__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Un ceai? O cafea? | |
|
+16dolion Cristina silverstar lutra vulgaris yzzy ostrovna Layla Mihai LEONTE Anahoret star aurora zaraza26 abbilbal cactus dsm Emil Condor 20 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 09:37 | |
| - aurora a scris:
- Si ce o-ti fi vrand, medicii sau profesorii sa puna plase de tantari, ca sa lucreze la patron?
Sau vi se pare normal, un medic sau un profesor sa castige sub 1.000 de lei, poate mai putin decat cel care pune plasa pentru tantari?
Un medic sau un profesor, poate minta plase de tantari... invers credeti ca se poate?
Un pompier care isi risca viata, care moare in foc ... pentru 800 de lei? na ca m-ai prins suparata pe astia cu greva si-o sa-ti zic cateva. Nu ia pus nimeni sa stea numai in salariul ala, nimeni nu ia fortzat sa fie doar intelectuali(profesori, etc etc). Daca e atat de important pt ei salariul, remuneratia aia atunci nu trebuiau sa-si aleaga aceasta meserie, ori trebuiau sa o combine si cu alta. A fi profesor, medic, pompier implica o anumita morala si o anumita responsabilitate morala fatza de cei pe care ii servesc. Cand nu stii sau nu vrei sa iei in calcul ca intr-o zi poti face lucru manual, sau sa lucrezi benevol neremunerat deloc ori necorespunzator inseamna ca n-ai stiut cu ce se manca ce-ai ales. Viata nu e doar o linie dreapta lina, uneori mai tre sa faci si sacrificii ... atat sociale, cat si economice.....mai ales cand stii cum e sa faci compromisuri...pt. ca a avea acest statut inseamna ca macar o data tot ai facut un compromis...deci stiu cam despre cee e vorba. Acum e tarziu sa te uiti peste gard si sa te plangi ca totusi capra vecinului (ex a parlamentarului)e neatinsa de criza. Cand ai ales sa fii profesor stii clar ca tu beneficii gen a la demnitari .. n-o sa pupi niciodata .... doar daca nu te bagi in politica si devii si tu demnitar ori militar ... ori mai stiu eu. Pensia da e un drept, sa zica mersic ca o primesc asa ciuntita. Trebuiau atunci cand or decis sa devina angajati sa urle ca legea asta e imperfecta ... si ca sa se stabileasca clar ce pensie or sa aibe de cand or inceput sa contribuie, acum e tarziu....pai dai frau liber statului sa-ti de-a pensia ... sa-ti aleaga numarul banilor tai .... pai degeaba vii tu dupa ce-ai cotizat si te plangi. Ai fost fraier, apai stai in banca ta. Fraierismul se plateste!dpdv-ul meu pensia asta de stat e o urmare a unui sistem comunist iar generatia care gandeste asa sa-si poarta crucea. cum o sa mi-o port si eu cand o s-o dau in bara din cauza de alegeri personale. Si cine a facut greva? Aia care au primit un os de la sindicalisti, aia care au acasa un sot cu pensie ori cu salariu bun ... ca daca n-ai asa ceva, te-ai dus naibii la scoala sa tii orele si asa au taiat 25% daca iti mai ia si o zi sau 2 de munca te alegi cu o branza. De greva japoneza n-or auzit astia. Ma uit la pensionari .. zic astia ca ii ramane doar 3 milioane si ceva dupa ce plateste una alta. Pai bai ... eu dupa ce platesc datoriile si pe Stefania .... mie personal imi ramane 50 de lei/luna. Ani la rand mancam ce lasau copiii, eu nu-mi puneam in farfurie. SI n-am mai dat vina pe guvern sau pe altii, eram multumita ca am ce da de mancare. Si nu ma mai duc la televizor sa ma plang ca si eu sunt bolnava si medicamentele mele costa si din cauza ca nu mi le permit mereu, inghit si merg mai departe. Ma bucur de fiecare dimineata ca mi-o mai petrec cu familia si sper sa mai pot si maine ce-am putut azi.Romanul adevarat sta si rabda ..... merge mai departe ... se bucura cand ii merge bine, da in stanga si in dreapta iar cand n-are nu sta si cerseste la televiziuni....Bunicii nostri n-au facut asa ceva, nu stiau ce ala drept constitutional .... dar au muncit, au construit, au cladit, au avasat fara sa piarda vremea cu atatea prosteste. Ei n-au avut timp de asa ceva. _____________________ | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 09:57 | |
| - lutra vulgaris a scris:
- ...Pensia da e un drept, sa zica mersic ca o primesc asa ciuntita. Trebuiau atunci cand or decis sa devina angajati sa urle ca legea asta e imperfecta ...
Da, pensia este un drept. Dar de ce trebuie să mulţumească pensionarii pentru că primesc acest drept? Cine a făcut legea asta imperfectă? A cerut cineva părerea prostimii? - Citat :
- pai dai frau liber statului sa-ti de-a pensia ...
Dar cui? Particularilor? Ştie cineva ce s-a făsut cu fondurile private colectate până acum? Nu crezi că acolo sunt hoţi mai mari decţt statul? Din câte ştiu şi acolo este vraişte şi nu se mai ştie ce fonduri au. Ce au făcut cu ele cei care au fost? - Citat :
- Si cine a facut greva?
Dar de ce este nevoie de grevă pentru ca angajatorii (fie ei statul sau privaţii) să se achite de obligaţiile ce le au faţă de oameni? De ce înainte de greve nu se dau şi după greve se găsesc posibilităţi de acordare a solicitărilor greviştilor? Pentru această bătaie de joc s-a murit în decembrie 1989? Aici s-a dorit să se ajungă atunci? Au fost deştepţi cei care atunci au scos masele de oameni în stradă pentru aşi face ei plinul. | |
| | | silverstar
Numarul mesajelor : 2250 Data de inscriere : 23/12/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 10:24 | |
| lutra, apropo de aceasta postare... - Citat :
- aurora a scris:
Si ce o-ti fi vrand, medicii sau profesorii sa puna plase de tantari, ca sa lucreze la patron? Sau vi se pare normal, un medic sau un profesor sa castige sub 1.000 de lei, poate mai putin decat cel care pune plasa pentru tantari?
Un medic sau un profesor, poate minta plase de tantari... invers credeti ca se poate?
Un pompier care isi risca viata, care moare in foc ... pentru 800 de lei? ... nu este decat o interpretare voit tendentioasa a autoarei după ce a citit o postare de a mea, de ieri, de pe popasul "Azi despre ieri"... Intentia mea a fost sa arat ca, in timp ce unii pierdeau timpul grevându-se, altii munceau si munceau pentru ca patronul plateste si nu permite timpi morti... Faptul ca sensul postarii mele a fost deviat este dovedit si de lipsa de curaj a autoarei de a se exprima in cu totul alta parte decat acolo unde a citit ce am postat eu, pentru ca nimeni sa nu inteleaga nimic si, eventual, sa culeaga niste aplauze... Exista persoane care, in momentele grele ale viatii, vad negru inaintea ochilor si se exprima monstruos... _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 10:36 | |
| - silverstar a scris:
- altii munceau si munceau pentru ca patronul plateste...
Eu cunosc şi reversul medaliei. Nu doar dintr-un loc, ci din mai multe. Sunt foarte mulţi patroni care la data scadenţei uită să-şi plătească salariaţii, fără să mai vorbim de faptul că-i angajează cu contract doar la salar minim, apoi dacă le mai dă ceva din milă le mai dă, dacă nu, sunt liberi să plece că doar tot nu-i plăteşte. | |
| | | silverstar
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 10:45 | |
| Abbi scrie: - Citat :
- Eu cunosc şi reversul medaliei. Nu doar dintr-un loc, ci din mai multe. Sunt foarte mulţi patroni care la data scadenţei uită să-şi plătească salariaţii, fără să mai vorbim de faptul că-i angajează cu contract doar la salar minim, apoi dacă le mai dă ceva din milă le mai dă, dacă nu, sunt liberi să plece că doar tot nu-i plăteşte.
Sigur ca ai dreptate. Se fac fel de fel de smecherii prin care muncitorii sunt inselati, escrocati, mintiti... Şi nu li se poate face nimic pentru ca legea e de partea celui puternic... Eu vorbeam asa, in general... _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 10:49 | |
| - abbilbal a scris:
- lutra vulgaris a scris:
- ...Pensia da e un drept, sa zica mersic ca o primesc asa ciuntita. Trebuiau atunci cand or decis sa devina angajati sa urle ca legea asta e imperfecta ...
Da, pensia este un drept. Dar de ce trebuie să mulţumească pensionarii pentru că primesc acest drept?
- abbilbal a scris:
Cine a făcut legea asta imperfectă? A cerut cineva părerea prostimii?
- abbilbal a scris:
- Citat :
- pai dai frau liber statului sa-ti de-a pensia ...
Dar cui? Particularilor? era vorba de a da frau liber.....nu conteaza cui .... ci daca ai riscat si ti-ai pus increderea fara garantii .. atunci asta e. Ai doua alternative: castigi sau pierzi. Sau uneori castigi iar alteori pierzi. De ce iesim si protestam doar cand ni se ia .... ori ni se cere? Cand li s-or dat or fo' fericiti, nu s-or intrebat ce pret vor plati. E o lege .... cand primesti tre sa platesti un pretz, Ex: tu m-ai debanat, sunt convinsa ca exista un pretz pt aceasta favoare, in ziua cand n-o sa fiu dispusa ori poate n-o sa fiu de acord cu pretzul... o sa-ti retragi frumusel aceasta decizie. N-o sa ma vezi in greva protestand, intre timp am realizat ca si daca as zice in continuare ceva tot aia va fi. - abbilbal a scris:
- Ştie cineva ce s-a făsut cu fondurile private colectate până acum?
habar n-am. Eu n-am contribuit si nici n-o sa contribui vreodata. - abbilbal a scris:
- Nu crezi că acolo sunt hoţi mai mari decţt statul?
ba da. - abbilbal a scris:
- Din câte ştiu şi acolo este vraişte şi nu se mai ştie ce fonduri au. Ce au făcut cu ele cei care au fost?
nici asta nu stiu. dar asta nu ma impiedica sa continui sa protestez muncind totusi. Eu nu-mi permit sa stau degeaba. Merg pe drum si am invatzat sa-mi ofer mici bucurii, pt. ca in timpul ramas cand nu merg sa mi-l petrec producand. - abbilbal a scris:
- Citat :
- Si cine a facut greva?
Dar de ce este nevoie de grevă pentru ca angajatorii (fie ei statul sau privaţii) să se achite de obligaţiile ce le au faţă de oameni?
pai eu asta ziceam......ca nu e nevoie. Nu se achita nimeni de nimic. Cu cei care nu s-au achitat de obligatii fata de mine, i-am dat la spate. Stiai ca in romania sunt 23 de milioane de oameni si o gramada de joburi? de ce sa-mi pierd vremea educand pe cineva needucabil.....mai bine imi petrec vremea cautand alti oameni, asa mi se maresc sansele sa gasesc oameni deja educati si parolisti. - abbilbal a scris:
- De ce înainte de greve nu se dau şi după greve se găsesc posibilităţi de acordare a solicitărilor greviştilor?
apai asta denota ca lumea de acolo e influentabila si nehotarata .... eu cand zic ceva, poti sa si mori, pot sa pierd oricat, pot sa ma destept si sa realizez ca poate am gresit .. eu o tin tot asa .... ca inapoi nu mai merge. - abbilbal a scris:
- Pentru această bătaie de joc s-a murit în decembrie 1989?
pt. o alta bataie de joc.....dar sa stii ca viata e ca o balta cu nuferi....ce sa-ti fac daca privesti balta de desupt. - abbilbal a scris:
- Aici s-a dorit să se ajungă atunci?
depinde din ce parte privesti. Tu ai impresia ca aia din conducere stiu sau ia intrebat pe careva unde se vrea a ajunge? Tu de ex. mai intrebat vreodata unde vreau eu sa ajung pe acest forum(ce vreau eu .. ca tot zici ca esti in conducere.....ai luat decizii ... nu m-ai intrebat daca vreau sau nu....sau ce as vrea?!..de ce altii ar face-o?....sunt una dintre cei multi ... iar ceilalti care suporta consecintele crizei azi s-au alaturat alora multi, tacutii care rabdam de ceva vreme si ducem crucea ..... s-o mai tina si ei putin macar putin) - abbilbal a scris:
- Au fost deştepţi cei care atunci au scos masele de oameni în stradă pentru aşi face ei plinul.
logic. si destepti or sa fie si astilalti daca or samai reuseasca sa mai scoata vreo masa in strada cat sa-si faca ei plinul. Dar eu cu siguranta n-o sa fiu printre ei. Si euprotestez dar nu-mi permit sa nu muncesc. Si ca de obicei ai trunchiat ce-am zis eu ... nici n-ai indraznit sa te legi de argumentele mele forte, le-ai dat cut. _____________________ | |
| | | lutra vulgaris
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 10:55 | |
| - silverstar a scris:
- lutra, apropo de aceasta postare...
- Citat :
- aurora a scris:
Si ce o-ti fi vrand, medicii sau profesorii sa puna plase de tantari, ca sa lucreze la patron? Sau vi se pare normal, un medic sau un profesor sa castige sub 1.000 de lei, poate mai putin decat cel care pune plasa pentru tantari?
Un pompier care isi risca viata, care moare in foc ... pentru 800 de lei? ... nu este decat o interpretare voit tendentioasa a autoarei după ce a citit o postare de a mea, de ieri, de pe popasul "Azi despre ieri"... Intentia mea a fost sa arat ca, in timp ce unii pierdeau timpul grevându-se, altii munceau si munceau pentru ca patronul plateste si nu permite timpi morti... Faptul ca sensul postarii mele a fost deviat este dovedit si de lipsa de curaj a autoarei de a se exprima in cu totul alta parte decat acolo unde a citit ce am postat eu, pentru ca nimeni sa nu inteleaga nimic si, eventual, sa culeaga niste aplauze... Exista persoane care, in momentele grele ale viatii, vad negru inaintea ochilor si se exprima monstruos... stiu silverstar. Sunt una din persoanele care o cunosc cat de cat pe aurora si am trecut stand pe langa ea, prin mai toate starile.....inclusiv disperare, mirare, pasare .... pana am ajuns la un punct nevralgic, imi vars oful in postarile ei privind-o ca pe o reprezentanta a celor ignoranti din tara asta, care nu stiu cum e sa muncesti pt. 1 leu.... si sa te pisi pe toate drepturile tale cand ai doi ochisori care se uita tinta la tine, asteptand sa-i dai de mancare ...... altii se pot baza pe cineva, eu n-am avut. Si cand vad specimene ca ea, o confund si cu guvernantii, si cu demnitarii si cu muierile alea care intind mana si li se da fara nici cel mai minim efort, care stau si atzata doar de dragul de a atzata ca apoi sa zica .. mvai "dar eu sunt o doamna". Cu alte cuvinte, cand ma vezi ca ii raspund inseamna ca a intrecut masura, si de dragul meu ii explic ca si-a depasit ingradirile.....iar gardul nu mi-l mai sare fara o corectie din partea mea. "de aici nu mai treci". _____________________
Ultima editare efectuata de catre lutra vulgaris in Mar 01 Iun 2010, 11:01, editata de 1 ori | |
| | | lutra vulgaris
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 10:59 | |
| - abbilbal a scris:
- silverstar a scris:
- altii munceau si munceau pentru ca patronul plateste...
Eu cunosc şi reversul medaliei. Nu doar dintr-un loc, ci din mai multe. Sunt foarte mulţi patroni care la data scadenţei uită să-şi plătească salariaţii, fără să mai vorbim de faptul că-i angajează cu contract doar la salar minim, apoi dacă le mai dă ceva din milă le mai dă, dacă nu, sunt liberi să plece că doar tot nu-i plăteşte. aia isi merita soarta. Pe mine doar o singura data nu ma platesti ca a doua oara nu mai pupi ca nu ma mai vezi la serviciul ala. Am luat-o de atatea ori de la capat ca acum nici trairi nu mai am in astfel de situatii.. ci o imensa mila pt astia care fac asa. Stiu ca are balta peste .... dar cumva si balta asta are si ea un fund si limite. _____________________ | |
| | | lutra vulgaris
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 11:04 | |
| - silverstar a scris:
Sigur ca ai dreptate. Se fac fel de fel de smecherii prin care muncitorii sunt inselati, escrocati, mintiti... Şi nu li se poate face nimic pentru ca legea e de partea celui puternic... Eu vorbeam asa, in general... ba bineinteles ca se poate face ceva. Legea nu e intotdeauna de partea celui puternic, insa astia inselati, escrocati, mintiti de cei de la particular, nu-si fac sindicate(mama lor de sindicate) sau asociatii, n-au timp de asemenea bagatele...pt. ei timpul trece si suna mai acut decat la ceilalti. Baga o vorba, un sfat ceva .... o informare .. si cine are ciulite urechile, aude .. cine nu .. sanatate s-un praz verde. _____________________ | |
| | | silverstar
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 11:57 | |
- silverstar a scris:
Sigur ca ai dreptate. Se fac fel de fel de smecherii prin care muncitorii sunt inselati, escrocati, mintiti... Şi nu li se poate face nimic pentru ca legea e de partea celui puternic... Eu vorbeam asa, in general... ba bineinteles ca se poate face ceva. Legea nu e intotdeauna de partea celui puternic, insa astia inselati, escrocati, mintiti de cei de la particular, nu-si fac sindicate(mama lor de sindicate) sau asociatii, n-au timp de asemenea bagatele...pt. ei timpul trece si suna mai acut decat la ceilalti. Baga o vorba, un sfat ceva .... o informare .. si cine are ciulite urechile, aude .. cine nu .. sanatate s-un praz verde. Esti un monument de intelepciune. Imi face placere sa te citesc. Sincer. _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | lutra vulgaris
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 12:09 | |
| nici nu ma mir. Cand am venit aici, mi s-a facut o descriere ba de unul ba de altul. Tu ai fost descrica ca si "comunista dracului". Am zis in sinea mea..... ei bine creca macar aparent o sa amuz cu acest gen de persoana...miserupista. Imagineaza-ti ca de afurisita ce sunt unele persoane care nu reusesc sa ma manipuleze cum si-ar dori ma numesc strategic "securista". Din motive evidente. Apropo ai grija, nu sunt mereu asa........ iar intr-o zi monumentul imi va cadea incap, asa ca zic .. fara monument da? _____________________ | |
| | | silverstar
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 12:16 | |
| _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | silverstar
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 12:19 | |
| _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | lutra vulgaris
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 12:27 | |
| iti dai seama cat m-am amuzat eu cand deja aveam o parere despre tine(si nu numai) si am aflat asa frumos "este o comunista a dracului isi zice silverstar". Ca si cum eu as fi fost atat de chioara si atat de proasta incat sa nu-mi pot forma o opinie ..or incapabila .. ce mai. Cat despre Delta .. dumnezeule. _____________________ | |
| | | silverstar
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 12:43 | |
| Regret ca am fost catalogata asa... Nici nu ştiu ce să spun... În sfârşit... Delta m-a hărţuit pe propriul meu blog de pe Realitatea.net forum, până ce am fost nevoită să plec. Şi nu numai eu... Am plecat mulţi de acolo. Un grup de foşti colegi şi-au făcut o alternativă - Emigraţii de la Realitatea. Eu nu m-am putut adapta şi, pentru că politic, încă am mlte de spus, activez pe un blog politic acum... Aici însă găsesc linişte, calm şi, la nevoie, o vorbă bună. Sunt nişte oameni minunaţi dacă ai răbdare să-i cunoşti şi să-i înţelegi. Pe unii dintre colegii de aici îi cunosc de mulţi ani, de pe alte forumuri pe unde am fost în trecere doar... _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | lutra vulgaris
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 13:02 | |
| stai ca mi-am adus aminte de o frantura dintr-o alta discutie: "mai e o vaca de comunista isi zice silverstar." Imagineaza-ti ca nu doar o persoana are aceasta opinie....... Sa nu ma pui sa-ti zic cine a zis......ca mie jena mie cata lipsa de respect au avut asupra mea(cat de proasta m-or fi crezut, mai?!)...asa ca sa nu te mire daca devin violenta la binetzuri, laude mai dihai decat la insulte sau injurii. Sper sa ma intelegi ...... intotdeauna cand cineva mi-a dat binete pe cate un forum, m-am trezit incoltzita mai devreme sau mai tarziu, asa ca am grija la vocabular si la impartit de laude. ... cat si la primit. No offence! Asa ca ai grija cu cine te aduni. Si pe cine placi! Sincer ... Delta e de mai incredere decat altii, chiar si decat mine. Si sa nu mai regreti ca ai fost catalogata asa ..... sincer. Stiind ca si eu impartaseam unele pareri ale tale, m-am trezit si eu asociata si m-am gandit: "pai ce pana mea ... cum poti vorbi inca cu mine, daca habar n-ai ca si eu sunt aceeasi vaca de comunista in conceptia ta......deoarece habar n-ai ca si eu gandesc la fel....."Fii mandra, silvestar cand cineva ca ... te catalogheaza comunista. _____________________ | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 13:54 | |
- silverstar a scris:
- lutra, apropo de aceasta postare...
