Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Dum 03 Ian 2010, 21:27
Nu mă pronunţ asupra lui Delta pentru că, aşa cum ai zis şi tu, nefiind de faţă ar însemna să bârfim. Făcând referire la blogul său am ilustrat doar ce înseamnă lipsa de moderare în spaţiul virtual, ştiind că şi tu ai cunoştinţă despre ceea ce s-a întâmplat acolo.
În rest... despre cei absenţi numai de bine (oricare ne-ar fi părerile proprii)!
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Lun 04 Ian 2010, 04:51
Blue a scris:
Folosirea clonelor, în scopul de a înjura pe cineva, e o formă de lichelism, dar şi mai mare lichelism mi se pare ca, pe forumuri unde există posibilitatea mesajelor private, să te apuci să înjuri sau să ameninţi, pe cineva...
Nu pot fi decât total de acord cu tine. Si eu detest cele mentionate mai sus. Dacă ai ceva foarte personal de spus cuiva, foloseste serviciul MP decât să stârnesti revolta celor din jur si eventual, în timp să împarti comunitatea virtuală din care faci parte în tabere separate, în găsti.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Lun 04 Ian 2010, 13:47
Blue a scris:
Hop şi eu.... De ce am venit? Habar n-am... Văd ce multă lume pe aici... Pe unii i-am mai întâlnit, pe alţii nu. Ca-n viaţă. Bun găsit tuturor....
Bun venit!
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Lun 04 Ian 2010, 14:19
Blue a scris:
Emil Condor a scris:
Super! La muzică mă refer.
Îti dăm sansa să te îndrăgostesti de venirile la Popas si apoi... nu mai scapi!
....... Legat de povestea cu îndrăgostitul, aveţi şi blonde?
Se accepta? Apropo de titlu, aleg cafeaua.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Blue
Numarul mesajelor : 186 Localizare : Ardeal, România Data de inscriere : 02/01/2010
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Mier 06 Ian 2010, 20:26
Emil Condor a scris:
Nu pot fi decât total de acord cu tine. Si eu detest cele mentionate mai sus. Dacă ai ceva foarte personal de spus cuiva, foloseste serviciul MP decât să stârnesti revolta celor din jur si eventual, în timp să împarti comunitatea virtuală din care faci parte în tabere separate, în găsti.
În fond spaţiul virtual este o formă de spaţiu public, ce-i drept unul cu nişte caracteristici oarecum diferite decât, să zicem, de un alt loc unde se poartă discuţii. Aici tot ce spune fiecare poate fi văzut de oricine din lume, nu se poate vorbi în şoaptă, nu se poate ţipa ca să îi acoperi pe ceilaţi, dacă mai pui şi facilitatea Google translator care înlătură bariera limbii... Aşa e, pentru găşti şi prietenii există foarte multe variante, mailul, Messengerul, siteurile unde poţi să vezi ce se vorbeşte doar dacă te înregistrezi, deci dacă intrii în gaşcă...
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] România lui Blue[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Blue
Numarul mesajelor : 186 Localizare : Ardeal, România Data de inscriere : 02/01/2010
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Mier 06 Ian 2010, 20:38
zaraza26 a scris:
Blue a scris:
Hop şi eu.... De ce am venit? Habar n-am... Văd ce multă lume pe aici... Pe unii i-am mai întâlnit, pe alţii nu. Ca-n viaţă. Bun găsit tuturor....
Bun venit!
Mi se pare extem de tare chestia asta cu defilarea... Pe un al forum făceam "trenuleţe"
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] România lui Blue[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Blue
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Mier 06 Ian 2010, 20:39
zaraza26 a scris:
Blue a scris:
Emil Condor a scris:
Super! La muzică mă refer.
Îti dăm sansa să te îndrăgostesti de venirile la Popas si apoi... nu mai scapi!
....... Legat de povestea cu îndrăgostitul, aveţi şi blonde?
Se accepta? Apropo de titlu, aleg cafeaua.
Da... spumoasă blonda ...
zaraza26
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Lun 11 Ian 2010, 14:54
Blue a scris:
Imi place sa ma joc. Cica viata trebuie luata ca un joc.
zaraza26
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Lun 11 Ian 2010, 15:01
Blue a scris:
Blue
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Lun 11 Ian 2010, 17:48
zaraza26 a scris:
Blue a scris:
Imi place sa ma joc. Cica viata trebuie luata ca un joc.
Blue
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Lun 11 Ian 2010, 18:16
zaraza26 a scris:
Blue a scris:
zaraza26
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Lun 11 Ian 2010, 19:24
Blue a scris:
zaraza26
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Lun 11 Ian 2010, 19:36
Blue a scris:
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Lun 11 Ian 2010, 20:10
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Blue
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Lun 11 Ian 2010, 21:08
zaraza26 a scris:
Blue a scris:
Nu e o scuză. Unora li s-a "înşurubat" în creier ideea că do. r copii se joacă, oamenii serioşi, nu. Mare eroare. Când oamenii nu se mai joacă, nu mai râd şi nu mai pot să credă că încă masi au o părticică din inocenţa copilăriei devin inneguraţi, îşi cumpără loc în cimitir şi haine e care le pun la naftalină şi nu le vor purta niciodată în viaţă. Adică, involuntar, se pregătesc de ultima plecare... cea definitivă. Trist ...
Blue
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Lun 11 Ian 2010, 21:13
yzzy a scris:
zaraza26
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Mar 12 Ian 2010, 10:07
Blue a scris:
Nu e o scuză. Unora li s-a "înşurubat" în creier ideea că do. r copii se joacă, oamenii serioşi, nu. Mare eroare. Când oamenii nu se mai joacă, nu mai râd şi nu mai pot să credă că încă masi au o părticică din inocenţa copilăriei devin inneguraţi, îşi cumpără loc în cimitir şi haine e care le pun la naftalină şi nu le vor purta niciodată în viaţă. Adică, involuntar, se pregătesc de ultima plecare... cea definitivă. Trist ...[/quote]
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Mar 12 Ian 2010, 10:15
Bună dimineaţa! Vă planificaţi concediul pe 2010? Asta vă va ajuta!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
zaraza26
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Mar 12 Ian 2010, 10:24
Blue a scris:
yzzy a scris:
Blue
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Mar 12 Ian 2010, 20:18
zaraza26 a scris:
Rapsody in Blue (Prima parte)
Rapsody in blue (partea a doua)
Blue
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Mar 12 Ian 2010, 20:27
aurora a scris:
Bună dimineaţa! Vă planificaţi concediul pe 2010? Asta vă va ajuta!
Asta mi se pare tare rău... Să ne downloadăm concediul ... Doar concedii se găsesc? Blonde? Bineînţeles download: free şi eventual licenţa ... temporară. Apoi, când expiră, încercăm şi alte variante.
Blue
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Mar 12 Ian 2010, 20:32
zaraza26 a scris:
Blue
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Mar 12 Ian 2010, 21:02
zaraza26 a scris:
Da, şi sunt o mulţime de chestii interesante acolo.... o fi însemnând, dar trebuie să recunoşti că sunt animaţii realizate bine.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Mier 13 Ian 2010, 00:07
Am crezut că am intrat pe alt forum si era să plec!
Blue, ultimul subiect deschis ("Ce ai face dacă...?") nu e deloc potrivit pentru Popasuri personalizate si îl vom muta la DIVERTISMENT - ACTIUNEA DIVERSE.
În afară de topicul mentionat, mai avem câteva de mutat, care tot asa, nu se potrivesc aici.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă? Mier 13 Ian 2010, 13:58
Blue a scris:
zaraza26 a scris:
Continut sponsorizat
Subiect: Re: O cafea? O ţigară? O pălincă? O bârfă?