LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Limba taieri comment-143 reclame efremovivanantonovici problema mediu drumetie google sibiu 1918 internet Popasul nicuvar romana padure istorie brasov humanitas curiozitati Fantasy 23 1 CPSF muzica_traditionala politica
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Casuta din padure (I) - Pagina 31 I_vote_lcapCasuta din padure (I) - Pagina 31 I_voting_barCasuta din padure (I) - Pagina 31 I_vote_rcap 
Emil Condor
Casuta din padure (I) - Pagina 31 I_vote_lcapCasuta din padure (I) - Pagina 31 I_voting_barCasuta din padure (I) - Pagina 31 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Casuta din padure (I)

In jos 
+17
yzzy
Layla
ACCENT
ostrovna
Mihai LEONTE
zuum
Anahoret
cactus
Diaporevomenos
Karima
Administrator
nicuvar
abba
Emil Condor
aurora
abbilbal
zaraza26
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptySam 27 Iun 2009, 15:56

Emil Condor a scris:
Siii... astăzi te bucuri de prima zi din al 45-lea an de viată!
Multe, multe bucurii îti doresc din toată inima. hug

Multumesc!! I love you A naibii treaba... eu nu-s normala, nu ma deranjeaza absolut deloc un an in plus (sau in minus Laughing )
Imi dau seama ca tot timpul ma compar cu cei mai in varsta si imi zic ca-s mai tanara... doh Cam cu cei cu zece ani in plus... deci totul teoretic. Imi zic: "a, n-am 60 de ani, inseamna ca trebuie sa fiu in forma". Si la 60 o sa ma gandesc ca n-am 70 si tot asa.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptySam 27 Iun 2009, 16:04

zaraza26 a scris:
A naibii treaba... eu nu-s normala, nu ma deranjeaza absolut deloc un an in plus (sau in minus Laughing )
Si eu simt la fel ca tine, deci sunt anormal. Laughing
Interesant este că si pe plan fizic, mai intru în lupte cu tineri de 25 de ani si foarte adesea ies învingător. Vorbesc aici, în primul rând despre tenis de câmp unde încă nu sunt multi ce să-mi stea în fată sau înnot, unde mai posed viteză bună si rezistentă la mersul pe sub apă. Plus altele ce nu le mai mentionez... Cu adevărat nu simt că am 50 de ani. Probabil am căzut în nesimtire! Laughing

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptySam 27 Iun 2009, 19:38

Emil Condor a scris:
Poate copiii mă vor provoca la un tenis, ori la un pescuit, nu stiu...
La mine încă plouă iar ai mei dorm ca marmotele! I love you Laughing
Emile, mi-ai dat o idee! Ies din forum şi bag un NFS! bounce

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptySam 27 Iun 2009, 20:08

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
A naibii treaba... eu nu-s normala, nu ma deranjeaza absolut deloc un an in plus (sau in minus Laughing )
Si eu simt la fel ca tine, deci sunt anormal. Laughing
Interesant este că si pe plan fizic, mai intru în lupte cu tineri de 25 de ani si foarte adesea ies învingător. Vorbesc aici, în primul rând despre tenis de câmp unde încă nu sunt multi ce să-mi stea în fată sau înnot, unde mai posed viteză bună si rezistentă la mersul pe sub apă. Plus altele ce nu le mai mentionez... Cu adevărat nu simt că am 50 de ani. Probabil am căzut în nesimtire! Laughing

Multi inainte Emile:) mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptySam 27 Iun 2009, 22:38

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
50 de ani.

Nu am nimic împotrivă! Laughing
Multumesc, Geta dragă! mwah!

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyDum 28 Iun 2009, 00:07

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
50 de ani.

Nu am nimic împotrivă! Laughing
Multumesc, Geta dragă! mwah!

Emile eu am 52 si care-i problema?
Am doua fete minunate smile
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyDum 28 Iun 2009, 00:09

Eu nu dau importantă vârstei omului. Privesc la alte aspecte din viata lui. smile

Să-ti trăiască! Cele două fete frumoase să trăiască mult si în fericire.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyLun 29 Iun 2009, 09:04

Ieri n-a mai plouat... pe la amiaza s-a innorat, dar numai a picurat, apoi norii s-au imprastiat si desi s-au mai rotit deasupra Nasaudului, vremea a ramas frumoasa. In schimb, a tras o ploicica buna acasa la mama, tot pe la amiaza ulala
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyLun 29 Iun 2009, 09:58

Excursia care se va desfasura in urmatoarele imagini va fi sub numele de "Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai" - atat de mult mi-a placut peisajul.

Sambata cand s-a intors sotul meu de la o intalnire cu colegii am aflat ca duminica vom merge sa vedem locul unde a existat pana la domnia imparatesei Maria Tereza, satul Nepos din judetul Bistrita-Nasaud. Printre reformele imparatesei a fost si mutarea tuturor satelor de pe malul Somesului pe malul stang. Sambata sotul meu a aflat pe unde se ajunge la Neposul vechi.
Spre rasarit, soseaua ce iese din Nasaud se imparte spre Bistrita si spre Rebrisoara. La iesirea din comuna Rebrisoara drumul se desparte din nou, spre Parva si spre Nepos. Drumul spre Nepos duce mai departe, spre Rodna. Inainte de a ajunge in Nepos, am luat-o pe jos, spre stanga, pe o poteca, nici drum de carute nu-i puteam spune (acesta fiind malul drept al Somesului).

Dar mai intai am alimentat masina. Pentru prima data in asemenea ocazie, eu, ţuşti din masina si fac o poza unei pante abrupte de vizavi. Acolo am urcat anul trecut, eu doar pana la jumatatea pantei. Tot acolo am vazut anul trecut pe unul coborand cu parapanta.

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture007az
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyLun 29 Iun 2009, 10:01

Excursia am facut-o dimineata, intre 10.10 si 12.00, de teama ca dupa-masa vremea se va strica asa cum avea obiceiul de doua zile.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyLun 29 Iun 2009, 12:45

Dar n-am stiut drumul scurt. Am urmat drumul mai lat, mai marcat... si am ocolit foarte mult prin padurea aflata deasupra vaii cu pricina. Am facut din nou miscare din plin, asa cum eram obisnuiti. doh
Ne-am bagat pe drumurile alunecoase din cauza ploilor din ultima vreme. Dincolo drumul era mai mult cu iarba si noi am crezut ca nu e drumul bun... Am tot urcat, am tot urcat... pantele nu erau abrupte, dar am mers cel putin jumatate de ora asa. In fine, am iesit din padure (mai ieseam noi din padure, dar intram imediat in alta). O splendida priveliste ni s-a infatisat. O vale larga, si in vale numai copaci ici-colo si flori peste tot... un camp de flori. Am sesizat diferenta intre ce am vazut in restul imprejurimilor Nasaudului si ce e aici. In rest vaile erau pline de buruieni tepoase, cu tulpini groase adesea... flori relativ putine. Aici plantele iti dadeau impresia de moliciune si florile acopereau fiecare coltisor. De fapt era un microclimat mai bland, eu cred... aspectul fiind foarte apropiat de cel de acasa, din judetul Iasi. Am intalnit case de caramida, facute numai pentru sezonul culesului/cositului, livezi de peri si meri, nuci pe alocuri, un cires salbatic din care am mancat trei cirese, chiar mure in doua locuri, ceea ce n-am vazut decat si mai rar in restul vailor. Si ce a mai fost... veti vedea! hug

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture010ao
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyLun 29 Iun 2009, 12:51

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture011a

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture012ae

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture013ae
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyLun 29 Iun 2009, 12:59

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture014aa
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyLun 29 Iun 2009, 13:53

Zaraza ce frumos:)
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyLun 29 Iun 2009, 15:01

Abia astept sa revad locurile de la Nasaud-Rodna...este parca alta lume pe acolo,
alt aer, alt miros. In august merg si eu acolo, o duc pe mama la fratele ei, la neamuri.
Sunt si ei in varsta si ma gandesc cu tristete, cand nu vor mai fi, se vor rari mult
vizitele noastre anuale acolo. Dar sper sa nu inceteze de tot, sa mai avem la cine merge.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyMar 30 Iun 2009, 08:27

aurora a scris:
Abia astept sa revad locurile de la Nasaud-Rodna...este parca alta lume pe acolo,
alt aer, alt miros. In august merg si eu acolo, o duc pe mama la fratele ei, la neamuri.
Sunt si ei in varsta si ma gandesc cu tristete, cand nu vor mai fi, se vor rari mult
vizitele noastre anuale acolo. Dar sper sa nu inceteze de tot, sa mai avem la cine merge.

Si la noi se va pune problema daca vom mai merge in Iasi dupa ce se muta mama aici... cand se va muta... Si cred ca vom merge pentru ca trebuie sa vad cum se schimba Iasi-ul.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyMar 30 Iun 2009, 10:35

Căpiţe de fân în planuri paralele.

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture015am

Peisaj cu mal abrupt

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture016ac

Detaliu

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture017am
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyMar 30 Iun 2009, 10:45

In departare, unde aceasta vale larga se inchide, era si o turma de oi. Poza e marita de 4 ori cu zoom optic, dar parca imi pare rau ca n-am facut si una standard.

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture018ak

Cand natura invesmanteaza pana si copacii uscati...

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture019a

Dupa drumul prin padure, acum am cautat sa ne intoarcem prin vale. Intr-adevar, coborand catre niste case mai la vale direct peste camp, am gasit un drum. Am luat-o la vale... drumul era plin de iarba, se vede in dreapta pozei, arcuit, coborand pe langa copac.

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture028am
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyMar 30 Iun 2009, 13:54

Si din nou nu m-am putut abtine sa nu fac o fotografie...
De fapt punctul culminant trebuia sa fie ruinele bisericii. Pe urma insa am aflat ca am fi vazut ce ramasese dupa ce biserica fusese mutata cu totul in noua locatie. La un moment dat ne si simteam ca la Ciresarii, prin padure, scrutand din cand in cand in vale, poate zarim ruinele.

Acolo in dreapta se vede un copac in pozitie oblica. Am gasit in jurul lui niste pietre mari. Posibil acolo sa fie ramasitele bisericii. Colegul ce stia despre ramasite si despre un tău (balta, lac), le stia din... copilarie. Nu mai fusese de atunci pe acolo!

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture029au

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture031a

Alt camp de flori

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture033a
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyMar 30 Iun 2009, 14:05

Apropiindu-ne de sosea... Drumul si calea ferata sunt ascunse de copacii de la poalele dealului. Zona de fânaţ e dincolo de sosea si cale ferata.

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture039al

... si mai aproape

Casuta din padure (I) - Pagina 31 Picture047a
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyMar 30 Iun 2009, 14:40

Duminica seara am mers cu niste prieteni sa vedem cele patru poduri de beton peste "Valea Caselor", o apa ce curge prin mijlocul orasului. La cele patru poduri a fost facuta receptia oficiala acum cateva zile. Am mers cu masina pana dupa ultimul pod, fiind drum pietruit proaspat, cu piatra marunta, pe ultima portiune. Podurile sunt facute unde sunt ultimele randuri de case pe deal. De acolo am mai urcat, dus-intors au fost 2 km si jumatate. Am ajuns iar intr-un loc de unde se deschide o frumoasa panorama. Ziua era pe sfarsite, asa ca imaginile nu sunt de calitate si nici n-am fotografiat in departare... chiar nu s-ar fi vazut nimic. Intr-o buna zi insa, voi veni cu imagini de acolo. hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyVin 03 Iul 2009, 04:55

zaraza26 a scris:
Si din nou nu m-am putut abtine sa nu fac o fotografie...
Cu asa frumuseti, cum să te abtii? thumb_yello

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyVin 03 Iul 2009, 12:45

Zaraza foarte frumoase locuri ,cum sunt capitele acelea in planuri paralele parca-s oameni zau?
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyDum 05 Iul 2009, 16:32

Media generala la bacalaureat, 9,55.

Casuta din padure (I) - Pagina 31 000203F0

Casuta din padure (I) - Pagina 31 000201F6
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 EmptyDum 05 Iul 2009, 16:35

A făcut bine, fata noastră! bravo

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 31 Empty

Sus In jos

Casuta din padure (I)
Sus 
Pagina 31 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Casuta din padure (II)
» STIRI SOCIALE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZARAZA-
Mergi direct la: