| Casuta din padure (I) | |
|
+17yzzy Layla ACCENT ostrovna Mihai LEONTE zuum Anahoret cactus Diaporevomenos Karima Administrator nicuvar abba Emil Condor aurora abbilbal zaraza26 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 18 Iun 2009, 14:25 | |
| Cea mai mare parte din drumul de pe celalalt versant l-am strabatut printr-o padure cu conifere si foioase. Cand ne-am intors pe varful dealului a inceput sa picure. Pana am ajuns acasa a inceput sa ploua. Noroc ca am avut niste palarii de soare mai serioase, care ne-au aparat de ploaie, iar pe spate, rucsacii ne-au protejat si ei. | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 18 Iun 2009, 14:28 | |
| - zaraza26 a scris:
- Intr-o localitate dupa Timisoara am vazut o catedrala frumoasa.
Este vorba de comuna Vinga. Intre Timisoara si Arad sunt doar 3 localitati: Ortisoara, Vinga si Sagu. (nu Sagu Timiseni, care e spre Stamora Moravita). _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 18 Iun 2009, 14:36 | |
| Da, Vinga. Sotul meu mi-a spus acasa ce localitate era, mi-am notat, dar alaltaieri n-am mai gasit hartia. El isi mai aduce aminte de bomboanele Vinga. | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 18 Iun 2009, 15:04 | |
| - zaraza26 a scris:
- Da, Vinga. Sotul meu mi-a spus acasa ce localitate era, mi-am notat, dar alaltaieri n-am mai gasit hartia. El isi mai aduce aminte de bomboanele Vinga.
E catolica catedrala din poza duminica a fost Diana domnisoara de onoare acolo:) | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 18 Iun 2009, 15:16 | |
| - ostrovna a scris:
- zaraza26 a scris:
- Da, Vinga. Sotul meu mi-a spus acasa ce localitate era, mi-am notat, dar alaltaieri n-am mai gasit hartia. El isi mai aduce aminte de bomboanele Vinga.
E catolica catedrala din poza duminica a fost Diana domnisoara de onoare acolo:) Frumoasa cladire! | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 18 Iun 2009, 18:09 | |
| Sa nu credeti ca daca tac, inseamna ca nu vad si nu savurez minunatiile postate de voi ! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 07:10 | |
| - Cristina a scris:
- Sa nu credeti ca daca tac, inseamna ca nu vad si nu savurez minunatiile postate de voi !
Te cred dar totusi, cum să taci când vezi asa peisaje minunate? Faine poze, Zaraza! Cristina are dreptate. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 08:15 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 14:29 | |
| | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 15:15 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 17:16 | |
| La cateva zile dupa ce ne intorsesem, fata imi spune ca strugurasii au inceput sa se coaca si gaseste boabe bune de mancat. Dupa cum se vede: Dupa cateva zile au inflorit si crinii portocalii, dar au flori tare putine. Anul trecut au fost multe. Am si gura leului. in doua variante | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 17:18 | |
| Iata si macul de care povesteam undeva | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 17:36 | |
| Pana in 2007 am avut si crini albi. Si alt aparat foto, unde puteam modifica mai usor ca data sa apara sau nu pe fotografie. Acest aparat foto a fost pierdut in Bucuresti. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 17:39 | |
| vai Zaraza ce faine flori ai superbe:) | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 17:41 | |
| - ostrovna a scris:
- vai Zaraza ce faine flori ai superbe:)
Toate florile sunt superbe, nu numai ale mele. Aparatele astea foto fac minuni. Ma uitam mai devreme printre pozele alb-negru pe suport de hartie. Ce diferenta!! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 18:22 | |
| - zaraza26 a scris:
- ...Iata si macul de care povesteam undeva
Da, este mac de cultură. Adică mac semănat de om, nu crescut sălbatic pe "margine de drum". | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 18:26 | |
| - abbilbal a scris:
- zaraza26 a scris:
- ...Iata si macul de care povesteam undeva
Da, este mac de cultură. Adică mac semănat de om, nu crescut sălbatic pe "margine de drum". Ce-si face omul cu mana lui... As vrea sa am rosii, roz, cum avea mama, dar nici nu am curaj sa caut (prima faza) niste samanta, ca poate nici nu se prinde si m-oi trezi fara maci, ca doar o sa-i smulg pe astia mov ca sa nu faca samanta. Asa-i ca e bine asa cum e? Numai pentru asta nu mi-am pierdut timpul... | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 18:51 | |
| Dacă oi mai trăi pân' la anul am să-ţi trimit nişte sămânţă de mac bătut, roşu. Şi... a propos, am văzut că şi tu ai coacăze roşii! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 20:15 | |
| - Anahoret a scris:
- Şi... a propos, am văzut că şi tu ai coacăze roşii!
O zis că-s struguri. De m-am dus şi m-am uitat la ai mei. Tot verzi! Ce plasă am luat! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 21:02 | |
| Păi şi ai mei sunt verzi! Abia ce s-a scuturat floarea în viţă săptămâna trecută. Mâine am să mă scol cu noapte-n cap, să ajung la Plopeni pe răcoare, să leg via. S-au făcut corzile cât şerpii şi au început să se încâlcească. Sâmbăta trecută, la boltă, mi-a luat o oră/butuc. Mi-e groază de ce o să mă aştepte mâine! Şi am nişte buruieni frumoase pe rânduri... a propos, nu ştiţi pe cineva care cumpără buruieni? Dau ieftin... doar să vină să le culeagă! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 22:47 | |
| - Anahoret a scris:
Mi-e groază de ce o să mă aştepte mâine! Şi am nişte buruieni frumoase pe rânduri... a propos, nu ştiţi pe cineva care cumpără buruieni? Dau ieftin... doar să vină să le culeagă! Noi le-am cam pus la punct. Deja am mâncat dovlecei, chiar şi castraveţi. Anul ăsta am pus prima oară brocolli, sunt curioasă ce-o să iasă. A! Şi vinete albe![u] :really: _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 23:15 | |
| - yzzy a scris:
- A! Şi vinete albe!:really:
Cum sunt alea? Eu le ştiu doar pe cele "normale". Pune şi tu o poză! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
yzzy
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 19 Iun 2009, 23:44 | |
| - Anahoret a scris:
- yzzy a scris:
- A! Şi vinete albe!:really:
Cum sunt alea? Eu le ştiu doar pe cele "normale". Pune şi tu o poză! Deocamdată răsadurile sunt la fel. Când se vor coace, dacă va fi aşa, o să pun şi poze. Cică, din "surse" sunt albe, şi nu vinete la culoare şi mai dulci. Acum, noapte bună! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 20 Iun 2009, 00:59 | |
| Florile postate pentru noi sunt extrem de frumoase! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 20 Iun 2009, 09:44 | |
| Zaraza, frumoase fotografii, privindu-le m-a cuprins amintirea anilor cand colindam tara la volan contra cronometru si aveam impresia ca nu vad decat soseaua. Dar nu a fost asa, din pozele tale am recunoscut multe locuri si-mi dau seama ca asimilam, adunam in minte si suflet instantanee, fara sa gandesc... p.s Bafta fiicei tale la bac. Ii tin pumnii stransi, desi si eu am emotii, nepoata mea are si ea bacul si apoi admiterea la Cluj la teatru... sper sa avem vesti bune. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) | |
| |
|
| |
| Casuta din padure (I) | |
|