__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Românii au talent | |
|
+7Ion nicuvar dolion VOTAN Emil Condor CRUCIAT yzzy 11 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Românii au talent Dum 29 Sept 2013, 13:57 | |
| Românul râde când este necăjit și plânge când este vesel. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Românii au talent Dum 29 Sept 2013, 15:23 | |
| - abbilbal a scris:
- Românul râde când este necăjit și plânge când este vesel.
Ce să fie, oare? Nepăsare? Imaturitate? Ori pur si simplu... întelepciune? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Românii au talent Dum 29 Sept 2013, 15:41 | |
| Cand e necajit sau neputncios, uneori, o da pe gluma. Sau canta. Depinde ce canta. "Acum ce sa fac? Sa-mi iau gatul daca e asa, daca nu pot."
"Decat o viata trista si-un trai nefericit, mai bine-o gasca fri[pta si-un kilogram de vin." E un fel de a suporta mai usor lucrurile.
Romanul are un fel propriu de a se autoincuraja, de a se consola in anumite imprejurari. Care poate fi considerat, depinde de situatie, in acelasi timp sau pe rand: nepasare, imaturitate, dar si inteplepciune. In simplitatea lui, romanul simplu, nu poate fi acuzat in niciun fel. Pentru ca asa e el: simplu. Cei care nu sunt simpli si incearca sa fie altfel, pot fi banuiti de orice. Chiar si de prostie.
Reactia aceasta: Românul râde când este necăjit și plânge când este vesel. , poate fi tradusa si altfel. Instinctul de conservare il ajuta sa treaca peste momente grele, nestiind ca rasul e benefic pentru sanatate, mai ales atunci cand esti necajit. Plansul de bucurie, pare o manifestare bizara, dar nu poate fi considerata ca anormala, in unele situatii.
Ca sunt si situatii de imaturitate, de iresponsabilitate, e si asta adevarat. Dar nu trebuie sa generalizam, nici intr-un sens, nici in celalalt. | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Românii au talent Sam 23 Noi 2013, 13:12 | |
| despre eu… de Costel Macovei
cred ȋn mine, ȋn familie şi-n Dumnezeu
restul sunt staţii şi vehicole
ȋntâlnite-n drumul vieţii
ce-ar mai rămâne daca m-aş pierde
un nume răsunând a casă goală
prin care doar uitarea ȋşi mai ţese pânza
dar chiar dacă-s motorul vieţii mele
o maşină fără roţi e doar un monument de rugină
şi fără cei dragi sufletului nu pot rostogoli nici măcar o secundă
iar El e taina care pune ȋn mişcare acest motor
la care a adăugat şi roţi de nădejde pentru orice fel de vreme
ştiu că sună ciudat
dar toate cuvintele au drept la viaţă şi nu pot să renunţ
la casă, la motor, la taină şi la forţa care pune ȋn mişcare totul
ştiu că mulţi se vor supăra că nu am spus nimic de prieteni, de cunoscuţi, de rude
dar dacă cineva ȋşi ȋnchipuie că poţi rula toată viaţa printr-un tunel cenuşiu se ȋnşeală
fiecare dintre voi este parte a zilelor mele
cu detalii, lumini şi umbre, cu ploi repezite sau geruri muşcătoare
dar viaţa fără această alternanţă continuă
ar fi anostă, inodoră şi incoloră…
cândva…ştiu asta…o simt…va veni şi vremea când ȋl voi pierde definiv pe eu…
ȋmbrăcând haina eternului anonimat | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Românii au talent Mier 08 Ian 2014, 08:36 | |
| La noi, la "Romanii au talent", toate persoanele in varsta au venit ca sa se umple de ridicol. Toti au fost de o vulgaritate infioratoare. Uitati aici ce inseamna civilizatie, decenta, respect de sine si de ceilalti.Toti avem vise pe care ni le putem implini la orice varsta. Depinde cum o facem. Nu avem dreptul sa ne plangem ca suntem batrani. http://www.wimp.com/womandreams/ _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Românii au talent Vin 12 Dec 2014, 20:44 | |
| VOCEA ROMANIEI ! Eu ma uit, imi place Nu cred ca se mai uita si altcineva (de pe forum ). |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Românii au talent Vin 12 Dec 2014, 23:03 | |
| Punem pariu? _____________________ Free your mind!
| |
| Subiect: Re: Românii au talent Vin 12 Dec 2014, 23:21 | |
| - Anahoret a scris:
- Punem pariu?
Pai daca stiu ca-l pierd, nu . Si de cine iti place cel mai mult dintre concurenti? Preferata mea este Ligia . |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Românii au talent Vin 12 Dec 2014, 23:39 | |
| Tiberiu Albu. _____________________ Free your mind!
| |
| Subiect: Re: Românii au talent Vin 12 Dec 2014, 23:40 | |
| Mie nu prea imi place rock-ul. Dar Tiberiu este foarte bun. |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Românii au talent Vin 12 Dec 2014, 23:45 | |
| Are voce bună şi este "pe note". Dacă este băiat deştept, o să ajungă vocea rock a României. Are potenţial. S-a văzut la "Rock'n roll"-ul lui Led Zeppelin. Mi-a plăcut mai mult decât "Dream on" când a ridicat sala în picioare. _____________________ Free your mind!
Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Vin 12 Dec 2014, 23:52, editata de 1 ori | |
| Subiect: Re: Românii au talent Vin 12 Dec 2014, 23:48 | |
| Este posibil sa fie votat, a fost votat si in emisiunile trecute. Are si voce, si atitudine rock. De acum incolo conteaza doar voturile, antrenorii nu mai decid. A, cea mai nesuferita este Brighitta . |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Românii au talent Vin 12 Dec 2014, 23:56 | |
| Mi-a plăcut cum a interpretat "Free your mind" (nu că l-aş avea la semnătură ). În rest... nu prea m-a atras. În schimb mi-a plăcut mult Petra Acker. Am făcut o completare la mesajul trecut. _____________________ Free your mind!
| |
| Subiect: Re: Românii au talent Sam 13 Dec 2014, 00:15 | |
| Da, Free your mind a cantat data trecuta si a placut.
Petra Acker mi-a placut si mie. Dar Chirila avea prea multi buni in echipa. Totusi Ligia e atat de diafana, are o voce atat de melodioasa, e atat de calda si sensibila! Daca n-ar fi fost Tiberiu, cele doua ar fi fost acum.
Loredana a facut tot posibilul ca Maria sa ramana favorita. Ilinca a fost aleasa pt ca nu-i face concurenta Mariei. |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Românii au talent Sam 13 Dec 2014, 00:23 | |
| Da, Ligia este mult mai bună decât soră-sa. Maria a ajuns în acest punct cu artificii de prezenţă scenică. Astă-seară i s-a văzut vocea... şi nu prea s-a ridicat la nivelul etapei. Mi-a plăcut show-ul făcut de Chirilă cu cei doi. S-au completat foarte bine şi Ligia a demonstrat că are voce... nu numai pentru fundalul sonor al filmelor epice, cum zicea Moga. _____________________ Free your mind!
| |
| Subiect: Re: Românii au talent Sam 13 Dec 2014, 00:39 | |
| Oricum Chirila e charismatic, are ceva ce-mi place, plus ca e mai direct asa . Iar intepaturile cu Moga au fost faine desi cred ca erau cam facaturi un pic. Acum a inceput deschiderea plicurilor. Prima finalista: Aliona. Este si frumoasa si are o voce foarte buna. Imi place de ea. |
| Subiect: Re: Românii au talent Sam 13 Dec 2014, 00:47 | |
| Acum e acum, echipa lui Chiriluta . Finalist este: Tiberiu. Imi pare rau pt Ligia. Scorul a fost strans - 44-56. |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Românii au talent Sam 13 Dec 2014, 00:48 | |
| De când a plecat Brenciu concursul este mult mai decent. _____________________ Free your mind!
| |
| Subiect: Re: Românii au talent Sam 13 Dec 2014, 00:52 | |
| Brenciu e dincolo la X-factor unde a facut o chestie naspa saptamana trecuta. A ales doi concurenti care erau la duel (pe ambii i-a ales) iar pe ceilalti doi i-a eliminat pe amandoi. . Si nu s-a lasat pana n-a facut asta ))))))
Ultima editare efectuata de catre Mihaela in Sam 13 Dec 2014, 00:54, editata de 1 ori |
| Subiect: Re: Românii au talent Sam 13 Dec 2014, 00:53 | |
| De acum imi e indiferent cine castiga Vocea. Dar probabil va castiga ori Tiberiu ori Maria. |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Românii au talent Sam 13 Dec 2014, 01:00 | |
| - Mihaela a scris:
De acum imi e indiferent cine castiga Vocea. Dar probabil va castiga ori Tiberiu ori Maria. Şi Aliona este bună. Da, scorul a fost strâns, dovadă că sunt două voci bune. Părerea mea este că Tiberiu are calea lui, indiferent de rezultatul concursului. Aşa cum am scris mai devreme, dacă este băiat deştept, poate deveni vocea rock a României. Deocamdată "vocea" este considerat a fi Cristi Minculescu. Eu cred că Tiberiu poate mai mult decât Minculescu. Şi cred c-ar avea deschidere şi în afara ţării. Aşa, ca o părere înainte de finală: Chirilă a avut cea mai bună echipă. Sau... cele mai interesante voci. _____________________ Free your mind!
| |
| Subiect: Re: Românii au talent Sam 13 Dec 2014, 01:03 | |
| Da, are nevoie de multe alte ingrediente pentru a ajunge vocea rock. Inafara de voce . Dar are toata viata inainte si daca isi doreste , cine stie? |
| | | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Românii au talent Sam 13 Dec 2014, 01:08 | |
| Si acum urmatorul finalist, provenit din echipa lui Moga: Anda! Yeeees! Pana acum avem: Aliona, Tiberiu, Anda. Cel mai probabil urmeaza Maria. Sa vedem. |
| Subiect: Re: Românii au talent Sam 13 Dec 2014, 01:19 | |
| Deci finalista din echipa Loredanei este Maria - dupa cum era de asteptat. Finalistii: Aliona, Tiberiu, Anda si Maria. Saptamana viitoare vom avea Vocea Romaniei. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Românii au talent | |
| |
| | | | Românii au talent | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |