LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
efremovivanantonovici reclame Limba muzica_traditionala politica problema Fantasy brasov istorie humanitas nicuvar drumetie padure mediu Popasul romana 1 comment-143 curiozitati 23 google sibiu taieri 1918 internet CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 I_vote_lcapUn ceai? O cafea? - Pagina 9 I_voting_barUn ceai? O cafea? - Pagina 9 I_vote_rcap 
Emil Condor
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 I_vote_lcapUn ceai? O cafea? - Pagina 9 I_voting_barUn ceai? O cafea? - Pagina 9 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Un ceai? O cafea?

In jos 
+16
dolion
Cristina
silverstar
lutra vulgaris
yzzy
ostrovna
Layla
Mihai LEONTE
Anahoret
star
aurora
zaraza26
abbilbal
cactus
dsm
Emil Condor
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

Un ceai? O cafea? - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMar 01 Iun 2010, 20:40

Cristina a scris:
....,Si nici la sedintele cu secretari de partid! Uraaaa!....

Iniţial am vrut să trec cu vederea această afirmaţie a ta. Dar dacă insişti, te informez că nu suntem la şedinţele cu secretarii de partid. Particip cu plăcere la instruirea activului PDL.

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMar 01 Iun 2010, 22:07

lutra vulgaris a scris:
.....dar sa stii ca viata e ca o balta cu nuferi....

Interesantă viziune. Îmi place.
lutra vulgaris a scris:
.... Cand am venit aici, mi s-a facut o descriere ba de unul ba de altul. .
Tu ai venit la început cu păreri de la unii şi alţii, noi nu te-am primit cum se cuvine, şi uite-aşa a fost "tămbălăul" de-atunci. Dar încet-încet, ne revenim.

abbilbal a scris:
.. Şi aşa culoarea verde folosită de Yzzy ...
Cănd? Cum? Ce? Unde?

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMar 01 Iun 2010, 22:36

yzzy a scris:
abbilbal a scris:

Cănd? Cum? Ce? Unde?

De aici am înţeles că scrisul cu verde ar fi al tău.

yzzy a scris:
aurora a scris:
Nu am vorbit despre nimeni, despre niciun "ceilalti".
(nici nu e vorba despre nici un "ceilalti", pana dupa alegeri)
Dar tu eşti şi împotriva lui Băsescu, nu numai a lui Boc. Chiar nu vrei să se schimbe aceştia până în 2012?Laughing

In acest moment, nu se poate schimba decat, eventual, guvernul!
Si asta numai prin motiunea de cenzura, prin care poate pica guvernul.
Dar Basescu il poate demite pe Boc!
Sau poate face orice vrea muschiul lui, ca el oricum face oricand numai ce vrea el!

aurora a scris:
Tu chiar crezi ca nu exista in tara asta oameni competenti?
Ba da, dar aceştia nu ajung la putere. Wink

Asta inseamna ca tu crezi ca PDL nu are oameni competenti,
macar atatia cat sa faca un guvern competent?
Exista foarte multi oameni competenti care pot consilia ministri, oamenii politici.
Exista oameni de afaceri, exista profesori universitari, academicieni... multi au prezentat
masuri potrivite pentru aceasta situatie de criza.
In toata lumea, toate guvernele, folosesc cele mai competente persoane
pentru a gasi cele mai bune solutii in aceasta situatie de criza.
La noi nu exista decat basescu-boc-seitan-vladescu-funeriu?

aurora a scris:
Nu exista bani?
Nu.
Ba da... exista, dar sunt rost gestionati!

aurora a scris:
tu chiar nu citesti ziarele?
Nu
Atunci de unde vrei sa fii informata?

aurora a scris:
Uita-te la salariile din ministere...
Şi crezi că alţii au curajul să taie salariile din ministere?
Mai ales in aceasta situatie de criza, cine vrea sa taie... incepe sa taie in primul rand din ministerul lui.
Nu crezi? E vorba de credibilitatea guvernului, daca vrea ca populatia sa accepte acest sacrificiu.

Parcă acum în toamnă parlamentarii şi-au aprobat pe acest an, 2010, măriri de buget, salarii, cheltuieli...
Nu despre parlamentari este vorba acuma!
Nu parlamentarii iau masurile anticriza, nu parlamentarii guverneaza!

Of, Boc e de vină . Sau nu! Băsescu!
Daca nu sunt ei de vina, atunci e de vina tata,
ca el conduce tara de 6 ani, si el guverneaza de doi ani!

Dar dacă nu este al tău, atunci sigur este al Aurorei.

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMar 01 Iun 2010, 22:47

abbilbal a scris:

...
Da, sunt răspunsurile Aurorei. Şi le scrie cu verde ca să se distingă. Wink

Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMar 01 Iun 2010, 22:54

yzzy a scris:
abbilbal a scris:

...
Da, sunt răspunsurile Aurorei. Şi le scrie cu verde ca să se distingă. Wink

Exact... sunt raspunsurile mele, mi-a fost mai usor sa scriu asa, cu alta culoare,
decat sa incerc sa fac quote, la fiecare idee la care raspundeam.

lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMar 01 Iun 2010, 23:05

Abbi, imi pare extrem de rau ca nu pot sa-ti intorc complimentele si nici serviciul. Iti inteleg supararea si-mi pare rau .. dar eu nu ma vand atat de ieftin politic. In alte circumstante m-as fi obosit sa explic pe limbajul tau dar din pacate am sa explic acum la nivelul altora.
In limbajul internautic cu o ditamai experienta de peste 10 ani de forumit, cand scrii cu litere mari o faci ori pt ca stii ca persoana cu care vorbesti e chioara, ori e proasta ori vrei s-o domini urland. Literele mari asta inseamna:URLAT. Litere mici cu putina experienta in ale psihologie inseamna ca atunci cand unul urla pe internet cu litere imense, tu ii raspunzi de vreo 100 de ori mai jos ca tonalitate scriind si mai mic(macar sa se oboseasca citind si sa nu maii aibe putere sa mai urle in continuare la tine). Litere mici inseamna voce joasa. Imagineaza-ti unde era respectul si tu l-ai confuzat, mama lui de PDL. Btw daca vrei sa citesti ce e scris mic, dai quote si gata. oh da!

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMar 01 Iun 2010, 23:11

E o metoda de-o aplic cu copiii extrem de volubili si pasionali si activi. Am experimentat-o in varii ocazii, mai ales cand vorbesc toti odata.Vin si-mi explica si se asteapta sa iau apararea unuia dintre ei si da-i si vorbesc ei toti o data, si urla unul peste altul. Si eu incep sa numar in gand, stand serioasa. La un moment dat incep sa pun intrebari legate de subiect, timp in care pescuiam ca sa am de ce ma lega. Si o repet cu voce din ce in ce mai joasa. Pana la urma se calmeaza macar cativa din ei si incearca sa auda ce am intrebat eu. Si asa se detensioneaza situatia. Dar toate astea inseamna rabdare si respect ... un alt fel de respect decat cel cu care am fost invatzati in ani de educatie comunista, din fericire pt copiii ca de-al de nepotica ta. Macar ei sa traiasca fara traume.

Ultima editare efectuata de catre lutra vulgaris in Mar 01 Iun 2010, 23:12, editata de 1 ori
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMar 01 Iun 2010, 23:12

lutra vulgaris a scris:
In alte circumstante m-as fi obosit sa explic pe limbajul tau dar din pacate am sa explic acum la nivelul altora.

Mulţam de osteneală.

lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMar 01 Iun 2010, 23:18

abbilbal a scris:
lutra vulgaris a scris:
In alte circumstante m-as fi obosit sa explic pe limbajul tau dar din pacate am sa explic acum la nivelul altora.

Mulţam de osteneală.
Iar cei care i-au atitudinea ta sunt copiii foarte pretentiosi, cei care ma privesc pe mine ca pe un binefacator al lor, un fel de avocat. Ghinion. Acolo sunt doar un amarat de psiho-pedagog si voluntar pe deasupra. Vin sa ma bucur de prezenta lor, sa incerc sa invat de la ei, sa-i descopar .. nu sa le dau pedepse. Ei bine... acest gen de copil imi acorda doar 10 secunde,moment cand urla la mine si asteapta ca eu sa pedepsesc pe nush care de crede ca ia gresit. Si continua sa astepte si pleaca dezamagiti de fiecare data, pt ca eu nu dau pedepse, doar incerc sa-i inteleg. Si scap repede de urletele lor pt ca isi dau seama ca urla degeaba, vor avea mereu acelasi rezultat. Laughing Laughing Laughing

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMar 01 Iun 2010, 23:30

abbilbal a scris:

Este greu să afle cineva când sunt ofticat. Viaţa şi instruirile PCR m-au învăţat să mă abţin.
nu si daca stai de vorba cu o fiica de securista, instruita totusi sa stie cum sa reactioneze daca intr-o zi doamne fereste va ajunge pe mana vreunui "coleg"...si poate ca stie sa citeasca printre randuri. Intruirile PCR or fo bagatela pe langa ce se ascunde printre randurile internauticilor .. mai ales a alora care se abtin....asa ca draghe, ai grija incercand sa te abtii la vedere, sa nu se scape prea mult prin alte parti. thumb_yello

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMier 02 Iun 2010, 05:33

lutra vulgaris a scris:
abbilbal a scris:

Este greu să afle cineva când sunt ofticat. Viaţa şi instruirile PCR m-au învăţat să mă abţin.
nu si daca stai de vorba cu o fiica de securista, instruita totusi sa stie cum sa reactioneze daca intr-o zi doamne fereste va ajunge pe mana vreunui "coleg"...si poate ca stie sa citeasca printre randuri.
Tu esti fiica de securista ? confused Scuza-ma, dar chiar nu am inteles la cine te referi...
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMier 02 Iun 2010, 05:39

Cristina a scris:
lutra vulgaris a scris:
abbilbal a scris:

nu si daca stai de vorba cu o fiica de securista, instruita totusi sa stie cum sa reactioneze daca intr-o zi doamne fereste va ajunge pe mana vreunui "coleg"...si poate ca stie sa citeasca printre randuri.
Tu esti fiica de securista ? confused Scuza-ma, dar chiar nu am inteles la cine te referi...

Un ceai? O cafea? - Pagina 9 Backtowork

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMier 02 Iun 2010, 05:41

yzzy a scris:
lutra vulgaris a scris:
.... Cand am venit aici, mi s-a facut o descriere ba de unul ba de altul. .
Tu ai venit la început cu păreri de la unii şi alţii, noi nu te-am primit cum se cuvine. Dar încet-încet, ne revenim.
mwah!
Citat :
abbilbal a scris:
Cănd? Cum? Ce? Unde? mwah!
Doar o confuzie. Se întâmplă... flower

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMier 02 Iun 2010, 05:45

abbilbal a scris:
Cristina a scris:
....,Si nici la sedintele cu secretari de partid! Uraaaa!....
Iniţial am vrut să trec cu vederea această afirmaţie a ta. Dar dacă insişti, te informez că nu suntem la şedinţele cu secretarii de partid.
Daca insisti, te informez ca mi se filfiie (genele) de astfel de ... informari, pe care eu le consider a fi doar vorbe goale daca nu sunt acoperite de atitudini/fapte pe masura Wink .
abbilbal a scris:
Particip cu plăcere la instruirea activului PDL.
Atunci iti urez succesuri in "munca"! Laughing
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMier 02 Iun 2010, 05:53

cactus a scris:
Cristina a scris:
lutra vulgaris a scris:
abbilbal a scris:

Un ceai? O cafea? - Pagina 9 Backtowork

Laughing ei, nu tre' sa fugi, Tzeposule Laughing ! Nu te speria, ca doar sunt si ei oameni, cu bune, cu rele, dar tot oameni sunt ... Cred... Ma rog, pina la proba contrarie, vreau sa zic. In plus, eu nu consider ca TOTI cei care au lucrat in securitate au fost oameni rai si diabolici, turnatori, etc... Si nu cred ca -automat- odraslele celor rai sunt asisderea.
ps: ce-i drept, este o eticheta incomoda si un stigmat pe care-l vor purta toata viata, dar cred ca orice om merita o sansa sa dovedeasca ca este mai bun decit altii, fie ei si parinti securisti diabolici.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMier 02 Iun 2010, 08:42

Cristina a scris:

In plus, eu nu consider ca TOTI cei care au lucrat in securitate au fost oameni rai si diabolici, turnatori, etc... Si nu cred ca -automat- odraslele celor rai sunt asisderea.
.
Eu cred ca nu merita nicio sansa desi au toate sansele din lume si acces la ceea ce oamenii in general nu au. Odraslele lor sunt mult mai rai, crede-ma ca vorbesc pe concret acuma Wink
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMier 02 Iun 2010, 09:42

Cristina a scris:
mi se filfiie (genele) de astfel de ... informari,

Şi ţi se fâlfâie tare... (genele)?

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMier 02 Iun 2010, 09:59

Abbi, ia -mai bine- un ceai smile ...

Un ceai? O cafea? - Pagina 9 Tea_time

... sau o cafea smile ...
Un ceai? O cafea? - Pagina 9 6a00d83451b99869e201157152a903970c-800wi

... sa-ti treaca grija pentru mine mwah! .
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMier 02 Iun 2010, 10:33

Mulţam fain. Le beau cu plăcere pe amândouă. Cafeaua acum şi ceaiul îl pun într-un PET să-l consum pe drum. Nu vreau să dau motiv gurilor rele să spună că m-am agăţat de tine ca ciulinele de haine. mwah! floare

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMier 02 Iun 2010, 10:55

Mihaela a scris:
Cristina a scris:

In plus, eu nu consider ca TOTI cei care au lucrat in securitate au fost oameni rai si diabolici, turnatori, etc... Si nu cred ca -automat- odraslele celor rai sunt asisderea.
.
Eu cred ca nu merita nicio sansa desi au toate sansele din lume si acces la ceea ce oamenii in general nu au. Odraslele lor sunt mult mai rai, crede-ma ca vorbesc pe concret acuma Wink
Hmm, probabil ca ai dreptate... Dar si eu vorbesc la concret, cunosc citeva astfel de odrasle (si crede-ma ca sunt foarte circumspecta si distanta cu ei, dar imi place sa las intotdeauna loc de buna-ziua, cu cei care merita, evident) si unii dintre ei nu mi-au dat motiv -inca- sa-i condamn pentru pacatele propriilor parinti, din-contra, incearca sa le spele chiar. Repet, pina la proba contrarie Wink ... Si-atunci, nu mai am ce discuta cu ei respins !
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMier 02 Iun 2010, 10:55

abbilbal a scris:
Mulţam fain. Le beau cu plăcere pe amândouă. Cafeaua acum şi ceaiul îl pun într-un PET să-l consum pe drum. Nu vreau să dau motiv gurilor rele să spună că m-am agăţat de tine ca ciulinele de haine. mwah! floare
Cu multa placere, Abbi hug !
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMier 02 Iun 2010, 22:49

Cristina a scris:
lutra vulgaris a scris:
abbilbal a scris:

am gresit..am bagat aiurea un a...fiica de securist trebuia sa fie. thumb_yello Eu ma recitesc doar daca am timp, altfel las cum o iesit.

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyMier 02 Iun 2010, 22:51

Mihaela a scris:
Cristina a scris:

.
si eu confirm. Nu doar rai...diabolici. dans

Cristina

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyJoi 03 Iun 2010, 07:15

lutra vulgaris a scris:
Cristina a scris:
lutra vulgaris a scris:
abbilbal a scris:

am gresit..am bagat aiurea un a...fiica de securist trebuia sa fie. thumb_yello Eu ma recitesc doar daca am timp, altfel las cum o iesit.
ok, ok, dar la care fiica de securist te-ai referit, Lutra? La tine, cumva? confused
ps: sau poate ti-e greu sa dai un raspuns clar si-atunci se poate explica totul...atit tacerea, cit si raspunsurile pe linga ar fi de inteles, in acest caz Wink ...
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 EmptyJoi 03 Iun 2010, 14:15

Cristina a scris:
lutra vulgaris a scris:
Cristina a scris:
lutra vulgaris a scris:
abbilbal a scris:

ok, ok, dar la care fiica de securist te-ai referit, Lutra? La tine, cumva? confused
ps: sau poate ti-e greu sa dai un raspuns clar si-atunci se poate explica totul...atit tacerea, cit si raspunsurile pe linga ar fi de inteles, in acest caz Wink ...
ete la ea, pai evident ca la mine era referirea. N-am nici cea mai mica jena sa recunosc. Cool Doar ca in ultimul an am inceput sa privesc cu alti ochi pe tata si rarele lui prezente in viata noastra. Acum realizez ca a fost si o parte buna si am inceput sa ma bucur ca uite imi folosesc la ceva toate transeele construite atunci. Very Happy Un ex: Ma ridic fara prea mult efort si singurica. thumb_yello

MesajSubiect: Re: Un ceai? O cafea?   Un ceai? O cafea? - Pagina 9 Empty

Sus In jos

Un ceai? O cafea?
Sus 
Pagina 9 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Tort de cafea (insiropat cu visinata)
» O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: DIVERTISMENT :: ACTIUNEA "DIVERSE"-
Mergi direct la: