LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
problema google Popasul comment-143 internet CPSF muzica_traditionala reclame efremovivanantonovici drumetie padure nicuvar 1 romana Fantasy brasov sibiu 1918 istorie 23 mediu humanitas Limba taieri curiozitati politica
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 I_vote_lcapODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 I_voting_barODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 I_vote_rcap 
Emil Condor
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 I_vote_lcapODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 I_voting_barODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

ODAIA DE LA DRUM

In jos 
+11
bulache
TUDOR
zuum
bila
Karima
nicuvar
zaraza26
aurora
abbilbal
Emil Condor
abba
15 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
abba

abba

Numarul mesajelor : 677
Varsta : 65
Localizare : Neaparat pe langa Dunare...
Data de inscriere : 03/10/2008

ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyJoi 01 Ian 2009, 01:12

Franz, e ger si noapte "linistita"! A iesit lumea sa dea cu petarde, iar din unitate dau cu grenade, cred, ca m-au asurzit! Laughing

abba

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyJoi 01 Ian 2009, 06:21

Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi s-au intors copiii acasa sanatosi si teferi de pe unde au fost sa petreaca! Acum pot sa dorm linistita.

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyJoi 01 Ian 2009, 07:44

abba a scris:
Franz, e ger si noapte "linistita"! A iesit lumea sa dea cu petarde, iar din unitate dau cu grenade, cred, ca m-au asurzit! Laughing

la noi e o liniste desavarsita. Chiar ma mir. Credeam ca vecinii nostri sud americani sa fie mai 'vioi' ! Doarme toata lumea! Fiindca nu avem cablu si nu prindem Times Square sa vedem cum cade marul, am gasit un site pe computer dar se intrerupea asa ca am trecut si noi in 2009...cu aproximatie! Mai stau putin si ma culc sunt racit cobza!
Sus In jos
abba

abba

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyVin 02 Ian 2009, 20:53

In noaptea de Revelion, m-am uitat pe net tot la "vechiturile" valoroase. Am ras cu aceeasi actori de comedie romani si straini pe care ii urmaream pe vremuri...
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/834009/Cu-programul-de-Revelion-nici-Ceausescu-nu-se-juca--VIDEO/

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyDum 04 Ian 2009, 22:15

Citat :
abba : dedicatie pentru forumul lui condor
https://www.youtube.com/watch?v=e-EGzskcdp0

abba

abba

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyDum 04 Ian 2009, 22:30

abba a scris:
In noaptea de Revelion, m-am uitat pe net tot la "vechiturile" valoroase. Am ras cu aceeasi actori de comedie romani si straini pe care ii urmaream pe vremuri...
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/834009/Cu-programul-de-Revelion-nici-Ceausescu-nu-se-juca--VIDEO/

corect aceiasi

aurora

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyDum 04 Ian 2009, 23:10

abba a scris:
abba a scris:

corect aceiasi

corect, Doamna! hug

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyLun 05 Ian 2009, 09:07

abba a scris:

La noi a fost mult mai multa liniste. Nu s-au mai vandut petarde si alte "jucarii" pe strada, iar in oras s-au auzit doar ceva bubuituri suspecte dupa artificiile de la miezul noptii 31/1 ianuarie.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyLun 05 Ian 2009, 23:04

zaraza26 a scris:
abba a scris:

La noi a fost mult mai multa liniste. Nu s-au mai vandut petarde si alte "jucarii" pe strada, iar in oras s-au auzit doar ceva bubuituri suspecte dupa artificiile de la miezul noptii 31/1 ianuarie.

dada, nu s-au mai vandut petarde... si daca n-au avut alte jucarele, au spart pahare si stuicle in prostie!!!
si trotoarele si mai ales carosabilul era plin de cioburi!
Si nu numai aici, dar si la Bucuresti... fiica-mea si-a taiat cauciucul intr-un ciob de sticla!!! Acum trebuie sa cumpere altul! Prima pana la masina noua!

No

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyMar 06 Ian 2009, 12:56

Citat :
dada, nu s-au mai vandut petarde... si daca n-au avut alte jucarele, au spart pahare si stuicle in prostie!!!
Si nu numai aici, dar si la Bucuresti... fiica-mea si-a taiat cauciucul intr-un ciob de sticla!!! Acum trebuie sa cumpere altul! Prima pana la masina noua!

Si eu am vazut cioburi pe ici, pe colo, dar n-am facut legatura... Crying or Very sad
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyMar 06 Ian 2009, 14:03

zaraza26 a scris:
Citat :

Si eu am vazut cioburi pe ici, pe colo, dar n-am facut legatura... Crying or Very sad

eu am vazut chiar la mine in bloc, si in blocul de peste drum de mine... anii trecuti zburau de la balcoane artificii si petarde, anul acesta zburau pahare si sticle, direct in mijlocul drumului!

abba

abba

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyMier 07 Ian 2009, 14:35

Pentru ca azi e Sfantul Ion, sa ne gandim la cel care a fost Maresalul!
https://www.youtube.com/watch?v=OgCTyyQtWd4

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyMier 07 Ian 2009, 16:07

abba a scris:

Maresalul ? Shocked
Sus In jos
abba

abba

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyMier 07 Ian 2009, 19:34

zuum a scris:
abba a scris:

Maresalul ? Shocked
Ion Antonescu
https://www.youtube.com/watch?v=bqQ5UNpvbF4
Sus In jos
bulache
Trecut în nefiintă :(
bulache

Numarul mesajelor : 616
Data de inscriere : 18/10/2008

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyJoi 08 Ian 2009, 11:05

Care a incercat sa starpeasca tigani.
Sus In jos
abba

abba

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyJoi 08 Ian 2009, 11:11

bulache a scris:
Care a incercat sa starpeasca tigani.

Pai, da, cadem pe spate de admiratie cand vizitam Germania sau alte tari din Occident, dar poate ca ar trebui sa ne intrebam de ce ne simtim asa de bine acolo. Oare unul dintre motive nu e si acela ca nu te agreseaza verbal sau chiar fizic niciun tigan? Nu am idei rasiste, iubesc poporul asta , al tiganilor, pentru ceea ce au ei frumos , ca traditii, pentru talentele lor artistice, dar daca nu reusim sa-i stapanim si sa-i integram, ajung sa ne stapaneasca ei pe noi!
Sus In jos
bulache
Trecut în nefiintă :(
bulache

Numarul mesajelor : 616
Data de inscriere : 18/10/2008

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyJoi 08 Ian 2009, 11:18

Abba!Eu il felicit pt incercarea lui.stiu ce-s tigani si stiu ce le duce capul.Si mai cred ca lumea ar fi mai buna [Romania] fara ei. thumb_yello Am ocazia sa-i vad in propia lor mizerie si lene.Te apuca scarba de mirosurile grele .Nu are rost sa mai zic ceva. :eusa_naughty:
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyVin 09 Ian 2009, 02:45

zuum a scris:
abba a scris:

Maresalul ? Shocked

Noa, bag sama, era să leşini gândindu-te că Iliescu a fost avansat la grad de mareşal.

abba

abba

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyMier 14 Ian 2009, 22:27

Cand am inceput sa simt ca imbatranesc? Cand am observat primele schimbari in plan fizic, si nu ma refer doar la riduri. Pentru o femeie, detaliile conteaza si spun mai mult decat scrie in buletin. Am capatat lentoare , nu mai sunt sprintara, nu mai cobor si nu mai urc cate doua trepte odata, cum mai faceam inca pe la 43 de ani, nu mai am starea de imponderabilitate pe care o simteam inainte. Am capatat si vreo patru-cinci kilograme in plus. Probabil ca asta e diferenta dintre gravitatie si lipsa ei. Ma uit in oglinda mai des, am inceput sa folosesc artificii, ma "tunez" mai des. Cu toate astea, ceva interior ma coloreaza in fiecare zi in culori vii, imi face inima uriasa, de simt ca ma ia pe sus, ma aprinde si ma stinge ca pe beculetele din pomul de Craciun, ma face sa zambesc unui gand fugar, si sclipesc ca nisipul dupa ce pleaca valul. Cat va mai dura asta? Cat voi mai putea pastra starea asta diafana?

abbilbal

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyJoi 15 Ian 2009, 02:18

Vecino Abba, starea diafană o vei purta permanent. Omul este făcut în aşa fel încât se amuză permanent de propriile-i neputinţe? Azi u mai urci câte două trepte ca ieri, dar mâine te vei căzni în zadar să te mai urci pe un taburet pentru a şterge preful de pe dulap. Şi nu vei plănge, ci te vei amuza de efortul zadarnic ce-l faci.

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyMier 18 Mar 2009, 16:05

e frumos la tine,va doresc doar bine si iti trimit o poza cu ce am mai scumpODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 196886093img.th
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyMier 18 Mar 2009, 16:07

Am si eu asa o planta smile
Sus In jos
abba

abba

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyMier 18 Mar 2009, 16:20

Buna, Ostrovna! Numele tau imi e familiar, fiindca nu departe de mine se afla localitatea Ostrovul corbului, pe malul Dunarii. Si sa-ti traiasca ce ai mai scump! smile

ostrovna

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyMier 18 Mar 2009, 16:58

Multumesc la fel,am inteles ca ai un baiat si o fata:)
Si am vazut si poza din Timisoara orasul meu.
Ma numesc Geta Molnar si sunt din Timisoara:)

Liviu m-a denumit asa:)
E un dragut si Ioana la fel:)

Numai bine:)

Geta:)
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 EmptyJoi 19 Mar 2009, 11:12

Bine te-am regăsit veciă Abba. Iată că veni şi ziua în care să hoinăresc din nou fără însoţitor. De acum vom citi mai des beleţelele ce ni le trimitem.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 11 Empty

Sus In jos

ODAIA DE LA DRUM
Sus 
Pagina 11 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: ABBA-
Mergi direct la: