LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Popasul 1 brasov taieri mediu romana reclame drumetie comment-143 internet 1918 nicuvar CPSF humanitas Limba curiozitati sibiu muzica_traditionala efremovivanantonovici problema Fantasy google 23 politica padure istorie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 I_vote_lcapODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 I_voting_barODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 I_vote_rcap 
Emil Condor
ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 I_vote_lcapODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 I_voting_barODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

ODAIA DE LA DRUM

In jos 
+11
bulache
TUDOR
zuum
bila
Karima
nicuvar
zaraza26
aurora
abbilbal
Emil Condor
abba
15 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyDum 09 Noi 2008, 21:26

Emil Condor a scris:
No slăbeste deloc! thumb_yello
Si dacă adoarme si dânsa pe tren ca... unii pe care îi stim noi?! Laughing

Dânsa mere cu motoru nu cu trenu şi când îi ho şi ea doarme, are grijă şoferu de frână pentru ca pasageru să contabilizeze un cucui.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyLun 10 Noi 2008, 04:14

zuum a scris:
aurora a scris:
zuum a scris:
Am auzit ca iI zice...Ziua Recunostiintei....... nu-i vad rostul in Romania...aici are sens, acolo, nu!
In ce data este Ziua Recunostintei?

La noi a 4a joi din noiembrie....ne amintim singura ocazie cand primii veniti in tara fagaduintei au impartit ceva cu bastinasii
Da, Ziua Multumirii, cum îi spunem noi pe aici, este în Octombrie pentru Canada si dacă nu mă însel corespunde cu ceea ce stim noi în România ca fiind Ziua Recoltei. Se poate totusi să mă însel...
Sus In jos
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyLun 10 Noi 2008, 04:47

Emil Condor a scris:
zuum a scris:
aurora a scris:
zuum a scris:
Am auzit ca iI zice...Ziua Recunostiintei....... nu-i vad rostul in Romania...aici are sens, acolo, nu!
In ce data este Ziua Recunostintei?

La noi a 4a joi din noiembrie....ne amintim singura ocazie cand primii veniti in tara fagaduintei au impartit ceva cu bastinasii
Da, Ziua Multumirii, cum îi spunem noi pe aici, este în Octombrie pentru Canada si dacă nu mă însel corespunde cu ceea ce stim noi în România ca fiind Ziua Recoltei. Se poate totusi să mă însel...

Voi i-ati pacalit pe indigeni mai repede! Mde, francezi...mancaruri fine! Laughing
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyLun 10 Noi 2008, 13:33

Ziua Recoltei se sărbătorea pe vremea lu' ceaşcă

la noi s-au mai dat libere zilele de Rusalii (practic a doua zi, dupa duminica)
si Adormirea Maicii Domnului (15 august).

abba

abba

Numarul mesajelor : 677
Localizare : Neaparat pe langa Dunare...
Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyLun 10 Noi 2008, 22:25

aurora a scris:
abba a scris:
Tradiţiile româneşti au îmbinat întotdeauna laicul cu credinţa religioasă. Vă recomand cartea lui Ion Ghinoiu, "Sărbători şi obiceiuri româneşti".
Dacă o vrea cineva, pot să i-o ofer pe mail sau mess.

mi-ar face mare placere sa mi-o trimiti

adresa mea de mail (si mess) o poti lua de la Emil, il rog frumos sa ti-o dea smile

Emile, cum fac sa iau adresele Aurorei?

abba

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyLun 10 Noi 2008, 22:27

abbilbal a scris:
Heeeei, tu găzdoiae ! Scorpieeeee, acasă eşti ? Am trecut să-ţi zâc c-am voroghit cu popa şi o dat dezlegare să benchetuim în prima zâ din Postu Crăciunului, chiar dacă e şi vineri. Că doar odată în an e ziua scorpiei de pe malul Dunării. Aşa că fă ce-i face, da să fi hodinită să poţi juca şi cânta de ziua ta.

Sa fii tu sanatos, Onorabbilule! Si sa te vad sarbatorindu-ma si la anu, si la anu si ..la multi ani , sa-ti deie Domnu'! Very Happy

abba

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyLun 10 Noi 2008, 22:28

Cum am petrecut prima greva de avertisment
(compunere)

Eu astazi am fost profesor de serviciu si m-am dus la scoala de la ora 7.30. Am deschis dulapul si am asezat cataloagele in rastel, apoi am identificat cei 3 elevi de serviciu, trei vlajgani de-a XI-a, carora le-am inmanat registrele de evidenta si i-am instruit cu privire la atributiile lor. Rapid, am dat o raita prin internat sa vad daca e totul in regula, apoi o raita pe la cantina sa verific daca au afisat meniul si sa asist la cantarirea alimentelor. S-a facut ora 8. Am luat catalogul si astfel am dat semnalul si celorlalti colegi ca e cazul sa mai lase din cafea si pentru pauza urmatoare. La ora, la clasa a XII-a , am apelat si la cativa baieti de-acolo sa ma ajute pe timpul pauzelor cu supravegherea coridoarelor si a terenului de sport. A, am uitat sa mentionez ca am avut o scurta discutie si cu gardianul de serviciu care mi-a declarat foarte capabil ca el pazeste doar poarta de la intrare. In fiecare pauza, am stat in curtea liceului, cu ochii in patru, am facut ture pe la etaje, am intrat in clasele celor mici, de la gimnaziu ca sa-i mai temperez, iar la ora 10, am organizat careul deja traditional, de fiecare luni. In careu, am informat elevii asupra modului de desfasurare a grevei. Pe scurt, e greva, dar stati in clasa ca noi tot ne vom tine cursurile si va punem si absente. Desi la ora 12 am terminat programul , am ramas in continuare pentru ca servicul se incheie abia la ora 15, cand se inchid cataloagele in fiset. In acest timp, am avut diverse activitati neremunerate, cum ar fi: am verificat daca toti profesorii s-au dus la ultimele ore si am constatat ca o doamna profesoara de tehnologie(???) nu a venit la clasa a cincea, drept pentru care i-am facut eu ora, apoi i-am incolonat p-aia mici si i-am trimis la microbuzul din fata scolii; am condus o liota de parinti debusolati catre doua clase unde erau programate sedinte cu parintii ; am verificat condica si am scris un referat pentru scaderea notei la purtare unuia dintre cei 3 elevi de serviciu intrucat nu l-am gasit la post in timpul unei pauze, iar in alta ora, privind intamplator pe fereastra, de la etaj, l-am zarit fumand o tigara langa ghereta paznicului de noapte. In sfarsit, am incuiat cataloagele si am lasat femeia de servicu sa-si faca datoria si in cancelarie. Am iesit ultima din scoala si mi-am dat seama abia atunci ca ma ustura talpile ingrozitor si ca imi vajaie capul. Peste exact 21 de zile, imi vine iar randul sa fac de serviciu. Sper sa fie greva generala atunci!
Twisted Evil

aurora

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyLun 10 Noi 2008, 22:30

abba a scris:
aurora a scris:
abba a scris:
Tradiţiile româneşti au îmbinat întotdeauna laicul cu credinţa religioasă. Vă recomand cartea lui Ion Ghinoiu, "Sărbători şi obiceiuri româneşti".
Dacă o vrea cineva, pot să i-o ofer pe mail sau mess.

mi-ar face mare placere sa mi-o trimiti

adresa mea de mail (si mess) o poti lua de la Emil, il rog frumos sa ti-o dea smile

Emile, cum fac sa iau adresele Aurorei?

poti sa-mi scrii pe adresa de mail

aurora1712@gmail.com

smile

abba

abba

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyLun 10 Noi 2008, 22:31

Acusica! Very Happy

aurora

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyLun 10 Noi 2008, 22:35

abba a scris:
Acusica! Very Happy

Am uitat sa zic ... adresa asta, o poate folosi oricine dintre voi, care doreste sa ma contacteze!

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMar 11 Noi 2008, 04:02

Ok! Deci nu mai e nevoie de mine cu nimic - problema pare rezolvată, asa-i?
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMar 11 Noi 2008, 09:15

aurora a scris:
Ziua Recoltei se sărbătorea pe vremea lu' ceaşcă

la noi s-au mai dat libere zilele de Rusalii (practic a doua zi, dupa duminica)
si Adormirea Maicii Domnului (15 august).

Si acuma se sarbatoreste Ziua Gospodarului, care inlocuieste Ziua Recoltei. Cred ca in fiecare oras se organizeaza asa ceva, cand gospodinele cumpara mai ieftin din niste gramezi maaari de legume si fructe.

Ziua a doua de Rusalii e libera incepand din 2009, pentru ca in 2008 prima zi de Rusalii s-a suprapus cu alegerile si nu era potrivit, ca mergeau oamenii in week-end prelungit si n-ar fi venit la vot. Adormirea Maicii Domnului imi amintesc ca a picat de pe lista.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMier 12 Noi 2008, 03:51

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMier 12 Noi 2008, 04:02

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMier 12 Noi 2008, 04:05

Şi asta este tot de ziua ta. La mulţi ani !

https://www.youtube.com/watch?v=VATmgtmR5o4

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMier 12 Noi 2008, 04:07

Şi pentru a mai lăsa loc şi altora închei cu....

https://www.youtube.com/watch?v=lhc7MEYY-Ho

abba

abba

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMier 12 Noi 2008, 07:08

Doamne, Onorabbilule, da grăbit mai eşti! Mai e până la ziua mea...
Adevărul e că, de ziua mea, sunt cam tristuţă, nu ştiu de ce. Mereu am fost aşa. Si nici tămbălăul nu mi-a plăcut. Mai bine în cinci, acum în doi, ca porumbeii! Pentru alţii, îmi place să fac tămbălău, dar pentru mine, am mari reţineri. Na, că v-am spus-o şi pe-asta!

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMier 12 Noi 2008, 10:08

Nici noua nu ne place tambalaul. Doar ca, uneori, nu ai ce face.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMier 12 Noi 2008, 11:55

abba a scris:
Doamne, Onorabbilule, da grăbit mai eşti! Mai e până la ziua mea...
Adevărul e că, de ziua mea, sunt cam tristuţă, nu ştiu de ce. Mereu am fost aşa. Si nici tămbălăul nu mi-a plăcut. Mai bine în cinci, acum în doi, ca porumbeii! Pentru alţii, îmi place să fac tămbălău, dar pentru mine, am mari reţineri. Na, că v-am spus-o şi pe-asta!

Pe 13 suntem invitati de primar, ca e ziua lui pe 15. Asa ca abba pica la mijloc! flower

Abbilbal a vrut sa fie primul... Wink
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMier 12 Noi 2008, 11:57

nicuvar a scris:
Nici noua nu ne place tambalaul. Doar ca, uneori, nu ai ce face.

Nici noua nu ne place, dar cand nu a mai fost parca de o vesnicie...Cand nu mai gasesti cu cine sa iti petreci duminicile, sarbatorile...De ziua mea invit o familie, sotul nu vrea de ziua lui nici atat.
Sus In jos
abba

abba

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMier 12 Noi 2008, 12:20

Cand esti tanar si ai impresia ca te asteapta o vesnicie in fata ta, te risipesti in petreceri cu multi prieteni, in afara familiei, dar odata cu trecerea timpului, parca ai vrea sa te aduni si sa stai mai mult cu cei dragi.

zaraza26

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMier 12 Noi 2008, 12:54

abba a scris:
Cand esti tanar si ai impresia ca te asteapta o vesnicie in fata ta, te risipesti in petreceri cu multi prieteni, in afara familiei, dar odata cu trecerea timpului, parca ai vrea sa te aduni si sa stai mai mult cu cei dragi.

Zic eu tambalau...dar numai cat am preluat cuvantul... Am o fire linistita, retrasa, pot sa numar pe degetele de la maini la cate petreceri am fost. Aici in Nasaud sotul nu are rude si el e mai retras ca mine. Eu sunt exceptia la chestia cu "te risipesti in petreceri cu multi prieteni".

M-am uitat pe urma si am vazut ca nici n-am folosit cuvantul "tambalau". ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 876722
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMier 12 Noi 2008, 14:32

pai dupa cum vad... suntem cam toti pe o forma... aici ce ne mai "tambaluim"

la noi petreceri intotdeauna au fost numai cabd musai-musai a trebuit sa fie.
sotul meu nu-i petrecaret... cand mergem unde-i musai, se comporta onorabil, adica si converseaza, si danseaza, dar nu cu maaare placere si niciodata decat cat musai (mai ales la dans)
cand eram in servici la centru de calcul de la combinat, din '77 pana in 1992, am avut un colectiv super-super... mai ales vara faceam cate un chef la baraj, la restaurantul combinatului, se cheama "Casa Alba"... era tare fain. Prima data m-am dus si cu sotul, a stat toata petrecerea la masa cu seful meu, si ala mare pescar, si au vorbit de pescuit. Dup'aia nu l-am mai luat, numa' cei foarte gelosi veneau cu sotul/sotia. Dar cel mai bine ne distram noi intre noi, fara consorti, dansam ca nebunii, glumeam fara perdele, era o atmosfera nebuna-nebuna.
Vorba cumnatei mele, sora sotului, care si ea era mai petrecareata si stie cum ii este fratele ... "draga, foarte bine faci, platesti pe jumatate, si te distrezi dublu!"

Anul asta insa este un an dificil la noi, plin de tristete... sotul cumnatei mele a murit in iunie, in decembrie pe 21 avem parastasul de 6 luni... de sarbatori probabil vom fi numai noi cu ea, cu fiica ei si prietenul ei, cu inca o verisoara primara a sotului, care exact in ziua mortii lui a implinit 50 de ani, si in aceleasi zile si-a parasit sotul, care i-a chinuit toata viata.

Nasol an a fost anul asta pentru noi... macar sa fie cel ce vine mai bun.

Ma iertati daca v-am intristat... azi cred ca e o zi proasta a mea pale

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMier 12 Noi 2008, 14:57

aurora a scris:
pai dupa cum vad... suntem cam toti pe o forma... aici ce ne mai "tambaluim"

la noi petreceri intotdeauna au fost numai cabd musai-musai a trebuit sa fie.
sotul meu nu-i petrecaret... cand mergem unde-i musai, se comporta onorabil, adica si converseaza, si danseaza, dar nu cu maaare placere si niciodata decat cat musai (mai ales la dans)
cand eram in servici la centru de calcul de la combinat, din '77 pana in 1992, am avut un colectiv super-super... mai ales vara faceam cate un chef la baraj, la restaurantul combinatului, se cheama "Casa Alba"... era tare fain. Prima data m-am dus si cu sotul, a stat toata petrecerea la masa cu seful meu, si ala mare pescar, si au vorbit de pescuit. Dup'aia nu l-am mai luat, numa' cei foarte gelosi veneau cu sotul/sotia. Dar cel mai bine ne distram noi intre noi, fara consorti, dansam ca nebunii, glumeam fara perdele, era o atmosfera nebuna-nebuna.
Vorba cumnatei mele, sora sotului, care si ea era mai petrecareata si stie cum ii este fratele ... "draga, foarte bine faci, platesti pe jumatate, si te distrezi dublu!"

Anul asta insa este un an dificil la noi, plin de tristete... sotul cumnatei mele a murit in iunie, in decembrie pe 21 avem parastasul de 6 luni... de sarbatori probabil vom fi numai noi cu ea, cu fiica ei si prietenul ei, cu inca o verisoara primara a sotului, care exact in ziua mortii lui a implinit 50 de ani, si in aceleasi zile si-a parasit sotul, care i-a chinuit toata viata.

Nasol an a fost anul asta pentru noi... macar sa fie cel ce vine mai bun.

Ma iertati daca v-am intristat... azi cred ca e o zi proasta a mea pale

Intr-adevar, cel mai greu e in primul an, cand treci singur prin sarbatori si nu stii cum o sa fie. De fapt nici nu te intereseaza. Stii ca totul e greu.

Nu ma intristez totusi...adica asa sunt eu, cand sunt altii tristi, cand sunt probleme, ma mobilizez sa ii ajut sa treaca peste momentele grele.
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 EmptyMier 12 Noi 2008, 15:20

multumesc mult, zaraza... nici nu stii ce bine este sa ai prieteni langa tine, asa cum esti tu acuma hug

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ODAIA DE LA DRUM   ODAIA DE LA DRUM - Pagina 3 Empty

Sus In jos

ODAIA DE LA DRUM
Sus 
Pagina 3 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: ABBA-
Mergi direct la: