__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? | |
|
+4Anahoret abbilbal Emil Condor Blue 8 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Blue
Numarul mesajelor : 186 Localizare : Ardeal, România Data de inscriere : 02/01/2010
| Subiect: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Sam 02 Ian 2010, 21:30 | |
| Hop şi eu.... De ce am venit? Habar n-am... Văd ce multă lume pe aici... Pe unii i-am mai întâlnit, pe alţii nu. Ca-n viaţă. Bun găsit tuturor.... _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]România lui Blue [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Sam 02 Ian 2010, 21:33 | |
| Radetzky Marsch... Păi suntem în aceeasi lume!
Bine ai venit la noi, Blue! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Sam 02 Ian 2010, 21:34 | |
| Încă odată, bine ai venit. Vezi şi tu pe aici pe la divertisment, pe la panoul vizitatorului şi pe la muzica pentru noii veniţi.
Să te simţi bine alături de noi ! _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Blue
Numarul mesajelor : 186 Localizare : Ardeal, România Data de inscriere : 02/01/2010
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Sam 02 Ian 2010, 22:06 | |
| Salut şi mulţam de bunvenit... Sincer să fiu, nu ştiu cât de des am să vin pe aici (chestie de timp liber), dar pentru că tot trebuie să văd cum funcţionează aici filmuleţele:
Radetzky Marsch... ... şi de ce nu, Boleroul lui Ravel într-o inegalabilă interpretare sub bagheta marelui Herbert von Karajan.Bolero - Partea I Bolero - Partea a II-a _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]România lui Blue [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Sam 02 Ian 2010, 22:08 | |
| Super! La muzică mă refer. Îti dăm sansa să te îndrăgostesti de venirile la Popas si apoi... nu mai scapi! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Blue
| | | | Blue
| | | | Emil Condor
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Sam 02 Ian 2010, 22:17 | |
| Păi, depinde de tine, Blue: dacă vrei Popas personalizat, deschidem unul imediat pe numele tău, dacă nu, atunci doar mutăm topicul la ACTIUNEA DIVERSE. Astept decizia ta. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Blue
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Sam 02 Ian 2010, 22:22 | |
| - Emil Condor a scris:
- Păi, depinde de tine, Blue: dacă vrei Popas personalizat, deschidem unul imediat pe numele tău, dacă nu, atunci doar mutăm topicul la ACTIUNEA DIVERSE. Astept decizia ta.
Dacă tot am deschis acest subiect şi în cazul în care se poate, aş vrea un astfel de popas personalizat şi subiectul acesta băgat acolo. Asta am vrut să fac dar a ieşit altceva... nu-i bai, învăţăm..._____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]România lui Blue [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Sam 02 Ian 2010, 22:23 | |
| Ok! În 2-3 minute o să apară Popasul BLUE, unde vom pune subiectul acesta. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Blue
| | | | Emil Condor
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Sam 02 Ian 2010, 22:29 | |
| Somn usor! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Dum 03 Ian 2010, 00:21 | |
| - Blue a scris:
- [color=darkblue]Salut şi mulţam de bunvenit...
Sincer să fiu, nu ştiu cât de des am să vin pe aici (chestie de timp liber), ..... Da, aşa este, cunosc şi pe alţiii.... Important este că ai intrat în casa noastră să te încălzeşti puţin. În rest, ai timp suficient să te plimbi pe coclaurile noastre şi să cunoşti mai bine oamenii. Să-ţi spună Blake cum a fost când au tăbărât doamnele pe el. Acum doamnele noastre încă nu s-au dumirit de ce umbli cu vânătăi. _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Dum 03 Ian 2010, 11:01 | |
| Bună dimineaţa Blue! Uite că ne găsirăm şi p-aci! Sper să-ţi placă. E un forum liniştit şi cu discuţii savuroase. _____________________ Free your mind!
| |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Dum 03 Ian 2010, 11:04 | |
| - Anahoret a scris:
- Bună dimineaţa Blue!
Uite că ne găsirăm şi p-aci!
Sper să-ţi placă. E un forum liniştit şi cu discuţii savuroase. După cum ne "regăsim" de pe alte forumuri, ai crede că lumea internetului e mică-mititică! PS. Bine-ai venit Blue! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Dum 03 Ian 2010, 11:17 | |
| Nu e mică lumea internetului Yzzy, dar cei ce se aseamănă se adună. _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Blue
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Dum 03 Ian 2010, 12:08 | |
| - abbilbal a scris:
- Blue a scris:
- Salut şi mulţam de bunvenit...
Sincer să fiu, nu ştiu cât de des am să vin pe aici (chestie de timp liber), ..... Da, aşa este, cunosc şi pe alţiii....
Important este că ai intrat în casa noastră să te încălzeşti puţin. În rest, ai timp suficient să te plimbi pe coclaurile noastre şi să cunoşti mai bine oamenii. Să-ţi spună Blake cum a fost când au tăbărât doamnele pe el. Acum doamnele noastre încă nu s-au dumirit de ce umbli cu vânătăi. Vânătăi? Deh, ştiu eu? Poate pentru că am obiceiul să spun lucruri necuviincioase sau pentru că încerc să pun deştiu după ce mi se spune: "Nu pune mâna că te pleznesc, sunt măriată şi ne vede lumea. Respectă-mă, ce dracu". Normal că după aceea devin obligatorii unele gesturi împăciuitoare... ... uneori merge, alteori furtuna e prea mare, în funcţie de obrăznicia ... degetului ... ... deh, aşa devine omul astronom fără telescop. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]România lui Blue [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Blue
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Dum 03 Ian 2010, 12:23 | |
| | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Dum 03 Ian 2010, 12:48 | |
| Internetul nu diferă de oricare alt loc în care se adună lumea. Spre exemplu la teatru te vei întâlni cu aceeaşi oameni, la filarmonică vor fi, de asemenea, obişnuiţii locului, chiar şi la cârciumă sunt oameni ai locului. Pe forumuri, în funcţie de profil, vor fi, în principiu, aceiaşi useri.
Deci nu-i de mirare că ne întâlnim pe oriunde şi ni se pare că internetu-i mic. Implicarea politică este interesantă doar pentru activişti. Personal nu cred că, făcând propagandă -- chiar pe un forum public cum este RTV -- se rezolvă prea multe. Chiar dacă forumul respectiv se laudă cu ţ-şpe mii de useri, cei care sunt activi nu trec de 20-30. Aşa că... impactul este minim spre nul. Situaţia se schimbă însă în cazul blogurilor unor personalităţi... cum ar fi Ciutacu, Badea etc. În cazul ăsta cred că s-ar putea vorbi despre un oarecare impact al Internetului asupra alegătorilor. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Blue
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Dum 03 Ian 2010, 14:05 | |
| - Anahoret a scris:
- Internetul nu diferă de oricare alt loc în care se adună lumea. Spre exemplu la teatru te vei întâlni cu aceeaşi oameni, la filarmonică vor fi, de asemenea, obişnuiţii locului, chiar şi la cârciumă sunt oameni ai locului. Pe forumuri, în funcţie de profil, vor fi, în principiu, aceiaşi useri.
Deci nu-i de mirare că ne întâlnim pe oriunde şi ni se pare că internetu-i mic. Implicarea politică este interesantă doar pentru activişti. Personal nu cred că, făcând propagandă -- chiar pe un forum public cum este RTV -- se rezolvă prea multe. Chiar dacă forumul respectiv se laudă cu ţ-şpe mii de useri, cei care sunt activi nu trec de 20-30. Aşa că... impactul este minim spre nul. Situaţia se schimbă însă în cazul blogurilor unor personalităţi... cum ar fi Ciutacu, Badea etc. În cazul ăsta cred că s-ar putea vorbi despre un oarecare impact al Internetului asupra alegătorilor. Diferenţa esenţială faţă de alte locuri unde oamenii se întâlnesc este că în spaţiul virtual nu poţi să iei un pumn în bot, la propriu, ca şi faptul că discuţia poate fi urmărită de spectatorii neparticipanţi la discuţie. Cât despre forumuri de mare trafic, cum e cel al Realităţii, un privitor extern, are probabil senzaţia de ... viermuială din cauza varietăţii mari de subiecte. Impactul social e minim. Blogurile de mare trafic, cum sunt ale politicienilor, la un moment dat în clasamente, blogul Elenei Udrea era de departe cel mai accesat, sau a unor indivizi ce se produc prin media, cum e Badea, Ciutacu (intenţionat nu am folosit termenul de jurnalist, deoarece eu nu-i consider jurnalişti), au un oarecare impact deoarece oamenii respectivi apar la televizor, blogurile nu fac decât să le sublinieze cele pa care le spun. Atât blogurile politicienilor, cât şi cele ale oamenilor din media, au un rost bine definit şi anume acela de a sublinia anumite caracteristici ale personajului pe care ni-l "serveşte" titularul. Cât de mult reuşesc? Dumnezeu cu mila... Pentru a reuşi, ar trebui ca subiectele care se deschid pe bloguri să fie "pieptănate" de oameni cu bune cunoştiinţe într-ale comunicării şi manipulării. De exemplu o chestie legată de blogul lui Badea. Mai întâi, săptămâni la rând, Mircea se exprima cu cel mai profund dispreţ faţă de blog-eri, "nişte refulaţi" îi categorisea, apoi brusc şi-a găsit vocaţia de blog-er şi a început să facă băşcălie de ceilalţi care în mintea lui creaţă erau doar nişte nevinovaţi amatori pe lângă el, marele spărgător de audienţe. Probabil se consideră un tip sclipitor de inteligen cu foarte mult umor (asta cu toate că nu face diferenţa între băşcălie şi umor). O postare a lui, îl arăta în nişte poze printr-o padure de la munte împreună cu prietena lui Carmen Brumă. Textul şi îmagnile respective, doreau să-l arate ca un romantic incurabil. Palma la rahat a dat-o a doua sau a treia zi după ce a apărut chestia respectivă. În stilu-i caracteristic a început să-i promită bătaie în direct cuva de prin Galaţi dacă nu mă înşel. Eu personal de la o vreme, nu mai intru deloc să văd ce mai scrie pe blog ... mi-e silă.
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]România lui Blue [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Dum 03 Ian 2010, 15:30 | |
| Pe Badea nu l-am luat niciodată în serios: este un maimuţoi TV şi atât. Totuşi are impact destul de mare asupra celor care acţionează emoţional. Spre exemplu sunt destui care cred că a reuşit o mare realizare apărând în chiloţi în faţa Palatului Victoria. Mă rog, de gustibus, cum ar zice neamţul. Până să devin şi eu parte a blogosferei priveam forumurile cu destul de mutlă reticenţă iar pe userii respectivi îi vedeam undeva în zona infantilismului. Acum, că văd fenomenul din interior, consider Internetul un execlent instrument de comunicare şi informare. Spre exemplu -- am mai spus asta -- pe forumul de faţă suntem oameni din diferite colţuri ale lumii şi putem comunica între noi ca şi cum am fi la o terasă, în faţa unei cafele. Asta mi se pare cu adevărat fantastic! Principalul este să ţii fenomenul în hăţuri şi Internetul să nu devină dintr-un instrument de comunicare-informare un scop în sinte. Atunci ar trebui consultat de urgenţă un psiholog. Părerea mea! Remarca ta " Diferenţa esenţială faţă de alte locuri unde oamenii se întâlnesc este că în spaţiul virtual nu poţi să iei un pumn în bot, la propriu" a mai fost făcută de un user (nu-mi mai amintesc cine) pe forumul RTV. Spunea că " atât timp cât nu poate să scoată mâna prin monitor să mă ia de gât, totul este OK!" Personal sunt împotriva violenţelor: şi a celor fizice şi a celor de limbaj. Ăsta este şi motivul pentru care postez foarte rar pe Realitatea şi numai pe blogul lui d_d. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Blue
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Dum 03 Ian 2010, 16:29 | |
| - Anahoret a scris:
- Pe Badea nu l-am luat niciodată în serios: este un maimuţoi TV şi atât. Totuşi are impact destul de mare asupra celor care acţionează emoţional. Spre exemplu sunt destui care cred că a reuşit o mare realizare apărând în chiloţi în faţa Palatului Victoria. Mă rog, de gustibus, cum ar zice neamţul.
Până să devin şi eu parte a blogosferei priveam forumurile cu destul de mutlă reticenţă iar pe userii respectivi îi vedeam undeva în zona infantilismului. Acum, că văd fenomenul din interior, consider Internetul un execlent instrument de comunicare şi informare. Spre exemplu -- am mai spus asta -- pe forumul de faţă suntem oameni din diferite colţuri ale lumii şi putem comunica între noi ca şi cum am fi la o terasă, în faţa unei cafele. Asta mi se pare cu adevărat fantastic! Principalul este să ţii fenomenul în hăţuri şi Internetul să nu devină dintr-un instrument de comunicare-informare un scop în sinte. Atunci ar trebui consultat de urgenţă un psiholog. Părerea mea!
Remarca ta "Diferenţa esenţială faţă de alte locuri unde oamenii se întâlnesc este că în spaţiul virtual nu poţi să iei un pumn în bot, la propriu" a mai fost făcută de un user (nu-mi mai amintesc cine) pe forumul RTV. Spunea că "atât timp cât nu poate să scoată mâna prin monitor să mă ia de gât, totul este OK!"
Personal sunt împotriva violenţelor: şi a celor fizice şi a celor de limbaj. Ăsta este şi motivul pentru care postez foarte rar pe Realitatea şi numai pe blogul lui d_d. Da, se prea poate ca şi alţii să fi făcut o afirmaţie sau alta, unele expresii devin încetişor ca Mioriţa, chestii cu autor necunoscut. Lui Badea eu îi zic Retardatul din Gura Presei. Nu ştiu ce alt realizator de emisiune e în stare să facă şi să spună orice de dragul popularităţii. Trebuie să recunosc că în felul lui, omul are nişte ieşiri destul de originale în fel lui chicios. De la a face şpagatul şi aşi arăta "pătrăţele" de pe abdomen şi până la promisiunile de bătaie, ori afirmaţia (altfel de mare senzaţie) că bariera de la parcarea mall-ului "a intrat în erecţie" când s-a apropiat el cu maşina, sau povestea cu penele, toată prestaţia lui, arată un individ lipsit de scrupule, în stare să facă absolut orice pentru a fi văzut ca tip de mare talent în tot ce face. De fapt şi-a arătat caracterul şi când a fost povestea cu încercarea lui şi a lui Oreste de a pune mâna pe Fabrica de Chibrituri de la Gherla. Pentru că oamenii de acolo nu au stat drepti în faţa lui, marele licurici media, în poziţie de drepţi, ba să îi mai facă şi o statuie în centru pentru că le-a călcat localitatea, a avut o lungă perioadă în care a făcut tot felul de afirmaţii, care mai de care mai jignitoare la adresa oamenilor din acel oraş, ba mai mult, ideea că cineva provine din Cluj, în mintea lui Badea, îl face să fie considerat drept infractor din start. Faptul că în realitate Badea se teme de părerile exprimate la el, e arătat clar de faptul că pe forumul Antenei3, pentru a reuşi să posezi ceva la secţiunea caree îi e destinată, trebuie să trimiţi nesajul prin mail. Evident pentru a fi analizat. Eu zic că e o formă de laşitate._____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]România lui Blue [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Dum 03 Ian 2010, 18:44 | |
| Da... asta este cu dus şi întors. Şi eu, dacă mi-aş face blog, l-aş face cu posibilitatea de a selecta mesajele. Sunt destui frustraţi care, sub protecţia anonimatului oferit de avatar, se apucă să înjure.
Îţi aduci aminte de blogul lui Delta? Şi l-a făcut fără moderare şi a fost invadat de gibonii virtuali, cu consecinţele de rigoare. Sau, pe Realitatea TV, era Zona Liberă: ai văzut cu câtă dexteritate mânuiau "doamnele" din forum ceea ce nu au de la natură?
Cred că în situaţii dintr-astea se vede adevăratul caracter al omului. Exact ca şi potaia care latră-n curte iar afară, pe stradă, bagă coada-ntre picioare şi fuge scheunând. Eu numesc asta "curaj de gloată". _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Dum 03 Ian 2010, 18:49 | |
| Oh, da! Sunt multi "curajosi" de genul celor descrisi de tine. Toată viata mea am încercat să stau departe de asa lichele si în general am reusit. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Blue
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Dum 03 Ian 2010, 20:38 | |
| - Anahoret a scris:
- Da... asta este cu dus şi întors. Şi eu, dacă mi-aş face blog, l-aş face cu posibilitatea de a selecta mesajele. Sunt destui frustraţi care, sub protecţia anonimatului oferit de avatar, se apucă să înjure.
Îţi aduci aminte de blogul lui Delta? Şi l-a făcut fără moderare şi a fost invadat de gibonii virtuali, cu consecinţele de rigoare. Sau, pe Realitatea TV, era Zona Liberă: ai văzut cu câtă dexteritate mânuiau "doamnele" din forum ceea ce nu au de la natură?
Cred că în situaţii dintr-astea se vede adevăratul caracter al omului. Exact ca şi potaia care latră-n curte iar afară, pe stradă, bagă coada-ntre picioare şi fuge scheunând. Eu numesc asta "curaj de gloată". Eu mi-am făcut mai mult ca un fel de depozit a ceea ce scriu. Dacă cineva vrea să scrie ceva e binevenit şi poate să scrie tot ce doreşte, la fel consider şi că ceea ce apare hotărăsc eu, mai ales în campania electorală înjurăturile erau ceva de groază. Prefer să nu comentez felul în care s-a comportat Delta şi nici motivul pentru care i se închideau forumurile unul după altul. Deşi nu am obiceiul să comentez în lipsa cuiva vreu să spun doar că duplicitarismul mi se pare o chestie extrem de urâtă. Povestea cu publicarea IP-urilor a fost una foarte care friza nesimţirea. Dacă ai ceva de spus despre cineva e OK să o spui în aşa fel încât cel la care faci referire să vadă ceea ce ai scris, nu să te duci în locuri unde speri să nu fii văzut şi apoi să te apuci cu tot felul de afirmaţii fără ca cel vizat să se poat apăra. - Emil Condor a scris:
- Oh, da! Sunt multi "curajosi" de genul celor descrisi de tine.
Toată viata mea am încercat să stau departe de asa lichele si în general am reusit. Într-o vreme, pe blogul lui Băsescu se putea intra şi scrie fără a te înscrie în nici un fel. Dacă scriai corect codul anti spam puteai să foloseşti la fiecare postare alt pseudonim, de asemenea puteai să foloseşti chiar şi pseudonime folosite de alţii. Singura moderare era una automată care era făcută de nişte filtre de cuvinte. Apăreau ce-i drept aberaţii, nu puteai să scrii de exemplu, Republica Popúlară Chineză sau Curtea Constituţională... sau, halucinant, nu puteai so scrii ultimul vers din poezia Căţeluş cu părul creţ: "...Treci la Sfatul Popúlar" Folosirea clonelor, în scopul de a înjura pe cineva, e o formă de lichelism, dar şi mai mare lichelism mi se pare ca, pe forumuri unde există posibilitatea mesajelor private, să te apuci să înjuri sau să ameninţi, pe cineva..._____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]România lui Blue [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? | |
| |
| | | | O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |