LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
curiozitati CPSF 1918 Limba Fantasy humanitas drumetie comment-143 Popasul istorie nicuvar problema mediu internet google brasov 23 politica taieri padure romana reclame efremovivanantonovici muzica_traditionala 1 sibiu
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Casuta din padure (I) - Pagina 27 I_vote_lcapCasuta din padure (I) - Pagina 27 I_voting_barCasuta din padure (I) - Pagina 27 I_vote_rcap 
Emil Condor
Casuta din padure (I) - Pagina 27 I_vote_lcapCasuta din padure (I) - Pagina 27 I_voting_barCasuta din padure (I) - Pagina 27 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Casuta din padure (I)

In jos 
+17
yzzy
Layla
ACCENT
ostrovna
Mihai LEONTE
zuum
Anahoret
cactus
Diaporevomenos
Karima
Administrator
nicuvar
abba
Emil Condor
aurora
abbilbal
zaraza26
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Empty
MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyMier 17 Iun 2009, 19:33

Măi Yzzy! Nu suntem toţi la fel! Razz
Eu, când am fost la Alba, m-am întâlnit cu Preacinstitul în fiecare zi! Şi lecţie de istorie ce mi-a ţinut la cetate... a fost mai frumoasă decât aia de la şcoală! oh da!

A fost pentru prima dată când am văzut fortificaţii medievale pe bune, nu în planşe şi în scheme! idee

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyMier 17 Iun 2009, 19:41

Zaraza, sa nu spui ca ai ajuns si in Timisoara. Exclamation
La noi, la cabana, aveai loc de cort, chiar si pe terasa de sus Very Happy , si era pe gratis. Plus apa calda, plus mancare (de la retetele gustoase), plus internet, plus ca daca ar fi inceput ploaia si ar fi intrat apa in cort era loc suficient in cabana noastra.

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyMier 17 Iun 2009, 20:52

Anahoret a scris:
Ştiu că nu sunteţi toţi la fel! Wink
Dar al meu, e cam ca al Zarazei! Cool
E greu până-l convingi să iasă din ale lui! bounce

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyMier 17 Iun 2009, 21:07

La mine este exact pe dos! doh
Plănuim o excursie timp de două luni, dar nu sunt sigur că plecăm decât atunci când mă văd cu Luminiţa în maşină şi destul de departe de casă ca să nu fie economic să ne întoarcem! Laughing

De vreo câteva ori am luat plasă şi cu cunoscuţi: am pus la cale împreună o ieşire la iarbă verde iar când să plecăm... n-a mai fost. Ca să nu mai zic că a trebuit să salvez şi onoarea familiei: "Spune-le tu că nu mai mergem". pale

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyMier 17 Iun 2009, 21:27

[quote="Anahoret"]... Ca să nu mai zic că a trebuit să salvez şi onoarea familiei: "Spune-le tu că nu mai mergem". pale[/quote
Casuta din padure (I) - Pagina 27 876722 Casuta din padure (I) - Pagina 27 876722

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyMier 17 Iun 2009, 22:13

yzzy a scris:
Anahoret a scris:
Ştiu că nu sunteţi toţi la fel! Wink
Dar al meu, e cam ca al Zarazei! Cool
E greu până-l convingi să iasă din ale lui! bounce

Corect dar e speciala ,numai Dumnezeu stie cit o iubesc:)

Un om ca ea e nepretuit:) Sad Sad flower
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyMier 17 Iun 2009, 22:22

nicuvar a scris:
Zaraza, sa nu spui ca ai ajuns si in Timisoara. Exclamation
La noi, la cabana, aveai loc de cort, chiar si pe terasa de sus Very Happy , si era pe gratis. Plus apa calda, plus mancare (de la retetele gustoase), plus internet, plus ca daca ar fi inceput ploaia si ar fi intrat apa in cort era loc suficient in cabana noastra.

Nicule m-am intilnit cu ea si sotul ei dar au plecat rapid simbata dimineata,si eu am facut pregatiri nu speciale.

M-am necajit ca au plecat asa dar au avut probleme cu masina,sotul meu lucrind la teatru a vorbit sa-i duca in balconul operei ,aveam multe planuri dar s-au naruit in citeva minute:(

Sunt oameni deosebiti eu ziua de vineri am stat cu ei de la ora 15 pina pe la 21.

Ne-am intinit la spitalul de copii emotiile m-au coplesit ,sotul meu era in Ungaria si Roxana e in sesiune.

Simbata ar fi fost o zi speciala pentru noi si fi sigur ca te gaseam smile

Va pup Nicule si Doina.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 03:35

Multe locuri faine si în tara noastră! aplauze

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 08:33

Citat :
Nicule m-am intilnit cu ea si sotul ei dar au plecat rapid simbata dimineata

Aveam de ales sa evit sa povestesc exact pe unde am fost... Dar nu e felul meu sa ma ascund dupa deget.
Si mi se rupe sufletul ca v-am intristat. Tristetea mea o sublimez, ca altfel nu se poate.
Asa a fost... asta urma sa va spun, ca am avut probleme cu masina si sotul meu, speriat ca se repeta o problema de la un Fiat second-hand, a ales sa plecam rapid la un mecanic din Cluj, sa nu il coste mult service-ul. La Fiat s-au spart rulmentii de la distributie la interval de cateva luni. A doua oara cand s-au spart am vandut-o la fier vechi si am luat Logan-ul.
Sotul meu are un stil ciudat de concediu. Se plictiseste repede, nu poate sta prea mult intr-un loc. Doar in Croatia spune ca acolo ar sta... numai sa ajungem. Pe scurt, am plecat joi de acasa, am ramas peste noapte in Deva si apoi in Timisoara. Daca nu era problema cu masina mai stateam o noapte in Timisoara. Si asa sotul meu se hotarase sa plece din Timisoara inainte sa constate ca fluieratul de la masina nu se datora supraincalzirii. Vineri la amiaza cand a aparut suieratul inca mai speram ca va dispare dupa ce se raceste motorul. Dar seara s-a incurcat un pic pe strazile Timisoarei si a vrut sa plecam a doua zi dimineata. Geta l-a convins seara sa mai stam, dar a doua zi cand a verificat motorul, dupa ce am mancat, s-a cam speriat. De fapt fusese cureaua de ventilator prea intinsa, de catre un mecanic ce a schimbat un semering in perioada de garantie. Rola sau rulmentul de la intinzator (cred), fluiera. Trebuie sa-l tii cu forta pe sotul meu, undeva. Cu Geta(Ostrovna) ma stiu de un an si jumatate. Vorbim la telefon, ma rog... Datorita ei sotul s-a gandit sa mergem in Timisoara, ca nu vazuse orasul din 1987.
Daca nu era problema cu masina mai stateam o noapte in Timisoara si, poate, o noapte in Cluj. Macar am stat acasa saptamana urmatoare si asta a fost concediul. Am plecat intr-o zi pe dealurile de langa Nasaud si am facut in acea zi 18 km in total. Vin cu pozele de acolo, la timpul lor.
Va sarut pe toti!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 08:35

Citat :
Sunt oameni deosebiti

Mda, deosebiti... Si in bine, si in rau. Twisted Evil
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 08:39

Citat :
Plănuim o excursie timp de două luni, dar nu sunt sigur că plecăm decât atunci când mă văd cu Luminiţa în maşină şi destul de departe de casă ca să nu fie economic să ne întoarcem!

Anul trecut de 1 Mai am vrut sa facem o iesire. De trei ori s-a razgandit asupra locului unde urma sa ajungem. Ori spre Borsec, Sovata, ori spre baile Tasnad. Intr-o parte era mai rece, intr-o parte mai cald. Nu e de mirare ca nu mai stiam ce sa pun in bagaj. Si asa mi-e greu sa ma hotarasc ce sa iau.

El planuieste numai de o saptamana, iar nehotararile apar mai des spre sfarsitul perioadei.
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 11:40

Zara... ce sa mai zic si eu acum, ca daca te stiam in Deva as fi dat o fuga,
intr-un sfert de ora eram acolo sa va intalnesc.

STIU SI EU CUM E CU SOTZUL... dificil, incapatanat, dar asa cum e ,
e cel mai bun (pentru mine Embarassed )

In august merg la Rodna (sa fiu acolo de Sf. maria)
Daca o fi sa fie, poate ne intalnim atunci, la Nasaud.

Chestiile cu masina sunt fff nasoale... noi am patit nasol in benzinaria de la Bistrita, nu stiu ce a avut masina, dar nu a mai putut merge deloc.
Au venit cu masina din Rona dupa mine si mama,
iar sotul a asteptat o masina din deva cu remorca care l-a tractat pana in bucuresti la reprezentanta (masina urcata pe remorca!)
A reparat=-o la buc si apoi a venit dupa noi la Rodna.
Astfel de surprize neplacute se pot intampla cu masina oricand si oriunde

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 11:46

aurora a scris:
Zara... ce sa mai zic si eu acum, ca daca te stiam in Deva as fi dat o fuga,
intr-un sfert de ora eram acolo sa va intalnesc.

STIU SI EU CUM E CU SOTZUL... dificil, incapatanat, dar asa cum e ,
e cel mai bun (pentru mine Embarassed )

In august merg la Rodna (sa fiu acolo de Sf. maria)
Daca o fi sa fie, poate ne intalnim atunci, la Nasaud.

Chestiile cu masina sunt fff nasoale... noi am patit nasol in benzinaria de la Bistrita, nu stiu ce a avut masina, dar nu a mai putut merge deloc.
Au venit cu masina din Rona dupa mine si mama,
iar sotul a asteptat o masina din deva cu remorca care l-a tractat pana in bucuresti la reprezentanta (masina urcata pe remorca!)
A reparat=-o la buc si apoi a venit dupa noi la Rodna.
Astfel de surprize neplacute se pot intampla cu masina oricand si oriunde

Of, of!
acord
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 13:17

Intr-o localitate dupa Timisoara am vazut o catedrala frumoasa.

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Img2166a
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 13:22

Dupa Oradea, o localitate imbia soferii cu produse proaspete. Localitatea era asa de lunga si tarabele asa de multe, incat pana la urma m-am hotarat sa retin cateva imagini.

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Img2178a

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Img2179a
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 13:24

Parcele multicolore

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Img2183a
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 13:31

La Piatra Craiului, locul de maxima altitudine dintre Oradea si Cluj-Napoca. Am coborat pentru kurtos-kalacs, dar aveau numai reci. Peisajul e superb si sunt multe localuri unde poti manca si sa te cazezi.

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Img2191av

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Img2190a

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Img2192a
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 13:36

A patra zi dupa-masa, pe drumul Cluj-Napoca - Nasaud. Cred, a patra de cand am plecat de acasa.
Dealuri complet impadurite nu am fotografiat, alea-s plictisitoare. Very Happy

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Img2213a
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 13:46

La doi pasi de casa. Iar bariera, ca la plecare, dar mai aproape de casa. Suntem in mijlocul comunei Salva, iar pe deal se vede manastirea ortodoxa "Izvorul Tamaduirii". Era singura pozitie din care iesea o fotografie bunicica. Am avut noroc de bariera!

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Img2228b
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 13:49

Prima fotografie acasa, strugure inflorit. Imi propusesem sa fac o poza cu el si mi-era teama ca scap momentul.

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Img2230a
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 13:54

Miercuri, 10 iunie, am plecat din nou pe valea Mintiului si am facut 18 km in total, ajungand in localitatea Mintiu coborand dealul pe celalalt versant.
In poza, un drum lateral.

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Img2232aj
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 14:00

Flori de la liziera padurii

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Img2238a
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 14:02

zaraza26 a scris:
Citat :
Nicule m-am intilnit cu ea si sotul ei dar au plecat rapid simbata dimineata

Aveam de ales sa evit sa povestesc exact pe unde am fost... Dar nu e felul meu sa ma ascund dupa deget.
Si mi se rupe sufletul ca v-am intristat. Tristetea mea o sublimez, ca altfel nu se poate.
Asa a fost... asta urma sa va spun, ca am avut probleme cu masina si sotul meu, speriat ca se repeta o problema de la un Fiat second-hand, a ales sa plecam rapid la un mecanic din Cluj, sa nu il coste mult service-ul. La Fiat s-au spart rulmentii de la distributie la interval de cateva luni. A doua oara cand s-au spart am vandut-o la fier vechi si am luat Logan-ul.
Sotul meu are un stil ciudat de concediu. Se plictiseste repede, nu poate sta prea mult intr-un loc. Doar in Croatia spune ca acolo ar sta... numai sa ajungem. Pe scurt, am plecat joi de acasa, am ramas peste noapte in Deva si apoi in Timisoara. Daca nu era problema cu masina mai stateam o noapte in Timisoara. Si asa sotul meu se hotarase sa plece din Timisoara inainte sa constate ca fluieratul de la masina nu se datora supraincalzirii. Vineri la amiaza cand a aparut suieratul inca mai speram ca va dispare dupa ce se raceste motorul. Dar seara s-a incurcat un pic pe strazile Timisoarei si a vrut sa plecam a doua zi dimineata. Geta l-a convins seara sa mai stam, dar a doua zi cand a verificat motorul, dupa ce am mancat, s-a cam speriat. De fapt fusese cureaua de ventilator prea intinsa, de catre un mecanic ce a schimbat un semering in perioada de garantie. Rola sau rulmentul de la intinzator (cred), fluiera. Trebuie sa-l tii cu forta pe sotul meu, undeva. Cu Geta(Ostrovna) ma stiu de un an si jumatate. Vorbim la telefon, ma rog... Datorita ei sotul s-a gandit sa mergem in Timisoara, ca nu vazuse orasul din 1987.
Daca nu era problema cu masina mai stateam o noapte in Timisoara si, poate, o noapte in Cluj. Macar am stat acasa saptamana urmatoare si asta a fost concediul. Am plecat intr-o zi pe dealurile de langa Nasaud si am facut in acea zi 18 km in total. Vin cu pozele de acolo, la timpul lor.
Va sarut pe toti!
hug hug hug mwah!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 14:17

Flori in poiana din varful dealului

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Img2239a

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Img2243ay

O albinuta... aproape cat o furnica. O fi salbatica?

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Img2245a
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Iun 2009, 14:20

Garofita de pe valea opusa. Daca la noi e valea Mintiului, la ei e valea Nasaudului? scratch

Casuta din padure (I) - Pagina 27 Img2246aj
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 27 Empty

Sus In jos

Casuta din padure (I)
Sus 
Pagina 27 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Casuta din padure (II)
» STIRI SOCIALE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZARAZA-
Mergi direct la: