| ODAIA DE LA DRUM | |
|
+11bulache TUDOR zuum bila Karima nicuvar zaraza26 aurora abbilbal Emil Condor abba 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 06 Dec 2008, 13:23 | |
| - abba a scris:
- Am fost! Mission accomplie!
Da. Dumnezeu să-ţi primească darul. Ştiu despre ce este vorba. Nu am uitat. Ai o nouă ţâncă. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 06 Dec 2008, 13:26 | |
| - aurora a scris:
- ..... Imi pare rau ca nu a intrat .... Florin Calinescu, ......
Vai ce-mi tihneşte ! | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 06 Dec 2008, 13:31 | |
| - abbilbal a scris:
- abba a scris:
- Am fost! Mission accomplie!
Da. Dumnezeu să-ţi primească darul. Ştiu despre ce este vorba. Nu am uitat. Ai o nouă ţâncă. Si tzanca mea, Cerasela, mai are inca 5 frati, mai maricei! Azi, m-a topit cand am auzit-o cu ce glascior m-a intampinat: "Saru'mana, tanti!" Si la plecare, ea a mai iesit o data pe scari, ca sa ma salute...Simte ea ca principalul motiv al vizitelor mele e fetzica ei dulce si ochisorii aia jucausi! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 06 Dec 2008, 16:20 | |
| Bucuria Ceraselei este şi a ta. Aşa a vrut Dumnezeu să vă cunoaşteţi şi să vă împrieteniţi.
PS Scriind aceste cuvinte am pierdut două lacrimi. Câte una din fiecare ochi. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 06 Dec 2008, 22:37 | |
| Dar ce faceti fratilor aici? Vorbiti în soaptă??!!
Abba, si tu te ocupi de copiii în nevoi? La fel ca Zuum si cumnata mea din Brasov. Domnul să vă binecuvinteze! | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Mier 10 Dec 2008, 06:45 | |
| Emile, e prea mult spus. Eu nu o fac in mod organizat, ci spontan. Si am ales familia asta . Desi cred ca daca fiecare familie cu posibilitati medii ar avea grija de o alta familie aflata in stare de pauperitate, mult bine ar mai fi! Din pacate, ajutorul nostru e prea putin, ar fi nevoie de interventia autoritatilor, caci locuinte decente nu le putem da si nici locuri de munca. _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 12 Dec 2008, 01:53 | |
| Domnita noastră nu are somn - mă bucur să văd că nu sunt singur în Popas. | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 12 Dec 2008, 02:00 | |
| Hei, Emile, de cînd aşteptam eu ocazia să stau în puterea nopţii la taclale cu voi şi uite că se ivi şi asta! Îmi aştept feciorul cel mare să vină de prin ale străinătăţuri şi nu pot adormi pînă nu-l văd acasă, la masă, şi mai apoi la culcuşul lui, cuminte! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 12 Dec 2008, 02:02 | |
| Se pare că odată cu venirea lui, poate să vină si Crăciunul... | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 12 Dec 2008, 02:06 | |
| Pînă mi s-or aduna toţi puii acasă, Moşul să stea la el acolo! Îl chem eu atunci, cînd mi-o fi casa plină! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 12 Dec 2008, 02:14 | |
| No, atâta timp cât lasi un loc liber si pentru Mosul, o să vină jupânul. Ho, ho, ho! | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 12 Dec 2008, 02:19 | |
| E primul an cînd îmi aştept toţi copiii să vină acasă de sărbători . Moşul meu vine de trei ori anul ăsta! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 12 Dec 2008, 02:23 | |
| Se anuntă un sfârsit de an spectaculos, atunci! Bucurati-vă din plin atâta timp cât sunteti împreună - uite, la mine nu am mai avut Sărbători în mijlocul alor mei din 1985! Vorbesc despre cei dragi din România - aici, cei ce suntem, mereu facem ceva împreună. Să vă dea Domnul sănătate si multă pace! | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Vin 12 Dec 2008, 02:36 | |
| Mulţumesc mult, Emile! Şi să ţi se întoarcă tot binele din gîndul tău! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 13 Dec 2008, 01:07 | |
| Duminica dimineata plec la Bucuresti la fata si la mama!!!!!!! O sa fiu plecata toata saptamana, sa stiti sa nu ma cautati, daca nu apuc samai intru macar cate un pic prin odaile popasului. De Craciun vine fata noastra acasa, o sa fim si noi cu familia la noi, in ajun vine si cumnata, cu fata ei si cu prietenul fetei. E primul Craciun fara cumnatul _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 13 Dec 2008, 01:13 | |
| - aurora a scris:
O sa fiu plecata toata saptamana, sa stiti sa nu ma cautati Te vom căuta si în Bucuresti, tu ce crezi? Îti doresc zile perfecte (în viziunea voastră) în mijlocul celor dragi ai tăi! Să ne revedem sănătosi! Dacă nu mi se mai iveste ocazia: La Multi Ani Aurora! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 13 Dec 2008, 01:25 | |
| - aurora a scris:
- Duminica dimineata plec la Bucuresti la fata si la mama!!!!!!!
O sa fiu plecata toata saptamana, sa stiti sa nu ma cautati, daca nu apuc samai intru macar cate un pic prin odaile popasului. De Craciun vine fata noastra acasa, o sa fim si noi cu familia la noi, in ajun vine si cumnata, cu fata ei si cu prietenul fetei. E primul Craciun fara cumnatul De Crăciun o să ai ocazia să-l cunoşti şi pe călugăr. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 13 Dec 2008, 01:26 | |
| - aurora a scris:
- Duminica dimineata plec la Bucuresti la fata si la mama!!!!!!!
O sa fiu plecata toata saptamana, sa stiti sa nu ma cautati, daca nu apuc samai intru macar cate un pic prin odaile popasului. De Craciun vine fata noastra acasa, o sa fim si noi cu familia la noi, in ajun vine si cumnata, cu fata ei si cu prietenul fetei. E primul Craciun fara cumnatul Păi tu hă Auroroooo !!! Fugi de ziua ta ? Ne laşi să salivăm ? Pntru asta am să te penalizez. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 13 Dec 2008, 01:31 | |
| Nu fug, Liviule, dar de cand fata e la bucuresti, asa e traditia, sa merg acolo ca sa fim toti impreuna. Si de cand fata e pe banii ei, imi face ea ziua! face program cultural distractiv, spectacole, masa festiva, toate alese de ea si surprize. Si asta ca sa fiu si cu mama, si mama ma serbeaza pe de alta parte, alte surprize. Dar poate reusesc macar un pic sa intru de acolo pe forum, daca nu, imediat ce ma intorc acasa, voi fi iar cu voi! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 13 Dec 2008, 01:32 | |
| auleu, iar fatuca asta cu rosu in gat? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 13 Dec 2008, 01:33 | |
| Emilule, multumesc mult de urari! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 13 Dec 2008, 01:41 | |
| Asta e. Aşai. Să te simţi bine alături de cei dragi ! Dumnezeu să vă dea liniştea şi pacea de care aveţi nevoie. La mulţi ani şi din partea mea! De fapt aniversările în capul meu încep cu o săptâmână înainte.
Miluuuu!!! Dă pentru aurora La Mulţi Ani! Să vadă şi ea ce afain îi. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 13 Dec 2008, 01:43 | |
| Păi mă pretini şi pretine. Ne întâlnirăm aici în odaia de la drum pentru a o serba pe Aurora ad-hoc. Şi io acum îmi adusăi aminte că la moşu era "casa dinăinte". | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 13 Dec 2008, 01:46 | |
| Este afisat cu toată dragostea ce o avem pentru Aurica Doina noastră. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM Sam 13 Dec 2008, 01:48 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ODAIA DE LA DRUM | |
| |
|
| |
| ODAIA DE LA DRUM | |
|