_____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Dum 21 Dec 2008, 05:26
aurora a scris:
abbibule, bieninteles ca am spus... cel putin O DATA am spus... bioeninteles ca nu stiu unde!
Cred ca astea ar fi bine de scris acolo, la "computadoare"
Dacă întrebările sunt puse acolo, în acelasi loc vor fi si răspunsurile. De ce spun eu să se respecte titlurile subiectelor deschise? Asa stie omul să se uite după ce-l interesează, chiar în locul potrivit.
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Dum 21 Dec 2008, 09:42
Dumnezeu să-ţi dea sănătate, şi să te bucuri de viaţă veşnică. Sînt un nostalgic al Doinei şi al lui Ion Aldea Teodorovici. O plăcere deosebită să ascult mesajul din cîntecele lor. Mi-amintesc cîtă tristeţe a produs dispariţia lor de pe scena României, şi din mijlocul vorbitorilor de limbă românescă de pe ambele maluri ale Prutului. Accidentul acela stupid nu a fost altceva decît o manevră de culise a puterii rusofone basarabene ale vremii. A fost aproximativ la fel cu scenariul premergător dispariţiei prinţesei Diana. Aşa ceva nu se poate da uitării. Mulţumesc Abba, fii binecuvîntată şi pentru că-mi aminteşti şi de Formaţia ABBA.
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 26 Dec 2008, 11:18
Eu iti multumesc pentru gandurile bune, Tudor! Cat despre cei doi minunati, e o bucurie sa-i ascult in momentele speciale de sarbatoare, si o alinare cand sufletul mi se intristeaza. Doina si Ion Aldea Teodorovici - Bucurati-va https://www.youtube.com/watch?v=5Q8o-kGupX0
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 27 Dec 2008, 13:51
Când tu ai fost pe aste meleaguri, io am fost ocupat cu o mare dispută. O găseşti la religii.
Cu drag îţi ofer pe Boney M cu al lor Babilon
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 27 Dec 2008, 14:06
Şi Al Bano cu Romina Power
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abba
Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 27 Dec 2008, 14:18
Multumesc, Onorabbilule! Voi trece sa vad si cum a fost disputa aceea.
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Lun 29 Dec 2008, 14:01
Am ascultat coloana sonoră de la "Fântâna". Cu ocazia asta am aflat că tot Clint Mansell a compus şi coloana sonoră de la "Requiem for a Dream". Cu adevărat răvăşitor... O să încerc să-mi descarc şi filmul.
Mulţumesc mult!
_____________________ Free your mind!
abba
Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Lun 29 Dec 2008, 17:15
Anahoret a scris:
Am ascultat coloana sonoră de la "Fântâna". Cu ocazia asta am aflat că tot Clint Mansell a compus şi coloana sonoră de la "Requiem for a Dream". Cu adevărat răvăşitor... O să încerc să-mi descarc şi filmul.
Mulţumesc mult!
Stiam eu ca muzica te va conduce si la film! Abia astept sa-ti aud parerea!
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Lun 29 Dec 2008, 17:24