| Un ceai? O cafea? | |
|
+16dolion Cristina silverstar lutra vulgaris yzzy ostrovna Layla Mihai LEONTE Anahoret star aurora zaraza26 abbilbal cactus dsm Emil Condor 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Sam 29 Noi 2008, 18:15 | |
| Niste copii s-au jucat, făcând tot felul de figurine pe piatra aia! A ajuns cineva la o concluzie? Că nu am citit totul, până la capăt, acum. E si o cească de cafea, acolo?! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Sam 29 Noi 2008, 21:45 | |
| Huhhh! Azi nu am băut cafeaaaaaa... Plec să-mi iau una si voi reveni după 6-7 ore. Să aveti un sfârsit de săptămână plăcut. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Sam 29 Noi 2008, 22:21 | |
| MAINE TOATA LUMEA LA VOTARE !!!!!!!!!!!!!!!!! Cu m,ic cu mare !!!!!!!! :roflmao: _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 30 Noi 2008, 07:59 | |
| - aurora a scris:
- MAINE TOATA LUMEA LA VOTARE !!!!!!!!!!!!!!!!! Cu m,ic cu mare !!!!!!!!
:roflmao: Pe ce lista esti ? Ca sa stiu daca merita sa ies din casa fiindca de aia n-or dat slobozenie la zemurile sfinte - da' io mi-am facut provizii... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
star
Numarul mesajelor : 41 Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 30 Noi 2008, 10:04 | |
| dimineata o cafea, seara un ceai | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 30 Noi 2008, 21:37 | |
| Nu-mi pasă de votare! Alesii vor fi alesi, vor rămâne alesi - nu depinde de mine. Stiu că unii nu vor fi de acord cu afirmatia mea dar asta e... prefer o cafea fierbinte decât un vot fără sens! Si, chiar acum am terminat cafeaua - bună a fost! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 01 Feb 2009, 20:21 | |
| În trecut eram consumator de ceai dar nu refuzam nicio cafea făcută bine. Acum sunt consumator de cafea dar folosesc si ceaiurile, în mod special către seară, pentru relaxare.
Îmi amintesc, în ultima vizită ce am făcut în România, dimineata mă trezea mirosul divin al cafelei preparată de cumnata mea, special pentru mine - atât făcea: o cafea. Apoi cu totii serveam micul dejun si era rândul tuturor la o cafelută, bineînteles că si rândul meu, ce credeti voi? Până la prânz mai aveam o cafea dar era bună, nimic pus în ea, dar foarte bună. Vă invidiez pe cei de acolo, ce bunătate de cafea aveti. Chiar dacă este cafea de aici, tot mai bună e făcută acolo. Probabil apa e de vină... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 01 Feb 2009, 20:56 | |
| Emile, să ştii că este vorba de apă! De unde văd asta? De la... bere. De când am intrat în UE au apărut pe rafturi şi cutii de bere europeană. Le-am încercat pe toate (mai ales berea neagră ). Măi, ca a noastră nu-i niciuna! Şi nu se poate da vina pe tehnologie. Deci?!... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 01 Feb 2009, 21:04 | |
| Ai dreptate, Anahoret, când am fost în România, am consumat Tuborg si Heineken originale dar am băut si din cele făcute în România (Tuborg-ul era la Arad unde nu au cea mai bună apă din tară!) si au fost de 10 ori mai bune decât originalele! Sunt convins că este apa, chiar dacă si atmosfera are rolul ei. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 01 Feb 2009, 21:53 | |
| Cred că celulele corpului nostru păstrează amintirea apei cu care am crescut de mici. Bănuiesc că danezii ar spune că Tuborgul făcut la noi este o porcărie. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 01 Feb 2009, 21:58 | |
| Eh! Danezii ar face-o din ignorantă sau patriotism! Ai putea avea dreptate: corpul nostru (peste 80% apă) este format din acel tip de apă. Cine stie? Poate fi adevărat. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 01 Feb 2009, 22:01 | |
| Eu am zis la intuiţie. Întreabă un medic, vezi ce spune. Am s-o fac şi eu! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 01 Feb 2009, 22:07 | |
| Doctorii sunt si ei oameni, adevărat, cu educatie. Noi la fel... Uneori, noi, "(ne)doctorii", avem mai multă dreptate ca ei. Personal nu mă încred în doctori - ei sunt acolo să peticească nu să vindece! E un adevăr incontestabil. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 01 Feb 2009, 22:19 | |
| - star a scris:
- dimineata o cafea, seara un ceai
Da. Am luat aminte şi ca să nu uit am notat: Dimineaţa la amiaz şi seara o cafea. Între cafele ness, pentru a clăti gura de zaţ. Mda. Să lipesc beletu pe monitor pentru a nu uita de clătăritul gurii. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 01 Feb 2009, 23:16 | |
| Ceaiuri, abbilule! Ceaiuri! Asta ai nevoie pentru a da un mic ajutor metabolismului. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 01 Feb 2009, 23:27 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 01 Feb 2009, 23:31 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 01 Feb 2009, 23:39 | |
| Emile, nu glumesc! Cu ţuică d-aia adevărată poţi să faci tinctură de propolis şi asta vindecă ulcerul. Bineînţeles că nu la tinctura asta m-am referit eu în postarea anterioară! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Dum 01 Feb 2009, 23:43 | |
| Da, cunosc tinctura de care vorbesti, ai dreptate. Te-ai referit la o "tinctură" specială pentru Abby! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Lun 02 Feb 2009, 01:22 | |
| - Emil Condor a scris:
- Anahoret a scris:
- Preacinstite, trage o ţuică d-aia de la tine că-i sănătoasă!
Măcar la tuică, îti amorteste partea ulceroasă si nu mai simti că-i acolo! Mă frumoşilor, io la gastrită sau ulcer, ştie supărarea ce-o fost, că n-am ghiciulit-o, i-am dat în cap cu oţet de mere fabricat la Bucureşti în amnestec cu miere de albine. În cinci zile am rezolvat problema şi-i mulţumesc lui Dumnezeu că de atunci nu mai am probleme, indiferent ce aş mânca. Din când în când , mai iau şi acum oţet de mere pentru a nu-i uita gustul. Ca unitate de măsură, pun glaja în gură şi cât cuprinde... că atunci când îi HO, nu mai pot înghiţi oţetul. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Lun 09 Feb 2009, 04:06 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Mihai LEONTE
Numarul mesajelor : 580 Varsta : 83 Localizare : Moldova Noua Romania Data de inscriere : 04/01/2009
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mier 11 Feb 2009, 16:46 | |
| Bun venit
Unde oare mai vedeţi, Cafenea fără poeţi? Astfel că m-am gândit, Să vă spun un; Bun găsit! | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Mier 11 Feb 2009, 17:13 | |
| |
|
| |
Mihai LEONTE
Numarul mesajelor : 580 Varsta : 83 Localizare : Moldova Noua Romania Data de inscriere : 04/01/2009
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Joi 12 Feb 2009, 05:49 | |
| Cafea & cognyac
Cafeluţă, cafeluţă, Pe zi doar o ceşcuţă, Un păhărel de coniac Asta e! Ce să vă fac? | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? Joi 12 Feb 2009, 06:00 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un ceai? O cafea? | |
| |
|
| |
| Un ceai? O cafea? | |
|