| Un ceai? O cafea? | |
|
+16dolion Cristina silverstar lutra vulgaris yzzy ostrovna Layla Mihai LEONTE Anahoret star aurora zaraza26 abbilbal cactus dsm Emil Condor 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Vin 20 Feb 2009, 02:48 | |
| Eu sunt convins amice, sunt ferm convins, iar tu, cu hotărâre, văd, o spui: În zori de zi, când soarele încet răsare si luna se ascunde pic cu pic, E bun un ceai cu pâine-un pic prăjită, cu unt si cu dulceată de gutui. Te cred! Dar nu-i nicicum, nimic mai bun decât o cafelută făcută la ibric. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Mihai LEONTE
Numarul mesajelor : 580 Varsta : 83 Localizare : Moldova Noua Romania Data de inscriere : 04/01/2009
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Vin 20 Feb 2009, 07:57 | |
| Din partea mea
Iată c-a venit vremea, Să ofer şi eu cafea, Nu stiu dacă v-o plăcea? Dar este din partea mea... | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Vin 20 Feb 2009, 13:07 | |
| - Mihai LEONTE a scris:
- Din partea mea
Iată c-a venit vremea, Să ofer şi eu cafea, Nu stiu dacă v-o plăcea? Dar este din partea mea... Multumim pentru cafea! Ce aroma, ca-n Brazilia! Eu ofer o citronada Stiu ca bine-o sa va cada! Nu-i bai ca am baut cafea, Virtual merge de numa'! | |
|
| |
Mihai LEONTE
Numarul mesajelor : 580 Varsta : 83 Localizare : Moldova Noua Romania Data de inscriere : 04/01/2009
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Sam 21 Feb 2009, 07:50 | |
| ÎNTREB?
Lumea nu mai bea cafea? Nici taclale nu mai spune? Spune lume, tu eşti rea? Ori nu ştiu ce-i aia LUME? | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Sam 21 Feb 2009, 08:22 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Sam 21 Feb 2009, 12:11 | |
| mmmmm.... buna cafeaua de dimineata!!! in asa companie! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Sam 21 Feb 2009, 14:42 | |
| Cafeaua poate reduce riscul congestiei cerebrale la femei.
| | Potrivit Yahoo France, un studiu făcut în Spania şi la Universitatea Harvard a demonstrat că, cu cât o femeie bea mai multă cafea, cu atât se diminuează riscul de a face congestie cerebrală.
Dacă foarte mult timp s-a crezut că deliciosul produs ar avea ca efect creşterea riscului de a face congestie cerebrală – denumită şi accident vascular cerebral – studiul doctorului Rob M. van Dam a demonstrat contrariul. Datele obţinute în urma studiilor făcute pe 83.000 de femei sănătoase, cu vârste în jurul a 55 de ani, au fost interpretate în scopul de a găsi legătura dintre consumul de cafea şi riscul congestiei cerebrale. Rezultatele au demonstrat că femeile care consumă două sau trei ceşti de cafea pe zi au cu 19% mai mic riscul de a avea un accident vascular cerebral faţă de cele care nu beau nici măcar o ceaşcă pe lună. Riscul este redus cu 12% la femeile care consumă 5-7 ceşti pe săptămână (aproximativ una pe zi).
|
Din statistica respectivă au fost excluse femeile care suferă de hipertensiune arterială, de diabet sau de hipercolesterolemie (colesterolul mărit). Pentru femeile care beau patru ceşti de cafea pe zi sau mai multe, reducerea riscului congestiei cerebrale ajunge la 43% pentru nefumătoare sau foste fumătoare. Riscul este redus cu doar 3% pentru femeile care fumează. Chiar dacă acest consum de cafea pare a preveni accidentele vasculare la femei, este bine de reţinut că un consum de cafea prea concentrată poate duce la insomnii, anxietate, hipertensiune arterială sau tulburări cardiace. Traducere şi adaptare de pe website-ul francez Yahoo.http://fr.news.yahoo.com/68/20090221/tsc-le-caf-aiderait-prvenir-le-risque-de-04aaa9b.html _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Sam 21 Feb 2009, 19:19 | |
| Ce faci călugăre ? Ţi-a mirosit că fac pauză la cafei şi mi-l plimbi pe sub nas să-i simt mireasma ? Ei bine,... nu-l primesc. | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Sam 21 Feb 2009, 21:15 | |
| Preacinstite, când cineva face pauză de la ceva plăcut, înseamnă că are un motiv întemeiat. Principalul este să fii sănătos! Dar un abur de cafea tot îţi mai trimit din când în când! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Sam 21 Feb 2009, 21:20 | |
| - Anahoret a scris:
- Preacinstite, când cineva face pauză de la ceva plăcut, înseamnă că are un motiv întemeiat.
Principalul este să fii sănătos! Dar un abur de cafea tot îţi mai trimit din când în când! Preacinstitul nostru are cu certitudine un motiv serios de nu se dă pe lângă cafea! Să fie oare vorba de micii si berea ce doar le-a consumat? Fără să ne invite... :eusa_naughty: _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Sam 21 Feb 2009, 21:50 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Sam 21 Feb 2009, 22:57 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Mihai LEONTE
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 22 Feb 2009, 15:31 | |
| Azi am lipsit de la cafea, Nu aţi sesizat absenţa? Mi se pare chiar normal, Nu pot face diferenţa! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 22 Feb 2009, 18:06 | |
| - Mihai LEONTE a scris:
- Azi am lipsit de la cafea,
Nu aţi sesizat absenţa? Ne-a lipsit aroma ei, Aburii cescutei tale; Dar ne-am dat pe ceai de tei Pân' te'ntorci si dumitale. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 22 Feb 2009, 18:44 | |
| - Emil Condor a scris:
- Anahoret a scris:
- Preacinstite, te-ai dedulcit la cele afurisite?
Auuuu! Am gresit cumva, Abby? Dar stai, că încă nu e vremea postului de dinaintea Pastelui. Credeam că am făcut o gafă! Mă simt mai bine acum. Măi ciufailor: Când omu bea mai mult cafei, Zice-ţi c-a dat de bai. Şi când cafeiul nu-l mai bea, Strigaţi c-a dat de belea. Păi, să vă zic şi cum îi treaba: Când în ciubăr tot torni, se umple Cu lătură şi ce-o fi să fie. Dar şi omu-i un ciubăr Şi când torni în el, se-adună. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 22 Feb 2009, 18:47 | |
| - abbilbal a scris:
- ciufailor
Ăsta este un cuvânt care îmi place cum sună dar... nu mă tineti în întuneric: ce înseamnă?! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 22 Feb 2009, 19:23 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- ciufailor
Ăsta este un cuvânt care îmi place cum sună dar... nu mă tineti în întuneric: ce înseamnă?! Cui te adresezi, mie sau lor ? | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 22 Feb 2009, 19:29 | |
| (2) timp minunat.ppsPetrecut la o cafea, sorbită cu nesaţ din urechea măgarului mort az vară într-un colţ de cafenea, peste drum de un popas.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Dum 22 Feb 2009, 19:34, editata de 1 ori | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 22 Feb 2009, 19:31 | |
| - abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- ciufailor
Ăsta este un cuvânt care îmi place cum sună dar... nu mă tineti în întuneric: ce înseamnă?! Cui te adresezi, mie sau lor ? Celui ce a folosit cuvântul... sau oricui! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 22 Feb 2009, 19:40 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- ciufailor
Ăsta este un cuvânt care îmi place cum sună dar... nu mă tineti în întuneric: ce înseamnă?! Cui te adresezi, mie sau lor ? Celui ce a folosit cuvântul... sau oricui! Ciufaiul este cel care ciufuleşte, adică cel care vorbeşte pe unul şi pe altul mai mult de rău decât de bine, adică cel care face băşcălie în satul bătrânilor, că tinerii nu mai ştiu ciufuli că s-au dat şi ei pe băşcă... | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 22 Feb 2009, 19:46 | |
| - abbilbal a scris:
- (2) timp minunat.pps
Petrecut la o cafea, sorbită cu nesaţ din urechea măgarului mort az vară într-un colţ de cafenea, peste drum de un popas. Mi-a placut tare mult !!! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Mihai LEONTE
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 22 Feb 2009, 21:06 | |
| Dacă toţi o daţi pe ceai, Şi de cafele uitaţi, Inca n-ar fi niciun bai! Doar cu apă vă-mbătaţi | |
|
| |
Mihai LEONTE
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Lun 23 Feb 2009, 11:44 | |
| De luni...
Incepând de azi de luni, Vă doresc să fiţi mai buni, Iar acum de dimineaţă, Să aveţi cafeaua-n faţă. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Joi 26 Feb 2009, 04:32 | |
| Luni, zi tâmpită am avut, Sper că restu'i diferit! Nici cafeaua n'am băut; Totu'a fost... nesuferit! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Mihai LEONTE
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Joi 26 Feb 2009, 07:39 | |
| La poeti...
La poeţi frumoase muze, Tot cu zâmbetul pe buze Veniţi la cafeneaua noastra, Plină cu flori în fereastră. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? | |
| |
|
| |
| Un ceai? O cafea? | |
|