| ODAIA DE LA DRUM | |
|
+11bulache TUDOR zuum bila Karima nicuvar zaraza26 aurora abbilbal Emil Condor abba 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Joi 19 Mar 2009, 21:17 | |
| De-asta ma bagi in seama asa de mult pe mess! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Joi 19 Mar 2009, 21:20 | |
| - ostrovna a scris:
- Multumesc la fel,am inteles ca ai un baiat si o fata:)
Si am vazut si poza din Timisoara orasul meu. Ma numesc Geta Molnar si sunt din Timisoara:)
Liviu m-a denumit asa:) E un dragut si Ioana la fel:)
Numai bine:)
Geta:) Buna, Geta! Am doi baieti si o fata. Numai bine si tie! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: wow Vin 20 Mar 2009, 16:42 | |
| | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 20 Mar 2009, 16:56 | |
| - abba a scris:
- De-asta ma bagi in seama asa de mult pe mess!
Fii atentă şi prudentă. În perioada cât am fost contaminat cu viruşi nu am folosit messengerul decât cu Emil, ştiindu-l că are antivirus tare şi a trebuit să-l consult pentru problemele mele. Nu eşti singura care spui că ai prmit pe mess. diverse invitaţii de la mine. | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 20 Mar 2009, 17:06 | |
| Nu e aia Abbi. Cred ca voia sa-ti spuna ca nu o prea mai contactezi pe mess ! Te tragea de urechi cum s-ar zice. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 20 Mar 2009, 17:24 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Nu e aia Abbi. Cred ca voia sa-ti spuna ca nu o prea mai contactezi pe mess ! Te tragea de urechi cum s-ar zice.
Da Franz, a fost o perioadă destul de lungă în care mă mişcam tare greu din cauza viruşilor, spamurilor şi a unui haker. Atunci am evitat să iau legătura cu voi şi când aveam ferestre de acces intram pe forumul Prisma. Nu am intrat prin alte părţi pentru că sunt zgârcit şi nu am vrut să fac donaţii. | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 20 Mar 2009, 17:28 | |
| Ma faci sa rad ! Sper ca e o gluma cu zgarcenia si donatiile. Sau te referi la donatiile in virusi ? | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
abba
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 20 Mar 2009, 21:18 | |
| Abbilule, eu ma plangeam de altceva. Franz a intuit bine! Dar nu-i problema...am mai patit-o si cu altii! Se pare ca sunt la moda "arogantele" lui Jiji! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
abba
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 20 Mar 2009, 22:59 | |
| _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 20 Mar 2009, 23:01 | |
| Servus, Abba! Nu prea îti mai place la Popas sau ai fost foarte ocupată în ultima vreme? De fapt, ce întreb eu? Toti suntem ocupati, numai să vrem. Mă bucur să te revăd! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abba
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 21 Mar 2009, 08:42 | |
| Servus, Emil! Adevarul e ca la scoala e un infern, de o luna si ceva ne streseaza cu inspectii, ne transforma in hartogari, doar pentru ca e perioada schimbarilor de inspectori si fiecare vrea sa demonstreze ca e indispensabil. Cu ocazia asta, am vazut si cat de capabili sunt domnii care ne verifica pe noi. Oricum, furnicuta nu mai e fericita sa intre la clasa! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 21 Mar 2009, 23:54 | |
- Ma faci sa rad ! Sper ca e o gluma cu zgarcenia si donatiile. Sau te referi la donatiile in virusi ?
Păi nu râde că atunci când am viruşi îmi place să-i păstrez pentru mine, nu să contaminez şi pe alţii | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 21 Mar 2009, 23:57 | |
| - zaraza26 a scris:
- Poti sa ma contactezi si pe mine cand ai virusi... Nu mi-e frica! Si am doi anti-virusi: unul pe calculator, acasa si la serviciu, la fel de buni, si unul la compartimentul informatica.
Mulţumesc pentru invitaţie Zaraza. Când va fi cazul te voi căuta fără oprelişte. | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Dum 22 Mar 2009, 00:04 | |
| - abbilbal a scris:
- Franz Schneider a scris:
- Ma faci sa rad ! Sper ca e o gluma cu zgarcenia si donatiile. Sau te referi la donatiile in virusi ?
Păi nu râde că atunci când am viruşi îmi place să-i păstrez pentru mine, nu să contaminez şi pe alţii Pai nu rad. As fi ras doar in contextul in care nu era vorba de virusi. Tocmai de aceea am si scris de ras prima data, apoi am adaugat chestia cu virusii, iar tu trebuia sa intelegi asta. M-am confruntat cu mult timp in urma cu viermii astfel incat numai de ras nu-mi arde atunci cand un semen de-al meu o pateste. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Dum 22 Mar 2009, 00:14 | |
| - abba a scris:
- Abbilule, eu ma plangeam de altceva. Franz a intuit bine! Dar nu-i problema...am mai patit-o si cu altii! Se pare ca sunt la moda "arogantele" lui Jiji!
Abba, eu nu ştiu care sunt aroganţele lui Jiji. De foarte multă vreme deschid televizorul doar pentru ca Puiu Mic să vadă Animall Planett. Nu mai am vreme şi pentru televizor. Crezi sau nu, dar sunt prins în scrierea unei cărţi de muzică. Acum am mai multă vreme pentru forum deoarece un virus mia afectat CD-ul pe care aveam programul de muzică şi făcând resetarea calculatorului, nu mai am de pe ce copia programul de muzică până se va rezolva problema cu CD-ul. Deci nu aveam cum realiza mai multe vizite de lucru pe forumuri sau messengeruri chiar dacă "Elle n'aimait pas mon deux pièces séjour". Acum, cât nu mai pot lucra la cartea de muzică te voi vizita mai des, dar prioritar va rămâne acest forum unde am foarte multe subiecte deschise pe care trebuie să le întreţin viabile. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Dum 22 Mar 2009, 00:20 | |
- abbilbal a scris:
- Franz Schneider a scris:
Păi nu râde că atunci când am viruşi îmi place să-i păstrez pentru mine, nu să contaminez şi pe alţii Pai nu rad. As fi ras doar in contextul in care nu era vorba de virusi. Tocmai de aceea am si scris de ras prima data, apoi am adaugat chestia cu virusii, iar tu trebuia sa intelegi asta. M-am confruntat cu mult timp in urma cu viermii astfel incat numai de ras nu-mi arde atunci cand un semen de-al meu o pateste. Am înţeles nuanţa răspunsului tău , dar nu-mi păsălea mie un altfel de răspuns amical. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Mar 24 Mar 2009, 04:55 | |
| - zaraza26 a scris:
- Poti sa ma contactezi si pe mine cand ai virusi...
Gripa e ok? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Mar 24 Mar 2009, 22:17 | |
| - zaraza26 a scris:
- Oare ce antivirus o fi instalat? ca inca n-am aflat!
Păi, caută Clasamentul celor mai bune programe antivirus din lume şi vezi care e (detasat) pe locul 1, urmat de Kaspersky, Norton... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Dum 19 Apr 2009, 09:10 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Dum 26 Apr 2009, 01:02 | |
| | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Mar 28 Apr 2009, 18:00 | |
| Abbilule, Abbilule... _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Joi 30 Apr 2009, 19:53 | |
| - abba a scris:
- Abbilule, Abbilule...
Câte vorbe intră-ntr-un cuvânt repetat ! | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Joi 30 Apr 2009, 21:16 | |
| - abbilbal a scris:
- abba a scris:
- Abbilule, Abbilule...