| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|
+12Layla yzzy Anahoret zuum Franz Schneider zaraza26 Karima bulache abba aurora Emil Condor abbilbal 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 02 Apr 2009, 17:10 | |
| Astăzi a fost o zi fără ploaie şi ne-am dus la grădiniţă cu bicicleta. Dar pentru că de dimineaţă a fost răcoare, am luat bundiţa. Aia roşie. O ştiţi voi. În schimb la amiază, nu a mai fost de bundiţă şi când am plecat de la grădiniţă am uitat că mai avem şi bundiţă. Norocul nostru că ne-am dus pe la mama şi când ne-a văzut a strigat la noi: davoi ce-aţi făcut cu bundiţa? Păi, ce era să ai facem.Ne-am întors după bundiţă şi am târât-o după noi. Şi când am ajuns la lanţuri, ne-am oprit pentru a mai face puţină gimnastică: | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 02 Apr 2009, 17:29 | |
| Când am terminat gimnastica, am plecat spre casă. Dar pe bulevard se auzea o muzică şi ne-am oprit să vedem ce era. În mijlocul drumului am văzut un nene şi o tanti cu pene pe ei care cântau. Iată pozele: [/URL] Acolo am cunoscut şi o fetiţă care se uita la ei la fel ca mine: | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 02 Apr 2009, 17:48 | |
| După ce s-au oprit din cântat am plecat şi în parc am făcut o fotografie la moşulică în "bace"
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Joi 02 Apr 2009, 20:25, editata de 1 ori | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 02 Apr 2009, 18:02 | |
| Am mai făcut o fotografie lângă un brăduţ,fotografia după care a urmat fotografia lângă bustul lui moş Avram | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 02 Apr 2009, 19:59 | |
| Voi zilnic aveti intamplari, poti sa le aduni intr-un jurnal Cred ca si aici e bine |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 03 Apr 2009, 10:23 | |
| Păi da Mihaela, şi în curând, dacă nu chiar azi, o să ne vezi cu roleee... că doar Puiu Mic s-a încumetat şi la şa ceva. Văzând pe ce-i mari că se plimbă cu role, a vrut şi ea, doar "io îs mare"... şi de cum i s-au cumpărat rolele s-a şi încălţat cu ele. De abia a fost lămurită să le dea jos pentru culcare. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 03 Apr 2009, 17:08 | |
| Astăzi a fost mai cald decât în celelalte zile, şi chiar gecuţa a fost în plus la vestimentaţie. Aşa că, ne-am plimbat numai în bluzică pe drumul de la grădiniţă acasă. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 03 Apr 2009, 17:11 | |
| Pe bulevard am şezut pe bancă şi am făcut o fotografie lângă o magnolie. | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 03 Apr 2009, 17:33 | |
| Am găsit o "mocichetă" pe care am studiat-o că doar ne place să conducem "bicicheta" ca pe "mocichetă" (în slalom, făcând opţi) | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 04 Apr 2009, 02:43 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 04 Apr 2009, 02:51 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 04 Apr 2009, 17:34 | |
| Aoleu! Cine v-a învătat să puneti imaginile alea ametitoare? Pe cuvânt că mi se face rău!
O să încerc să trec cât mai putin sau chiar deloc pe topicele unde sunt afisate poze miscătoare, poze în general.
Sorry! Este ceea ce (fizic) simt... Nu exagerez deloc. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 04 Apr 2009, 20:30 | |
| Dar ce ai cu pozele? În ce mă priveşte nu fac abuz de poze mişcătoare, dar astea mi s-au părut că se pretează a fi deplasate. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 04 Apr 2009, 20:32 | |
| Nu cer nimănui să-si schimbe nimic! Eu mă schimb: nu mai intru să văd poze, dacă e posibil chiar deloc. Voi continuati asa cum vă place... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 04 Apr 2009, 20:39 | |
| Astăzi este a treia zi de când avem cioclii role şi a venit şi vremea pozelor pe role. Fiind moşulică de serviciu, a făcut prima poză Puiului Mic în timp ce studia ceva la un pom? Oare ce putea să studieze aşe atent?
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Sam 04 Apr 2009, 21:29, editata de 1 ori | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 04 Apr 2009, 20:42 | |
| Deocamdată mergem pe cioclii role cu proptă:
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Sam 04 Apr 2009, 21:30, editata de 1 ori | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 04 Apr 2009, 20:55 | |
|
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Sam 04 Apr 2009, 21:50, editata de 4 ori | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 04 Apr 2009, 20:55 | |
| Abby, nu ar trebui să lăsati copilul pe role fără cască de protectie! Sunt mult mai periculoase decât patinele cu lame!!! Nepoatele mele nu au voie să urce nici măcar pe biciclete fără casca pusă corect pe cap. Nu vă hazardati când e vorba de sanse de lovire a capului! Dacă nu aveti căsti de protectie în România, spune-mi si trimit una de aici, dar cred că aveti si acolo, nu? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 04 Apr 2009, 21:26 | |
| - Emil Condor a scris:
- Abby, nu ar trebui să lăsati copilul pe role fără cască de protectie!
Sunt mult mai periculoase decât patinele cu lame!!! Nepoatele mele nu au voie să urce nici măcar pe biciclete fără casca pusă corect pe cap.
Nu vă hazardati când e vorba de sanse de lovire a capului!
Dacă nu aveti căsti de protectie în România, spune-mi si trimit una de aici, dar cred că aveti si acolo, nu? Ştiu Emile, dar deocamdată nu este cazul să poarte cască deoarece pe role este ţinută şi nu merge repede, iar cu "pedalele" bicicletei încă este în siguranţă. Dar, cât de curând urmează şi casca, pentru că vede pe alţi copilaşi cu cască şi pe biciclişti la curse şi cere insistent să i se cumpere cască. Mulţumesc pentru ofertă, dar şi în România sunt destule căşti. Chiar azi m-a cicălit şi i-am promis că-i cumpăr una. | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
| |
|
| |
| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|