nu are loc printru-un nume,si crezul nostru al musulmanilor nu este un nume este crezul in Unicul Dumnezeu,iar rasplata mantuirii va fi conform faptelor noastre-fiecare va fii rasplatit cu ce a adunat in aceasta viata. | |
| | | Sanja-Adriana
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 70 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Mar 16 Sept 2008, 14:47 | |
| restauratorule, citeste Epistola catre Romani cap.11-5. iar inchinarea se face doar in Duh si adevar si daca ma intrrebi care esti adevarul iti spun ce a spus Isus-Eu sunt Calea, Adevarul si Viata, iar inchinarea sa face Tatalui prin Isus. | |
| | | sam22
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Joi 18 Sept 2008, 00:26 | |
| - Karima a scris:
- In numele lui Allah Cel Milostiv,Indurator
Eu ti-am demonstrat pana acum cum am putut ca,Coranul este o Carte Sfanta revelata Profetului nostru(saws)de catre Allah=Dumnezeu(subhana wa ta,ala)daca tu nu crezi asta e altceva. Mantuirea nu are loc printru-un nume,si crezul nostru al musulmanilor nu este un nume este crezul in Unicul Dumnezeu,iar rasplata mantuirii va fi conform faptelor noastre-fiecare va fii rasplatit cu ce a adunat in aceasta viata. crezul vostru este paralel ( = ) cu credinta biblica data sfintilor o data pt totdeauna ... asa ca ....... esti scuze .... pe langa ! | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Joi 18 Sept 2008, 02:59 | |
| - sam22 a scris:
crezul vostru este paralel ( = ) cu credinta biblica data sfintilor o data pt totdeauna ... asa ca ....... esti scuze .... pe langa ! Mie nu-mi place sa fac pe atotstiutoarea si sa categorizez credinte,dar daca tu sustii ca ai adevarul absolut despre ceea ce inseamna religie,doctrina,crez,toate acestea fara a argumenta in paralel ,pentru ca sunt mai mult decat convinsa ca studiu islamic nu ai facut,atunci eu ma retrag si-ti doresc pace in suflet | |
| | | sam22
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Joi 18 Sept 2008, 12:57 | |
| - Karima a scris:
- sam22 a scris:
crezul vostru este paralel ( = ) cu credinta biblica data sfintilor o data pt totdeauna ... asa ca ....... esti scuze .... pe langa ! Mie nu-mi place sa fac pe atotstiutoarea si sa categorizez credinte,dar daca tu sustii ca ai adevarul absolut despre ceea ce inseamna religie,doctrina,crez,toate acestea fara a argumenta in paralel ,pentru ca sunt mai mult decat convinsa ca studiu islamic nu ai facut,atunci eu ma retrag si-ti doresc pace in suflet nu cunosc absolut nimic ... stiu doar atat Iisus Hristos este DumnezEUL adevarat si viata vesnica .. in rest .... vorbeste ce vrei .... ca pt mine este egal cu ZERO ! si eu il am pe acest NUME si pe acest DUMNEZEU !!!!!! in rest ... stiudi islamice si bla bla uri ... toti stiu ! | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Joi 18 Sept 2008, 22:29 | |
| Toti stiu si doar tu nu..........asta e....dar mai ai timp sa stii si tu daca vrei | |
| | | sam22
| | | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Vin 19 Sept 2008, 02:33 | |
| Si mie imi place sa cred ca l-am gasit pe Dumnezeu si nu idolatrizez un Profet ca Isus(pbuh)sau Mohammed(saws)sau altii. | |
| | | sam22
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Sam 20 Sept 2008, 11:44 | |
| - Karima a scris:
- Si mie imi place sa cred ca l-am gasit pe Dumnezeu si nu idolatrizez un Profet ca Isus(pbuh)sau Mohammed(saws)sau altii.
daca tu pui ca eu idolatrizez pe Isus gresesti .... eu cred despre Isus ceea ce scrie in biblie si acolo spune ca nu este alt Dumnezeu afara de el si numele de Isus este pt vesnicie....este mantuirea...este iubirea ...este puterea ... este TOT.... asa ca ... citeste biblia si ai sa vezi cine e Isus ! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Sam 20 Sept 2008, 19:57 | |
| Dumnezeul Vechiului Testament este si Dumnezeul Noului Testament doar că S-a manifestat diferit. În VT El S-a dat ca Lege poporului Său iar în NT, Legea S-a făcut trup si a fost "afisată" sus pe Golgota ca să dăinuie cât e lumea si pământul. Isaia 51:04 – “Ia aminte dar, poporul Meu, pleacă urechea spre Mine, neamul Meu! Căci din Mine va iesi Legea si voi pune Legea Mea, lumină popoarelor.” - Uite-L pe Dumnezeu! Îl vedeti în versetul ăsta? Zaharia 02:10,11 şi Zah.08:03 - "Mă întorc iarăsi în Sion si vreau să locuiesc în mijlocul Ierusalimului". În primele două versete ne vorbeste de venirea Domnului (călare pe-un măgar). La Cap. 08, versetul 03, vedeti cum vorbeste? Că El se întoarce în Sion. Asta înseamnă că Isus a mai fost si acum revine. Când a mai fost? - "În Sion s-a dat Legea iar în Ierusalim, Cuvântul". Deci, El a fost (prin) Legea dată lui Moise, poporului evreu. | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Sam 20 Sept 2008, 20:42 | |
| - sam22 a scris:
daca tu pui ca eu idolatrizez pe Isus gresesti .... eu cred despre Isus ceea ce scrie in biblie si acolo spune ca nu este alt Dumnezeu afara de el si numele de Isus este pt vesnicie....este mantuirea...este iubirea ...este puterea ... este TOT.... asa ca ... citeste biblia si ai sa vezi cine e Isus ! Poti sa-mi arati si mie versete unde scrie in Biblie ca ar fi spus Isus(pbuh) ca el este Dumnezeu? -Isus este pentru vesnicie la fel ca toti profetii -mantuirea este rezultatul faptelor tale,mantuirea este personala desigur -puterea este Dumnezeu,fara de el nimeni nu are nici o putere Am citit mai multe Biblii-concluzia-Isus(pbuh)a fost un profet,un trimis al lui Dumnezeu pentru a intari Cuvantul Lui | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Dum 21 Sept 2008, 03:51 | |
| - Emil Condor a scris:
- Dumnezeul Vechiului Testament este si Dumnezeul Noului Testament doar că S-a manifestat diferit. În VT El S-a dat ca Lege poporului Său iar în NT, Legea S-a făcut trup si a fost "afisată" sus pe Golgota ca să dăinuie cât e lumea si pământul.
Isaia 51:04 – “Ia aminte dar, poporul Meu, pleacă urechea spre Mine, neamul Meu! Căci din Mine va iesi Legea si voi pune Legea Mea, lumină popoarelor.” - Uite-L pe Dumnezeu! Îl vedeti în versetul ăsta? Zaharia 02:10,11 şi Zah.08:03 - "Mă întorc iarăsi în Sion si vreau să locuiesc în mijlocul Ierusalimului". În primele două versete ne vorbeste de venirea Domnului (călare pe-un măgar). La Cap. 08, versetul 03, vedeti cum vorbeste? Că El se întoarce în Sion. Asta înseamnă că Isus a mai fost si acum revine. Când a mai fost? - "În Sion s-a dat Legea iar în Ierusalim, Cuvântul". Deci, El a fost (prin) Legea dată lui Moise, poporului evreu. ,,Dar voi acum cautati sa ma ucideti pe mine, OMUL care v-am spus adevarul pe care l-am auzit de la Dumnezeu." (Ioan 8 : 40),,Eu cred ca aici exprima clar ca este doar om care transmite ceea ce Dumnezeu a vrut . ,,Nu voi mai vorbi mult cu voi; căci vine stăpânitorul lumii acesteia. El n-are nimic în Mine” (Ioan 14:30).,, | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Dum 21 Sept 2008, 04:05 | |
| - Karima a scris:
- ,,Dar voi acum cautati sa ma ucideti pe mine, OMUL care v-am spus adevarul pe care l-am auzit de la Dumnezeu." (Ioan 8 : 40),,
Eu cred ca aici exprima clar ca este doar om care transmite ceea ce Dumnezeu a vrut . Vrei să spui: explică clar că este om (fără doar!!!). Niciunde, Cuvântul Sfânt nu afirmă că Isus este DOAR om! Da, în situatia respectivă ca si în multe altele, Isus vorbeste din pozitia Lui de om. Asa a fost până la moarte si nu a mai fost la fel după aceea. Crezi că ar fi putut cineva să ucidă pe Dumnezeu? Nu. Doar partea umană, atât... - Citat :
- ,,Nu voi mai vorbi mult cu voi; căci vine stăpânitorul lumii acesteia. El n-are nimic în Mine” (Ioan 14:30).,,
Sincer, ce întelegi că spune versetul ăsta? Consideră că eu nu cunosc deloc si... te rog să-mi explici. Se poate? | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Mar 23 Sept 2008, 06:23 | |
| TREI CATEGORII DE DOVEZI Noi, musulmanii, recunoastem fara ezitare ca in Biblie sunt trei feluri de marturii – fara a avea chiar nici o pregatire de specialitate. Acestea sunt: 1. Vei putea recunoste cu usurinta ceea ce se poate descrie ca si “Cuvantul lui Dumnezeu” 2. De asemenea, vei putea discerne cu usurinta ceea ce se descrie ca drept “Cuvintele unui Profet” 3. Fara greutate, vei observa ca restul volumului Bibliei este o serie de inregistrari ale martorilor, atat din vazute, dar si din auzite, precum si scrieri ale unor povestitori care transmit pe baza celor auzite. Acestea sunt “Cuvintele unui Povestitor”
PRIMUL TIP: a) “Le voi ridica din mijlocul fratilor lor un prooroc ca tine, voi pune cuvintele Mele in gura lui, si el le ve spune tot ce-i voi porunci Eu.”(Deuteronom, 18:18) b) “Eu, Eu sunt Domnul, si afara de Mine nu este nici un Mantuitor!”(Isaiah 43:11) c) “Intorcati-va la Mine, si veti fi mantuiti toti cei ce sinteti la marginile pamantului! Caci Eu sunt Dumnezeu, si nu altul.”(Isaiah 45:22) Notati prima persoana singular din citatele anterioare, si, fara nici o dificultate, veti fi de acord ca aceste afirmatii sunt CUVINTELE LUI DUMNEZEU.
AL DOILEA TIP: a) “Isus a strigat cu glas tare: “Eli, Eli, Lama Sabactani?....”(Matei 27:46) b) “Isus i-a raspuns: “Asculta Israele! Domnul, Dumnezeul nostru, este singurul Domn;” (Marcu 12:29) c) “Pentru ce Ma numesti bun? i-a zis Isus. Nimeni nu este bun decat unul singur: Dumnezeu.”(Marcu 10:18). Chiar si un copil ar putea afirma ca expresile ce urmeaza dupa: Isus a strigat, Isus a raspuns, Isus a zis, sunt atribuite lui Isus, deci sunt CUVINTELE UNUI PROFET AL LUI DUMNEZEU.
AL TREILEA TIP: “A zarit(el,Isus) de departe un smochin, care avea frunze, si a venit(el-Isus) sa vada, poate va gasi ceva in el. S-a apropiat(el,Isus) de smochin, dar n-a gasit decat frunze, caci nu era inca vremea smochinelor.” (Marcu 11:13) Intrega Biblie este plina de acest fel de marturii DE TIPUL AL TREILEA. Acestea sunt cuvintele unei a treia persoane, nu sunt nici Cuvintele lui Dumnezeu si nici Cuvintele unui Profet, ci CUVINTELE UNUI POVESTITOR. | |
| | | tomi
Numarul mesajelor : 117 Data de inscriere : 15/09/2008
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Mar 23 Sept 2008, 14:11 | |
| Este corect ceea ce spui tu Karina, mai mult sau mau putin asa este. Iar aceste 3 tipuri de dovezi se confirma una pe alta. Ele pot fi considerate ca niste dovezi/marturii intr-o instanta. Nicio alta carte din lume n-are o completitudine mai mare de a arata din surse diferite pe baza scriptica ca Dumnezeu exista. Coranul dupa cate stiu poate fi cinsiderat ca sursa scriptica unica si nu multipla a existentei lui Dumnezeu si Cuvantului Sau prin Mohamed. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Mier 24 Sept 2008, 01:07 | |
| - Karima a scris:
- Si mie imi place sa cred ca l-am gasit pe Dumnezeu si nu idolatrizez un Profet ca Isus(pbuh)sau Mohammed(saws)sau altii.
Nu comparăm niciun profet cu Isus! Ce a făcut Isus pentru omenire, nu a mai făcut nimeni. | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament Mier 24 Sept 2008, 03:59 | |
| Fiecare Profet a facut cate ceva pentru omenire pentru ca de aceea au fost alesi. Fiecare a avut un alt fel de a se manifesta. Isus(pbuh)este unul dintre marii profeti | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vechiul si Noul Testament | |
| |
| | | | Vechiul si Noul Testament | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |