| ODAIA DE LA DRUM | |
|
+11bulache TUDOR zuum bila Karima nicuvar zaraza26 aurora abbilbal Emil Condor abba 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Joi 01 Ian 2009, 01:12 | |
| Franz, e ger si noapte "linistita"! A iesit lumea sa dea cu petarde, iar din unitate dau cu grenade, cred, ca m-au asurzit! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Joi 01 Ian 2009, 06:21 | |
| Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi s-au intors copiii acasa sanatosi si teferi de pe unde au fost sa petreaca! Acum pot sa dorm linistita. _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Joi 01 Ian 2009, 07:44 | |
| - abba a scris:
- Franz, e ger si noapte "linistita"! A iesit lumea sa dea cu petarde, iar din unitate dau cu grenade, cred, ca m-au asurzit!
la noi e o liniste desavarsita. Chiar ma mir. Credeam ca vecinii nostri sud americani sa fie mai 'vioi' ! Doarme toata lumea! Fiindca nu avem cablu si nu prindem Times Square sa vedem cum cade marul, am gasit un site pe computer dar se intrerupea asa ca am trecut si noi in 2009...cu aproximatie! Mai stau putin si ma culc sunt racit cobza! | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 02 Ian 2009, 20:53 | |
| _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Dum 04 Ian 2009, 22:15 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Dum 04 Ian 2009, 22:30 | |
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Dum 04 Ian 2009, 23:10 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Lun 05 Ian 2009, 09:07 | |
| - abba a scris:
- Franz, e ger si noapte "linistita"! A iesit lumea sa dea cu petarde, iar din unitate dau cu grenade, cred, ca m-au asurzit!
La noi a fost mult mai multa liniste. Nu s-au mai vandut petarde si alte "jucarii" pe strada, iar in oras s-au auzit doar ceva bubuituri suspecte dupa artificiile de la miezul noptii 31/1 ianuarie. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Lun 05 Ian 2009, 23:04 | |
| - zaraza26 a scris:
- abba a scris:
La noi a fost mult mai multa liniste. Nu s-au mai vandut petarde si alte "jucarii" pe strada, iar in oras s-au auzit doar ceva bubuituri suspecte dupa artificiile de la miezul noptii 31/1 ianuarie. dada, nu s-au mai vandut petarde... si daca n-au avut alte jucarele, au spart pahare si stuicle in prostie!!! si trotoarele si mai ales carosabilul era plin de cioburi! Si nu numai aici, dar si la Bucuresti... fiica-mea si-a taiat cauciucul intr-un ciob de sticla!!! Acum trebuie sa cumpere altul! Prima pana la masina noua! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Mar 06 Ian 2009, 12:56 | |
| - Citat :
- dada, nu s-au mai vandut petarde... si daca n-au avut alte jucarele, au spart pahare si stuicle in prostie!!!
si trotoarele si mai ales carosabilul era plin de cioburi! Si nu numai aici, dar si la Bucuresti... fiica-mea si-a taiat cauciucul intr-un ciob de sticla!!! Acum trebuie sa cumpere altul! Prima pana la masina noua! Si eu am vazut cioburi pe ici, pe colo, dar n-am facut legatura... | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Mar 06 Ian 2009, 14:03 | |
| - zaraza26 a scris:
-
- Citat :
- dada, nu s-au mai vandut petarde... si daca n-au avut alte jucarele, au spart pahare si stuicle in prostie!!!
si trotoarele si mai ales carosabilul era plin de cioburi! Si nu numai aici, dar si la Bucuresti... fiica-mea si-a taiat cauciucul intr-un ciob de sticla!!! Acum trebuie sa cumpere altul! Prima pana la masina noua! Si eu am vazut cioburi pe ici, pe colo, dar n-am facut legatura... eu am vazut chiar la mine in bloc, si in blocul de peste drum de mine... anii trecuti zburau de la balcoane artificii si petarde, anul acesta zburau pahare si sticle, direct in mijlocul drumului! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Mier 07 Ian 2009, 14:35 | |
| |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Mier 07 Ian 2009, 16:07 | |
| | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Mier 07 Ian 2009, 19:34 | |
| | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Joi 08 Ian 2009, 11:05 | |
| Care a incercat sa starpeasca tigani. | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Joi 08 Ian 2009, 11:11 | |
| - bulache a scris:
- Care a incercat sa starpeasca tigani.
Pai, da, cadem pe spate de admiratie cand vizitam Germania sau alte tari din Occident, dar poate ca ar trebui sa ne intrebam de ce ne simtim asa de bine acolo. Oare unul dintre motive nu e si acela ca nu te agreseaza verbal sau chiar fizic niciun tigan? Nu am idei rasiste, iubesc poporul asta , al tiganilor, pentru ceea ce au ei frumos , ca traditii, pentru talentele lor artistice, dar daca nu reusim sa-i stapanim si sa-i integram, ajung sa ne stapaneasca ei pe noi! | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Joi 08 Ian 2009, 11:18 | |
| Abba!Eu il felicit pt incercarea lui.stiu ce-s tigani si stiu ce le duce capul.Si mai cred ca lumea ar fi mai buna [Romania] fara ei. Am ocazia sa-i vad in propia lor mizerie si lene.Te apuca scarba de mirosurile grele .Nu are rost sa mai zic ceva. :eusa_naughty: | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| |
| |
abba
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Mier 14 Ian 2009, 22:27 | |
| Cand am inceput sa simt ca imbatranesc? Cand am observat primele schimbari in plan fizic, si nu ma refer doar la riduri. Pentru o femeie, detaliile conteaza si spun mai mult decat scrie in buletin. Am capatat lentoare , nu mai sunt sprintara, nu mai cobor si nu mai urc cate doua trepte odata, cum mai faceam inca pe la 43 de ani, nu mai am starea de imponderabilitate pe care o simteam inainte. Am capatat si vreo patru-cinci kilograme in plus. Probabil ca asta e diferenta dintre gravitatie si lipsa ei. Ma uit in oglinda mai des, am inceput sa folosesc artificii, ma "tunez" mai des. Cu toate astea, ceva interior ma coloreaza in fiecare zi in culori vii, imi face inima uriasa, de simt ca ma ia pe sus, ma aprinde si ma stinge ca pe beculetele din pomul de Craciun, ma face sa zambesc unui gand fugar, si sclipesc ca nisipul dupa ce pleaca valul. Cat va mai dura asta? Cat voi mai putea pastra starea asta diafana? _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Joi 15 Ian 2009, 02:18 | |
| Vecino Abba, starea diafană o vei purta permanent. Omul este făcut în aşa fel încât se amuză permanent de propriile-i neputinţe? Azi u mai urci câte două trepte ca ieri, dar mâine te vei căzni în zadar să te mai urci pe un taburet pentru a şterge preful de pe dulap. Şi nu vei plănge, ci te vei amuza de efortul zadarnic ce-l faci. | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Mier 18 Mar 2009, 16:05 | |
| e frumos la tine,va doresc doar bine si iti trimit o poza cu ce am mai scump | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Mier 18 Mar 2009, 16:07 | |
| Am si eu asa o planta | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Mier 18 Mar 2009, 16:20 | |
| Buna, Ostrovna! Numele tau imi e familiar, fiindca nu departe de mine se afla localitatea Ostrovul corbului, pe malul Dunarii. Si sa-ti traiasca ce ai mai scump! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Mier 18 Mar 2009, 16:58 | |
| Multumesc la fel,am inteles ca ai un baiat si o fata:) Si am vazut si poza din Timisoara orasul meu. Ma numesc Geta Molnar si sunt din Timisoara:)
Liviu m-a denumit asa:) E un dragut si Ioana la fel:)
Numai bine:)
Geta:) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Joi 19 Mar 2009, 11:12 | |
| Bine te-am regăsit veciă Abba. Iată că veni şi ziua în care să hoinăresc din nou fără însoţitor. De acum vom citi mai des beleţelele ce ni le trimitem. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM | |
| |
|
| |
| ODAIA DE LA DRUM | |
|