LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
curiozitati 23 Limba sibiu problema romana reclame padure efremovivanantonovici internet CPSF muzica_traditionala politica taieri mediu Fantasy humanitas google 1918 brasov Popasul comment-143 drumetie nicuvar istorie 1
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 I_vote_lcapTenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 I_voting_barTenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 I_vote_rcap 
Emil Condor
Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 I_vote_lcapTenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 I_voting_barTenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Tenis - de toate pt. toţi!

In jos 
+10
delta
aurora
Anahoret
yzzy
gringo
nicuvar
cactus
Emil Condor
abbilbal
dsm
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyDum 08 Iun 2014, 18:07

Anahoret a scris:
ostrovna a scris:
Asa e Dragos eu l-am urmarit cu sufletul la gura dar nu am sa inteleg de ce tipa rusoaica,oricum meci excelent ,felicitari celor doua smile
Are orgasm de câte ori dă în minge!  so funny! 
a o intimideze pe Simona si nici arbitrul nu a fost corect Sad
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyDum 08 Iun 2014, 19:48

La baieti, Nadal a castigat...
Felicitari!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyLun 09 Iun 2014, 12:09

ostrovna a scris:

Nu, Getuţa. Toţi/toate ţipă când lovesc mingea. Este un fel de "Hei rup!". Îi ajută să elibereze mai multă energie, ca şi strigătul de la karate, spre exemplu. Dacă-ţi aminteşti, şi Simona Halep mai striga la meciul cu Petkovici.

ostrovna

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyLun 09 Iun 2014, 12:51

Anahoret a scris:
ostrovna a scris:

Nu, Getuţa. Toţi/toate ţipă când lovesc mingea. Este un fel de "Hei rup!". Îi ajută să elibereze mai multă energie, ca şi strigătul de la karate, spre exemplu. Dacă-ţi aminteşti, şi Simona Halep mai striga la meciul cu Petkovici.

Dragos am inteles asta dar prea se  dadea in stamba si cu pauzele cam lungi la servit iar privirea aia ,ioi ,te pup mwah!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyLun 09 Iun 2014, 20:30

Getuţa, lupta dreaptă există numai în romanele cu cavaleri şi în basmele româneşti.

Se învârt bani mulţi şi în tenis. O fi el "sportul alb" dar nu-i chiar atât de curat. Deocamdată să ne bucurăm de succesul Simonei – unul dintre puţinele motive pentru care mai putem zâmbi în ziua de astăzi.

M-a scârbit graba cu care s-au adunat hoitarii (politicienii) în jurul ei. Cu ce mama dracului au contribuit ei la succesul Simonei? Cu ce mama dracului au ajutat-o n-şpe miile de miniştri ai sportului şi, în definitiv, ce a făcut statul român pentru ea? Că tat-su s-a îndatorat la bănci ca Simona să ajungă la performanţa de-acum!

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyLun 09 Iun 2014, 21:01

Investitia in copiii care vor deveni sportivi de performanta este una profitabila.
Depinde si de ce fel de sport, bineineinteles.

Asa incat parinti, antrenori, si ce-o mai fi, investesc, castiga bani, uneori prea multi, iar noi ne certam pe aici....

E adevarat ca noi cautam idealul. Macar in Sport, unde se vorbeste de fair-play,nu?
Nu-l vom gasi nici aci.

De aceea ar cam trebui sa fim mai rezervati.
Sa ne distram atat cat ne trebuie. Totul cu masura.
Fara sa suferim pentru ei, fara sa ne mandrim prea mult cu ei...
Tot ceea ce fac, fac, in primul rand, pentru ei.

Spre deosebire de omul de stiinta, care nu e atat de aplaudat, nu e atat de bine platit, care face ce face si ramane si serveste tuturor.

Dar, de diferenta aceasta de apreciere, nu sunt vinovati sportivii, ca atare. Ei fac ce ii invata antenorii, daca pot si cat pot mai bine.
Sunt altii care ii promoveaza, ii supraevalueaza, ca sa castige, de pe urma lor, mai mult decat sportivii insisi. In acest sens, exista un sistem foarte bine pus la punct.

Va reamintesc scandalul din timpul concursului ciclist "Turul Frantei", cand s-au descoperit niste
ciclisti dopandu-se. Pantani a murit bolnav, de tanar... Ce a spus el atunci e bine de stiut.

Ei bine, nu au luat nicio masura pentru ca se pierdeau bani. Multi, foarte multi bani...
Iar prostul de spectator, telespectator, se bucura, suferea pentru, alaturi de nu stiu ce drogati.

Astea fiind zise, eu zic sa fim mai calmi.....

O zi buna!
Ion
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyLun 09 Iun 2014, 21:14

Asta este ştiut, Ioane.
Îţi mai aminteşti mascarada dopajului cu nurofen de la Sydney 2000, când podiumul de la gimnastică feminin a fost tricolor? Şi atunci tot banii au dictat. D-aia am scris mai sus că "sportul alb" nu-i chiar atât de curat. Unde-s bani mulţi sunt şi manevre multe.

Pe mine însă mă enervează hoitarii mioritici cu tupeul lor dincolo de limita cea mai de sus a nesimţirii.

ostrovna

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyLun 09 Iun 2014, 22:12

Ai dreptate Dragos si pe mine m-au enervat dar totusi Gabi Szabo s-a mandrit cu tricolorul nostru si a fost blamata ca a intampinat-o la aeroport si ca a invitat-o sa vorbeasca pe Simona.

Auzi oare ce a facut Sharapova in vestiar si ce a baut din sticluta aceea mica,vodca?:smile))))))sau ceva ce sa-i de o stare de euforie artificiala,pup smile
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMar 10 Iun 2014, 04:46

Azi m-am enervat foarte tare, cand am vazut o parte din emisiunea lui Rares Bogdan si i-am scris lui Radu Banciu. Iata ce i-am scris:

Stimate Domnule Radu Banciu,

Am urmarit azi emisiunea dvs. in reluare, dupa ce am urmarit o parte din emisiunea d-lui Rares Bogdan.

Am trimis, nu de putine ori, mesaje, adresate dvs., dar si d-lui Rares Bogdan.

Nu am primit niciodata niciun raspuns.
Ma rog, asta e treaba dvs. Eu mi-am facut datoria de teleinternaut.

As vrea sa precizez ca am fost de acord partial cu ce ati zis despre SH, avand in vedere ce se intampla azi in Sport, in lume. Sportul este un business, unde banul dicteaza.
Am scris un articol, prin anii '90 despre "Sportivitate".

Nu stiu, nu sunt sigur, dar eu nu am auzit la tenis cantandu-se Imnul Tarii castigatoare, pana la RG?! In general jucatorii de tenis se inscriu la concursuri din proprie initiativa, pe banii lor, e titlul lor, etc...

Dar ce am putut sa aud azi de la d-l Rares Bogdan, mi se pare cel putin deplasat, daca nu chiar iesit din comun.

Am colindat lumea. Acum sunt la al 3-lea continent.
Dar nicaieri nu mi-a fost dat sa aud pe cineva, la nicio televiziune, sa porecleasca pe cineva intr-o asemenea maniera.

Pe scurt:
D-le Banciu,
Eu, in locul dvs., l-as da in judecata si i-as cere daune morale de 1 mil de dolari.
In plus as sezisa CNA.

Astept reactia dvs.
Sper sa fie una civilizata, departe de ce am vazut la d-l RB.

A bon entendeur, salut!
De peste Ocean,
Ion

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMar 10 Iun 2014, 17:34

Ioane!
Banciu, Badea şi alţii ca ei vorbesc la televizor doar ca să se poată auzi şi vedea în reluare. Dimineaţa se uită la ecran aşa cum se pupă papagalul în oglindă. D-aia i-au şi băgat la ore d-astea imposibile!  oh da! 

În România, dacă vrei să citeşti un comentariu sportiv avizat, trebuie să ai bafta eclipsei de soare şi să-l prinzi pe Ţopescu vorbind. Iar în materie de tenis (pe cât mi-e nesuferit în materie de politică), CT Popescu are păreri avizate.

Nu ştiu dacă preacinstiţii forumişti au observat un aspect: din momentul în care s-a jucat ultima minge la Roland Garos, CTP-ul n-a mai făcut niciun comentariu despre Simona Halep. Deci...

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMar 10 Iun 2014, 17:43

Nu este vorba despre tenis sau alt sport in ceea ce am spus mai sus.
Ci de civilizatia jurnalistilor nostri...
Daca tu, Rares Bogdan, ii spui lui Radu banciu ca e "Cap de Porc", titrand cu litere mari pe burtiera si citind cu glas tare si cu pofta: "Cap de Porc" iar a recidivat" , dati-mi voie sa spun ca asta inseamna lipsa de civilizatie, ca sa nu zic mahalagism de ultima speta.

Nici nu vreau sa mai adaug nimic.

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMar 10 Iun 2014, 17:51

Ioane, nu tot ce zboară se mănâncă şi nu tot ce apare la televizor (sau scrie în ziar) este jurnalist.
Din păcate, pe cât de bogată este presa în titluri, pe atât de săracă este în jurnalişti.
Rar mai poţi citi un articol care să pătrundă mai mult de 2 mm sub coaja lucrurilor.

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMar 10 Iun 2014, 23:38

Jurnalistii adevărati nu sunt lăsati să-si arate calitătile pentru că nu sunt „pupători”!

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMier 25 Iun 2014, 02:26

Simona Halep s-a calificat, marţi, în turul doi la Wimbledon. În primul tur a învins cu scorul de 6-2, 6-2, pe Teliana Pereira din Brazilia.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMier 25 Iun 2014, 02:32

Servus, Abby!
O urmărești pe Simona peste tot!  Laughing 

Faine performante are românca noastră!  bravo 

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMier 25 Iun 2014, 02:54

Emil Condor a scris:
Servus, Abby!
O urmărești pe Simona peste tot!  Laughing 

Faine performante are românca noastră!  bravo 

Îmi place tnisul de pe vremea lui Ţiriac. Avea neamuri în Alba Iulia.
Acum Simona este tot ce mai avem în tenis. Dacă nu se vor plafona, urmează junioarele.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMier 25 Iun 2014, 08:42

SIMOHA HALEP o va întâlni în turul doi la Wimbledon pe Lesia Tsurenko din Ucraina, care a trecut în primul tur de D. Pfizenmaier din Germania în două seturi, 6-3, 6-0.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyVin 27 Iun 2014, 22:52

Simona Halep în turul 3 la Wimbledon unde o va întâlni pe Belinda Bencic.
În turul 2 a învins pe Lesia Tsurenko cu scorul de 6-3 4-6 6-4.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptySam 28 Iun 2014, 17:17

"E uimitoare, un zid!" Un nume urias analizeaza fiecare miscare a Simonei: "Cine stie ce vor face romanii daca bate la Wimbledon"

"Dupa finala de la Roland Garros, i-au pus covor rosu in tara. Cine stie ce vor face romanii daca bate la Wimbledon", au glumit expertii britanici care au analizat jocul Simonei Halep la Wimbledon.

Annabel Croft, una dintre cele mai importante persoane in materie de analiza sportiva in tenis, a disecat fiecare miscare a Simonei Halep, unde este punctul ei forte pe iarba de la Wimbledon si ce sanse are sa castige acest turneu, in conditiile in care Na Li a fost eliminata, iar Serena Williams si Maria Sharapova sunt pe aceeasi parte de tablou:

"Este uimitoare. E atat de populara! A facut un asemenea salt in ultimele 12 luni! Anul trecut a pierdut devreme la Roland Garros, iar acum a fost atât de aproape de primul ei titlu de Grand Slam. E o jucatoare mica, dar are capacitatea de a juca de pe fundul terenului, este una dintre jucatoarele care pot lovi mingea foarte devreme. Dar e agresiva cu consistenta in joc, ceea ce are nevoie o jucatoare"

"Are un joc de picioare perfect, iar pe un teren de iarba diferenta e data de jocul de picioare. Aici nu ai alunecarile de pe zgura. Aici trebuie sa te misti cu pasi marunti dar rapizi pe teren. Iar Simona o face foarte bine. E foarte greu sa joci contra ei pentru ca iti rupe ritmul. Cheia ei este consistenta jocului, ridica un fel de zid, o bariera de care trebuie sa treci, dar in acelasi timp te forteaza sa stai pe colturile terenului si e foarte greu sa ai prima lovitura impotriva ei”

”E interesant de urmarit aici, la Londra, pentru ca ea nu a mai jucat la Wimbledon de multe ori, nu a mai trecut niciodata de turul 2, dar acesta e primul an in care vine la Wimbledon ca o jucatoare noua, cu totul schimbata in bine. Are parte de mult mai mult respect in vestiar acum, si cred ca va fi fascinant sa vedem cum isi poate transfera increderea aici, pe terenurile de iarba de la Wimbledon”, a declarat Annabel Croft.

http://www.sport.ro/tenis/e-uimitoare-un-nume-urias-din-tenis-ii-analizeaza-fiecare-miscare-simonei-halep-unde-este-imposibil-de.html

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptySam 28 Iun 2014, 23:03

Simona Halep în optimi la Wimbedon după ce a învins-o cu 6-4, 6-1 pe Belinda Bencic
Românca o va înfrunta în optimi pe Zarina Diyas.
Na Li, favorita nr. 2, şi liderul mondial, Serena Williams, au părăsit turneul.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMar 01 Iul 2014, 16:11

Cam toate favoritele turneului au plecat acasă - probabil vor să urmărească Mondialul de fotbal, linistite!
Asa e la turnee pe iarbă: oricine poate fi eliminat oricând - este o suprafată de joc ce nu prea o controlezi, ci ea te controlează.
Deci dacă Siomona o să fie eliminată curând, nu trebuie să vină ca o surpriză...
Oricum îi doresc mult succes fetei noastre de aur.

Ce mă enervează în legătură cu jucătoarea noastră de tenis e faptul că românii sustin cu frenezie că nu e româncă, iar aromânii nu au spus nicicând că nu ar fi români! Noi, românii avem darul de a ne pune singuri în budă! Si cu mare succes!

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMar 01 Iul 2014, 18:59

Simona Halep în sferuri după  ce a învins cu scorul de 6-3 6-0 pe Zarina Diyas.
Maria Sharapova a fost eliminată de Angelique Kerber cu scorul de 7-6, 4-6, 6-4.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyMier 02 Iul 2014, 15:35

Simona Halep în semifinale ! unde o va întâlni pe canadianca Bouchard.

În sferturi a câştigat cu scorul de 6-4, 6-0

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyJoi 03 Iul 2014, 03:02

Ghiciti pe cine doresc în Finală?  smile 
Da, aveti dreptate: Monica all the way baby!  cheers 

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 EmptyJoi 03 Iul 2014, 19:09

Simona Halep eliminată cu scorul de 7-6, 6-2.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tenis - de toate pt. toţi!   Tenis - de toate pt. toţi! - Pagina 6 Empty

Sus In jos

Tenis - de toate pt. toţi!
Sus 
Pagina 6 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Tenis de masa
» Tenis de masa
» De toate în motorsport
» CUSMELIA AURORA

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SPORT :: TENIS-
Mergi direct la: