Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Românii au talent Sam 13 Dec 2014, 01:27
Mihaela a scris:
Sa nu uit: Bartos e un simpatic
DA!
_____________________ Free your mind!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Românii au talent Vin 19 Dec 2014, 21:19
La "Vocea României" a fost Tiberiu Albu cu Irina Baianţ în "Fantoma la operă". A ieşit o behăială. Nu ştiu cine a avut proasta inspiraţie ca în finală să-l bage pe Tiberiu în musicall. Probabil Chirilă, după modelul Brenciu de anul trecut. A riscat mult, pentru că Tiberiu Albu nu are voce pentru musicall; când iese din rock, rage. Însă ţinând seama că tânărul are mulţi fani pentru care nu mai contează calitatea interpretării, ci doar să-l vadă învingător... este posibil să adune voturile necesare ca să devină "Vocea".
Anahoret
Subiect: Re: Românii au talent Vin 19 Dec 2014, 21:42
Anda Dimitriu, concurenta lui Moga, a fost singura care a cântat. Tot timpul a fost pe note. Ar merita trofeul!
Anahoret
Subiect: Re: Românii au talent Vin 19 Dec 2014, 22:17
Tiberiu Albu s-a scos la proba cu antrenorul. A cântat împreună cu Chirilă "Ana" de Vama Veche. Au intrat pe teritoriul Loredanei. Cred că bătălia finală se va da între el şi Anda Dimitriu. Nu ştiu dacă a fost prostie sau "tactica" lui Chirilă de a începe cu ceva prost, mizând astfel pe ultima impresie. Mă aştept ca la solo Tiberiu Albu să fie exploziv...
Anahoret
Subiect: Re: Românii au talent Vin 19 Dec 2014, 22:53
Anda Dumitriu a cântat, la proba cu vedete, împreună cu maestrul Gheroghe Zamfir şi s-a ridicat la nivelul aşteptat. Oricât l-aş simpatiza pe Tiberiu Albu, trebuie să recunosc, Anda are Vocea şi merită să fie Vocea. De fapt, în opinia mea, doar ei doi contează în finală. Celialţi sunt figuraţie. Apreciez nivelul extrem de ridicat al acestui sezon; au fost concurenţi extrem de talentaţi. Nu ştiu dacă celelalte sezoane vor putea menţine ştacheta la fel de sus.
Anahoret
Subiect: Re: Românii au talent Vin 19 Dec 2014, 23:21
Aşa cum mă aşteptam, Chirilă a păstrat artileria grea pentru sfârşit. I-a dat lui Tiberiu ceea ce i se potriveşte mai bine: Led Zeppelin "Stairway to heaven", pe care puştiul a interpretat-o magnific.
Menţin ceea ce spuneam săptămâna trecută, într-o discuţie cu Mihaela: Tiberiu poate fi viitoarea voce rock a României. Dincolo de Cristi Minculescu sau Ovidiu Ioncu (Kempes) de la Cargo. Este total!
Aproape că-mi pare rău că în finală au rămas două voci valoroase: Anda Dumitriu şi Tiberiu Albu. Din păcate, doar unul dintre ei va fi Vocea.
Aştept să văd ce-o să câte Anda Dumitriu.
Anahoret
Subiect: Re: Românii au talent Vin 19 Dec 2014, 23:35
[>Aici<] URL-ul pentru Anda Dumitriu împreună cu Gheorghe Zamfir.
Când l-am auzit pe maestrul că începe cu "Păstorul", am crezut că Bartoş a încurcat repertoriul... dar şi-a revenit repede şi-a dat-o pe Ciocârlie.
Însă gospelul în duet cu Moga nu m-a încântat foarte tare. Probabil pentru că nu-mi place genul?
Anahoret
Subiect: Re: Românii au talent Vin 19 Dec 2014, 23:54