| Tenis - de toate pt. toţi! | |
|
+10delta aurora Anahoret yzzy gringo nicuvar cactus Emil Condor abbilbal dsm 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Lun 20 Oct 2014, 18:05 | |
| | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Lun 20 Oct 2014, 18:32 | |
| Următorul meci al Simonei Halep este miercuri cu Serena Williams | |
|
| |
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Lun 20 Oct 2014, 18:57 | |
| - abbilbal a scris:
- Următorul meci al Simonei Halep este miercuri cu Serena Williams
Hai, Simona! EU TIN CU TINE. Desi nu va fi usor deloc. Numerle sau renumele adversarului nu trebuie sa te inspaimante. Dimpotriva. Sa te mobilizeze. Cu atat mai mult cu cat acel nume a inceput sa apuna... | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Mar 21 Oct 2014, 03:16 | |
| - abbilbal a scris:
Visul nu e interzis, nu-i asa? Ce frumos ar fi... Mi-e teamă să mă exprim... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Mar 21 Oct 2014, 06:41 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
Visul nu e interzis, nu-i asa? Ce frumos ar fi... Mi-e teamă să mă exprim... Orice rezultat este posibil. Nici Bouchard nu se aştepta să piardă la scorul ăla (6-2, 6-3) | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Mier 22 Oct 2014, 14:45 | |
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Mier 22 Oct 2014, 17:16 | |
| Am aflat, dar nu am putut intra pe forum până acum. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Joi 23 Oct 2014, 03:48 | |
| - Mihaela a scris:
- Hai Simonica!!!
Frumoasă performantă realizată de Simonica noastră! Bravo ei! Înainte de a începe turneul am spus unor prieteni că astept la Singapore să văd prima victorie a Simonei împotriva rusoaicei, Sarapova. A venit o victorie la care chiar dacă speram, nu credeam să fie asa curând. Pur si simplu nu mă asteptam la rezultatul obtinut de sportiva noastră. Si ce victorie! Asa cum spunea un jurnalist francez: Halep a măturat cu Serena pe terenul acela. Wow! Mai are nevoie să câstige un singur punct (game) în fata Anei Ivanovici pentru a merge în semifinale. Acolo o poate întlni pe Sarapova, după care, dacă se califică ar putea juca finala tot împotriva lui Williams. Interesant să vedem reactia pe teren a Serenei. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Vin 24 Oct 2014, 18:22 | |
| Simona Halep a pierdut meciul cu Ana Ivanovic. Scor: 6-7, 6-3, 3-6. A fost un meci frumos, deşi Simona a pierdut, dar mâine la ora 13 (ora României) o aşteaptă o semifinală grea cu poloneza Agnieszka Radwanska . Deci NU A FOST BLAT, cum se spunea, dar Simona a vrut să se menajeze puţin. În cealaltă smifinală este Serena Wiliams, iar finala e posibil să fie între SERENA ŞI SIMONA. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Vin 24 Oct 2014, 23:49 | |
| - abbilbal a scris:
- Simona Halep a pierdut meciul cu Ana Ivanovic. Scor: 6-7, 6-3, 3-6. A fost un meci frumos, deşi Simona a pierdut, dar mâine la ora 13 (ora României) o aşteaptă o semifinală grea cu poloneza Agnieszka Radwanska . Deci NU A FOST BLAT, cum se spunea, dar Simona a vrut să se menajeze puţin. În cealaltă smifinală este Serena Wiliams, iar finala e posibil să fie între SERENA ŞI SIMONA.
Si eu astept nerabdatoare sa vad ce va face Simona maine cu poloneza. |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Sam 25 Oct 2014, 14:40 | |
| SIMONA HALEP ÎN FINALA TURNEULUI CAMPIOANLOR !
6-2, 6-2 cu Agnieszka Radwanska
În finală va juca mâine cu... Serena Williams | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Sam 25 Oct 2014, 16:01 | |
| Sincer, nu ma asteptam, nu indrazneam sa sper. Fata asta e absolut mi-nu-na-ta !!! Acum chiar nu mai conteaza ce va face maine. Eu sper ca va face un joc frumos, poate chiar va castiga. Cert este ca a ajuns foarte sus, aproape in varf iar asta e nemaipomenit ! Hai Simonica !!! |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Sam 25 Oct 2014, 18:06 | |
| Mă alătur si eu bucuriei românilor pentru performanta Simonei! Ce frumos ar fi să o spulbere pe Serena de două ori într-o săptămână! Perfect de acord cu Mihaela: Hai Simonica! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Dum 26 Oct 2014, 13:25 | |
| Klaus Iohannis, nemulțumit de Simona Halep. "Ne-am săturat de dezamăgiri"
Prezidențiabilul Klaus Iohannis face o nouă gafă de campanie. În vreme ce o țară întreagă o susține pe Simona Halep și-i transmite încurajări, prezidențiabilul Klaus Iohannis scrie un mesaj pesimist.
Candidatul ACL la alegerile prezidențiale 2014, a felicitat-o pe tenismena Simona Halep, după victoria din meciul cu Serena Williams, numărul unu mondial, de la Turneul Capioanelor. A ținut însă să precizeze că Simona Halep mai are mult de muncit până să devină numărul unu mondial. | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Dum 26 Oct 2014, 14:28 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Dum 26 Oct 2014, 14:34 | |
| - ostrovna a scris:
- Klaus Iohannis, nemulțumit de Simona Halep. "Ne-am săturat de dezamăgiri"
Prezidențiabilul Klaus Iohannis face o nouă gafă de campanie. În vreme ce o țară întreagă o susține pe Simona Halep și-i transmite încurajări, prezidențiabilul Klaus Iohannis scrie un mesaj pesimist.
Candidatul ACL la alegerile prezidențiale 2014, a felicitat-o pe tenismena Simona Halep, după victoria din meciul cu Serena Williams, numărul unu mondial, de la Turneul Capioanelor. A ținut însă să precizeze că Simona Halep mai are mult de muncit până să devină numărul unu mondial. Nu văd nimic anormal în declarţia lui Johannis. Simona este doar l începul drumului, un drum lung în care are mult der muncit. Ea ştie acest lucru. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Dum 26 Oct 2014, 14:38 | |
| SIMONA HALEP a pierdut finala. Serena Williams a câştigat cu scorul de 6-3, 6-0, dar pe ansamblu Simona îi este superioară cu un ghem şi să nu uităm: SIMINA HALEP este cea care a dus pe SERENA WILLIAMS în finală ! | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Dum 26 Oct 2014, 15:08 | |
| Jocurile, ce pot aduce calificari indirecte, ar trebui sterse din concurs. Asta pentru a elimina orice speculatii pe aceasta tema. Acestea sunt puncte slabe ale jocurilor sportive, ce pot pune sub semnul intrebarii cel mai elementar principiu al Sportului, Sportivitatea.
In cazul de fata, eu n-as specula deloc si as zice asa: Pe Radwovska n-a putut s-o bata, desi a vrut,iar pe Serena o data a batut-o, iar, a doua oara, n-a mai putut s-o bata si a mancat bataie. Punct.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Dum 26 Oct 2014, 15:26 | |
| A fost frumos! Atât cât a fost... Simona a reusit să ne bucure pe noi, românii de pretutindeni.
E tânără si are tot viitorul în fată - depinde de ea cât de dedicată o să rămână perfectionării în domeniul în care excelează. Mult succes, Simona Halep! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Lun 27 Oct 2014, 21:08 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Dum 09 Noi 2014, 15:50 | |
| Simona Halep îşi caută un antrenor român. Până una-alta îl are ca îndrumător pe Ion Ţiriac. | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Dum 09 Noi 2014, 16:17 | |
| ...si un sot vrea... dar, mai tarziu... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Dum 09 Noi 2014, 18:29 | |
| - abbilbal a scris:
- Simona Halep îşi caută un antrenor român. Până una-alta îl are ca îndrumător pe Ion Ţiriac.
Am avut impresia că a decis asupra lui Dobre sau cum l-o chema pe ăla propus de Tiriac. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! Dum 09 Noi 2014, 18:35 | |
| - Ion a scris:
- ...si un sot vrea... dar, mai tarziu...
Toate la vremea lor ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi! | |
| |
|
| |
| Tenis - de toate pt. toţi! | |
|