| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|
+12Layla yzzy Anahoret zuum Franz Schneider zaraza26 Karima bulache abba aurora Emil Condor abbilbal 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| |
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 01 Mai 2009, 19:09 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 01 Mai 2009, 19:14 | |
| Premiul cel mare: Noroi pe faţă şi hăinuţe. | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 01 Mai 2009, 19:23 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 01 Mai 2009, 20:06 | |
| | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 01 Mai 2009, 20:12 | |
| - abbilbal a scris:
- I-am dat şi vesta la spălat şi când a văzut-o m-a întrebat: "Fata a căzut în kkt?"
_____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| |
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 04 Mai 2009, 12:57 | |
| Ce mare schimbare intr-un an... a crescut mult, s-a schimbat toata expresia ei. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 04 Mai 2009, 16:50 | |
| Bine v-aţi întors acasă Aurora. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 04 Mai 2009, 16:53 | |
| - abbilbal a scris:
- Bine v-aţi întors acasă Aurora.
Ma bucur ca sunteti toti bine, sanatosi si voiosi, noi asemenea! Si mi-ati facut o surpriza placuta si cu prezenta Doinei aici! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 04 Mai 2009, 17:23 | |
| Sărut mâna Aurora! Bine ai revenit! Am îmbătrânit cu un an de când te aştept! Povesteşte şi tu ce-ai făcut de 1 Mai! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 04 Mai 2009, 17:57 | |
| 1 MAI a fost o super super super făină zi în Bucureşti! Încă din ajun m-am rugat cu ceru' şi pământul ' de fiică-mea să mă ducă şi pe mine la "un mic şi o bere" la Vanghele... a zis că nici să nu mă gândesc! La ora 14.00 Oana mea şi prietenele ei (dintre care una are soţ şi încă una are prieten, şi încă 3-4 singure, ca şi Oana) au avut programare la ECHITAŢIE ! (adică la călărie!) A fost foarte fain, 4-5 cai, şi fiecare a călărit 1 oră... deci am stat în plin soare 2-3 ore (era şi umbră pentri mine) Fetele s-au bronzat, soţul meu s-a dat cu bicicleta şi a încercat să mă înveţe şi pe mine eşec total CA DE FIECARE DATĂ! după CĂLĂRIE... hai la un mic şi-o bere! N-au vrut la Vanghele, aşa că am mers la un restaurant, "Talia" în zona Victoria... la terasă! Fosrte bine şi fain, ne-a dus berea, am dat noroc...şi în mare grabă fiecare şi-a luat paharul, sticla şi ce bagaj mai avea şi fuguţa în interior, că a venit ploaia! În restaurant, a fost veselie mare... noi am mâncat câte o ciorbă de burtă, alţii ciorbă de fasole cu ceapă roşie... dar la mici a fost unanimitate. (acest restaurant a avut mici în mod excepţional, cu ocazia de 1 MAI, altfel nu au) Şi au fost micii ăia tradiţionali, mici şi buni de se topeau în gură... mici din aia care mănânci câte 6-8 cu uşurinţă! În timpul ăsta, afară a plouat continuu. Seara la telejurnal, am aflat că exact în cartierul unde am fost noi la călărie (Andronache) a fost rupere de nori, grindină de a albit curţile, uragan. Noi n-am ştiut decât că plouă! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 04 Mai 2009, 18:50 | |
| Mie mi-e dor, dar un dor nebun, după micii ce i-am mâncat prin una mie nouă sute cincizeci şi vreo şapte ani peste, la o grădină de vară ce nu mai este demult, vis-a-vis de un stadion ce nici el nu mai este, locul lui fiind luat de un moll... Şi... cu toate că aveam doar vreo 15 ani pe atunci, mi s-a dat şi mie un "ţap" de bere "Azuga". Şi... dacă-mi amintesc acum de micii şi berea de atunci, vă daţi seama ce rele erau, căci micii erau din carne, carne, iar berea era bere naturală, nu bere chimică. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 04 Mai 2009, 18:56 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| |
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 05 Mai 2009, 02:26 | |
| Faine poze, Abby, faine rău! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 05 Mai 2009, 03:10 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| |
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 06 Mai 2009, 15:23 | |
| - abbilbal a scris:
Liviule, ce-i bazdagania asta? io tot alerg dupa ea si n-o pot prinde Voi umblati noaptea? Nu va e frica? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 06 Mai 2009, 15:25 | |
| hopaaaa...retrag intrebarea, ca intre timp s-a facut mare poza si o vad si totusi, ramane intrebarea ce e aia "balon-topogan"? Sper sa fi ceva sigur pentru PuiuMic, sa nu se loveasca! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 06 Mai 2009, 15:40 | |
| "Balonul-topogan" este un tobogan din material elastic (un cauciuc special) umflat cu aer, căruia Ioana îi spune balon. Are o înălţime de trei metri şi Ioana îl escaladează fără probleme alături de copii mai mari. De acolo de sus vin care cum le place, făcând diverse tumbe. Ioana vine sanie pe funduleţ, dar uneori se mai dă şi peste cap, că are antrenament de acasă din pat. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
| |
|
| |
| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|