LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Criza în România - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Criza în România - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Criza în România - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Criza în România - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Criza în România - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Criza în România - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Criza în România - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Criza în România - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Criza în România - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Criza în România - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Criza în România - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Criza în România - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Criza în România - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Criza în România - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Criza în România - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Criza în România - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Criza în România - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Criza în România - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Criza în România - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Limba reclame nicuvar sibiu 23 comment-143 taieri muzica_traditionala padure 1 internet curiozitati Popasul romana google politica 1918 Fantasy problema istorie brasov mediu drumetie CPSF efremovivanantonovici humanitas
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Criza în România - Pagina 2 I_vote_lcapCriza în România - Pagina 2 I_voting_barCriza în România - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
Criza în România - Pagina 2 I_vote_lcapCriza în România - Pagina 2 I_voting_barCriza în România - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Criza în România

In jos 
+13
CRUCIAT
yzzy
dolion
Doina
Cristina
zaraza26
Franz Schneider
bulache
nicuvar
abbilbal
Emil Condor
cactus
aurora
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

Criza în România - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyVin 20 Mar 2009, 14:41

bulache a scris:
In mod normal ar trebui reduse preturile la tot si astfel ar fi accesibil salvarea din criza.A disponibiliza nu e o solutie.Solutia e noi investitii la preturi modice ,refacerea infrastructuri....etc thumb_yello

Ca sa reduci preturile la tot, trebuie sa negociezi cu totii. Altfel cred ca s-ar chema dictatura. Unele din primele semnale sunt concedierile masive. Trebuie luate atunci masuri de la primele semne. Cum sa faci investitii la preturi modice? Doar daca reduci toate preturile...cum ai spus la inceput.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyLun 23 Mar 2009, 17:26

Si cu asta ce-am facut?*
> Ne-am trezit din hibernare
> Si-am strigat cit am putut:
> Sus Cutare! Jos Cutare!?
> Si cu asta ce-am facut?
>
> Am dorit, cu mic, cu mare,
> Si-am luptat, cum am stiut,
> S-avem noua guvernare?
>
> Ca mai bine sa ne fie,
> Ne-a crescut salariul brut,
> Dar traim in saracie?
>
> Ia coruptia amploare,
> Cum nicicind nu s-a vazut,
> Scoatem totul la vinzare?
>
> Pentru-a cistiga o piine,
> Multi o iau de la-nceput,
> Ratacesc prin tari straine?
>
> Traversam ani grei cu crize,
> Leul iar a decazut,
> Cresc intruna taxe-accize?
>
> Totul este ca-nainte,
> De belele n-am trecut,
> Se trag sforile, se minte?
>
> Se urzesc pe-ascuns vendete,
> Cum nicicind nu s-a vazut,
> Tara-i plina de vedete?
>
> Pleaca-ai nostri, vin ai nostri!
> E sloganul cunoscut;
> Iarasi am votat ca prostii.

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyVin 16 Oct 2009, 00:42

Cititi acest articol. pe mine asta chiar ca m-a speriat!!!

Si comentariile unui cititor care se pare ca il citeste frecvent pe autor
Citat :
Postat de Razvan la 15.10.2009 21:42

Ştiţi ce mi-a trecut prin minte, ştiindu-vă "tare" la economie (v-am "urmărit"wink?
Că e foarte probabil să aveţi dreptate şi că o să fie jale...

O ameninţare mai mare decât neplata pensiilor şi salariilor
de Gheorghe CERCELESCU | 16 OCTOMBRIE 2009

Românii nu trebuie să-şi facă griji legate de plata salariilor şi pensiilor.
Nu vor mai veni bani "buni" de la FMI, se va apela la banii "răi" de la BNR,
care va fi constrânsă de către politic să dea drumul la tiparniţă.
Cu cât pe piaţă vor fi mai multe petice de hârtie cu însemnele monetare,
cu atât vor creşte preţurile tuturor bunurilor şi serviciilor, iar românii vor ajunge, ca bulgarii în 1996-1997,
să cumpere dintr-un salariu sau pensie doar 1-2 kg de cârnaţi.
Sărăcirea absolută este principala ameninţare pentru români,
care nu numai că au fost aduşi pe marginea prăpastiei de o clasă politică incompetentă şi coruptă,
dar riscă să vadă moartea cu ochii, dacă nu se vor lua de urgenţă măsurile care se impun.
Despre ce este vorba?
Toată lumea este de acord că performanţa guvernului Năstase (2001-2004) a fost cea mai bună de după '89.

Cabinetele care l-au succedat însă nu au mai performat.
Dar cel mai îngrijorător este faptul că nici guvernele viitoare nu vor avea şanse de izbândă.
Motivul este simplu: cele trei atuuri pe care s-a bazat performanţa guvernului Năstase nu mai există astăzi.
Primul este un scop naţional bine definit la care să adere toate partidele.
Atunci era intrarea României în Uniunea Europeană.
După aderare, nu a mai existat însă nici un scop naţional, deşi BNR a încercat, dar în zadar, să impună adoptarea euro.
Un alt atu dispărut este atitudinea de câine de pază a FMI.
După ce a abandonat reţetele sale monetariste în favoarea keynesismului şi a început să politizeze totul,
Fondul nu-ţi mai dă peste mână când nu faci ceea ce te-ai angajat, ci te mângâie pe creştetul capului.

Condiţii mai blânde decât cele puse României de către FMI nu se mai întâlnesc decât în Ucraina şi Pakistan.
Problema gravă este însă că politicienii noştri nu realizează că reformele convenite cu FMI trebuie făcute şi dacă avem,
şi dacă nu avem o înţelegere cu Fondul. Scopul împrumutului de la FMI nu este altul decât acela de a face treptat,
şi nu dintr-odată, reformele necesare, pentru ca populaţia să suporte mai uşor costurile lor.
Al treilea atu, poate cel mai important, care nu mai există este ciclul electoral.
Până în 2005 am avut alegeri într-un an din patru. După aceea, au fost aproape în fiecare an.
În perioada 1991-2005 am avut patru ani de alegeri în care s-au suprapus prezidenţialele, parlamentarele şi localele.
Altfel spus, din 15 ani, 11 au fost lipsiţi de constrângeri electorale.
Din 2006 până în 2020 vor fi 9 ani electorali şi numai 6 neelectorali.
Două sunt cauzele înmulţirii anilor electorali: decuplarea prezidenţialelor de parlamentare şi apariţia alegerilor europene.

Deci o să avem în 2012 parlamentare, în 2013 europene şi în 2014 prezidenţiale.
Cum şi-ar putea imagina cineva că în cei trei ani consecutivi de alegeri
se vor mai gândi politicienii noştri la economie, la reforme sau la adoptarea euro?
Lipsa unui scop naţional şi a unui câine de pază, dar, mai ales,
proliferarea anilor electorali au dinamitat atât calendarul electoral, cât şi ciclul economic.
Dacă nu se vor schimba actualele reguli ale jocului, îndeosebi în ce priveşte calendarul electoral,
orice guvern va fi în continuare legat de mâini şi de picioare, iar consecinţele sunt lesne de bănuit.
O soluţie există şi este simplă: revenirea la un an de alegeri din patru.
România se află la o mare răscruce de drumuri.
Dacă va exista voinţă politică de schimbare,
România va reuşi să depăşească actualele dificultăţi şi chiar să progreseze.
În caz contrar, are toate şansele să alunece în prăpastie.

gh.cercelescu@gandul.info

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyVin 16 Oct 2009, 08:15

aurora a scris:
Cititi acest articol. pe mine asta chiar ca m-a speriat!!!

Interesant articol, intr-adevar, mai ales ca le da dreptate oamenilor responsabili din aceasta tara si care sustin reformele structurale, modernizarea statului:

"Problema gravă este însă că politicienii noştri nu realizează că reformele convenite cu FMI trebuie făcute şi dacă avem, şi dacă nu avem o înţelegere cu Fondul. Scopul împrumutului de la FMI nu este altul decât acela de a face treptat, şi nu dintr-odată, reformele necesare, pentru ca populaţia să suporte mai uşor costurile lor. "

thumb_yello

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyMar 20 Oct 2009, 12:55

aurora a scris:

Două sunt cauzele înmulţirii anilor electorali: decuplarea prezidenţialelor de parlamentare şi apariţia alegerilor europene.

Pai oricum mergeam separat pentru parlamentare si prezidentiale...
Nu asta e adevarata problema, ci scurgerile din buget, sub forma firmelor care nu-si platesc taxele catre stat. In occident se strang multi bani la buget. La noi... multi incearca pe toate caile sa nu plateasca statului taxele.
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyMar 20 Oct 2009, 14:09

Avem o tara bagata pana-n gat in ..ca*at. E de datoria noastra sa o scoatem de acolo pentru ca tot noi purtam responsabilitatea bagarii ei in buda. Prin alesii nostri, dar noi i-am trimis in Parlament. De aceea zic ca trebuie sa belim ochii pe cine punem stampila in viitor daca vrem sa avem o tara frumoasa, respectata si bogata.

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyMar 20 Oct 2009, 14:17

Franz Schneider a scris:
Avem o tara bagata pana-n gat in ..ca*at. E de datoria noastra sa o scoatem de acolo pentru ca tot noi purtam responsabilitatea bagarii ei in buda. Prin alesii nostri, dar noi i-am trimis in Parlament. De aceea zic ca trebuie sa belim ochii pe cine punem stampila in viitor daca vrem sa avem o tara frumoasa, respectata si bogata.

Da, votam, dar schimbarea adevarata nu va veni prea repede prin vot. Majoritatea romanilor au o mentalitate invechita.
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyMar 20 Oct 2009, 14:45

Sta in puterile noastre sa-i calauzim si pe ceilalti SPRE MAI BINE ! Nu spre bunul simt al lui Basescu ! Suntem satui de bunul lui simt. Il simtim pe propria piele. Si binele pe care ni l-a urat cu 5 ani in urma. Sa traiasca el in locul nostru sa vedem daca mai poate fi de acord cu binele asta in care ne-a bagat el si sleahta lui de PDL-isti.

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyMar 20 Oct 2009, 15:50

Franz Schneider a scris:
Sta in puterile noastre sa-i calauzim si pe ceilalti SPRE MAI BINE ! Nu spre bunul simt al lui Basescu ! Suntem satui de bunul lui simt. Il simtim pe propria piele. Si binele pe care ni l-a urat cu 5 ani in urma. Sa traiasca el in locul nostru sa vedem daca mai poate fi de acord cu binele asta in care ne-a bagat el si sleahta lui de PDL-isti.

De ce folosesti termenii cu sensul impropriu? Trebuie sa recapatam curajul de a spune patriotism si bun simt cu inima curata. thumb_yello
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyMar 20 Oct 2009, 16:29

zaraza26 a scris:
Franz Schneider a scris:

De ce folosesti termenii cu sensul impropriu? Trebuie sa recapatam curajul de a spune patriotism si bun simt cu inima curata. thumb_yello

Sa spunem, dar nu numai sa spunem, sa ne si manifestam in acelasi spirit.

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyMar 20 Oct 2009, 16:30

zaraza26 a scris:
Franz Schneider a scris:

De acord.
Inclusiv cu bunul-simt al respectarii legilor si constitutiei in vigoare. Restul e demagogie ieftina preluata de la manipulatorii de serviciu.

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyMar 20 Oct 2009, 18:58

Cristina a scris:
zaraza26 a scris:
Franz Schneider a scris:

De acord.
Inclusiv cu bunul-simt al respectarii legilor si constitutiei in vigoare. Restul e demagogie ieftina preluata de la manipulatorii de serviciu.
Pai la capitolul asta Boc, asistat de Basescu, e primul care nu a respectat legile tarii. Auzi tu, sa aprobi prin Parlament marirea cu 50% a salariilor profesorilor si, dupa ce te-ai vazut cu sacii in caruta, sa abrogi legea printr-o Ordonanta de urgenta ! Bleah ! Cine mai are incredere in ei... n-are decat sa-i voteze.

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyMier 21 Oct 2009, 07:57

Franz Schneider a scris:
sa abrogi legea printr-o Ordonanta de urgenta ! Bleah ! Cine mai are incredere in ei... n-are decat sa-i voteze.

OG-ul l-a dat Tariceanu, mai intereseaza-te Laughing !

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyMier 21 Oct 2009, 08:25

Cristina a scris:
Franz Schneider a scris:
sa abrogi legea printr-o Ordonanta de urgenta ! Bleah ! Cine mai are incredere in ei... n-are decat sa-i voteze.

OG-ul l-a dat Tariceanu, mai intereseaza-te Laughing !
Asta stiu. Dar cine a votat Legea in Parlament ? Si mai apoi de ce nu au abrogat OG-ul lui Tariceanu ? S-au complacut in a se face ca ei nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le miroase. Vrei sa-ti scot pasajele video unde naparcile de Boc si Geoana strigau cat ii tinea gura ca asta va fi primul lucru dupa ce vor ajunge la guvernare ? M I N C I N O S I ! Cati dintre profesori crezi ca-i vor mai vota ? Doar indoctrinatii politic.
PS : Revin cu o modificare si imi cer scuze:
"sa pastrezi abrogarea unei legi votate de tine in Parlament"

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyMier 21 Oct 2009, 12:34

Franz Schneider a scris:

Dar cine a votat Legea in Parlament ?
Eu nu, dar poti sa-i intrebi inclusiv pe penalisti, pe Adomnitei si pe Crinolina Laughing .

Sus In jos
Doina

Doina

Numarul mesajelor : 380
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/04/2009

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyJoi 22 Oct 2009, 14:34

Cristina a scris:
Franz Schneider a scris:

Eu nu, dar poti sa-i intrebi inclusiv pe penalisti, pe Adomnitei si pe Crinolina Laughing .
Penalisti sunt Nastase, Ridzi si Udrea.

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyJoi 22 Oct 2009, 18:47

Doina a scris:
Cristina a scris:
Franz Schneider a scris:

Penalisti sunt Nastase, Ridzi si Udrea.
Poti sa-l adaugi si pe Base. Flota, apartamente incognito din bani de bugetar... etc... si mai putem adauga.

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyJoi 22 Oct 2009, 18:55

Captivi în criza lor!

Se devalorizează leul? Ei şi? Stai că le promit eu milioanelor care au luat credite în valută că le suspend plăţile pentru un an, pare să-şi spună Mircea Geoană. Mirajul unui adânc bazin electoral format din datornici face să pălească orice alt calcul economic. Bancherii sunt nervoşi pentru că ei ştiu că mecanismele de susţinere ale statului sunt limitate şi birocratice, iar asemenea promisiune poate da peste cap toate socotelile băncilor privind creditele neperformante.

Dar asta nu contează pentru românii bogaţi, cu averi imense şi greu de justificat, care fac politică de stânga. Nu contează nici acordul cu FMI, asta pentru că preşedintele în exerciţiu îl priveşte cu luciditate şi respect. Banii de la FMI nu sunt, în interpretarea contracandidaţilor lui Traian Băsescu, unica sursă de menţinere la suprafaţă a economiei româneşti în furtuna crizei, ci o povară pe umerii românilor, care vor returna o datorie mare în următorii 20 de ani. Obsesia datoriilor este o temă veche, de inspiraţie ceauşistă. Numai că românii îşi amintesc vremurile alea în care Ceauşescu făcea pe independentul, ţara nu avea datorii, iar noi trăiam prost.

Dar cel mai trist episod al telenovelei politice este respingerea valorilor care se strecoară în scena publică. Unui economist de calibrul lui Lucian Croitoru i se aruncă, aşa ca în basmele cu zmei, câte un obstacol. Într-o primă etapă, politicienii i-au respins candidatura pentru un post de viceguvernator al băncii centrale, profilului său impecabil de specialist fiindu-i preferat un jurist activ în politică. Deşi ar articula împreună cu mentorul său, Mugur Isărescu, probabil cea mai inteligentă politică economică pentru România, politicienii orbi îl preferă pe primarul care a gestionat relativ corect un orăşel „european“. Cu festivităţi şi bani de la guvern.
http://www.revista22.ro/articol-6816.html

Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyDum 01 Aug 2010, 17:13

Am spus că ancheta în cazul Ţînţăreanu va continua. Mă ţin de cuvînt - şi iată o dezvăluire senzaţională: ANAF îl va urmări, inclusiv penal, pentru evaziune fiscală, pe Cristian Ţînţăreanu pentru neplata TVA la speculaţiile imobiliare datorate statului. Ţineţi-vă bine: 21.227.340 lei noi! Deci, speculantul Ţînţăreanu a uitat să dea aceşti bani, care v-ar fi asigurat pensiile şi salariile de mizerie.

Iar această sumă este doar pentru perioada 2004-2006! În timp ce, voi, oameni simpli, vă plătiţi cu chiu-cu vai angaralele, Ţînţăreanu nu-şi plăteşte taxele de miliarde şi miliarde de lei!
Poliţia, Garda Financiară şi Parchetul sînt sesizate acum în mod oficial de ziarul "Tricolorul" - să ne spună dacă în urma tranzacţiei Complexului "Prisma" către firma germană "Hornbach" (o suprafaţă de 15 ha), în valoare de 20 milioane de euro, au fost plătite către stat taxele, TVA şi impozitele aferente. Să nu uităm că 10 milioane de euro au fost luate de asociatul său Jose de Alvarez (răspunderea penală este a tuturor membrilor firmei, din care Cristian Ţînţăreanu deţinea 30%, Alvarez 29%, Industrialexport 27%, iar alte persoane fizice 14%); restul de 10 milioane de euro l-a luat banca (BRD), demostrîndu-se astfel că Ţînţăreanu a minţit la OTV cînd a zis că avea un credit de doar 50.000 de euro. Să dai 20 milioane de euro pe un complex falimentat în perioadă de criză miroase a spălare de bani şi evaziune fiscală. Ce face DIICOT în acest caz? Pentru o sumă mai mare de 10.000 de euro trebuie să se sesizeze şi Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.

Pe lista datornicilor ANAF, regăsim nume sonore de mafioţi PDL sau care îl pupă în fund pe Băsescu:
- Adriean Videanu: 7.260.340 lei noi;
- Radu Berceanu: 987.200 lei;
- Elena Gabriela Udrea: 415.240 lei;
- Vasile Turcu: 17.823.100 lei;
- Ion Ţiriac: 4.874.250 lei;
- Zoltan Arpad Paszkani: 23.541.350 lei;
- Radu Moraru (042) - lupul moralist de la B1TV: 341.280 lei.
Iată informaţia bombă:aceşti indivizi, prin neplata TVA-ului, au prejudiciat statul, în perioada 2006-2008, cu suma de 3,7 miliarde de euro (?????). Pentru plata pensiilor şi salariilor bugetarilor era nevoie de 500 milioane de euro, în timp ce Guvernul Boc duce o politică de genocid, împreună cu Traian Băsescu, pentru o rată de la FMI de 800 milioane de euro. Deci, mai bine luăm alocaţia pentru copii, pensia amărîţilor care au muncit o viaţă întreagă decît să recuperăm 3,7 miliarde de euro (şi asta doar pentru 2 ani, căci ei fură de 20 de ani) de la îmbogăţiţii de peste noapte din TOP 300! Ruşine să vă fie!

Între 2006 şi 2008, au avut loc 278.118 tranzacţii imobiliare, în valoare de 83.944.417.457 lei, iar TVA-ul pe care aceşti hoţi trebuiau să-l plătească era de 3,7 miliarde de euro.Aţi văzut, mafioţilor PDL-UDMR, că mai găsim soluţii să scoatem ţara din criză? De ce nu-i executaţi silit pe aceşti escroci şi îi nenorociţi pe cei care muncesc sau au muncit o viaţă întreagă? Cine-l ţine în braţe pe Ţînţăreanu? În afară de Dinu Patriciu, Bogdan Olteanu, Călin Popescu-Tăriceanu, Silviu Prigoană, omul care conduce practic comuna Corbeanca este susţinut de procurori, poliţişti, politicieni corupţi. În curînd, numele lor. Am uitat Serviciile Secrete. Ţînţărene, .... Terenurile luate erau în extravilan, erau terenuri agricole... Cu complicitatea cui le-ai trecut în intravilan pentru a face acele speculaţii financiare? Te-au ajutat atît Mafia PSD, PDL, cît şi cea a PNL.În loc să avem produse alimentare româneşti, importăm tot felul de otrăvuri din străinătate.

Terenurile agricole au devenit sursă de îmbogăţire a zeci de Ţînţăreni, care nici măcar taxele şi impozitele la stat nu şi le plătesc.Ca reprezentant al ENERO s-a băgat pe lîngă "băieţii deştepţi din energie", cum le spunea Băsescu. Dar despre ENERO, API Construcţii, audierile de la DIICOT din 5 iulie 2007, audierile de la Procuratură în legătură cu moartea lui Mihai Erbaşu, veniturile de 300.000 de dolari pe lună de la "Prisma" şi multe altele, în numerele viitoare. Rugăm organele de anchetă să-şi facă treaba.

http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/de-ce-ni-se-reduc-pensiile-cu

Cristina

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyLun 02 Aug 2010, 08:00

dolion a scris:
Rugăm organele de anchetă să-şi facă treaba.

thumb_yello acord
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyMier 18 Aug 2010, 20:35

Incotro, Romane?

Motto: Traim in tara lor si asta ne omoara cu zile!

Ne mor pruncii, bebelusii in spitale arsi si-n fum,
Ne cad militari din ceruri si-n carlinga se fac scrum,
Ne mor mosii si bunicii azi tratati ca un g.,u.noi,
Si-n desert ne mor soldatii in van declarati eroi.

Tinerii ne emigreaza pribegiti pe glii straine
Alungati fiind de-un voda ce-a promis ca va fi bine.
Se duc unde vad cu ochii medicii si specialistii,
Am ramas numai c-o frunza cu care mintim turistii.

Zavorat-am scoli, spitale, cadrele le-am alungat
N-avem cine sa-ngrijeasca de roman cazut la pat.
Tara e un haos toata si bez.metici o supun
Cei ramasi sunt oi in turma la pofta unui n.ebun.

De-ntorci lista primii suntem, ca nivel de trai in lume,
Iar pe sticla si-n jurnale am ajuns subiect de glume.
Izolati precum leprosii dupa gard de lazaret
Ne hlizim ca d.,o.,b.,i.,t.,o.,cii l-al Puterii zaiafet.

Fericiti sunt guvernantii sub pulpana lui Traian
Noi avem viata amara, ei o tin intr-un ch..iolhan.
Se simt bine t.,icalosii intr-o tara confiscata
Unde Udrea le e mama, iar Basescu ajuns-a tata.

Sumbru viitor ne paste, Romania-i o Golgota,
Osanditi suntem cu totii de-a Basescului marota
De-a avea Puterea-n mana, totala si absoluta,
Intr-o tara, ieri o floare, azi v.,i.ta-n obor vanduta.

Ce-i mai trist si chiar dramatic in tabloul zugravit
Este faptul ca-n ast haos si speranta a murit.
N-avem orizont de bine si nici capat de tunel
Ci doar bezna, umilinta, fiind condusi de un t.,e.,m.,b.,e.,l.

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyJoi 19 Aug 2010, 03:26

cactus a scris:
Incotro, Romane?

...condusi de un t.,e.,m.,b.,e.,l.
Să înteleg că toate relele ce există în România de azi se datorează unui om, unui singur om? scratch

cactus
cactus

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyJoi 19 Aug 2010, 05:24

Emil Condor a scris:
cactus a scris:
Incotro, Romane?

Să înteleg că toate relele ce există în România de azi se datorează unui om, unui singur om? scratch

nuuu; el (esti sigur ca-i OM ????) doar le gestioneaza.....

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyJoi 19 Aug 2010, 08:37

Emil Condor a scris:
cactus a scris:
Incotro, Romane?

Nu-i mai pune intrebari atit de complicate tzeposului, ca el este -oricum- setat Laughing (inclusiv de Felix si tembelizoarele care trag vinturi Laughing ) ...
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 EmptyJoi 19 Aug 2010, 09:10

ps: cineva tocmai imi povestea ca prin anii ’80, pe holurile de la Scinteia umbla un fost ziarist din anii ’50, care innebunise de cita propaganda a trebuit sa-nghita si din cauza asta urla non-stop «Jos imperialismul angloamerican! ».
Inlocuieste cu «Jos Basescu!» si ai sa ai tabloul complet oh da! ...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Criza în România   Criza în România - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Criza în România
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Monarhia in Romania
» Reteta de criza