- Citat :
- aurora a scris:
Un pompier care isi risca viata, care moare in foc ... pentru 800 de lei? ... nu este decat o interpretare voit tendentioasa a autoarei după ce a citit o postare de a mea, de ieri, de pe popasul "Azi despre ieri"... Intentia mea a fost sa arat ca, in timp ce unii pierdeau timpul grevându-se, altii munceau si munceau pentru ca patronul plateste si nu permite timpi morti... Faptul ca sensul postarii mele a fost deviat este dovedit si de lipsa de curaj a autoarei de a se exprima in cu totul alta parte decat acolo unde a citit ce am postat eu, pentru ca nimeni sa nu inteleaga nimic si, eventual, sa culeaga niste aplauze... Exista persoane care, in momentele grele ale viatii, vad negru inaintea ochilor si se exprima monstruos... stiu silverstar. Sunt una din persoanele care o cunosc cat de cat pe aurora si am trecut stand pe langa ea, prin mai toate starile.....inclusiv disperare, mirare, pasare .... pana am ajuns la un punct nevralgic, imi vars oful in postarile ei privind-o ca pe o reprezentanta a celor ignoranti din tara asta, care nu stiu cum e sa muncesti pt. 1 leu.... si sa te pisi pe toate drepturile tale cand ai doi ochisori care se uita tinta la tine, asteptand sa-i dai de mancare ...... altii se pot baza pe cineva, eu n-am avut. Si cand vad specimene ca ea, o confund si cu guvernantii, si cu demnitarii si cu muierile alea care intind mana si li se da fara nici cel mai minim efort, care stau si atzata doar de dragul de a atzata ca apoi sa zica .. mvai "dar eu sunt o doamna". Cu alte cuvinte, cand ma vezi ca ii raspund inseamna ca a intrecut masura, si de dragul meu ii explic ca si-a depasit ingradirile.....iar gardul nu mi-l mai sare fara o corectie din partea mea. "de aici nu mai treci". Irina, vezi-ti de postarile tale, spuneti parerile, sustineti-le asa cum doresti. Nu te lega de mine, nu ma aprecia, nu ma insulta. Eu nu am facut acest lucru cu tine, nici nu te-am citat, nici nu te-am comentat. Te rog sa pastrezi limitele, si sa nu mai faci nici un fel de referire la persoana mea. OK? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | lutra vulgaris
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 14:09 | |
| Cand o sa-ti pastrezi si tu limitele spamului cu citate din diversi. Cand o inveti ca si altii au limite si au si ei sensibilitati si ca poate ne-am saturat de atat politica. Si sa ne lasi naibii in durerea noastra. de ex: m-am plictisit sa stau atata intr-o statie de autobuz pt. ca alde tine si alde altii fac greva ori sustin greva. Eu poate n-am avut sa-mi fac suc din 5 portocale la mic dejun ca sa-mi platesc abonamentele la RATB si metrou .. si am pretentia sa fucntioneze totusi ... macar ca ieri. Imagineaza-ti ca am platit un nenorocit de abonament ca sa pot calatori decent, nu in bataie de joc. ASA ca "hai pa" cu citatele tale.
Nu eu am inceput ... de ex te-am rugat de mii de ori sa stai departe de topicurile unde este fii-mea (indiferent de site), nu te-ai tinut de rugamintea mea...eu de ce as sta deoparte daca tu nici macar atat lucru nu stii sa respecti. _____________________ | |
| | | lutra vulgaris
| | | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 14:14 | |
| Consideri lipsa de respect faptul ca te-am felicitat pentru succesele fiicei tale? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 16:54 | |
- .... nici n-ai indraznit sa te legi de argumentele mele forte,....
M-am speriat şi m-a apucat tremuratul. Fii amabilă şi respectă decenţa dialogului. Nu mai scrie cu caractere mici şi alte culori decât cele unanim acceptate pe acest forum. Ultimele două postări am preferat să le şterg decât să le mai aduc la normal pentru a putea fi văzute. Şi din câte ştiu noii veniţi nu mai sunt întrebaţi ce preferă ci se adaptează ei condiţiilor ce le găsesc. Deci nu vii tu să-mi dai lecţii ce să fac şi cum să moderez forumul. | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 19:21 | |
| - abbilbal a scris:
- Nu mai scrie cu caractere mici şi alte culori decât cele unanim acceptate pe acest forum.
si care-s acele caractere [si culori] "unanim acceptate"? cumva acestea? - aurora a scris:
Irina, vezi-ti de postarile tale, spuneti parerile, sustineti-le asa cum doresti. Nu te lega de mine, nu ma aprecia, nu ma insulta. Eu nu am facut acest lucru cu tine, nici nu te-am citat, nici nu te-am comentat. Te rog sa pastrezi limitele, si sa nu mai faci nici un fel de referire la persoana mea. OK? - abbilbal a scris:
- Ultimele două postări am preferat să le şterg decât să le mai aduc la normal pentru a putea fi văzute.
Pai poate stergi si postarile altora, de ex. pe cea de mai sus, a Aurorei ... si tot fara sa intrebi, sau macar sa atentionezi! - abbilbal a scris:
- Deci nu vii tu să-mi dai lecţii ce să fac şi cum să moderez forumul.
Deci aici nu suntem in cazarma nimanui, Abbilbal, ti-e clar sau nu?! La loc, comanda! Drrrrepti! Nici macar in parohia cuiva, nu suntem ! Ameeeeen! Si nici la sedintele cu secretari de partid! Uraaaa! Nu vii tu sa dai lectii despre marimea caracterelor DOAR UNORA! Fie te comporti la fel , echidistant, cu toti, indiferent de simpatii politice, fie te abtii de la a interveni cu diverse pretexte impotriva celor care au "tupeul" sa gindeasca altfel decit tine. ps: Ai cuvintul ... | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 19:58 | |
| - Cristina a scris:
- si care-s acele caractere [si culori] "unanim acceptate"?
Este pentru prima dată când auzi de dimensiunile normale ale literelor? Şi decât să scrii cu caracter de 9 pixeli (minimul dimensiunii) mai bine scrie cu 18 pixeli dacă-ţi este greu să laşi dimensiunea literei la 12 pixeli. În ce priveşte culoarea, cred că ai băgat de seamă că forumul este reglat şi preia automat culoarea negră. Parcă aşa este şi culoarea cu care scrii tu. - Citat :
- Deci aici nu suntem in cazarma nimanui, Abbilbal, ti-e clar sau nu?!
Şi ţie să-ţi fie la fel de clar Cristina. Nici tu nu-mi impui ce să fac şi cum să moderez. | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 20:08 | |
| - abbilbal a scris:
-
- Cristina a scris:
- si care-s acele caractere [si culori] "unanim acceptate"?
Este pentru prima dată când auzi de dimensiunile normale ale literelor? Şi decât să scrii cu caracter de 9 pixeli (minimul dimensiunii) mai bine scrie cu 18 pixeli dacă-ţi este greu să laşi dimensiunea literei la 12 pixeli. În ce priveşte culoarea, cred că ai băgat de seamă că forumul este reglat şi preia automat culoarea negră. Parcă aşa este şi culoarea cu care scrii tu. Da, e prima oara cind aud si chiar nu vad o mare problema la marime ...si nici la culoare . Problema o vad doar la echidistanta tratamentului aplicat . Vrei armonie pe forum? Vrei democratie pe forum? Atunci comporta-te ca atare. - abbilbal a scris:
- Cristina a scris:
- Deci aici nu suntem in cazarma nimanui, Abbilbal, ti-e clar sau nu?!
Şi ţie să-ţi fie la fel de clar Cristina. Nici tu nu-mi impui ce să fac şi cum să moderez. Nici tu nu poti impune, daca nu poti fii corect si echidistant. Te oftici? | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mar 01 Iun 2010, 20:36 | |
| - Cristina a scris:
- ...nu vad o mare problema la marime ...si nici la culoare...
Eşti cumva daltonistă? Mie-mi place să citesc fără ochelari şi acum. Până acum m-am străduit să vă respect pe toţi, dar dacă cineva mă obligă să iau ochelari pentru a putea citi, prefer să şterg. Şi aşa culoarea verde folosită de Yzzy şi Silverstar se citeşte greu, deşi ele au folosit dimensiunea normală a literei, dar ca să o micşorezi la minimum mi se pare bătaie de joc. - Citat :
- Nici tu nu poti impune,...
Nici nu vreau să impun ceva, cuiva. Impune bunul simţ al fiecăruia. - Citat :
- Te oftici?
Este greu să afle cineva când sunt ofticat. Viaţa şi instruirile PCR m-au învăţat să mă abţin.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mar 01 Iun 2010, 20:50, editata de 2 ori | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? | |
| |
| | | | Un ceai? O cafea? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |