__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| BANCURI | |
|
+12Franz Schneider lutra vulgaris cactus zaraza26 Emil Condor Diaporevomenos cuviosul ieronim Ion Cristina ostrovna dolion silverstar 16 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: BANCURI Lun 23 Apr 2012, 19:33 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Dum 29 Apr 2012, 17:12 | |
| Unii rromi refuza sa treaca la ora de vara pe motiv ca nu vor sa dea ceasurile inapoi. Ei sustine ca e ale lor. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Vin 04 Mai 2012, 12:24 | |
| Bancuri unu' si unu' - De ce nu se face sex in institutiile publice? - Toti angajatii sunt rude! *** - Cum se numesc oamenii care stau la coada? - Oameni de rand... *** - Romania este tara in care portofelul coboara cu o statie inaintea ta. *** - Un tip il intreaba pe Dumnezeu: - Doamne, de ce toate fetele sunt draguţe, dulci, graţioase iar femeile sunt nasoale şi sâcăitoare......? Domnul spune: - Pentru ca pe fete le creez eu, iar femei le faceţi voi! - Inseamna ca ai imbatranit atunci cand : - tot ce mai functioneaza, doare - ceea ce nu doare, nu functioneaza. *** - Fiind foarte meticulosi, englezii au statistici pe baza carora pot prezice cati oameni vor muri anul viitor. Pe de alta parte, insa, sicilienii pot sa precizeze si cateva nume... *** - Un tip se trezeste cu o mahmureala groaznica si vede scris pe perete: MAINE NU BEAU! - Slava Domnului ca nu astazi! Fiul catre tata a doua zi dupa noaptea nuntii: - Tata eu divortez! - Ai innebunit, asa repede, ce s-a intamplat? - Nu conteaza eu divortez! - Mai fiule, mie poti sa-mi spui, sunt tatal tau, care e problema? - Tata, sotia mea este virgina! Dupa un timp de gandire spune tatal: - Apoi fiule ai dreptate! Ce nu le-a trebuit la altii nu ne trebuie nici noua! ------------------------------------------------------------------------ Pe Titanic, se pare ca a fost si un roman.Dupa impact, tipul ia o barca si vasleste disperat sa se salveze. -Unde pleci dom'le ca mai sunt femei aici? -Lasa-ma in pace omule, mie de f***t imi arde acum? ------------------------------------------------------------------------ Mesaju unui manelist pentru prietena lui: Esti frumoasa ca o stele, Tu mi-ai rupt inima-n doi, Toate sufletele mele, Bate pentru tu si noi!... ------------------------------------------------------------------------ Un arab intra intr-un bar din America . Se duce la barman si spune: - Ahrem bahra mahji Coca Cola ! La care barmanul foarte nelamurit: - Un pahar mare si rece cu ce??? ------------------------------------------------------------------------ Doua prietene stateau de vorba. -Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex? -Da. -Si ce mutra avea? -Statea in usa ca prostul!... ------------------------------------------------------------------------ La un interviu: - Si acum, daca aveti cumva vreo intrebare despre firma noastra... - Pai... m-ar interesa sa stiu cam cati oameni lucreaza in firma dumneavoastra. - In general, cam un sfert... ------------------------------------------------------------------------ Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor. La intoarcere, pe una din ele au apucat-o remuscarile: - Fetelor, am sa-i povestesc lu' barbatu' meu de cate ori l-am inselat in concediu. Bruneta: - Ce idioata! Roscata: - Ce curajoasa! Blonda: - Ce memorie! ------------------------------------------------------------------------ Fraza zilei: " Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu." | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: BANCURI Vin 04 Mai 2012, 22:24 | |
| - Domnule politist cineva mi-a furat bicicleta! - Era inca buna? - Da mergeam cu ea la lucru… - Ati avut clopotel la ea? - Nu. - Frana de mana? - Nu. - Far si ochi de pisica? - Nu. - Atunci trebuie sa platiti 100.000 amenda… |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Vin 04 Mai 2012, 22:27 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Mier 09 Mai 2012, 11:52 | |
| Amor ' I '
Un tip o intreaba pe nevasta sa: - Draga, cand voi muri, tu vei plinge mult? - Desigur dragule. Stii ca eu pling pentru orice rahat…
Amor ' II'
- Draga, de astazi, dupa 12 ani de casnicie, nu te mai iubesc!!! - Iubitule, eu de acum 12 ani....
Amor ' III ' - A melhor
O pereche venea pe o ulitza din sat, fara sa scoata un cuvant. O discutie anterioara i- a pus pe cearta, si niciunul un vroia sa se dea batut. Cand au trecut pe linga o ferma unde erau catiri si porci, barbatul o intreaba pe nevasta sa, sarcastic: - Sunt rude de ale tale? - Da, raspunde ea.. Cumnatii mei si soacra...
Amor ' IV '
Barbatul o intreaba pe nevasta sa: - Vrei sa incercam o pozitie diferita in seara asta? Femeia ii raspunde: - Buna idee, tu ramai aici in picioare si speli vasele si eu ma asez pe sofa!!!!!
Amor 'V' (Adoro essa!)
Un barbat hotaraste sa-si schimbe atitudinea. Soseste acasa complet murdar si comanda: - Vreau sa-mi pregatesti o cina gourmet si cand termin sper sa am un desert divin. Dupa cina sa-mi aduci un whisky si imi prepari baia pentru ca trebuie sa ma relaxez. Si inca ceva: Cand termin in baie, ghici cine ma va imbraca si ma va pieptena? - Cei de la pompe funebre... i-a raspuns linistita nevasta sa...
Amor ' VI'
- Draga mea, ce preferi? Un barbat frumos sau unul inteligent? - Nici unul, nici altul. Stii ca imi placi doar tu.
Amor ' VII '
Barbatul si nevasta sa beau ceva berica la un baruletz. El se intoarce catre ea si ii zice: - Vezi femeia aia de acolo din balcon, care isi bea whisky-ul singurica? Pai, eu m-am despartit de ea acum sapte ani! De atunci ea nu s-a mai oprit de baut. Femeia ii raspunde: - Nu vorbi prostii. Nimeni un reuseste sa sarbatoreasca atata timp ceva, orice ar fi!!!
Amor 'VIII Bula si sotia sa erau casatoriti de 25 ani. Intr-o vineri, Bula vede sub pat o valiza. - Ce e cu valiza asta? Se rosi nevasta un pic si zise: - Dragule, trebuie sa-ti marturisesc ceva. Deschide valiza. Deschide Bula valiza si inauntru erau: trei cartofi si 50.000 de dolari. - Ce e, fa, cu cartofii astia? - Dragule, de-a lungul casniciei noastre, de cate ori te-am inselat... am pus un cartof in valiza. - E, lasa ca nu-i asa rau. Dar ce e cu cei 50.000 de dolari? - Pai, de cate ori am adunat un kil, l-am vandut. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Lun 14 Mai 2012, 20:32 | |
| Sotia facea integrame, la trei dimineata, cand pe usa intra sotul beat: – Unde ai fost nesimtitule?! – Din cate litere? | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Mier 16 Mai 2012, 22:17 | |
| >Totusi bancurile englezesti sunt excelente! > >> >>>>>GLUME ENGLEZESTI >>>>> >>>>>- John, unde e palaria mea? >>>>>- O aveti pe cap, sir. >>>>>- Bine, o gasesc eu mai tarziu. >>>>> >>>>> >>>>>- John, du-te afara si uda florile. >>>>>- Sir, dar afara ploua. >>>>>- Nu-i nimic, ia-ti umbrela. >>>>> >>>>> >>>>>- John? >>>>>- Yes, sir! >>>>>- Adu-mi, te rog, pianul. >>>>>- Vreti sa cantati la pian, sir? >>>>>- Nu, John... dar mi-am uitat tigarile pe el si ma gandeam sa nu te >>>>>deranjez pentru un fleac! >>>>> >>>>> >>>>>Sir se spala pe picioare in lighean. >>>>>-John! >>>>>-Yes,Sir! >>>>>-Adu-mi te rog un prosop, si arunca apa asta din lighean! >>>>>-Prea-bine,Sir! >>>>>John ii aduce prosopul, deschide geamul si arunca apa. De jos se aud >>>>>urlete... >>>>>-John! >>>>>-Yes,Sir! >>>>>-Era cineva in lighean? >>>>> >>>>> >>>>>Lordul George da telefon acasa, de la club: >>>>>- Alo? John? >>>>>- Da, Sir. >>>>>- Du-te in dormitorul doamnei si vezi daca e singura! Daca e cu un >>>>>barbat, ia pusca mea de vanatoare pentru elefanti si impusca-i pe amandoi! >>>>>- Prea bine, Sir! >>>>>In receptor se aud doua bubuituri , apoi vocea lui John: >>>>>Pe Lady am impuscat-o dar barbatul a sarit in piscina si a scapat... >>>>>- Stai putin John! De cand avem noi piscina? >>>>>- Nu va suparati Sir ce numar ati format? >>>>> >>>>>-Iertati-ma Sir, dar am impresia ca va cauta cineva la telefon. >>>>>- Cum ai impresia, John? Sau ma cauta cineva la telefon sau nu ma cauta! >>>>>- Vedeti Sir, cand am ridicat receptorul, vocea de la celalalt capat a >>>>>spus: "Tu esti, caraghios batran, chel si idiot?" >>>>> >>>>> >>>>> >>>>>Sir si John erau naufargiati pe o insula. Dupa multe luni John vine la Sir >>>>>tipand: >>>>>- Sir, Sir, se vede un vapor la orizont!!! >>>>>- Linisteste-te John, ce n-ai mai vazut vapoare?!... >>>>> >>>>> >>>>>SI ALTE GLUME >>>>> >>>>>Cand esti inteligent si cand esti intelept? Esti inteligent daca nu crezi >>>>>decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate! >>>>> >>>>>In bere e putere. In vin e sanatate. In cognac e distinctie, iar in apa >>>>>sunt microbi... >>>>> >>>>>Savantii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc la >>>>>farmacie. >>>>> >>>>>Politia rutiera, la locul accidentului, explica intr-un interviu TV >>>>>despre importanta purtarii centurii de siguranta: >>>>>- Uitati-va la acest om care nu a purtat centura: capul rupt, intestinele >>>>>pe parbriz, ochii in pom, fara maini. In schimb, uitati-va si la cel care >>>>>a purtat centura: parca-i viu! >>>>> >>>>>In multime, la intrarea intr-o manastire, se aude un strigat: >>>>>- Fratilor, merg! Eu merg din nou pe picioarele mele! >>>>>- Spune, cum s-a produs minunea? >>>>>- Mi-au furat masina! >>>>> >>>>>Un betivan vine la doctor si ii spune ca este bolnav.Doctorul il >>>>>consulta, dupa care ii spune: >>>>>- Nu pot sa pun diagnosticul maladiei dvs.. Cred ca de vina este alcoolul. >>>>>- Nici o problema, d-le doctor, am sa vin cand sunteti treaz. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Joi 17 Mai 2012, 12:19 | |
| Un psihiatru avea un grup de 4 mame la terapie: - Cu toate aveţi obsesii! a observat el Către prima mamă: - Tu eşti obsedată de mâncare! Ţi-ai botezat fiica Candy. Către a 2-a: - Obsesia ta este a avea bani. Pe copilul tău îl cheamă Penny. Către a 3-a: - Obsesia ta este alcoolul. Aceasta se manifestă în numele copilului tău, Brandy. În acest punct, mama celui de-al 4-lea copil se ridică iritată, îşi ia odrasla de mână şi-i spune: - Hai Dick, plecăm! ---------- Proverb canibal: Toti oamenii sunt la fel de buni. ---------------- -------------- La un serviciu funerar, cei care tineau sicriul se lovesc de perete, il scapa, iar dinauntru se aude un geamat. Deschid astia sicriul si vad ca femeia este inca vie. Mai traieste femeia cativa ani si, la moartea ei, din nou vin cei de la serviciul funerar, ridica sicriul... Din spate se aude vocea barbatului: - Aveti grija la nenorocitu' ala de perete!! ---------------- Intr-un bar: Doi unguri si un roman, primul ungur catre al doilea: -Stii care-i diferenta dintre un roman si o nuca de cocos? -Nu. -Nuca iti ofera tot timpul ceva de baut, pe cand romanul niciodata. La care romanul de alaturi: -Nu te supara, vrei ceva de baut? Ungurul: -Mi-ar placea… -Atunci du-te si cumpara-ti o nuca de cocos. -------------- Un lautar rrom (tzigan, adica!) intra in cabina lui, cu un aer nemultumit si incepe sa-si stranga lucrurile. Dupa el intra stapanul localului si zice nervos: - Atunci... e adevarat?... pleci? - Sigur! Plec in strainatate! Asta-i o tara de rasisti si xenofobi! - D...dar, spectacolul? Ma lasi asa suspendat? Si de unde ai scos-o pe asta cu rasismul si xenofobia? - Asa sunteti! - Bine! Cineva ti-a zis ceva, nu? Pai... il dau afara, iti jur! - Nu, eu am facut un sondaj... si asta-i o tara de rasisti si xenofobi! - Un sondaj? Si pot sa stiu ce intrebai? - Eu intrebam: "Sunteti pentru exterminarea ungurilor, tiganilor si a farmacistilor?" - Farmacistii? De ce farmacistii? - Vedeti, exact asa raspundeau toti! --------------- --------------- ------------- Trei amici, evident romani, erau intr-o barca si dadeau la peste cand deodata un inger vindecator apare langa ei. Astia, inmarmuriti, dupa ce le revine glasul incep sa ii ceara: - Eu am o durere mare de spate de cativa ani, nu pot sa scap de ea...Ingerul ii atinge spatele si e vindecat! - Eu trebuie sa port ochelari toata viata, ca nu vad bine, si as vrea sa vad si eu clar lucrurile care ma inconjoara...Ingerul ii ia ochelarii, ii arunca in apa si ochii i se vindeca, vede perfect.. Se uita ingerul si la al treilea... - Pe mine sa nu ma atingi!!! Io primesc pensie pe caz de boala... -------------- ------------------- Sotia catre sot: - Vezi baietelul asta din poza? - Da, il vad. - La opt, deseara, il iei de la gradinita! --------------- Ce s-a intamplat cu mine? – bolborosea un tip, revenindu-si dupa o operatie chirurgicala. - Ati nimerit intr-un accident rutier si ati fost operat. - Inseamna ca sunt in spital? - In mare parte, da… --------------------- - Ce ti-a zis nevasta cand te-ai intors tarziu de la chef? - Nimic, oricum trebuia sa-mi scot dintii din fata... -------------------
----------------- Cum s-a nascut Emil Boc ? - Nu s-a nascut, a fost gasit intr-un ou kinder ! ------------------ Se duce un cercetator intr-un bar si se aseaza la masa. − Barman, 10 whisky! Le bea asta pe toate. − Barman, 9 whisky te rog! Le da pe gat si pe astea. − Barman, mai adu inca 8 whisky! Le consuma si pe astea si tot asa cu 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 whisky. Dupa ce le termina pe toate, cercetatorul ii zice barmanului: − Sa stii ca in urma acestui experiment am facut o constatare foarte interesanta. − Pai care este aceasta constatare? − Uite, nu stiu cum se face, dar am observat ca cu cat beau mai putin, cu atat ma imbat mai tare.
| |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: BANCURI Sam 19 Mai 2012, 05:11 | |
| de la Anahoret citire ca-i ficior fain
* Exista 3 lucruri importante in viata: sexul, secretul si prietenia. Asadar, faceti sex, pastrati secretul si ramaneti prieteni.
* Nu-mi mai merge netu' prin wireless de doua zile. Cred ca bulangiu' asta de vecin iar a uitat sa plateasca factura.
* Astazi am incercat sa evit vodca, dar e cu 40% mai tare decat mine.
* Nu te lua dupa ce zice lumea, nu esti grasa. Hai, sus barbia... asa, si cealalta!
* - De unde vii la ora asta? - Dar ce cauta barbatul asta in patul nostru? - Nu schimba subiectul! De unde vii la ora asta?
* Daca oameni necunoscuti te invita la vanatoare, intreaba mai intai care va fi rolul tau!
* Barbatii si femeile sunt de acord intr-o singura privinta: n-au incredere in femei.
* Culmea adolescentului rebel: sa locuiesti singur si sa fugi de acasa!
* Fiecare femeie are o prietena care mananca ca o vaca si nu se ingrasa!
* Sotul intra rapid in casa, se arunca catre sotie, o saruta si primeste
ca raspuns un sarut fierbinte. - Acum, spune sotul, spune-mi cum arat fara mustati? - Ah! Tu erai ?!!
* Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
* A pleca mai devreme de la locul de munca este un semn rau. Unul de la noi a plecat odata mai devreme si ... a divortat!
* - Gandeste-te, draga, zece ani si nici o cearta! - Stiu, las ticalos ce esti!
*A te intoarce este un semn rau... Mai ales daca esti o femeie tanara, proaspat casatorita si n-ai fost acasa de 3 zile.
* Cheltuim atat de multi bani pe haine scumpe cand cele mai bune momente in viata sunt cele fara haine....
* Deoarece Dumnezeu nu reuseste sa urmareasca chiar totul, a creat batranele si bancile din curte.
* I: Ce trebuie sa faci cind iti trece calea o pisica neagra? R: O prinzi, o bati, o jupoi de blana si o intrebi: zi, fa, cui nu i-a mers bine azi?
* Unde credeti ca se roaga oamenii cu adevarat la Dumnezeu: intr-o biserica sau intr-un avion cu un motor in flacari?
* Daca prietena ta nu se mai epileaza, inseamna ca nu mai are pe nimeni in afara de tine. _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | fulga
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 65 Localizare : Rm.Valcea Data de inscriere : 28/03/2012
| Subiect: Re: BANCURI Dum 20 Mai 2012, 18:43 | |
| Un betiv incepe sa urle in autobuzul plin cu calatori : - Voi aia din spate sunteti niste bulangii, aia de la mijoc, hoti, si aia din fata, niste dobitoci! Soferul nervos, pune o frina de se dau toti cu cracii in sus dupa care striga la el: - Ia mai zi, ma, o data, care sunt dobitoci, bulangii si hoti? Betivul se culege de pe jos si zice: - De unde sa mai stiu, ca acuma i-ai amestecat pe toti! _____________________ Haideti sa ne intampinam mereu unul pe altul cu zambete, pentru ca zambetele sunt inceputul iubirii.
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Dum 20 Mai 2012, 18:45 | |
| - fulga a scris:
- Un betiv incepe sa urle in autobuzul plin cu calatori :
- Voi aia din spate sunteti niste bulangii, aia de la mijoc, hoti, si aia din fata, niste dobitoci! Soferul nervos, pune o frina de se dau toti cu cracii in sus dupa care striga la el: - Ia mai zi, ma, o data, care sunt dobitoci, bulangii si hoti? Betivul se culege de pe jos si zice: - De unde sa mai stiu, ca acuma i-ai amestecat pe toti! | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: BANCURI Mar 22 Mai 2012, 20:37 | |
| Reclama: Vrei sa ai casa la munte? Vrei cea mai tare masina de pe piata? Vrei vila la mare? Vrei sa iti petreci vacantele in Seychelles? Magazinul nostru iti ofera o gama variata de cuie in care sa iti pui pofta. | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: BANCURI Joi 24 Mai 2012, 18:05 | |
| >>> Irinel Columbeanu: “Mie nu mi-e teamă că mă muşcă căpuşele. Mi-e frică să nu mă înghită”. >>> Corneliu Vadim Tudor a fost muşcat de o căpuşă. Momentan, căpuşa se află la terapie intensivă. >>> Cetăţenii din sectorul 5 se tem că invazia căpuşelor va duce la dispariţia puricilor şi păduchilor. >>> Cetăţenii care au pe corp mai mult de cinci căpuşe sunt obligaţi sa le pună botniţe. >>> Profitînd de această invazie, un producător israelian de jucării va lansa în Bucureşti Căpuşa Barbie. >> Prima victimă din rândul căpuşelor a fost făcută de Oana Roman. Parazitul a plesnit după ce a supt din guşa Oanei trei miei şi un iaurt dietetic. >>> Pe de altă parte Petre Roman a scăpat mai ieftin. Căpuşa care i-a sărit la gât a murit rapid de inaniţie. >>> Băsescu ne-a recomandat să evităm pe cât se poate căpuşele olandeze. >>> Invazia de acum ne va oferi prilejul peste cîteva sute de ani să ne lamentăm că, în timp ce noi luptam împotriva căpuşelor, vesticii îşi construiau autostrăzi. >>> Primarul Piedone a declarat că lui nu-i e frică de căpuşe. Singurele care s-au încumetat vreodată să-l muşte au murit din cauza colesterolului. >>> În sfârşit, după 22 de ani, au apărut primele căpuşe serioase, care atacă oameni şi nu întreprinderi de stat.>> _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Vin 25 Mai 2012, 15:24 | |
| | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: BANCURI Vin 01 Iun 2012, 07:25 | |
| Întorcîndu-se de la coasa, badea Gheorghe îl vede pe Ion, cu un cercel în ureche, plimbîndu-se pe ulita. - Da' bine, ma, Ioane, ma, tu porti cercel, ma? - No, d'apai... - Da' bine, ma, Ioane, ma, te credeam om serios... - No... - Da' bine, ma, Ioane, de cînd ti-ai pus tu cercel, ma? - D-apai, de când l-o gasit Maria în patul nostru... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Vin 01 Iun 2012, 07:32 | |
| Badea Ion se pregătea să între în gospodărie la badea Gheorghe când vede un câine mare ciobănesc, cu o faţă fioroasă, că se uita la el din curte. Speriat, renunţă la gând şi îl strigă pe badea Gheorghe. - Ce-i, mă? - scoate ăsta capul pe geam. - Hai să-mi deschizi poarta că mi-i frică de câne! - Hai, numa, că nu-ţi face nimic! - Nu mă bag că mi-i frică. - Hai, dacă-ţi spun! Până la urmă, badea Ion îşi ia inima în dinţi şi intră în curte. Se duce uşurel pe lângă perete şi până la urmă ajunge în casă. După ce închide uşa îi zice lui badea Ion : - Bă, Ioane, rău câne ai! - Aşe-i cum zâci - rău tare. - Să uita aşa fioros de am zis că mă scap pă mine. Da, spune-mi, de ce nici nu mârâie, nici nu latră, nici nu muşcă, numa să uită aşa urât? - Mă, cânele ăsta-i din ăla care să consumă-n el! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Vin 01 Iun 2012, 07:38 | |
| Intr-nu compartiment de tren 2 d-re si o babuta care croseta linistita.Cele doua discuta cam ce si-ar dori fiecare de la un barbat. Prima zice: -Imi doresc un barbat tanar, cu apartament si masina, cu diploma de inginer, cu loc de munca bine platit si... la pat sa fie... ca tot suntem in tren... ca un accelerat! A doua d-ra zice si ea: -Pe langa ce-ai spus tu, eu imi doresc sa aibe si o vila la munte si una la mare,iar la pat sa fie... ca tot suntem in tren... ca un rapid! Babuta isi cere scuze ca se amesteca in discutia lor: -Daca as mai fii tanara... nu m-ar mai interesa apartament, vila, diploma... dar mi-as dori ca la pat sa fie... ca tot suntem in tren... ca un marfar! -Vai bunico! Dar marfarul e murdar! -Da! Dar e lung, stationeaza mult in gara si mai face si manevre! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Dum 03 Iun 2012, 11:55 | |
| Cineva bate la porţile raiului. Sf. Petru deschide şi vede un jucător de fotbal. - Tu cine eşti ? - Sunt jucător în echipa naţionala a României. - Şi cum de-ai nimerit poarta ? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Dum 03 Iun 2012, 11:56 | |
| O blondă făcea sex pe bancheta din spate a unui Maybach. În timpul actului, aceasta îi zice bărbatului: - Ştii, nu îmi pasă de bogăţia ta, nu îmi pasă că ai Maybach, nu mă interesează luxul! Bărbatul: - Să ştii că nici pe mine nu mă interesează, eu sunt şoferul! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Dum 03 Iun 2012, 11:57 | |
| O dentista cauta un ac pentru anestezia unui pacient. - Nu vreau injectii. Urasc injectiile! striga barbatul. Dentista agita atunci o butelie cu protoxid de azot, la care pacientul incepe sa tipe: - Nu pot sa suport gazele, masca ma sufoca! Dentista il intreaba atunci pe pacient daca n-are nimic impotriva sa ia o pilula. - Nici o problema, zice pacientul. Ma impac bine cu pilulele. Dentista revine cu o pilula si zice: - Uite aici, o Viagra. Barbatul: - Nu mi-am inchipuit niciodata ca Viagra atenueaza durerea! – Nu atenueaza, dar cel putin o sa ai de ce sa te tii, in timp ce-ti scot maseaua... | |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Dum 03 Iun 2012, 11:58 | |
| Pe vremuri existau doar doua pozitii: vrei sau nu vrei! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Dum 03 Iun 2012, 12:00 | |
| Pasagerii din avion si-au ocupat locurile si asteapta echipajul pentru ca aeronava sa poata decola. Intr-un final, pilotul si copilotul apar si incep sa mearga printre scaune catre cabina lor. Toate semnele arata ca cei doi sunt orbi. Pilotul poarta ochelari mari, negri, are baston alb cu care loveste stanga-dreapta ca sa-si gaseasca drumul. Copilotul, are si el ochelari negri si este ghidat de un caine insotitor. La inceput pasagerii se foiesc nervosi, gandindu-se ca e vorba de o gluma, dar cand se pornesc motoarele si avionul incepe sa ruleze usor pe pista, toata lumea se linisteste. Deodata avionul accelereaza puternic si panica se instaleaza. Unii pasageri incep sa se roage, in timp ce altii se lungesc pe podea cu mainile la cap. In timp ce avionul se apropie in mare viteza de capatul pistei, vocile devin tot mai isterice, pentru ca atunci cand avionul mai avea de rulat doar 20 de metri pe asfalt, toata lumea sa urle intr-un glas. Din fericire exact in ultima clipa avionul s-a inaltat catre cer. In cabina pilotilor dupa cateva secunde de liniste, copilotul isi desclesteaza dintii si-i spune capitanului: - Intr-o zi, nenorocitii astia o sa tipe prea tarziu si o sa murim nevinovati! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Dum 03 Iun 2012, 13:06 | |
| Ion si Maria in vizita la gradina zoologica vad la un moment dat cusca leului deschisa. Se uita in stanga, se uita in dreapta si vad in cele din urma pe ingrijitor: - D-le unde-i leul? - La leoaica. Maria curioasa intreba: - Si... cat sta la leoaica? - Cam o ora. - I-auzi Ioane sta o oraaaa!!! - De fa Marie, eu nu sunt leu. Merg ei ce mai merg si vad cusca tigrului deschisa. Aceeasi poveste la care Maria i-l intreaba pe ingijitor: - Si cat sta acolo la tigroaica? - Doua ore. - I-auzi Ioane... 2 oreeee!!! - De fa Marie, eu nu sunt tigru. In fine ajung la cerb si afla de la ingrijitor ca sta la ciuta doar 5 minute. Aunci Ion spune: - Vezi fa Marie ca sta 5 minute! La care Maria raspunde: - Bine mai Ioane, dar si ce coarne are! -------------------------------------------------------------------- Două vecine se ceartă între ele: -Nenorocito! Bărbatu-meu iar a dormit la tine astă noapte! Răspunde cealaltă: -Poate la tine doarme, la mine-i treaz… --------------------------------------------------- ---------------- Cica vor scoate anticonceptionale pentru barbati.Mi se pare logic! Nu-i mai bine sa scoti gloantele din pistol decat sa porti vesta antiglont?! ------------------------------------------------------------------------- profesoara intreaba: -Copii,ce ne da porcul? -Carne,raspunde Gigel. -Bine.Dar gaina ce ne da? -Carne si oua,zice Ionel. -Bravo!Bula ia spune tu ce ne da vaca? -Multe teme pentru acasa. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: BANCURI Lun 04 Iun 2012, 17:42 | |
| Bancuri cu moldoveni Cîte viteze are un moldovean ???
are 4 ...
Viteza 4 ..înşet Viteza 3 ..înşetişor viteza 2 ..tăt pi loc, pi loc, pi loc.. viteza 1 ...răzămat (rezemat)
Care e bancul cu IBM la moldoveni? Ai biem o biere!......
Cum se numeşte pe moldoveneşte piure-ul de cartofi? Barabuli bătuşiţi.
Ce e ăla "piron"? Locul undi traje trinul.
Care-i definitia "chilotilor"? Aşei oameni curajosi care "chiloteaza" avioani. Cum se cheamă pe moldoveneşte filmul "Lovitură fulgerătoare" ? Pălitură crînşină.
Dar filmul "Războiul stelelor"? Gîlşiavă pi şer.
Cum îl numesc moldovenii pe Mihai Viteazul? Mihăiţă Bătăiosu.
Cum se numeşte pe moldoveneşte lovitura de colţ la fotbal? Pălitură di ungher.
Cum se numeşte pe moldoveneşte lovitura de pedeapsa? Pălitură di osîndă.
Cum se numeşte pe moldoveneşte filmul "Salvaţi de clopoţel"? Izbăviţi di tălănguţă.
Care-i treaba la Suceava ? Bei, mânânşi şi stai dijeaba.
Care-i deviza moldoveanului? Viaţa-i scurtă. Dacă tot n-o putem lunji, hai s-o faşim lată!
Ce primesti la un restaurant moldovenesc dacă ceri "creier pane"? Mimorie di porc prăjîtă.
Ce fel de anunţuri se difuzează la metroul moldovenesc? Păza că si lichiesc uşâli. Urmiază staţia Primăvierii, cu podişca pi partia driaptă.
Ce se numeşte pe moldoveneşte "camera ascunsă"? Camera chitită.
Un om mergea cu trenul prin Moldova . Cu el în compartiment un moldovean. Se apropie de gara Oituz si omul nostru deschide fereastra să vadă gara... Moldoveanul, din spate: - Mărăşeşti.. . Omul nostru: - Oituz! Moldoveanul iară: - Mărăşeşti! - Ba-i Oituz! La care moldoveanul înfuriat: ־ Închide bre jiamu, că mă răşeşti!....
Vorbeau un moldovean şi un oltean. Intreabă olteanul: - Bă, la voi morţii se îngroapă cu popa? Şi moldoveanul: - Nu, la noi popa ramîni afară.
Cum se numeşte pe moldoveneşte "NON STOP"? DIESCHIS VIEŞNIC | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BANCURI | |
| |
| | | | BANCURI | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |